Shana, paskolinkit savo vyrą bent pasivaikščiojimams po parduotuves
Gerai, keliu, bet dabar prisišnekėjot, privalot nustatyti tipą
http://i1232.photobu...lynesne/1-1.png
Akys šviesios, melsvos. Plaukai tamsiai rudi, šiltumo/šaltumo dar neskiriu (sakyčiau šilti, bet nežinau). Šiaip pagal dažų pavadinimus, tai spalva dark brown. Kaip kas tą kontrastą įsivaizduoja, aš tai manau, kad nėra kontrasto bent jau didelio (bet čia vėl mano išvis nesuprantančios tipų nuomonė)
Kiek žinau moterys kaip rinkėjos žymiai daugiau atspalvių skiria, nei vyrai, nes jiems medžiotojams to nereikėjo. Be to, kiek žinau, deltonizmas tiek dalinis, tiek pilnas kaip ir vyrų problema.
QUOTE(solo @ 2011 11 16, 16:42)
manasis tik pastebi ar užpakalis gerai atrodo ar ne tai tik džinsų be jo neperku
Tai irgi svarbu
QUOTE(bytte @ 2011 11 16, 16:56)
... kad nebūtų patiko suknelė - imu.
Ale kaip smagu kai randi tokia, kai net nesusimastai, zinai, kad Nooori
QUOTE(melynesne @ 2011 11 16, 16:57)
Uz atitinkama uzmokesti gal susitarsim
Kiek as drisciau speti is kukliu foto - matosi, kad nuotrauka tamsoka, manau dienos sviesoj butu kiek sviesesne, todel man atrodytu arciausiai Cool Summer
QUOTE(bytte @ 2011 11 16, 17:01)
Kiek žinau moterys kaip rinkėjos žymiai daugiau atspalvių skiria, nei vyrai, nes jiems medžiotojams to nereikėjo. Be to, kiek žinau, deltonizmas tiek dalinis, tiek pilnas kaip ir vyrų problema.
Todel ir sakau, kad vyrams tai daugiau isimtis, ir manau susije su veikla kazkokia, issiugdyta dalinai gal. As pastebiu, kad zmones, kuriu veikla su tuo susijusi, kartais kitaip, daugiau pamato, idomiai pakomentuoja, pastebi ko as pvz nematau. Cia forume man Bytte taip komentuoja kartais namie MB kartais
QUOTE(Shana @ 2011 11 16, 17:14)
Uz atitinkama uzmokesti gal susitarsim
Kiek as drisciau speti is kukliu foto - matosi, kad nuotrauka tamsoka, manau dienos sviesoj butu kiek sviesesne, todel man atrodytu arciausiai Cool Summer
Šaunuolė, reikia ir iš vyro biznį daryti
Šita fotografuota staigiai, o jau tamsu už lango nes kompiuteryje nieko tinkamo neturiu, kažkaip sutampa, kad įsiamžinu tik su plaukų eksperimentais bet įtariu, kad žinokit per daug nesiskirtų, nes kažkokia labai reali gavosi
cia nevisai i tema,nes nelabai ekonomiska ,bet gal kada koki derinuka nusiziuresit http://www.youtube.c.../10/T9eBS4RZ5a8
melynesne man kažkodėl į cool winter panašu , nu... bent mano monitorius taip rodo
dėl vyrų...
aš labai atsižvelgiu į vyro nuomonę nors dažniausiai jis nesugeba paaiškinti kas ir kodėl jam patinka ar ne, o viską ką jis siūlo pro šalį, bet perku tik tada kai jis pasako pirk. Kažkaip išaugau iš to požiūrio kad vyrai nesupranta kas gražu, ir jiems patinka tik kad būtų kuo aptemčiau ir atviriau. Pamenu kai jis dar pačioje draugystės pradžioje nesusivaldęs pareiškė kad aš tragiškai apsirengiau, išvadinau jį nieko nesuprantančiu ir pan. Bet aš vilkėjau sarafaną platėjantį nuo pat viršaus - total košmar kriaušėms, net ir lieknoms, ir ryžą dar . Su juo atrodžiau stora, išbalus... baisiai... supratau tai tik daug vėliau. Aišku jis niekada nuomonės atvirai nebereiškė, bet jei nesako kad gerai atrodau, tai žinau kad atrodau blogai. Keista kad pati ne visada pamatau, ir sau atrodau puikiai... bet kiek kartų nepaisiau MB nuomonės, tiek kartų vėliau įsitikindavau kad klydau.
dėl vyrų...
aš labai atsižvelgiu į vyro nuomonę nors dažniausiai jis nesugeba paaiškinti kas ir kodėl jam patinka ar ne, o viską ką jis siūlo pro šalį, bet perku tik tada kai jis pasako pirk. Kažkaip išaugau iš to požiūrio kad vyrai nesupranta kas gražu, ir jiems patinka tik kad būtų kuo aptemčiau ir atviriau. Pamenu kai jis dar pačioje draugystės pradžioje nesusivaldęs pareiškė kad aš tragiškai apsirengiau, išvadinau jį nieko nesuprantančiu ir pan. Bet aš vilkėjau sarafaną platėjantį nuo pat viršaus - total košmar kriaušėms, net ir lieknoms, ir ryžą dar . Su juo atrodžiau stora, išbalus... baisiai... supratau tai tik daug vėliau. Aišku jis niekada nuomonės atvirai nebereiškė, bet jei nesako kad gerai atrodau, tai žinau kad atrodau blogai. Keista kad pati ne visada pamatau, ir sau atrodau puikiai... bet kiek kartų nepaisiau MB nuomonės, tiek kartų vėliau įsitikindavau kad klydau.
bytte,
Na didžiuojuosi bent tuo, kad pati irgi svarsčiau apie vasaros arba žiemos tipą turbūt iš tų svarstymų ir neišlipsiu, gal dar kas turi nuomonę apie mano tipą?
Jokiu būdu nesakau, kad visi vyrai nieko nesupranta ir jiems svarbu aptempta/atvira, bet maniškiui patinka tik aptemptos mano suknelės, visokių po krūtinę sutrauktų, laisvų, apdribusių, krentančių, platėjančių ir kitokių nėmėgsta lygiai taip pat kaip aladino kelnių. Tai šiuo atveju nėra patarimo tinka/netinka, nes jis nesugeba įvertinti, kai išvis yra alergiškas tokiam modeliui ant bet kokios figūros Bet tiesą sakant vieną kartą irgi esu išgirdusi, kai putojausi, kad pats prašėsi man išrinkti suknelę, bet tik stovi ir mykia "nežinau", tai maždaug, kad negaliu tau pasakyti, kad atrodai blogai. Tai padariau išvadą, jei nieko nesako - reiškia vaizdelis prastas, jei sako gražu - perku. Bet greičiau tai reikalinga tik mano sprendimo užtvirtinimui, nes šiaip tai jo suvokimas apie madą, modelius, figūras, spalvas ir visko derinimą
Na didžiuojuosi bent tuo, kad pati irgi svarsčiau apie vasaros arba žiemos tipą turbūt iš tų svarstymų ir neišlipsiu, gal dar kas turi nuomonę apie mano tipą?
Jokiu būdu nesakau, kad visi vyrai nieko nesupranta ir jiems svarbu aptempta/atvira, bet maniškiui patinka tik aptemptos mano suknelės, visokių po krūtinę sutrauktų, laisvų, apdribusių, krentančių, platėjančių ir kitokių nėmėgsta lygiai taip pat kaip aladino kelnių. Tai šiuo atveju nėra patarimo tinka/netinka, nes jis nesugeba įvertinti, kai išvis yra alergiškas tokiam modeliui ant bet kokios figūros Bet tiesą sakant vieną kartą irgi esu išgirdusi, kai putojausi, kad pats prašėsi man išrinkti suknelę, bet tik stovi ir mykia "nežinau", tai maždaug, kad negaliu tau pasakyti, kad atrodai blogai. Tai padariau išvadą, jei nieko nesako - reiškia vaizdelis prastas, jei sako gražu - perku. Bet greičiau tai reikalinga tik mano sprendimo užtvirtinimui, nes šiaip tai jo suvokimas apie madą, modelius, figūras, spalvas ir visko derinimą
QUOTE(melynesne @ 2011 11 17, 00:26)
bytte,
matyt ir neišlipsi, nes aš tai neišlipu Vakar tvarkiau nuotraukas ir vėl suabejojau ar tikrai aš vasara... man vis neduoda ramybės šis klausimas.
Tai ir maniškis toks pat. Dažniausiai neturi žalio supratimo. Kaip pasiūlo ką ... ir dar maždaug tau turėtų tikt... va batus rinkaus... kai parodžiau kokio fasono norėčiau, susiraukė, nes tipo kaip aš su tokiais atrodysiu su savo stambiom blauzdom (visus kuriuos siūlė jis, kaip tik ir storino optiškai blauzdas). Kai pasirodžiau, tai sakė tik tokius ir pirk (nepirkau ne del fasono, nepatiko kad juodo zamšo) Tik aš pakeičiau nuomonę apie tuos rūbus kurie vyrams negražūs. kiek pamenu, mano tėtis irgi jiems buvo alergiškas... ir MB taip pat Kažkaip nusprendžiau, kad jei vyrams negražu, tai nieko gražaus tame rūbe matyt ir nėra. Seniau buvau kardinaliai priešingos nuomonės - tipo nieko tie vyrai tame nesupranta... klausimas tada kas supranta? nežinau kodėl tokią durną nuomonę turėjau.
Labas rytas
QUOTE(dontstop @ 2011 11 16, 16:11)
Ačiū Šitas rankines rodau jau trečią kartą. Pirmus du kartus buvo vien neigiami atsiliepimai
Matyt derinyje atrodo geriau nei atskirai
Mano vyras apie rūbus irgi nedaug nutuokia, bet sugeba pareikšti, alia šitos kelnės per seksualios į darbą Nors man taip neatrodo...
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 11 16, 16:08)
Kazkada keliau ir darbini, bet mano darbinis toks labai klasikinis, Bytte sake "kaip banko darbuotojos"
Is labai geru pagal kaina/kokybe santyki man pvz yra sita firma http://www.1-2-3.fr/#, drabuziai labai kokybiski, grazios kolekcijos, tik nzn kokios kainos LT, nes kartais buna nemaloniu siurprizu
Velnias darbinį būsiu pražiopsojus, aš kai pati tokiu stiliaus rūbus dėviu, būtu įdomu palyginti
Bet šita pardė Liuksemburge be nuolaidų man ganėtinai nepigi pasirodė, tuo metu greta Hugo Boss su nuolaida pigiau kainavo Nors lyg kažka man tinkamo ir buvau nužiūrėjus,bet apsipirkau greta