QUOTE(melynesne @ 2011 11 16, 15:43)
bytte, mano visų sezonų suknelės tinka su beveik visų sezonų viršumi pagal spalvas, nes mano dažniausios spalvos visais sezonais: pilka (įvairi), tamsiai mėlyna (tikriausiai navy), juoda ir violetinė (dažniausiai baklažanas arba dar toks atspalvis, kurio nemoku apibūdinti) ir iki šiol dar būdavo po vieną dar kokios nors spalvos: balta, ruda, kitokios mėlynos, avietinė ir panašiai, bet daugiau taip nedarysiu pažadu, kai šitas "ne į temą" sunešiosiu
Nelabai įsivaizduoju kaip suknelė gali atstoti palaidinę arba tuniką
Nebent ji ir yra tokio ilgio kaip tunika, bet tokios tada tik su pėdkelnėmis neužsidėčiau, o ilgesnės ant kelnių tikrai nesižiūri
Bet jos nėra vienodos
viena marga, kitos dvi visiškai skiriasi modeliais, atspalviais ir tikrai greitai jų nenusipirkau, nes ieškojau ilgai, bet kitos nepatiko.. o kad leidžiu sau turėti 3-4 sukneles
kad ir ne vienodos... nebent stilistiškai labai skirtusi... šiaip reikia tiesiog paskaičiuoti kiek reikia, prie ko ir pan... kad nebūtų patiko suknelė - imu. Taip gi irgi galima prisirinkt pilną spintą - ne ekonomiška. Kiekvienam atvejui po viena suknelę manau turėtų būt
pagal šiltuma, stilių ... derinių variantus... aišku dar į skalbimą atsižvelgt... kad nereikėtų išsižiojus laukt kada išdžius, nes nėr su kuo eit. 3 - 4 tai nedaug visai manau, aš supratau kad jūs jų daug daugiau turit, ir dar tris perkat
.
Aš visas sukneles kaip tunikas nešioju
būtent neilgas... prie storų pėtkelnių, džinsų ir sijonų... o kai buvau jauna ir graži ir prie plikų kojų.
QUOTE(melynesne @ 2011 11 16, 17:01)
Kitaip vistiek nesigauna, stringu rašant žinutę spausdama ant IMG
Pabandymui nustatyti mano tipą:
Bandau... kiek mano kompiuteris rodo cool tipas, tik vat vasara ar žiema? reikia ne tik rainelės, visos akytės, kad matytusi kontrastas... nu ir antakį prašom, kad ir be akies