Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Nu neeee, aš nemačiau šitų konkrečiai. Mačiau rožinį, bordo, medžiaginį, bet kitokį g.gif Na, šiaip ar taip, man gražūs derinukai thumbup.gif Gal pati ne viską dėvėčiau, bet pažiūrėti gražu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 11 16, 16:08)
Is labai geru pagal kaina/kokybe santyki man pvz yra sita firma http://www.1-2-3.fr/#, drabuziai labai kokybiski, grazios kolekcijos, tik nzn kokios kainos LT, nes kartais buna nemaloniu siurprizu g.gif

Nesiunčia į LT sad.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 11 16, 17:08)
Nu neeee, aš nemačiau šitų konkrečiai. Mačiau rožinį, bordo, medžiaginį, bet kitokį g.gif Na, šiaip ar taip, man gražūs derinukai thumbup.gif Gal pati ne viską dėvėčiau, bet pažiūrėti gražu 4u.gif

Ačiū 4u.gif Šitas rankines rodau jau trečią kartą. Pirmus du kartus buvo vien neigiami atsiliepimai biggrin.gif
Atsakyti
Ziuriu baikeriska visoms krito i aki lotuliukas.gif

QUOTE(groovy @ 2011 11 16, 16:10)
Nesiunčia į LT sad.gif

http://www.1-2-3.be/li/home.php
Yra lyg kur priekauja Lt g.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 11 16, 16:11)
Ačiū 4u.gif  Šitas rankines rodau jau trečią kartą. Pirmus du kartus buvo vien neigiami atsiliepimai  biggrin.gif

Man tik pirma taip puse velnio praslystu, kitos dvi nea rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 16 lapkričio 2011 - 16:18
QUOTE(dontstop @ 2011 11 16, 16:11)
Ačiū 4u.gif  Šitas rankines rodau jau trečią kartą. Pirmus du kartus buvo vien neigiami atsiliepimai  biggrin.gif

Trečias kartas nemeluoja, ane? biggrin.gif Gal aš Kroatijoje buvau g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 11 16, 17:16)
Trečias kartas nemeluoja, ane? biggrin.gif

Matomai biggrin.gif
Atsakyti
Shana, mano vyras tragedija parduotuvėje unsure.gif
Ištraukia kokią nesamonę, skirtumo tarp dviejų panašių atspalvių neįžvelgia, tarp dviejų panašių modelių irgi thumbup.gif pyksta, kad ilgai renkuosi, bet apsispręsti nepadeda, o tik burba: greičiau ir nežinau unsure.gif man patinkantys modeliai (dauguma apdribę, suraukti po krūtine, pūsti ir panašiai) jam išvis atrodo tragedija, darkanti moters kūną (tipiškas vyras - svarbiausia būtų kuo daugiau aptempta ir atidengta). Kiek besidažiau plaukus spalvų gamoje nuo šviesiai rudos iki juodos, skirtumo nematė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 16, 16:16)
Ziuriu baikeriska visoms krito i aki lotuliukas.gif
http://www.1-2-3.be/li/home.php
Yra lyg kur priekauja Lt g.gif

Ne Kaune sad.gif Bet jei ką, gal galima ir per tarpininkes.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 16, 16:07)
Nedrįstu vertinti  unsure.gif  Trūksta antakių, nesimato veido kontrasto lygio unsure.gif

Galiu antakius prikelti lotuliukas.gif
O gal išdrįskit? blush2.gif labai norėčiau bent spėjimą išgirsti (pilnai suprantu, kad galima apsirikti) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 16, 17:24)
Galiu antakius prikelti  lotuliukas.gif
O gal išdrįskit?  blush2.gif  labai norėčiau bent spėjimą išgirsti (pilnai suprantu, kad galima apsirikti)  blush2.gif

Naa unsure.gif Akys šviesios, bet neįžiūriu spalvos. Plaukai rudi, bet vėlgi, neįžiūriu atspalvio, ar šilti, ar šalti. Oda lyg šalto atspalvio. Tipas gali būti:
cool summer - jei plaukai šalto atspalvio, kontrasto veide didelio nėra
kuris nors rudens potipis, turbūt išskyrus deep
gal net cool winter tipas gali būti, jei veide didelis kontrastas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 16, 16:19)
Shana, mano vyras tragedija parduotuvėje  unsure.gif
Ištraukia kokią nesamonę, skirtumo tarp dviejų panašių atspalvių neįžvelgia, tarp dviejų panašių modelių irgi  thumbup.gif

Tai vaiksciot gal su kokia drauge geriau g.gif
Maniskis situo atzvilgiu tai pasaka. Bet tai sakyciau susije su istreniruota akim, nes jis uzsiema aerografija. Tai padaro labai naudingus komentarus jei drabuzis darko proporcijas, ar spalvos nesusigroja ar pan. Visad jo paklausiu, nes jau isitikinau, kad labai taikliai pasako.
Vienintele problema, kad negali suprasti, kodel pasimatuoju 20 daiktu ir nieko nenuperku lotuliukas.gif
QUOTE(melynesne @ 2011 11 16, 16:24)
Galiu antakius prikelti  lotuliukas.gif
O gal išdrįskit?  blush2.gif  labai norėčiau bent spėjimą išgirsti (pilnai suprantu, kad galima apsirikti)  blush2.gif

Melynesne, ikelkit ben aki visa, su antakiu ir siek tiek maziau nukarpyta 4u.gif
Drasiau biggrin.gif
QUOTE(groovy @ 2011 11 16, 16:24)
Ne Kaune sad.gif Bet jei ką, gal galima ir per tarpininkes.

Man firma liuksine, pasiuvimas labai kokybiskas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 16 lapkričio 2011 - 16:41
QUOTE(Shana @ 2011 11 16, 16:40)
Tai vaiksciot gal su kokia drauge geriau g.gif
Maniskis situo atzvilgiu tai pasaka. Bet tai sakyciau susije su istreniruota akim, nes jis uzsiema aerografija. Tai padaro labai naudingus komentarus jei drabuzis darko proporcijas, ar spalvos nesusigroja ar pan. Visad jo paklausiu, nes jau isitikinau, kad labai taikliai pasako.
Vienintele problema, kad negali suprasti, kodel pasimatuoju 20 daiktu ir nieko nenuperku lotuliukas.gif

nu fantastiškas vyras... manasis tik pastebi ar užpakalis gerai atrodo ar ne g.gif tai tik džinsų be jo neperku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 16, 15:43)
bytte, mano visų sezonų suknelės tinka su beveik visų sezonų viršumi pagal spalvas, nes mano dažniausios spalvos visais sezonais: pilka (įvairi), tamsiai mėlyna (tikriausiai navy), juoda ir violetinė (dažniausiai baklažanas arba dar toks atspalvis, kurio nemoku apibūdinti) ir iki šiol dar būdavo po vieną dar kokios nors spalvos: balta, ruda, kitokios mėlynos, avietinė ir panašiai, bet daugiau taip nedarysiu pažadu, kai šitas "ne į temą" sunešiosiu  biggrin.gif

Nelabai įsivaizduoju kaip suknelė gali atstoti palaidinę arba tuniką  ax.gif  Nebent ji ir yra tokio ilgio kaip tunika, bet tokios tada tik su pėdkelnėmis neužsidėčiau, o ilgesnės ant kelnių tikrai nesižiūri  schmoll.gif

Bet jos nėra vienodos  blink.gif  viena marga, kitos dvi visiškai skiriasi modeliais, atspalviais ir tikrai greitai jų nenusipirkau, nes ieškojau ilgai, bet kitos nepatiko.. o kad leidžiu sau turėti 3-4 sukneles
kad ir ne vienodos... nebent stilistiškai labai skirtusi... šiaip reikia tiesiog paskaičiuoti kiek reikia, prie ko ir pan... kad nebūtų patiko suknelė - imu. Taip gi irgi galima prisirinkt pilną spintą - ne ekonomiška. Kiekvienam atvejui po viena suknelę manau turėtų būt g.gif pagal šiltuma, stilių ... derinių variantus... aišku dar į skalbimą atsižvelgt... kad nereikėtų išsižiojus laukt kada išdžius, nes nėr su kuo eit. 3 - 4 tai nedaug visai manau, aš supratau kad jūs jų daug daugiau turit, ir dar tris perkat blush2.gif .
Aš visas sukneles kaip tunikas nešioju blush2.gif būtent neilgas... prie storų pėtkelnių, džinsų ir sijonų... o kai buvau jauna ir graži ir prie plikų kojų.

QUOTE(melynesne @ 2011 11 16, 17:01)
Kitaip vistiek nesigauna, stringu rašant žinutę spausdama ant IMG  4u.gif
Pabandymui nustatyti mano tipą:

Bandau... kiek mano kompiuteris rodo cool tipas, tik vat vasara ar žiema? reikia ne tik rainelės, visos akytės, kad matytusi kontrastas... nu ir antakį prašom, kad ir be akies mirksiukas.gif
Atsakyti