Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Loxxy @ 2011 11 16, 16:13)
Aš jums pavydžių gebėjimo išsirinkti parduotuvėje net 10 patikusių sijonu. Nes as apejus visas man zinomas vilniaus parduotuves, tam sugaisus kokiu 20 paieskos valandu, per vargus randu bent vieną. Ir jis niekada nedagyvena iki jokio išpardavimo  doh.gif Bet tada mano vyras, jei bent 10 -dalyje paiesku buvo priverstas dalyvauti, buna pagatavas ir dvigubai uz ji moketi, kad tik dar 20 valandu neieskociau  biggrin.gif

Gal jums vertėtų siūtis drabužius privačiai smile.gif
Atsakyti
Loxxy, aš pavydžiu tada dontstop gebėjimo kažką rasti per išpardavimus ir to, kad patiko 10 sijonų, nes aš paprastai perėjusi viską nerandu nei vieno patikusio, o jum pavydžiu vyro, nes pagal maniškį man išvis nieko nereikia biggrin.gif
Papildyta:
dontstop, o jeigu ikelciau savo odos, plauku ir akiu spalva? biggrin.gif ar to uztektu tipo nustatymui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 16, 16:20)
o jum pavydžiu vyro,

Aš kai vaikštau po parduotuves, vyrą su vaiku išsiunčiu į parką ax.gif
Beje, kadangi pas mus šeimoje bendras biudžetas, aš nesutikčiau dvigubai mokėti už sijoną, net jei vyras ir pasiūlytų sad.gif
Papildyta:
QUOTE(melynesne @ 2011 11 16, 16:22)

dontstop, o jeigu ikelciau savo odos, plauku ir akiu spalva?  biggrin.gif  ar to uztektu tipo nustatymui?  4u.gif

Atskirai? biggrin.gif Galim pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 16, 15:16)
Gal jums vertėtų siūtis drabužius privačiai  smile.gif

Bandžiau ir tai. Rezultatas neatitiko lūkesčių, o kaina viršijo parduotuvines.

QUOTE(melynesne @ 2011 11 16, 15:22)
Loxxy, aš pavydžiu tada dontstop gebėjimo kažką rasti per išpardavimus ir to, kad patiko 10 sijonų, nes aš paprastai perėjusi viską nerandu nei vieno patikusio, o jum pavydžiu vyro, nes pagal maniškį man išvis nieko nereikia  biggrin.gif

Na mano vyras puikiai supranta mano darbo specifiką ir poreikį kartais atrodyti padoriai. biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 11 16, 15:23)
Beje, kadangi pas mus šeimoje bendras biudžetas, aš nesutikčiau dvigubai mokėti už sijoną, net jei vyras ir pasiūlytų  sad.gif

Kol užsidirbu savo sijonams, triusikams ir kvepalams, leidžiau sau pirkti iki man įkandamos ir protu priimtinos sumos 4u.gif
Atsakyti
Dėl mokėjimo aš irgi nesutikčiau, už finansų taupymą esu labiau atsakinga aš, nes mano vyras paveldėjo iš savo šeimos labai durną kažkokį pinigų mastymą, bet žiūriu jau šiek tiek ima persilaužt į gerą pusę rolleyes.gif nepirkčiau nei vyrui, nei sau už didelę sumą net ir ypatingai gražaus, vistiek ieškočiau kažko pigesnio 4u.gif o vyro man kartais norisi kaip patarimo šalia, bet iš jo naudos ir šiuo atveju mažai, nes turbūt iš norėjimo namo tesako: "nežinau, nežinau, nežinau..." biggrin.gif

Jėga, nes nenoriu visa rodyti, drąsos trūksta bigsmile.gif
Atsakyti
Is Donstop idetu deriniu as nesirinkciau sau nei vieno. Galeciau uzsideti pirma bliuzkute su antrom kelnem ir pirmu rankinuku (cia apie spalvas, ne apie stiliu), jei jau butinai reiktu kazka issirinkti.
Pirmoje man kelnes nevisai su melynu marskineliuose susigroja.
Antrame tokiu marskinuku ir tases kartu nesideciau.
Treciame man sunkeleje per daug juodu detaliu, kad rinktis tokius sviesius akcesuarus blush2.gif
As labai priekabi spalvom doh.gif
Cia aisku tik mano nuomone.
Mano garderobas irgi nelabai pagakl jus buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 16, 15:55)

Čia tas spec. kaukolinis? bigsmile.gif Kitų kažkodėl nepamenu, o va šitas įspudį paliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 16, 13:54)
Jei jūsų pajamos leidžia pirkti už pilną, dar ir nemažą kainą, tai kame problemos?  smile.gif Juk kapsulėms tai sudaryti netrukdo, gal net padeda  ax.gif Pasirinkimas daug dedesnis  ax.gif

Uoj ne, ne didesnis, gražūs drabužėliai būna dažnai prastos kokybės, o ten kur gera kokybė, ne visada gražu arba tinka. Gali ir spalvos netikti, ir modelis, tada dar mažiau pasirinkimo. Aš turiu viziją, ko noriu, tai retai perku kažką, ką va pamačiau ir užsimaniau. Net nežiūriu kitur, jei reikia megztuko, einu jo ir ieškot, kartais su paklydimais mažais biggrin.gif

QUOTE(Loxxy @ 2011 11 16, 14:23)
Matyt mano reikalavimai dideli, nes net ir tose parduotuvėse už pilną kainą labai sunkiai įsirenku.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Loxxy @ 2011 11 16, 14:36)
groovy o tos suknelės VS prekyboje jau nėra. Dabar likau suvedžiota ir palikta

Che che biggrin.gif Tai tos sunkesnės nesiglamžuojančios medžiagos suknelių daug pas Madmuazelle smile.gif

QUOTE(melynesne @ 2011 11 16, 14:43)
Išmetus eglės mėlynumą, tai mano draugė esat thumbup.gif

Aš ir turiu tos spalvos tik porą drabužėlių, bet kaip veidas su ja pasikeičia, šakės bigsmile.gif

QUOTE(Gendre @ 2011 11 16, 14:54)
Tikia suknele turetumet rasti pas merginas kur prekiauja VS rubais, SM skelbimuose paieskokit, nors jei jums zaros ar mango kokybe nepriimtina tai ir VS gali netenkint  ax.gif Nors jau senokai nieko is VS neperku, gal dabar pagerejo, bet pries pora metu rubai realiai atrodydavo gerokai prasciau nei ju nuotraukose doh.gif

Na, šitos medžiagos suknelės puikios, nesiglamžo, gerai krenta, ne sysaliukas, atrodo prabangiai labai, nors būnu visai be jokių papuošalų. Taip pat turiu megztą su šilku ir kašmyru, tai šiltutė, labai mažai burbuliuojasi (galima pašalinti burbuliukus lengvai), megztuką su moheriu, tai labai pošniai atrodo. Siūlės visų drabužių puikios, medžiaga irgi. O atrodo dar geriau nei nuotraukoje biggrin.gif Žinau, kad skundėsi panos nusipirkusios vasarines medvilnines suknutes už 280 Lt ir gavusios paprastutes, bet aš iš ten esu pirkusi tik geros kokybės ir įspūdingai atrodančius modelius. Tiesa, turėjau boucle siūlų megztuką, tas ne itin gražiai atrodė, bet labai šiltas ir patogus buvo.

QUOTE(dontstop @ 2011 11 16, 15:00)
Loxxy, Shana, štai keli pvz iš šios vasaros ir rudens kapsulių:

Puikiai, o rankinukai kokie, mano akimis, didžiuuuule pažanga wub.gif
Atsakyti
Kitaip vistiek nesigauna, stringu rašant žinutę spausdama ant IMG 4u.gif
Pabandymui nustatyti mano tipą:
http://i1232.photobu...melynesne/1.png
http://i1232.photobu...melynesne/2.png
http://i1232.photobu...melynesne/3.png

Megztinio nuotraukos nebus, nes spalva nesigauna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 11 16, 15:27)
Bandžiau ir tai. Rezultatas neatitiko lūkesčių, o kaina viršijo parduotuvines.

Nesusiradai geros siuvejos manau. Turejau labai gera Vilniuje, bet jau turbut nerasiu kontaktu dabar doh.gif

QUOTE(melynesne @ 2011 11 16, 15:28)
o vyro man kartais norisi kaip patarimo šalia, bet iš jo naudos ir šiuo atveju mažai, nes turbūt iš norėjimo namo tesako: "nežinau, nežinau, nežinau..."  biggrin.gif

Zinok daug vyro mato zymiau daugiau niuansu, atspalviu ir pan. Ta labai daznai pastebiu. Mano tevas pvz galejo 2 sav nematyti, kai pas juos dar gyvenau, kad plauku spalva is blond i ruda biggrin.gif MB labiau isimtis, bet jis ir mokslus kazkiek su spalvu pasauliu susijusius baiges, ir hobi/darba toki turi, kad spalvas pvz ir siluetus mato labai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 16 lapkričio 2011 - 16:10
QUOTE(Shana @ 2011 11 16, 16:55)

Kodėl gi, man labai patiko baikeriška kapsulė biggrin.gif
QUOTE(groovy @ 2011 11 16, 16:58)

Puikiai, o rankinukai kokie, mano akimis, didžiuuuule pažanga wub.gif

Groovy, rankinukai tie patys unsure.gif Anksčiau rodyti, gausiai išpeikti g.gif
Papildyta:
QUOTE(melynesne @ 2011 11 16, 17:01)
Kitaip vistiek nesigauna, stringu rašant žinutę spausdama ant IMG  4u.gif
Pabandymui nustatyti mano tipą:
http://i1232.photobu...melynesne/1.png
http://i1232.photobu...melynesne/2.png
http://i1232.photobu...melynesne/3.png

Megztinio nuotraukos nebus, nes spalva nesigauna  unsure.gif

Nedrįstu vertinti unsure.gif Trūksta antakių, nesimato veido kontrasto lygio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 11 16, 15:57)
Čia tas spec. kaukolinis?  bigsmile.gif Kitų kažkodėl nepamenu, o va šitas įspudį paliko  biggrin.gif

biggrin.gif

Kazkada keliau ir darbini, bet mano darbinis toks labai klasikinis, Bytte sake "kaip banko darbuotojos" smile.gif

Is labai geru pagal kaina/kokybe santyki man pvz yra sita firma http://www.1-2-3.fr/#, drabuziai labai kokybiski, grazios kolekcijos, tik nzn kokios kainos LT, nes kartais buna nemaloniu siurprizu g.gif
Atsakyti