dontstop, labai ačiū už pamokėlę, va kaip tik grįžau iš darbo, varau fotkinti viską, kas kelia neaiškumų ir bandyti
bytte, mano visų sezonų suknelės tinka su beveik visų sezonų viršumi pagal spalvas, nes mano dažniausios spalvos visais sezonais: pilka (įvairi), tamsiai mėlyna (tikriausiai navy), juoda ir violetinė (dažniausiai baklažanas arba dar toks atspalvis, kurio nemoku apibūdinti) ir iki šiol dar būdavo po vieną dar kokios nors spalvos: balta, ruda, kitokios mėlynos, avietinė ir panašiai, bet daugiau taip nedarysiu pažadu, kai šitas "ne į temą" sunešiosiu
Nelabai įsivaizduoju kaip suknelė gali atstoti palaidinę arba tuniką
Nebent ji ir yra tokio ilgio kaip tunika, bet tokios tada tik su pėdkelnėmis neužsidėčiau, o ilgesnės ant kelnių tikrai nesižiūri
Bet jos nėra vienodos
viena marga, kitos dvi visiškai skiriasi modeliais, atspalviais ir tikrai greitai jų nenusipirkau, nes ieškojau ilgai, bet kitos nepatiko.. o kad leidžiu sau turėti 3-4 sukneles, tai manau pagrindinė priežastis, kad sijonas + megztinis/švarkas + palaidinė yra daugiau variantų vien keičiant palaidinės spalvas, suknelė (vietoje sijono) + megztinis/švarkas automatiškai susiaurina derinius, todėl galima leisti turėti daugiau suknelių, nes atkrenta palaidinės
sijonas iš tikrųjų yra geriau tuo, kad su juo galima sudaryti daug derinių, o suknelė vistik lieka suknele, bet ką man padaryti, kad man sijonai nepatinka, nepatogūs, nemėgstu
Šiltų (būtent megztų) suknelių dažniausiai turiu išvis tik vieną, kurią nešioju TIK žiemą. Jeigu tai būna suknelės iš kažkokios storos medžiagos, nešioju rudenį ir žiemą. Jūsų vadinamas plonas (tikrai ne visas, atsirenku pagal modelius, spalvas) nešioju visais sezonais, bet prie storų timpų ar paprastų storų (neraštuotų) pėdkelnių tikrai atrodo normaliai.
Su spalvomis faktas.. savo šitą megztinį aš irgi pirkau įsivaizduodama, kad jis toks beveik baltas, pieno, panašus į dontstop įkeltą.. o namie pamačiau, kad jis dar gelsvenis. Ir tada nukeliavo į spintos galą, nes niekas nepritiko. Bet man pieno, tai tokia gelsva šilta, o ne melsva
QUOTE(Shana @ 2011 11 16, 09:59)
As Melynesne suprantu, man sukneles irgi patinka labai
Jos pas mane kaip biski atskirai nuo kapsuliu
Čia panašiai kaip kitos turi silpnybę batams, rankinukams
QUOTE(groovy @ 2011 11 16, 11:42)
Aš aš, net spalvą natūralią atsiauginau ir labai tuo džiaugiuosi
Labiausios spalvos mažėjimo tvarka: šviesiai pilka, mėlynosios eglės spalva, tamsiai mėlyna, bordo.
Išmetus eglės mėlynumą, tai mano draugė esat
QUOTE(dontstop @ 2011 11 16, 13:44)
Loxxy, nejau norit pasakyti, kad nėra tokių parduotuvių, kurios jums patiktų, ir kur būtų nuolaidos? Netikiu, nuolaidos būna bene visose parduotuvėse, sunku rasti, kur nebūna
Bet vistiek išlieka tas dalykas, kad gražių rūbų dažniausiai nenukainuoja ir būna išpirkti, arba gražesniems suteikiama mažesnė nuolaida, nes juk ne viskam būna ta vienoda 70% nuolaida. Ir kaina vistiek būna didelė. Nors čia gal skonio reikalas, aš irgi per išpardavimus dažniausiai nieko padoraus nerandu, tik nusiperku ten kokią paprastą maikę už 10Lt sportui ar po kardiganu laisvalaikiui ir nenusirengimui, o šiaip tai ne