Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Loxxy @ 2011 11 16, 14:23)
O man tai spalvų šiltumas ir šaltumas labai matos.  g.gif

tai kokia to matymo formulė? pasidalinkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 11 16, 15:23)
Kartais nevalingai apžiūrinėju praeives, iškodama Jūsų tipažo. Bet matyt mažai šansų sutikti jus vilniuje  biggrin.gif Bet smalsu tai labai...

O aš mėgstu būti vienintelė ir nepakartojama user posted image
O prie ko derinu - taigi rodau. Kol kas temoje rodau aktyviausiai, visas kapsules, kone visus naujus pirkinius...
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 11 16, 13:04)
Bandžiau, verkti norisi užėjus.  unsure.gif Kokybė tikrai labai prasta mūsų masinėse parduotuvėse (Reserved, Mango, Vero Moda, jau ir ZARA broku pradėjus nervus gadinti. Jau nekalbu apie Teranovas ar bershkas, ten jau matuojantis rizikuoji kad siūlės iširs)  unsure.gif Gal čia tik man vienai taip...  g.gif

Is isvargintu Mango ir Zaroje kartais randu tikrai neblogu (man) daiktu. I a lia Bershkas neinu net.

QUOTE(Loxxy @ 2011 11 16, 14:23)
Manęs vis dar neapleidžia interesas, prie ko jas derinat, ir kaip tame derinyje pati atrodot. Kartais nevalingai apžiūrinėju praeives, iškodama Jūsų tipažo. Bet matyt mažai šansų sutikti jus vilniuje  biggrin.gif Bet smalsu tai labai...

As prisipazinsiu, kad ta pati darau kartais lotuliukas.gif Bet sansu turbut kaip Loxxy sako nedaug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 16, 14:33)
O prie ko derinu - taigi rodau. Kol kas temoje rodau aktyviausiai, visas kapsules, kone visus naujus pirkinius...

Aš ir nesakau, kad nerodot. Bet aš niekaip nenusipiešiu savo vaizduotėje bendro vaizdo. tai man kur kas sunkiau nei atskirti šiltas ir šaltas spalvas.
groovy o tos suknelės VS prekyboje jau nėra. Dabar likau suvedžiota ir palikta
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 16, 14:33)
O aš mėgstu būti vienintelė ir nepakartojama user posted image

Butu idomu jei kada pasirodytumet su apranga+batai+rankinukas ir visi akcesuarai, t.y. pilnas vaizdas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2011 11 16, 14:31)
tai kokia to matymo formulė? pasidalinkit biggrin.gif

Turiu pasakyti, kad isijautus i sias temas pradejau matyti DAUGIAU. Ypac padejo Osinka, kurioje sedejau kaip isprotejusi 2 sav doh.gif bet jos ten deda daug pavyzdziu, lygina, analizuoja.
Atsakyti
dontstop, labai ačiū už pamokėlę, va kaip tik grįžau iš darbo, varau fotkinti viską, kas kelia neaiškumų ir bandyti 4u.gif

bytte, mano visų sezonų suknelės tinka su beveik visų sezonų viršumi pagal spalvas, nes mano dažniausios spalvos visais sezonais: pilka (įvairi), tamsiai mėlyna (tikriausiai navy), juoda ir violetinė (dažniausiai baklažanas arba dar toks atspalvis, kurio nemoku apibūdinti) ir iki šiol dar būdavo po vieną dar kokios nors spalvos: balta, ruda, kitokios mėlynos, avietinė ir panašiai, bet daugiau taip nedarysiu pažadu, kai šitas "ne į temą" sunešiosiu biggrin.gif

Nelabai įsivaizduoju kaip suknelė gali atstoti palaidinę arba tuniką ax.gif Nebent ji ir yra tokio ilgio kaip tunika, bet tokios tada tik su pėdkelnėmis neužsidėčiau, o ilgesnės ant kelnių tikrai nesižiūri schmoll.gif

Bet jos nėra vienodos blink.gif viena marga, kitos dvi visiškai skiriasi modeliais, atspalviais ir tikrai greitai jų nenusipirkau, nes ieškojau ilgai, bet kitos nepatiko.. o kad leidžiu sau turėti 3-4 sukneles, tai manau pagrindinė priežastis, kad sijonas + megztinis/švarkas + palaidinė yra daugiau variantų vien keičiant palaidinės spalvas, suknelė (vietoje sijono) + megztinis/švarkas automatiškai susiaurina derinius, todėl galima leisti turėti daugiau suknelių, nes atkrenta palaidinės tongue.gif sijonas iš tikrųjų yra geriau tuo, kad su juo galima sudaryti daug derinių, o suknelė vistik lieka suknele, bet ką man padaryti, kad man sijonai nepatinka, nepatogūs, nemėgstu rolleyes.gif
Šiltų (būtent megztų) suknelių dažniausiai turiu išvis tik vieną, kurią nešioju TIK žiemą. Jeigu tai būna suknelės iš kažkokios storos medžiagos, nešioju rudenį ir žiemą. Jūsų vadinamas plonas (tikrai ne visas, atsirenku pagal modelius, spalvas) nešioju visais sezonais, bet prie storų timpų ar paprastų storų (neraštuotų) pėdkelnių tikrai atrodo normaliai.

Su spalvomis faktas.. savo šitą megztinį aš irgi pirkau įsivaizduodama, kad jis toks beveik baltas, pieno, panašus į dontstop įkeltą.. o namie pamačiau, kad jis dar gelsvenis. Ir tada nukeliavo į spintos galą, nes niekas nepritiko. Bet man pieno, tai tokia gelsva šilta, o ne melsva rolleyes.gif

QUOTE(Shana @ 2011 11 16, 09:59)
As Melynesne suprantu, man sukneles irgi patinka labai blush2.gif Jos pas mane kaip biski atskirai nuo kapsuliu blush2.gif

Čia panašiai kaip kitos turi silpnybę batams, rankinukams wub.gif

QUOTE(groovy @ 2011 11 16, 11:42)
Aš aš, net spalvą natūralią atsiauginau ir labai tuo džiaugiuosi smile.gif  Labiausios spalvos mažėjimo tvarka: šviesiai pilka, mėlynosios eglės spalva, tamsiai mėlyna, bordo.

Išmetus eglės mėlynumą, tai mano draugė esat thumbup.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 11 16, 13:44)
Loxxy, nejau norit pasakyti, kad nėra tokių parduotuvių, kurios jums patiktų, ir kur būtų nuolaidos? Netikiu, nuolaidos  būna bene visose parduotuvėse, sunku rasti, kur nebūna  g.gif

Bet vistiek išlieka tas dalykas, kad gražių rūbų dažniausiai nenukainuoja ir būna išpirkti, arba gražesniems suteikiama mažesnė nuolaida, nes juk ne viskam būna ta vienoda 70% nuolaida. Ir kaina vistiek būna didelė. Nors čia gal skonio reikalas, aš irgi per išpardavimus dažniausiai nieko padoraus nerandu, tik nusiperku ten kokią paprastą maikę už 10Lt sportui ar po kardiganu laisvalaikiui ir nenusirengimui, o šiaip tai ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 11 16, 15:36)
groovy o tos suknelės VS prekyboje jau nėra. Dabar likau suvedžiota ir palikta

Tikia suknele turetumet rasti pas merginas kur prekiauja VS rubais, SM skelbimuose paieskokit, nors jei jums zaros ar mango kokybe nepriimtina tai ir VS gali netenkint ax.gif Nors jau senokai nieko is VS neperku, gal dabar pagerejo, bet pries pora metu rubai realiai atrodydavo gerokai prasciau nei ju nuotraukose doh.gif
Atsakyti
Loxxy, Shana, štai keli pvz iš šios vasaros ir rudens kapsulių:

vasarai, į miestą (batai jau parduoti)

user posted image

vasarai, į gamtą

user posted image

rudenį, į darbą

user posted image
Atsakyti
Man paskutinė rankinė žiauriai patiko didis.gif
O aš susinervinau.. visiškai nepagaunu tikrų spalvų fotkindama.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2011 11 16, 14:54)
Tikia suknele turetumet rasti pas merginas kur prekiauja VS rubais, SM skelbimuose paieskokit, nors jei jums zaros ar mango kokybe nepriimtina tai ir VS gali netenkint  ax.gif Nors jau senokai nieko is VS neperku, gal dabar pagerejo, bet pries pora metu rubai realiai atrodydavo gerokai prasciau nei ju nuotraukose doh.gif

Dėkui už pasiūlymą. prekiautojų temas trumpai permečiau, neradau. Bet aš darbe, turiu dar į tarpus ir padirbėti blush2.gif
Dėl kokybės seniau rengiaus Mango ir visai tiko. bet paskutinius du pirkinius nešiau gražinti ir po to jų vengiu. gal tik taip užtaikiau g.gif O Zaroj dar irgi apsipirkinėju, bet po truputi mano akimis kokybė prastėja. Gal ir vėl taip užtaikau. Blogiausia, kad lietuvoje nėr tokio pasirinkimo, kad galėtum visus nepatikusius išbrokyti, vistiek kažką rentis reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 16, 15:43)

Bet vistiek išlieka tas dalykas, kad gražių rūbų dažniausiai nenukainuoja ir būna išpirkti, arba gražesniems suteikiama mažesnė nuolaida, nes juk ne viskam būna ta vienoda 70% nuolaida. Ir kaina vistiek būna didelė. Nors čia gal skonio reikalas, aš irgi per išpardavimus dažniausiai nieko padoraus nerandu, tik nusiperku ten kokią paprastą maikę už 10Lt sportui ar po kardiganu laisvalaikiui ir nenusirengimui, o šiaip tai ne  unsure.gif

Aš neseniai rašiau pavyzdį, pakartosiu ax.gif Tarkim iš naujos kolekcijos man patiko dešimt sijonų, visi jie man vienodai gražūs ir visi tinka. Aštuoni iš jų nedagyvena iki išpardavimo, būna išpirkti. Vienas dagyvena, tačiau mano dydžio (gan populiaraus) nelieka. Ir tik vienas dagyveno ir liko mano dydžio, ir aš jį nusipirkau biggrin.gif
Šiuo pavyzdžiu noriu pasakyti, kad aš randu per išpardavimus kažką gražaus mano akiai ir tinkamo mano figūrai. Bet kitų neprievartauju ir neverčiu būtinai apsipirkinėti per išpardavimus ar būtinai mano pamėgtose parduotuvėse ax.gif Man toks būdas pasiteisino, todėl dalinuosi su kitais savo atrastu taupymo metodu. Kažkam gal tiks, kažkam ne. Normalu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(melynesne @ 2011 11 16, 16:02)
Man paskutinė rankinė žiauriai patiko  didis.gif
O aš susinervinau.. visiškai nepagaunu tikrų spalvų fotkindama..  unsure.gif

Ačiū 4u.gif
Aš irgi niekad nepagaunu, ir fotikas mano senas, o ir dabartiniai apsiniaukę orai padaro visai netinkamą apšvietimą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 16, 15:07)
Aš neseniai rašiau pavyzdį, pakartosiu  ax.gif  Tarkim iš naujos kolekcijos man patiko dešimt sijonų, visi jie man vienodai gražūs ir visi tinka. Aštuoni iš jų nedagyvena iki išpardavimo, būna išpirkti. Vienas dagyvena, tačiau mano dydžio (gan populiaraus) nelieka. Ir tik vienas dagyveno ir liko mano dydžio, ir aš jį nusipirkau  biggrin.gif
Šiuo pavyzdžiu noriu pasakyti, kad aš randu per išpardavimus kažką gražaus mano akiai ir tinkamo mano figūrai. Bet kitų neprievartauju ir neverčiu būtinai apsipirkinėti per išpardavimus ar būtinai mano pamėgtose parduotuvėse  ax.gif Man toks būdas pasiteisino, todėl dalinuosi su kitais savo atrastu taupymo metodu. Kažkam gal tiks, kažkam ne. Normalu  4u.gif

Aš jums pavydžių gebėjimo išsirinkti parduotuvėje net 10 patikusių sijonu. Nes as apejus visas man zinomas vilniaus parduotuves, tam sugaisus kokiu 20 paieskos valandu, per vargus randu bent vieną. Ir jis niekada nedagyvena iki jokio išpardavimo doh.gif Bet tada mano vyras, jei bent 10 -dalyje paiesku buvo priverstas dalyvauti, buna pagatavas ir dvigubai uz ji moketi, kad tik dar 20 valandu neieskociau biggrin.gif
Atsakyti