Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2011 11 16, 12:32)

Na bet aš vis tiek turbūt irgi Soft Summer g.gif Bent man taip sakė lotuliukas.gif

Man jus panasi i Soft summer, bet as ne spece.
As ne Soft summer lyg, migravau. Ber dar seniausiai man Bytte sake, kad mano oda yra kaip neutrali, kad noredama galiu buti Soft autumn.
Bet nusiryzinau tiek, kad dabar jau turbut esu Warm/True autumn, na bent tarp situ dvieju tipu sau renkuosi spalvas.
Kitas dalykas, kas as cia gyvendama "neisblunku" tiek, kiek Lt, nes net sausi kartais per pietus +20 buna, tai zymiau daugiau tos saules oda mato ir idegis bent minimalus turbut visad yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 16, 12:37)
As ne Soft summer lyg, migravau. Ber dar seniausiai man Bytte sake, kad mano oda yra kaip neutrali, kad noredama galiu buti Soft autumn.
Bet nusiryzinau tiek, kad dabar jau turbut esu Warm/True autumn, na bent tarp situ dvieju tipu sau renkuosi spalvas.
Kitas dalykas, kas as cia gyvendama "neisblunku" tiek, kiek Lt, nes net sausi kartais per pietus +20 buna, tai zymiau daugiau tos saules oda mato ir idegis bent minimalus turbut visad yra g.gif

Gal tujinkimės? ax.gif
Man ir atrodo, kad nespėja įdegis pasišalinti iki galo smile.gif Tai kaip dabar, šiltos spalvos į trasą?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 11 16, 12:41)
Gal tujinkimės? ax.gif
Man ir atrodo, kad nespėja įdegis pasišalinti iki galo smile.gif Tai kaip dabar, šiltos spalvos į trasą?

Mielu noru 4u.gif

Dabar prisiskaiciau Osinkoje, isimylejau sita zalsva ir formuoju nauja kapsule
user posted image
user posted image
user posted image

Antra kapsule susideliojau is raudonos, kurios kazkodel per paskutini pusmeti prisikaupe g.gif , rudos ir beige rolleyes.gif

Nors siandien esu raudonom kelnem ir juoda palaidine blush2.gif sako negalima dabar taip derinti, bet man grazu rolleyes.gif Deviu su raudonu salikeliu, taip kad prie veido ne juoda blush2.gif

Bet va pvz mano atveju ruda eis ir su naujai formuojama zalsva kapsule ir su raudona, kai kurie drabuziai bus abiejuose kapsulese g.gif
Atsakyti
sveikos, nezinau ar cia pataikiau, bet reikia jusu patarimu
turiu toki paltuka
user posted image

sestadieni turiu fotosesija ir nezinau kokiu spalvu rubus butu geriausia derinti prie jo verysad.gif patarkite prasau..beje kailiukai bus nuimti rolleyes.gif

lauksiu labai jusu nuomoniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 16, 12:35)
  O per išpardavimus kitose parduotuvėse apsilankyti tiesiog įdomumo dėlei nebandėt? ax.gif

Bandžiau, verkti norisi užėjus. unsure.gif Kokybė tikrai labai prasta mūsų masinėse parduotuvėse (Reserved, Mango, Vero Moda, jau ir ZARA broku pradėjus nervus gadinti. Jau nekalbu apie Teranovas ar bershkas, ten jau matuojantis rizikuoji kad siūlės iširs) unsure.gif Gal čia tik man vienai taip... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 11 16, 13:04)
Bandžiau, verkti norisi užėjus.  unsure.gif Kokybė tikrai labai prasta mūsų masinėse parduotuvėse (Reserved, Mango, Vero Moda, jau ir ZARA broku pradėjus nervus gadinti. Jau nekalbu apie Teranovas ar bershkas, ten jau matuojantis rizikuoji kad siūlės iširs)  unsure.gif Gal čia tik man vienai taip...  g.gif

Na, aš irgi nelabai geros nuomonės. O kainos tai ten irgi ne 30 Lt būna, tai aš jei ir užeinu į tokias parduotuves, apžiūriu norimą daiktą, kartais perliukų pasitaiko, kad bent jau kainą ta kokybė atitiktų.
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2011 11 16, 13:59)
sveikos, nezinau ar cia pataikiau, bet reikia jusu patarimu
turiu toki paltuka

sestadieni turiu fotosesija ir nezinau kokiu spalvu rubus butu geriausia derinti prie jo verysad.gif  patarkite prasau..beje kailiukai bus nuimti rolleyes.gif

lauksiu labai jusu nuomoniu rolleyes.gif

Neįžiūriu, paltas pilkas ar juodas. Bet kokiu atveju, tinka bene visos spalvos, jokio spec derinimo čia nereikia, žiūrėkit, kas tinka būtent jums 4u.gif
QUOTE(Loxxy @ 2011 11 16, 14:04)
Bandžiau, verkti norisi užėjus.  unsure.gif Kokybė tikrai labai prasta mūsų masinėse parduotuvėse (Reserved, Mango, Vero Moda, jau ir ZARA broku pradėjus nervus gadinti. Jau nekalbu apie Teranovas ar bershkas, ten jau matuojantis rizikuoji kad siūlės iširs)  unsure.gif Gal čia tik man vienai taip...  g.gif

Loxxy, nejau norit pasakyti, kad nėra tokių parduotuvių, kurios jums patiktų, ir kur būtų nuolaidos? Netikiu, nuolaidos būna bene visose parduotuvėse, sunku rasti, kur nebūna g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 16, 13:44)
Loxxy, nejau norit pasakyti, kad nėra tokių parduotuvių, kurios jums patiktų, ir kur būtų nuolaidos? Netikiu, nuolaidos  būna bene visose parduotuvėse, sunku rasti, kur nebūna  g.gif

Būna, būna. Gi rašiau pvz. 30 proc. Bet dėl tiek aš nepasiryžus praleisti visą dėvėjimo sezoną ir dar rizikuoti, kad mano išmieros nebeliks. tai labiau mano pasirinkimas. Tik sakau, kad tokių nuolaidų, kaip bliuzelė už 19 lt, ar kelnės už 39 nebūna schmoll.gif Todėl tie išpardavimai iki 70 proc. ar daugiau man neaktualūs, nes vistiek ten kur jie būna, nieko neišsirenku. Turiu prisipažinti, kad retais atvejais vistiek užeinu.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 16, 13:44)
Neįžiūriu, paltas pilkas ar juodas. Bet kokiu atveju, tinka bene visos spalvos, jokio spec derinimo čia nereikia, žiūrėkit, kas tinka būtent jums  4u.gif

kokybe fotoaparato doh.gif
paltukas temsiai zalios spalvyte unsure.gif del to ir galvoju,kad cia jau derinti reiektu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 11 16, 14:50)
Būna, būna. Gi rašiau pvz. 30 proc. Bet dėl tiek aš nepasiryžus praleisti visą dėvėjimo sezoną ir dar rizikuoti, kad mano išmieros nebeliks. tai labiau mano pasirinkimas. Tik sakau, kad tokių nuolaidų, kaip bliuzelė už 19 lt, ar kelnės už 39 nebūna  schmoll.gif Todėl tie išpardavimai iki 70 proc. ar daugiau man neaktualūs, nes vistiek ten kur jie būna, nieko neišsirenku. Turiu prisipažinti, kad retais atvejais vistiek užeinu.

Jei jūsų pajamos leidžia pirkti už pilną, dar ir nemažą kainą, tai kame problemos? smile.gif Juk kapsulėms tai sudaryti netrukdo, gal net padeda ax.gif Pasirinkimas daug dedesnis ax.gif
QUOTE(undi @ 2011 11 16, 14:50)
kokybe fotoaparato doh.gif
paltukas temsiai zalios spalvyte unsure.gif  del to ir galvoju,kad cia jau derinti reiektu g.gif

Man gražiai žiūrėtųsi ruda arba raudona gama, atspalvius reikia pasirinkti pagal tai, kas jums tinka 4u.gif
Atsakyti
Aš kad ir kaip norėčiau, neskiriu, kur šaltos, o kur šiltos spalvos. ir kuo skirias light, soft ir cool summer. Šiandien bandysiu pasifotkint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 16 lapkričio 2011 - 14:01
QUOTE(dontstop @ 2011 11 16, 13:54)
Jei jūsų pajamos leidžia pirkti už pilną, dar ir nemažą kainą, tai kame problemos?  smile.gif Juk kapsulėms tai sudaryti netrukdo, gal net padeda  ax.gif Pasirinkimas daug dedesnis  ax.gif

Matyt mano reikalavimai dideli, nes net ir tose parduotuvėse už pilną kainą labai sunkiai įsirenku. taip pat ir finansai riboja, negaliu įsigyti 10 rūbų už tokią kainą vienu metu. gaunu save riboti. Bet šiuo klausimu niekada neprieisim konsensuso, nes aš vis dar geriau apsiribosiu pora turimų rankinių, nei išdrysiu eiti į gatvę su jusiškėmis. Manęs vis dar neapleidžia interesas, prie ko jas derinat, ir kaip tame derinyje pati atrodot. Kartais nevalingai apžiūrinėju praeives, iškodama Jūsų tipažo. Bet matyt mažai šansų sutikti jus vilniuje biggrin.gif Bet smalsu tai labai...

QUOTE(solo @ 2011 11 16, 14:01)
Aš kad ir kaip norėčiau, neskiriu, kur šaltos, o kur šiltos spalvos. ir kuo skirias light, soft ir cool summer. Šiandien bandysiu pasifotkint smile.gif

O man tai spalvų šiltumas ir šaltumas labai matos. g.gif
Atsakyti