Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

Eglyt, tipiškas bobiškas kolektyvas ... Laikykis, mergyt 4u.gif

Perlita, vaikam už išgąstį 4u.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

eglyte laikykis 4u.gif

perlita gaila masinos doh.gif as tai uzvakar vos mentu ziede nenukaliau,sukausi ziedu o tie man is kaires ipuole pries pat nosi,kai dejau ant stabdziu,gerai kad greicio nebuvo doh.gif ant tos akimirkos buvau pasiruosusi islipti ir deti i nosi tam-bet nuvaziavo kol atsipeikejau doh.gif blondine letai masto doh.gif

o man pries sventes situacija tokia,tevai skiriasi-bet kaip mazi vaikai nemoka graziai ir normalei issiskirti todel tamposi kaip du durniai itraukdami ir mane ir broli doh.gif broliui depresija ,zliumbia,turejo atvaziuoti pas mane per sventes,bet nevaziuos,bijo mama palikti viena doh.gif as nieko negaliu padeti nes pas juos tokia situacija kad nei verk nei juokis-tiesiog net nezinau kuo padeti doh.gif skambineja visi trys ,perskambinu,sian atejo zinute kad saskaita uzblokuota mobilaus nes privariau metine saskaita verysad.gif man sventes susikineja,mb irgi pyksta...nafik stoviu ir as kaip durnius kryzkeleje...

bet anyway ,dukrele auga kaip ant mieliu,milijonas chuliganas irgi cool.gif sian eisim skiepu mazajai ,ech,ko nekenciu tai nekenciu kai mano vaika kankina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2011 11 30, 20:58)
bet panašu, kad vis dėlto neteisūs prisijaučia (nors nepripažįsta), kad sutinka situaciją palikti tokią, kokia iki šiol ir buvo.. o aš netekau milijono nervinių ląstelių, turėjau nemigo naktį, plius tikrai nemaloniai ištvėriau psichologinius ėjimus..
bet matosi šviesa, o tai gerai. aišku, dabar būsiu stebima per padidinamąjį stiklą, BET kadangi manau esanti gera darbuotoja ir tikrai dirbu, o ne atsėdžiu valandas, tai kap ir nesibaiminu, tik nemalonu labai tas stebimojo statusas unsure.gif
laukiu "šviesos"... ax.gif

QUOTE(***Perlita*** @ 2011 12 01, 09:04)
O vakar pakrikštyjo mano naują mašiną unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif Ačiū Dievui nieko rimto,tik vaikai labai išsigando,nes į Džiugo pusę įvažiavo verysad.gif Gaila moteriškaitės tos,nes jos mašina nedrausta kasko tai reiks pačiai tvarkyt,o priekis jos tai normaliai susivarė verysad.gif Tai va....Pasiguodžiau doh.gif

QUOTE(niamniuska @ 2011 12 01, 11:07)
o man pries sventes situacija tokia,tevai skiriasi-bet kaip mazi vaikai nemoka graziai ir normalei issiskirti todel tamposi kaip du durniai itraukdami ir mane ir broli  doh.gif broliui depresija ,zliumbia,turejo atvaziuoti pas mane per sventes,bet nevaziuos,bijo mama palikti viena  doh.gif as nieko negaliu padeti nes pas juos tokia situacija kad nei verk nei juokis-tiesiog net nezinau kuo padeti  doh.gif skambineja visi trys ,perskambinu,sian atejo zinute kad saskaita uzblokuota mobilaus nes privariau metine saskaita  verysad.gif man sventes susikineja,mb irgi pyksta...nafik stoviu ir as kaip durnius kryzkeleje...

Konstatuoju faktą, kad metų pabaiga artėja ir dar prognozės sako, kad kažkoks tai užtemimas ar tai ne taip planetos išsiblaškę, kad tikrai jaučiasi ir mūsų temoje.
Vsio, šeštadienį startuoju, vnž. baisu kur aš įsivėliau. Kai baigsis gal papasakosiu, nes šiuo metu tai dar pačiai nesitiki. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
aneSena jei bus laisvo laiko pamajakink, mazu susibegsim ant kavos kokios
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Nu pagaliau dėl telefono paskambino,tai duos naują thumbup.gif Bet visą mėnesį laukiau,jau žadėjau šiandien važiuot klaust kur dinges mano aparačiukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2011 12 01, 09:04)
Jėtus Eglytia.... 4u.gif 

O vakar pakrikštyjo mano naują mašiną unsure.gif 

ačiū 4u.gif

gerai kas gerai baigias..aišku vaikai išsigando, bet svarbu be rimtesnių padarinių.

QUOTE(vredna @ 2011 12 01, 10:41)
Labas rytas,

Eglytia, tokia jau naujokų dalia... čia daugumoj vietų taip buvo ir bus...

na taip, suprantu naujokų statusą, bet kai žmonėms net negalioja (tiksliau taip primeta) LR įstatymai, nei darbo kodeksas, tai ką aš žinau.. jei net sutarty nurodyta, keičiant sąlygas ar atleidžiant būtina nurodyti teisinį pagrindą, o jie sako: ne, mes nenurodom.. ir daug kitų niuansų.

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 12 01, 11:01)
Eglyt, tipiškas bobiškas kolektyvas ... Laikykis, mergyt  4u.gif

tai jau..jei už akių pasiprašo kito dalies, tai.. nu sakau, aš be žodžių likau šioje situacijoje. direktorė aišku LAAABAI užgautu ego liko, bet ką darysi..tikrai nemaniau, kad išvis tokia situacija man nutiks kada ir tikrai nemėgstu 'drąskytis', BET kai akivaizdžiai galvoja galintys daryti ką tik įsigeidžia, tai..

QUOTE(niamniuska @ 2011 12 01, 11:07)
labas  4u.gif

eglyte laikykis  4u.gif

o man pries sventes situacija tokia,tevai skiriasi-bet kaip mazi vaikai nemoka graziai ir normalei issiskirti todel tamposi kaip du durniai itraukdami ir mane ir broli  doh.gif

bet anyway ,dukrele auga kaip ant mieliu,milijonas chuliganas irgi  cool.gif

ačiū.

ojej.. blogiausia, kai neišeina gražiai ir orisi, kiek tai įmanoma 4u.gif

o tai ir svarbiausia wub.gif kad vaikams viskas gerai.

QUOTE(aneSena @ 2011 12 01, 20:23)
Konstatuoju faktą, kad metų pabaiga artėja ir dar prognozės sako, kad kažkoks tai užtemimas ar tai ne taip planetos išsiblaškę, kad tikrai jaučiasi ir  mūsų temoje.
Vsio, šeštadienį startuoju, vnž. baisu kur aš įsivėliau. Kai baigsis gal papasakosiu, nes šiuo metu tai dar pačiai nesitiki.  doh.gif  doh.gif  doh.gif

taip taip. aš gi sakiau, kad praeitą penktadienį buvo tas užtemimas, pas mus darbe visokios traumos ir pan. kitiems, su kuo kalbėjau, irgi ne kažką ir net viena mama pasakojo, kad tas laikotarpis, kai visokie nutikimai galima, padidėjusi traumų rizika ir šiaip jautresniems žmonėms gali 'stogas pavažiuoti" biggrin.gif

o, tai jau čia viskas rimta ir patvirtinta dėl to Vilniaus, a ne? bigsmile.gif liuks. jei ką, tikrai galėtume vln kavai susibėgti mirksiukas.gif

QUOTE(***Perlita*** @ 2011 12 02, 12:53)
Labukas 4u.gif
Nu pagaliau dėl telefono paskambino,tai duos naują thumbup.gif

kokį jami? mes tai su mb pereinam į kitą tinklą. kolkas aš negaliu išsižadėti senojo telefo, kuris man mielų mieliausias, o ir veikia puikiai biggrin.gif
Atsakyti
Labas, kur visos? Užsnigo, užpustė turbūt?

Tai ką vėl Šulija išdūrė, kad sniego sulauksim tik sausio viduryje. Fui koks bjaurus oras, pusto, vėjas nenormalus schmoll.gif

Mes savaitgalį jau namus pasipuošėm newyear.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Na davė naują,nes Ihonas4 buvo sugedes(garantinis buvo) ,tai mėnesį palaikė ir paslambino ,kad naują duos,nes šitas nebepataisomas biggrin.gif Išvis sakė jie nėra taisomi,jei jau sugedo tai ragai doh.gif doh.gif doh.gif
Vaaaa...
O man dar jokios Kalėdos nekvepia,nėra jokio noro ni puoštis nieko verysad.gif unsure.gif Giliandą ant namo įjungė,bet ir ta mane nervina g.gif Kažkos gremlinas esu palikęs unsure.gif Nenoriu jaučiu kalėdų,nes jau panika,kad vėl visi suv irs pas mane unsure.gif Depresija unsure.gif
Džiugui dovaną jau nupirkau,tik perlitai nesugalvoju ką naudingo nupirkt ax.gif
O tu Eglyt laikykis ir nepasiduok 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mato,kad gerietė esi tai bando lipt ant galvos.Kovok biggrin.gif
Papildyta:
Beje ačiū už baliončikus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Perlita visiems tik ir pasakoja kaip į mus įvažiavo doh.gif Nieko nenuslėpsi doh.gif biggrin.gif Nu draudimas sutvarkys viską,bamperį nudažys (nors ten jaučiu nupoliruotų ir užtektų ),diską naują pirks ir nupoliruos mašiną thumbup.gif
Tai va......
Papildyta:
QUOTE(vredna @ 2011 12 02, 10:33)
aneSena jei bus laisvo laiko pamajakink, mazu susibegsim ant kavos kokios

Nu joooooo ax.gif Pavydžiu....jei būsit Klaipėdoj ir man sms,susibėgsim kavos biggrin.gif
Atsakyti
laba...
pas mus vakar pradėjo snigt, tai kaip ir žadėjau vaikui, puošėm eglutę... Šian nulipdėm sniego senį, ir toliau sniegeliu džiaugiamės.
kažkaip ir nuotaika šventinė atsirado. Lauke šviesu, namie eglutė žybsi...
Atsakyti
o man tai abu vaikai serga... verysad.gif

sniego nenoriu,bet jauciu tuoj ir pas mus ateis...sventes jauciasi kai i parduotuves nuvaziuoji,normalei nei praieis er zmones nei ka-visi kaip isproteje...
Atsakyti
QUOTE(vapse @ 2011 12 06, 15:40)
Tai ką vėl Šulija išdūrė, kad sniego sulauksim tik sausio viduryje. Fui koks bjaurus oras, pusto, vėjas nenormalus  schmoll.gif

Mes savaitgalį jau namus pasipuošėm  newyear.gif

nu! jau juo visai negali tikėti.. g.gif biggrin.gif

oooh, tai smagu. aš jau irgi morališkai ruošiuos šitam reikalui. o kolkas grupę dabinam bigsmile.gif

QUOTE(***Perlita*** @ 2011 12 06, 15:56)
Labukas 4u.gif
O man dar jokios Kalėdos nekvepia,nėra jokio noro ni puoštis nieko verysad.gif 

O tu Eglyt laikykis ir nepasiduok  4u.gif 

4u.gif atrodo audra praėjo..

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 12 06, 17:32)
laba...
pas mus vakar pradėjo snigt, tai kaip ir žadėjau vaikui, puošėm eglutę... Šian nulipdėm sniego senį, ir toliau sniegeliu džiaugiamės.
kažkaip ir nuotaika šventinė atsirado. Lauke šviesu, namie eglutė žybsi...

ir avatare jaučias nuotaika bigsmile.gif

a pas mus šiandien irgi prakiuro kažkokiom kruopelėm dangus biggrin.gif bet vėėėėjas.. o ir trumpam tas baltumas, ne snieko nebelikę jau. Čia kolkas tik žemaitijoj žiemužė, kaip supratau iš info.
mes savaitgalį į balių lėksim, pas tėvus dar tuo pačiu, tai prasiblaškysim. laaaaukiu rolleyes.gif
aj, gi savaitgalį buvom toj Kalędinėj mugėj rotušėje, bet kažkaip nelabai mum..žmonių minia, aišku, prieit apžiūrėt kažką be šansų, kainos (nors labdarai) laaabai užkeltos, bent iš pradžių buvo, po to jau braukė ir mažino šiek tiek. ir sekmadienį atsikėliau vėl su jau skaudama gerkle doh.gif ot jautrumas mano doh.gif o dar vaikai apčiaudi, apkosti darbe.. nu, tikėkimės atsilaikysiu, gi šventės kaip ne kaip ant nosies smile.gif
voo, prirašiau. gražaus vakaro visoms ir labos nakties.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Mano naktis buvo košmariška....nebesuprantu kad jam yra doh.gif Ar gali dėl dantukų taip vaikas nemiegot,jau tikrai nuprotėsiu unsure.gif Žiūriu vienas jau yra visai išlindes,kito tik kraščiukai...Ar ilgai dar mane kankins doh.gif Ir jį doh.gif
NA Eglytia tai užsitraukei direktoręs nemalonę????Kaip mane nervina kai žmonės sėdi tokiose vietose ir elgiasi nekorektiškai unsure.gif
Niamniuška ,tavo vaikučiams 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O aš visai nenoriu žiemos..nepatinka ji man schmoll.gif schmoll.gif Fui fui schmoll.gif
Atsakyti