Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

QUOTE(niamniuska @ 2011 11 24, 20:38)
eglyte temos ivairios-keletas seminaru psichologijos -apie savitvarda ir pan.o likusieji pagrinde verslo,keli istatymu  ax.gif viskas mano darbui ir tikslams igyvendinti  ax.gif

gal kas zinot koki gera receptuka isbandyta kaip paruosti vistiena arba sonkauliukus skaniai  g.gif nu viskas jau taip pabode norisi kazko naujo...

drinks_cheers.gif na, jei 14seminarų, vadinasi ir 14 labai realių laiptelių to tikslo link.

vištieną..tai ta prasme? su visais kauliukais kpeti žadi ar atskirai, pvz krūtinėlę, šlauneles ir kt?
mes labai krūtinėlę mėgstam, tai dažnai su kokiais padažiukais (saldžiarūkščiu, medaus ir pan.) ruošiu+ryžiai. O jei šlaunelės, tai įprieksoniuoju ir kepu. kažkada bandžiau pusę viščiukės kepti kaip ta magi idee reklamuoja-be riebalų, į spec.maišelį dedi vištą, prieskonius, užrišu, supurtau ir į orkaitę. dar pridedu atskirai skardelę su keptom daržovėm ir bulvytėm.
o šonkauliukus irgi pamarinuojam ir į orkaitę.. nieko mandriau neišmąstau biggrin.gif
Atsakyti
mane dabar žavi vištiena kepta su kokias tai raugintais kopūstais.
reiks matyt ryt pametėt orkaitėn..
Atsakyti
sveikos,
vakar mane vieną veikė tas užtemimas? nes diena tai buvo švelniai tariant - BAISI doh.gif ir vaikams visoki negeri nutikimai, šiaip iš rankų krito viskas, o ir laikas lyg sustojęs buvo..kažkokia visiška nesąmonė, žodžiu.
Šian išmiegojau, aišku tai, kad tik atsikėlus nesvarbu kokia tai valanda reikia namuose šviesos nėra optimistiškai nuteikianti, bet kaip ne kaip - laisvadienis. tuo bandysiu ir pasidžiaugti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Nu ir as jau atrodo gyvensiu... sloga i pabaiga, gerkle tvarkosi, o ir savijauta jau i zmogaus panasi darosi cool.gif

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 28, 10:01)

nu tiesiog tobula šiandieninio oro iliustracija! thumbup.gif toooooks vėjas, kad maniau nupūs pėdinant darban doh.gif
Atsakyti
merginos gal zinot su ryanairu vienas 15 negali skristi kiek zinau,bet jei jis skristu su 17 tai kaip ir gali?
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2011 11 28, 21:00)
merginos gal zinot su ryanairu vienas 15 negali skristi kiek zinau,bet jei jis skristu su 17 tai kaip ir gali?

čia apie metus kalba eina? jei taip, tai 17m dar nepilnametis juk smile.gif

o aš maniau, kad penktadienis buvo tragiškas..klydau. ech.
Atsakyti
labryt user posted image

Eglyt, kas dabar nutiko gi?
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 30, 10:01)
Eglyt, kas dabar nutiko gi?
[/i]

gaila, kad čia vieša erdvė ir tikrai labai nenoriu, kad neduok die skaito ar skaitys kada atkapstę iš darbo.. o taigi moterų ir dar mamų kolektyvas doh.gif biggrin.gif tai spėju visas sm'e rast galima biggrin.gif tik man pvz neįdomu, o vat kažkas gal visai įdomi aš biggrin.gif
istorija prasidėjo labai netikėtai (man) ir tik vakar, bet iš emocinio išsikrovimo, psichologinio spaudimo ir pan nesąmonių atrodo, kad tai tęsiasi kokį pusmetį..labai vargina. kai žinai, kad esi teisus ir bandai tai įrodyti, nes kovoji už save. o 'valdžiai' tai atrodo laaabai jau akiplėšiška ir mat išvis, kaip čia kas drįsta! o man iš tikro yra apgailėtina, kai kažkas mina kelius į direktorės kabinetą, kažką išsiverkia apeliuodamas į asmeniškumus..ir dar negana to, sugalvoja pasiprašyti, kad nuo kito jam 'atreiktų' dalelę etato..nu trūksta žodžių! schmoll.gif verysad.gif tai va, nenusileidau, dėl to užvirė košė.
bet panašu, kad vis dėlto neteisūs prisijaučia (nors nepripažįsta), kad sutinka situaciją palikti tokią, kokia iki šiol ir buvo.. o aš netekau milijono nervinių ląstelių, turėjau nemigo naktį, plius tikrai nemaloniai ištvėriau psichologinius ėjimus..
bet matosi šviesa, o tai gerai. aišku, dabar būsiu stebima per padidinamąjį stiklą, BET kadangi manau esanti gera darbuotoja ir tikrai dirbu, o ne atsėdžiu valandas, tai kap ir nesibaiminu, tik nemalonu labai tas stebimojo statusas unsure.gif
laukiu "šviesos"... ax.gif
Atsakyti
Jėtus Eglytia.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Visada ateina laikas kai pasirodo kas yra kas 4u.gif Laikykis mieloji 4u.gif
Aš šiandien į kirpyklą biggrin.gif
O vakar pakrikštyjo mano naują mašiną unsure.gif unsure.gif unsure.gif Ačiū Dievui nieko rimto,tik vaikai labai išsigando,nes į Džiugo pusę įvažiavo verysad.gif Gaila moteriškaitės tos,nes jos mašina nedrausta kasko tai reiks pačiai tvarkyt,o priekis jos tai normaliai susivarė verysad.gif Tai va....Pasiguodžiau doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Eglytia, tokia jau naujokų dalia... čia daugumoj vietų taip buvo ir bus...

O mašinos vistiek gaila unsure.gif
Atsakyti