Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 23, 17:14)
tai tadum ir aš į temą.
Jokūbas serga.
man migrena.
Diedas užkniso.
Neturiu kuom apsirengt.
P.S. esu graži protinga ir stora. labai.

jeigu grazi ir protinga tai tada tikrai ne stora 4u.gif

as ka,laukiu linksmos nakties-mazoji visa diena miega doh.gif pazadinu,tai pavalgo ir vel miega doh.gif kad ir kaip bandziau uzimti ja-nieko nesigavo.. doh.gif
Atsakyti
nu, nu user posted image
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2011 11 23, 16:18)
Labas smile.gif
As tai apsirgau, gerkle, snarglys ir visi bajeriai... cool.gif

Sveika prisijungus. Linkime pasveikti.

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 23, 18:14)
tai tadum ir aš į temą.
Jokūbas serga.
man migrena.
Diedas užkniso.
Neturiu kuom apsirengt.

Jums irgi linkime pasveikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif Cukraus pudra, ainasau kaip tau negerai - čia dėl migrenos, kad užkniso ir kad nėra kuom apsirengt. O visa kita - praeis 4u.gif mirksiukas.gif
"Man trūksta proto, ploto, pinigų............. ir grožio...." http://www.youtube.c...h?v=PkFMfHp7XZg
Va paklausau šitos dainos ir gerai palieka. assa.gif sokiai.gif assa.gif
Nugis merginos, aukščiau galvas cool.gif
Atsakyti
As tai apsirgau, gerkle, snarglys ir visi bajeriai... cool.gif

uj. sveikatooooos! 4u.gif

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 23, 18:14)
tai tadum ir aš į temą.
Jokūbas serga.
man migrena.
Diedas užkniso.
Neturiu kuom apsirengt.

ujuj. 4u.gif
o koks skirtumas kiek kur ir kokių cm turim, jei tik graži ir protinga jauties, tai puikuma! bigsmile.gif

QUOTE(aneSena @ 2011 11 23, 20:40)
Sveika prisijungus. Linkime pasveikti.

ligoniukams sveikatėlės - daug daug daaaaaug!

o aš tai šiek tiek nusivyliau seminaru, nes..nu tikrai toli gražu ne už 50lt gavau 'naudos' biggrin.gif GAl už kokius..10lt biggrin.gif iš tikro, tai visos buvo vyresnės, aišku studijos prieš n metų baigtos ir pan. tai jom ir skaidrės siūlomos priešmokyklinukų temoms atrodė stebuklas. O aš jaučiaus lyg būčiau kur išvažiavus pusmečiui ir vėl į paskaitą atėjus. mes gi visa tai praėjom ir tos naujasios technologijos, jų taikymas buvo net PRIVALOMAS pamokose.. tai net nejauku buvo kai visos KAŽKĄ pylė į užrašus, vos ne kiekvieną žodį užsirašydamos biggrin.gif o žmogus, kuris ekspertas savo srutyje, ima pinigėlius už paskaitas ir pan., tai manau turėtų ne tik greitakalbe skaityti pergrūstas info skaidres, kurias visi ir taip matom prieš save g.gif tai vot pasirodo toki ekspertai Lt dirba..
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2011 11 23, 21:20)

o aš tai šiek tiek nusivyliau seminaru, nes..nu tikrai toli gražu ne už 50lt gavau 'naudos' biggrin.gif GAl už kokius..10lt biggrin.gif iš tikro, tai visos buvo vyresnės, aišku studijos prieš n metų baigtos ir pan. tai jom ir skaidrės siūlomos priešmokyklinukų  temoms atrodė stebuklas. O aš jaučiaus lyg būčiau kur išvažiavus pusmečiui ir vėl į paskaitą atėjus. mes gi visa tai praėjom ir tos naujasios technologijos, jų taikymas buvo net PRIVALOMAS pamokose.. tai net nejauku buvo kai visos KAŽKĄ pylė į užrašus, vos ne kiekvieną žodį užsirašydamos biggrin.gif o žmogus, kuris ekspertas savo srutyje, ima pinigėlius už paskaitas ir pan., tai manau turėtų ne tik greitakalbe skaityti pergrūstas info skaidres, kurias visi ir taip matom prieš save g.gif tai vot pasirodo toki ekspertai Lt dirba..

Eglytia, realybė Lt kartais mane dar papiktina, bet jau dažniau prajuokina. Taigi tokie seminarai ir skirti ne tokioms kaip tu, o tokioms, kurioms tai nauja. manau pati pravestum geresnį teorinį seminarą. biggrin.gif
Atsakyti
Bolionus susirenku. Dar mm atėjo, skauda vsuir, pykina visą.
Jokūbas irgi ne kaip jaučias.

man antradienį seminaras, bet nėr kam vaiko palikt, o diedas nebus su juo... tipo darrrbas. tai kriokt norisi. šūdas. šūūūdas...
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 24, 10:44)
Bolionus susirenku. Dar mm atėjo, skauda vsuir, pykina visą.
Jokūbas irgi ne kaip jaučias.
man antradienį seminaras, bet nėr kam vaiko palikt, o diedas nebus su juo... tipo darrrbas. tai kriokt norisi. šūdas. šūūūdas...

Apie ką seminaras? O kokios auklytės vienai dienai neina susiorganizuoti?

Kas čia visoms nutiko, tik seminarai, tobulėjam ania?

Aš va irgi įsivėliau į vieną tokį reikalą, dabar dažnai turėsiu būt sostinėj. O mano dvi ir nežinau kaip čia prasisuksiu, bo dielai tai pasirašiau.
Pareigos baisiai atsakingos. Kažkaip nebeišeina atrsisakyt, o įsivėliau, tai kai universitetą baigiau - užpildžiau tokią anketą iš VRM, na ten tipo padėjėjų reikės ESBO ministrų tarybos susitikimo metu "Gruodžio 6-7 dienomis Vilnius priims 56 dalyvaujančių šalių ministrus ir aukšto rango atstovus, bei valstybių-partnerių ir tarptautinių organizacijų atstovus. " blink.gif
Bet pildžiau tą anketą tai tep sau, "ant durniaus", galvojau, kas čia ims mane seną ir durną, kai aplink tiek jaunų, diplomuotų, išsilavinusių poliglotų. Nu ir ką, jau pasirodo patikrino mane saugumas, akreditavo kaip visuomenei nepavojingą ir vakar sulaukiau skambučio iš Berlyno Ambasados, tipo, aš paskirta ambasados sekretorės padėjėja, kuruosiu vokiečių delegaciją - tai vos nuo kėdės nenugriuvau. Taskant dabar jau reiks kažkaip suktis.
Blin, įlindau į spintą - vos neapsiverkiau, visi mano kostiumėliai per dideli, kur ten kostiumėliai, marškiniai ir tie kaip laivo burės, bet ai, aš kaip nors, ale, dabar dar prie vaikų priežiūros klausimo prisideda ir darbdavio informavimo klausimas, nes kai įsivėliau į šitą reikalą, tai dar darbo neturėjau ir net pamiršus buvau, kad čia toks bajeris bus, dar reik sukti galvą kaip nusibelsti į Vilnių į visus tuos apmokymus, na ir aišku paskui ta pati linksmoji dalis... o kur dar nakvynės klausimas, reiks brautis pas tetą į svečius doh.gif doh.gif doh.gif
Prisidarau aš visokių reikalų per savo galvą, nu nesigyvena man ramiai savo kaime nors ką, jau galvoju gal kokios žemės reiktų įsigyti, pasisodinčiau runkelių, cukinijų, kalafiorų, pastarnokų ar dar kokių mandresnių pavadinimų daržovių, gal tada apsiraminčiau, gi pirmiausiai tai žemės ūkio technijkumą baigiau, paskui tik ant politikos ir diplomatijos patraukė g.gif
Atsakyti
Ten toks vienos dienos. Vaikų ir paauglių psichiatrė Sigita Lesinskienė kalbės. Aišku kai registravausi ir paž. užsisakiau, nes šiaip man jis labiau reikalingas dėl Jokūbo. O dar ir Skuode jis (aš Mažeikiuose). Su aukle nebus Jokūbas...

O DĖL TAVĘS TAI FAINA, VIS TIEK NAUDOS BUS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 24 lapkričio 2011 - 14:15
Labas, man irgi snarglys škias bėga. Apsidėliojau aplinkui česnaku, gydausi vadinasi nail.gif
Vapse kaip koncertas?  biggrin.gif  Davet garo?  biggrin.gif

Oi vykęs labai koncertas, žinant, kad Šiškauskas mūsų mėgstamiausias balių daininykas, tikrai nudavėm garo kartu su babytėmis lotuliukas.gif
QUOTE(Eglytia @ 2011 11 23, 21:20)
o aš tai šiek tiek nusivyliau seminaru, nes..nu tikrai toli gražu ne už 50lt gavau 'naudos' biggrin.gif GAl už kokius..10lt biggrin.gif iš tikro, tai visos buvo vyresnės, aišku studijos prieš n metų baigtos ir pan. tai jom ir skaidrės siūlomos priešmokyklinukų  temoms atrodė stebuklas. O aš jaučiaus lyg būčiau kur išvažiavus pusmečiui ir vėl į paskaitą atėjus. mes gi visa tai praėjom ir tos naujasios technologijos, jų taikymas buvo net PRIVALOMAS pamokose.. tai net nejauku buvo kai visos KAŽKĄ pylė į užrašus, vos ne kiekvieną žodį užsirašydamos biggrin.gif o žmogus, kuris ekspertas savo srutyje, ima pinigėlius už paskaitas ir pan., tai manau turėtų ne tik greitakalbe skaityti pergrūstas info skaidres, kurias visi ir taip matom prieš save g.gif tai vot pasirodo toki ekspertai Lt dirba..

Būna būna.. Ne visi gi ką tik mokslus baigę, o technologijos sparčiai juda į priekį, tai kur jau ten tarybiniui palikimui ne stebuklai čia cool.gif
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 24, 10:44)
Dar mm atėjo, skauda vsuir, pykina visą.

Draugė, man irgi parėjo su visu trenksmu, kankinuosi taipogi unsure.gif
O daugiau iš namiškių nėra kam pažiūrėti Jokūbo?
QUOTE(aneSena @ 2011 11 24, 13:46)
Aš va irgi įsivėliau į vieną tokį reikalą, dabar dažnai turėsiu būt sostinėj. O mano dvi ir nežinau kaip čia prasisuksiu, bo dielai tai pasirašiau.
Pareigos baisiai atsakingos. Kažkaip nebeišeina atrsisakyt, o įsivėliau, tai kai universitetą baigiau - užpildžiau tokią anketą iš VRM, na ten tipo padėjėjų reikės ESBO ministrų tarybos susitikimo metu  "Gruodžio 6-7 dienomis Vilnius priims 56 dalyvaujančių šalių ministrus ir aukšto rango atstovus, bei valstybių-partnerių ir tarptautinių organizacijų atstovus. "  blink.gif

Nu tai ***** sveikinimai, susisuksi AneSena drąsiai, tokia jau tu esi, nepražūsi rolleyes.gif O patirtis bus labai vertinga drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
guodziates del seminaru,manes po nauju laukia 14 doh.gif tai nezinau ka darysiu su savo papinuke ,jauciu slepsiu po maike ir sedesiu su ja blush2.gif
man turejo kita savaite buti tryju dienu kursas londone,bet ka,teko paskambinti ir pasakyti kad neatvyksiu..su milijonu bedu nera,auklei galiu palikti,bet va mazoji mano negeria is buteliuko nors tu ka...su mb palikau cia kazkuri vakara,pienelio buteliuke..nu ir ka,mazoji reke,nevalge,spjaudesi ir ziaugciojo -tko grysti namo ir maitinti doh.gif gerai kai tam paciam mieste buvau,o kai pagalvoj ijei buciau isvykus kur toliau doh.gif ai ,vienu zodziu tenka taikytis siuo metu prie princeses cool.gif
o planuose mano grysti i darba kovo menesio pabaigoje,balandzio pirmoje puseje-tai nezinau kaip cia gausis g.gif

Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2011 11 24, 10:39)
Eglytia, realybė Lt kartais mane dar papiktina, bet jau dažniau prajuokina. Taigi tokie seminarai ir skirti ne tokioms kaip tu, o tokioms, kurioms tai nauja. manau pati pravestum geresnį teorinį seminarą. biggrin.gif

na taip, nesenai išeitos studijos šį tą duoda vis dėlto biggrin.gif bet esmė tame, kad per metus PRIVALOMA išklausyt berods 6ak.val.seminarų ar pan.tai nori nenori, naudinga/nenaudinga - eini ir fsio doh.gif kai rinkaus temą maniau jau čia tikrai atrasiu kažką naujo, gi kūrybiškumas! bet deja deja..

QUOTE(aneSena @ 2011 11 24, 13:46)
Aš va irgi įsivėliau į vieną tokį reikalą

Blin, įlindau į spintą - vos neapsiverkiau, visi mano kostiumėliai per dideli, kur ten kostiumėliai, marškiniai ir tie kaip laivo burės

nebūtum tu! bigsmile.gif bet tai jėga (atmetus vaikų priežiūros dilemą ir apsirengimo stoką)! pašmirinėsi prie 'protingų dėdžių ir tetų", žiū gal kokį darbp pasiūlymą Briuselyje pametės bigsmile.gif o jei rimtai, tikrai džiugu, nes ne kas diena toki pasiūlymai pasitaiko.
o dėl apsirengimo aš puolu į paniką kaskart, kai reikia kur išsiruošt doh.gif nes atrodo tikrai pilna spinta tų skudurų, bet nu kai reikia kur oficialiau ar va į kokį prašmatnesnį balių, tai eina sau.. biggrin.gif

QUOTE(vapse @ 2011 11 24, 15:05)
Labas, man irgi snarglys škias bėga. Apsidėliojau aplinkui česnaku, gydausi vadinasi nail.gif

Būna būna.. Ne visi gi ką tik mokslus baigę, o technologijos sparčiai juda į priekį, tai kur jau ten tarybiniui palikimui ne stebuklai čia  cool.gif

4u.gif sveik.

nu! gi SKAIDRĖS lotuliukas.gif o dar kai jos su klaidom, tai..na, vietoj tos 'ekspertės' aš nebūčiau siūlius visoms į flashus įkelt jas ir naudot doh.gif
dievaži, kažkokia visiška ne pagarba auditorijai.

QUOTE(niamniuska @ 2011 11 24, 15:20)
guodziates del seminaru,manes po nauju laukia 14  doh.gif

oho! kokios tematikos vyraus? bigsmile.gif
Atsakyti
eglyte temos ivairios-keletas seminaru psichologijos -apie savitvarda ir pan.o likusieji pagrinde verslo,keli istatymu ax.gif viskas mano darbui ir tikslams igyvendinti ax.gif

gal kas zinot koki gera receptuka isbandyta kaip paruosti vistiena arba sonkauliukus skaniai g.gif nu viskas jau taip pabode norisi kazko naujo...
Atsakyti