Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

QUOTE(niamniuska @ 2011 11 21, 18:08)
dar maitini?vau saunuole  4u.gif
ji atskirai i kita kambari guldai ar salia i lovyte?jei salia i lovyte tai neimk ant ranku,o tik paglostyk kai prabus...jei pradeda isterikuoti,tada paimi nuramini ir vel atgal paguldai-savaitele tokiu kanciu ir vsio pripras  blush2.gif

Jooo šalia lovytėj unsure.gif Bandžiau tai kelias naktis,bet bijau,kad Perlitą pažadins tai išvis ragas bus unsure.gif Sunkus šis laikotarpis dabar unsure.gif
O tu laikykis,nes pas mane visi visada Kučias švenčia ir net neklausia ar noriu ar ne.Ir praeitais metais kai Džiugas vos gimęs buvo visi suvirto ir net nepadėjo paskui susitvarkyt unsure.gif Tai va.... Šiais metais žiūrėsiu kur išvažiuot,pas ką prisitrint,nes jau namie tie baliai per gerklę lenda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2011 11 21, 18:37)
biggrin.gif  aha, prisišnekėjot  tongue.gif

a nieko, grįš diedulis namo bus apkaltintas propagandos skeidimu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2011 11 21, 10:52)
o siaip jau reiktu nes buvom vakar mieste tai nei praeiti nei pravaziuoti,o sako krize...

drinks_cheers.gif joo, čia tai šventa tiesa.. pas mus tas pats. o kaip paverkt visi mėgsta dėl tų krizių neva doh.gif

QUOTE(***Perlita*** @ 2011 11 21, 11:18)
Labukas...
Mano Džiugas laabai nori su mumis miegot,o aš jį pamaitinu ir kėliu į lovytę,tik prabunda ir į sšaras kol jo nepasiimi unsure.gif Labai dažnai atsibudinėja,esu užmiršus apie normalų miegą unsure.gif

4u.gif laikykis.. KADA NORS vėl prisiminsi ką reiškia saldus, ramus miegas..

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 21, 18:03)
Mes per kūčias niekur neinam, nors kiti renkasi pas MB tėvą. Bet tai nėra mano šeima. Tad, kad nebūtų, o kodėl tas taviškius, o kodėl pas maniškius, tiesiog savo mažoj švenčiame. Su mano mama laugh.gif

P.S.  Jokūbas prašo broliuko  blink.gif  blink.gif  blink.gif Mama sako patys išnokinot, ne nu proto aš dar turiu....

man Kūčios irgi šeimos šventė.. tik va, kažkaip jau pernai šbekėjom, kad norisi su mb kartu, bet..tada gaunasi tos 'dalybos' - pas taviškius, ar pas maniškius. kažkurie liktų nuskriausti.. tai šiemet turbūt irgi pas savas tėvų šeimas atskirai gausis. Bet čia tragedijos nedarau. Per Kalėdas kitą dieną va visi susitinkam ir pas vienus, ir pa skitus, tik spėk važiuot bigsmile.gif

o ką? broliukas gerai! biggrin.gif ir sesutė, ne ką blogiau tongue.gif kodėl gi ne? ne senukai esat dar blush2.gif

mūsų grupėj vaikai iškrito kaip lapai - šian miegot liko vienas berniukas blink.gif tai vaikas atsikėlęs, sėdo valgyt ale vakarienę ir sako "kada kiti vaikai ateis?" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2011 11 21, 15:40)
Siaip tai tavo MB turi razborintis su savais... nes bet kokiu atveju tu kalta liksi jei lysi ten pas juos.

jau likau kalta biggrin.gif
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 21, 17:03)
Mes per kūčias niekur neinam, nors kiti renkasi pas MB tėvą. Bet tai nėra mano šeima. Tad, kad nebūtų, o kodėl tas taviškius, o kodėl pas maniškius, tiesiog savo mažoj švenčiame. Su mano mama laugh.gif

P.S.  Jokūbas prašo broliuko  blink.gif  blink.gif  blink.gif Mama sako patys išnokinot, ne nu proto aš dar turiu....

o ka ,gaila kaledums jums broiuko biggrin.gif

as sviesesne galva jau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2011 11 21, 19:23)
jau likau kalta  biggrin.gif

as sviesesne galva jau  cool.gif

Kas peršvietė galvą? g.gif
Mes tai ligomis galuojamės.
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2011 11 21, 19:30)
Kas peršvietė galvą?  g.gif

vaikai blush2.gif
Atsakyti
Saliut!
Apie šventes jau kalbat bigsmile.gif Nesijaučia man jų visiškai dar, dovanų niekam dar neturim, tik sau truputį esu apsirūpinusi hihihi.gif
O švenčiam mes visada pas abiejų tėvus, kūčias pas uošvius, kalėdas pas maniškius klaipėdoj. Tik bais nervuoja važinėjimas, nes pastaruosius kokius 4 metus vis plikledžiai pasitaiko ph34r.gif

Šiandien einam į Šiškausko koncertą, turim kvietimą yu.gif laugh.gif
QUOTE(***Perlita*** @ 2011 11 21, 11:18)
Mano Džiugas laabai nori su mumis miegot,o aš jį pamaitinu ir kėliu į lovytę,tik prabunda ir į sšaras kol jo nepasiimi unsure.gif Labai dažnai atsibudinėja,esu užmiršus apie normalų miegą unsure.gif
Va...Ir aš nealkoholinius dar geriu rolleyes.gif

Kantrybės tik belieka linkėti unsure.gif
QUOTE(aneSena @ 2011 11 21, 20:30)

Sveikatos jums 4u.gif

AneSena labai teisingas pokalbis su anyta, tegul žinosi, duodavai durnei kelią, o ji jo niekaip nerado, vis klaidžiojo, geriau viską tiesiai šviesiai.. cool.gif Bet jau dėl antro vaiko už tokias kalbas persiprašau, bet būčiau liežuvį nupešusi, o pati nafik tą savo balvonėlį gimdė? unsure.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(vapse @ 2011 11 22, 15:50)
, tik sau truputį esu apsirūpinusi hihihi.gif

drinks_cheers.gif teisingai! kas kitas jei ne pats savim pasirūpinsi biggrin.gif

vo laugh.gif tai uch vakaras nusimato!
Atsakyti
QUOTE(vapse @ 2011 11 22, 15:50)
Saliut!

Gerų įspūdžių ir linksmai praleiskit laiką mirksiukas.gif
Atsakyti
aš ryt į pirmą seminarą keliausiu ax.gif pasisemti dar daugiau idėjų, kaip kūrybiškai ugdyti tuos mažuosius bigsmile.gif

o čia vietoj 'labanakt' rolleyes.gif
target dreaming..
Atsakyti
Labas smile.gif

Vapse kaip koncertas? biggrin.gif Davet garo? biggrin.gif

As tai apsirgau, gerkle, snarglys ir visi bajeriai... cool.gif
Atsakyti
tai tadum ir aš į temą.
Jokūbas serga.
man migrena.
Diedas užkniso.
Neturiu kuom apsirengt.
P.S. esu graži protinga ir stora. labai.
Atsakyti