Labas vakaras,
prisiminiau labai vykusį pasirodymą ir, žinoma, gerą dainą..kiekvienam sukeliančią savus prisiminimus raudoni vakarai
Labas rytas
Kur visos pasidejusios?
Man menuo iki atotogu liko, ilgai laikas prades eit
Kur visos pasidejusios?
Man menuo iki atotogu liko, ilgai laikas prades eit
Labas rytas, pasirodau, kad gyva
Su pirmu sniegu škias
Su pirmu sniegu škias
Sniegas Grysiu kaiptik ant kalediniu nuotaiku, tikiuosi gal siemet kaledos baltos bus
QUOTE(vredna @ 2012 10 26, 20:12)
Sniegas Grysiu kaiptik ant kalediniu nuotaiku, tikiuosi gal siemet kaledos baltos bus
jo jo, kai vakar ruduo, o nubudus - žiema, tai taip ką dabar to smagumo
o Kalėdų baltų ir man norisi
savaitgalis!!! džiaugsmo pilnos kelnės, nors ir dvi valandas kuopiausi namus
o jau štiiiiiilius štilius pas mus čia
ateinu ramybės drumst! negi iki naujų nedamušim temos?!
vaišinu visas savaitgalio proga
o aš apmąstymuose skendžiu..ot sakau, nėra ramybės neturi darbo blogai, turi va irgi žmogus neaišku ko ieškai arba kaip šįkart aš, neieškodamas gauni pasiūlymą..ir po to kankintis tenka renkantis, nes priėmus sprendimą gali tekti daug naktų nemiegot, galvojant kas būtų jei būtų.. nekenčiu tokios būsenos!
o aš apmąstymuose skendžiu..ot sakau, nėra ramybės neturi darbo blogai, turi va irgi žmogus neaišku ko ieškai arba kaip šįkart aš, neieškodamas gauni pasiūlymą..ir po to kankintis tenka renkantis, nes priėmus sprendimą gali tekti daug naktų nemiegot, galvojant kas būtų jei būtų.. nekenčiu tokios būsenos!
Eglytia nauja darba pasiule?
Bonžūr damos. Žiūriu šioks toks judesys temoje
Optimistė Eglytia
Mielai vaišinuosi
Tai jau dabar pasakokis plačiau! Kur čia kokį pasiūlymą gavai? Bet šaunuolė O sprendimą, tikiu priimsi sau patį geriausią.
QUOTE(Eglytia @ 2012 11 16, 20:42)
Optimistė Eglytia
Mielai vaišinuosi
Tai jau dabar pasakokis plačiau! Kur čia kokį pasiūlymą gavai? Bet šaunuolė O sprendimą, tikiu priimsi sau patį geriausią.
QUOTE(vredna @ 2012 11 17, 15:01)
Eglytia nauja darba pasiule?
jap. tiek, kad 'staigmenėlė', jog nenori ir iš esamo paleisti.. ta prasme, siūlo tas pačias sąlygas kaip toj kitoj siūlomoj vietoj, kad likčiau.
Nuoširdžiai - to tikėjausi mažiausiai
QUOTE(vapse @ 2012 11 17, 15:34)
Bonžūr damos. Žiūriu šioks toks judesys temoje
Optimistė Eglytia
Mielai vaišinuosi
Optimistė Eglytia
Mielai vaišinuosi
bonžur bonžur! o ką? sakai neužteks visoms? čia tik pradžių pradžiai!
Irgi su vaikais, irgi privačiam sektoriuje..sąlygos labai panašios, tik keleta kertinių dalykų buvo, dėl kurių norėjau pereiti, BET dabar vėl viskas susijaukė po dabartinio darbo siūlymų. O laikas, deja, ne mano pusėje..pirmadienį reikia sprendimo.
Nu cia toks dalykas, niekuo nepatarsi... spresk tamstele pati
O as svente svesiu gryzus is darbo, paskutines atvalandas cia sedziu ir atooostogoooss
O as svente svesiu gryzus is darbo, paskutines atvalandas cia sedziu ir atooostogoooss
QUOTE(vredna @ 2012 11 18, 04:36)
Nu cia toks dalykas, niekuo nepatarsi... spresk tamstele pati
tas ir blogiausia!
ooooo, tai jau smagu! plnauoji dar ten kiek pabūti ar į LT iškart?