Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 09 17, 19:41)
Eglyt, del darbelio 4u.gif
as kaip mama ir valstybiniam labai daug neteisybes matau sad.gif

tai jo, va kai dabar turiu su kuo lyginti, tai dar didelis klausimas kuri blogybė iš dviejų didesnė.. doh.gif valstybiniam daug kas "nuo rusų laikų" - tiek tvarka, tiek požiūris..ir net kai kurie pedagogai doh.gif biggrin.gif žodžiu, kuo gilyn į mišką, tuo daugiau medžių.
O aš turiu tokią gražią svajonę, susijusią su visu šitu reikalu..gal kada pavyks įgyvendinti ax.gif
Atsakyti
tai va, kad vienas lauke ne karys. karts net pabliaut ta tema norisi. blush2.gif
linkiu, kad svajone taptu realybe 4u.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
As jau namo noriu, dar geri 2 menesiai liko doh.gif Nors namie visokios perestroikos laukia ir nervu karas itariu, ale vistiek noriu ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2012 09 18, 18:50)
Labas vakaras smile.gif
As jau namo noriu, dar geri 2 menesiai liko  doh.gif  Nors namie visokios perestroikos laukia ir nervu karas itariu, ale vistiek noriu  ph34r.gif

console.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis,
vakar tokį ilgą gražų postą sukurpiau, o ėmė ir kompas kažkokią nesąmonę padarė doh.gif tai va, džiaugiausi savatgaliu ir tuo, kad ramiai, be skubėjimo, savo malonumui galėjau sukiotis virtuvėje, namai kvepėjo sausainiukais bigsmile.gif geriau už bet kokius smilkalus biggrin.gif
sukuosi kaip voveriukas rate.. permainų dairausi, bet kolkas - štilius rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Labas sekmadienis, brangiosios!
ateinu su šiandien be perstojo skambančia daina - one day
ir, žinoma, skania kava..kas į kompaniją? bigsmile.gif

Bandau užslopinti tą bjaurų jausmą, kai atsikeli ir žinai, kad rytoj prasideda nauja saviatė, VĖL, VISA saviatė darbo.. doh.gif o dar kai šalta, lyja ir nesinori eiti iš namų..kaip motyvuoti save tomis dienomis? umn.gif biggrin.gif

baiginėju užsakymus, prie kurių per savaitę nepriėjau ax.gif ir bandau surikiuoti naujas idėjas. beje, gavau pirmąjį vyrišką užsakymą wub.gif ir tai ne mb biggrin.gif ot, pasigyriau blush2.gif

kuo jūs gyvos?
Atsakyti
Saliut,
pas mane uztat cia pliusas kad kaip ir nera nei sekmadieniu nei pirmadieniu, visos dienos vienodos, nes iseigines dazniausia kas savaite vis skirtingom dienom buna smile.gif

Eglytia o ka vyrai uzsakineja? unsure.gif
Atsakyti
Labaš smile.gif
QUOTE(vredna @ 2012 10 15, 12:25)
Saliut,
Eglytia o ka vyrai uzsakineja?  unsure.gif

na, kažką iš tokių user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
As nezinau, bet man tokie visokie dalykai taip nevyriska... Man vyras su tokiais dalykais nelabai vyras pasidaro cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2012 10 16, 08:11)
As nezinau, bet man tokie visokie dalykai taip nevyriska...  Man vyras su tokiais dalykais nelabai vyras pasidaro  cool.gif

na, kiek žmonių - tiek nuomonių mirksiukas.gif o ir vyrai ne visi vienodo šablono biggrin.gif man pvz pačiai vyrams, kas iš odos, platinos, kokybiška ir neperkrauta bereikalingais 'pakibierais' - gražu smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti