Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

QUOTE(Eglytia @ 2012 09 02, 11:16)
ačiū!!! kaip smagu, akd turiu su kuo ir čia pasidžiaugti mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif *****, būtume vietoj, tai tikrai tiktumėmės kokios taurės pakelti ir šiaip, tiktis būtų labai smagu ax.gif nu, gal kada susiderinsim.

Reziumė: "Kai Dievas uždaro duris - atidaro langą" mirksiukas.gif už tai ir išgerkim, ir už rugsėjo 1-ąją, nu ir dar už tai , kad esam sveikos ir gyvos, nu ir kad viskas būtų gerai ir dar geriau.
Hau! pioneer.gif dirol.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2012 09 03, 18:35)
Reziumė: "Kai Dievas uždaro duris - atidaro langą"  mirksiukas.gif  už tai ir išgerkim, ir už rugsėjo 1-ąją, nu ir dar už tai , kad esam sveikos ir gyvos, nu ir kad viskas būtų gerai ir dar geriau.
Hau!  pioneer.gif  dirol.gif

geeeeeriam! drinks_cheers.gif bigsmile.gif

aš nuo kojų nusivarius, galva sproginėja nuo info, ir jaučiu oj kaip jaučiu, kad turiu nugarą (nes mažieji labai jau mėgsta apsirangyt aplink kaklą, šiaip priglaust gi reikia, kai ką panešėt ir pan.) bet nieko, tikiuosi viskas bus ok. Ypač dėl tam tikrų sutarties subtilybių ir pan. žiūrėsim, ar nepaves šį kartą rolleyes.gif
Atsakyti
Labas kaip gyvos?
Eglytia kaip darbai?
Vapse gaus galvon kad dingus cool.gif
Papildyta:
Mes taupios, tema per mtus pabaigsim smile.gif gal... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2012 09 14, 19:42)
Vapse gaus galvon kad dingus  cool.gif
Papildyta:
Mes taupios, tema per mtus pabaigsim smile.gif gal...  biggrin.gif

user posted image o mai gad už ką... Nors ir pačiai už tą patį reikėtų pomidorai2.gif

Aš tai nei gyva nei sveika, plia škvaraba tokią pagavau, kad jo tu majo ohmy.gif Riaumoju kai senas traktoristas, čiaudau ant visų ir visur, zajebys škias rolleyes.gif

Va tik dėl Eglytios džiugu drinks_cheers.gif

Teip, teip taupumas vienok gerai šiais laikais drinks_cheers.gif biggrin.gif

Nu tai labas vakaras išmiręs kolektyve bis.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2012 09 14, 18:42)
Labas kaip gyvos?
Eglytia kaip darbai?
Papildyta:
Mes taupios, tema per mtus pabaigsim smile.gif gal...  biggrin.gif

nu, labai džiaugtis, deja, neturiu kuo.. nes privatus reikalas, kalbant apie švietimą, turi ir tą 'biznio' pusę, tai..taupymas kitų sąskaita pa polnam program vyksta. dirbam be padėjėjos, viską pačios, o alga juokinga.. g.gif tai nemanau, kad labai ilgai teks užsibūti.. nors aplinka ir galimybės tenkintų, bet, iš to deja nepragyvensiu ir mokesčių nesumokėsiu. Nuo kito mėn arba nuo lapkričio laukiu permainų rolleyes.gif

aš tai suvalkietė, man priklauso taupiai biggrin.gif

QUOTE(vapse @ 2012 09 14, 20:33)
Aš tai nei gyva nei sveika, plia škvaraba tokią pagavau, kad jo tu majo  ohmy.gif Riaumoju kai senas traktoristas, čiaudau ant visų ir visur, zajebys škias  rolleyes.gif

Va tik dėl Eglytios džiugu  drinks_cheers.gif

Nu tai labas vakaras išmiręs kolektyve  bis.gif

kokie žmonės! bigsmile.gif tik va, sveikatos kaip tai trūkumas nėra gerai.

ačiū ačiū ax.gif tikiuosi vėliau galėsiu tikrai nuoširdžiai pasidžiaugti labiau ir atsipūsti, kai susidėlios visi taškai ant i, taip sakant.

sakai? tai reiktų, kad nariai 'prisikeltų' dažniau mirksiukas.gif tongue.gif

o aš pasidžiaugsiu, kad visai sekasi su rankų darbo papuošalais, turiu užsakymų..tik laiko tam šiek tiek stinga šiuo metu, bet nieko, kaip nors. Svarbu yra noro, poreikis žmonių ir palaikymas rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2012 09 15, 14:22)
o aš pasidžiaugsiu, kad visai sekasi su rankų darbo papuošalais, turiu užsakymų..tik laiko tam šiek tiek stinga šiuo metu, bet nieko, kaip nors. Svarbu yra noro, poreikis žmonių ir palaikymas rolleyes.gif

Žiūrėjau fb nuotraukas, na tikrai talentas Eglyt esi didis.gif

Vištukas čirška, laukiam šokių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vapse @ 2012 09 15, 17:40)
Žiūrėjau fb nuotraukas, na tikrai talentas Eglyt esi  didis.gif

Vištukas čirška, laukiam šokių  rolleyes.gif

ačiū blush2.gif

o man vakar mėgautis šokiais 'sutrukdė' netikėtai užgriuvę svečiai biggrin.gif bet nieko, viena akim žiūrėjau, tai labai kažko nė nepraleidau biggrin.gif
Atsakyti
Helou sveikuolėms ir nelabai,
aš tai jau nebžinau, taip laukiu kokios nors ramybės periodo, nu nors dienos, bet niekaip iš nieur neateina, nei teliko neturiu kada pažiūrėt, verčiuos per galvą, baigiu iš sociumo iškristi, reikalų pas mane belenkiek. Net nežinau nuo ko čia pradėt smile.gif Mažum kai pagilės ruduo ar ateis nūri žiema tada daugiau papliurpsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2012 09 16, 21:01)
Helou sveikuolėms ir nelabai,
aš tai jau nebžinau, taip laukiu kokios nors ramybės periodo, nu nors dienos,

labas bigsmile.gif
nuoširdžių nuoširdžiausiau to linkiu 4u.gif ..ir slapta tikiuosi, kad ir pas mane viskas aprims ir stos į savas vietas biggrin.gif ech, pas kievieną, matyt, skirtingos mažos ir didelės bėdos bėdelės, reikaliukai..bet taip norisi vėl to užtikrintumo ir visuotinės ramybės jausmo ax.gif
Atsakyti
Eglyt, del darbelio 4u.gif
as kaip mama ir valstybiniam labai daug neteisybes matau sad.gif
Atsakyti