QUOTE(niamniuska @ 2011 11 21, 16:30)
nu zinokit nesuprantu zmoniu tokiu...va mb sesers seima...atvaziuoja ten dar viena sesuo-gaunasi kad vienam mieste,vienoje gatveje ant svenciu bus visa mb seima...pakvieciau ant kuciu vakarienes,nes gi visdelto tokia svente...tai mb sesuo parase ne sorry kucias svesime atskirai namie
tai *** sakau ,o ka brolis nebe seima?
ir jo pas save nekviecia ir patys nenori ateit..tipo ateisim per kaledas
nu man gaila mb kad sesuo tokia k888 pernai kucias svente su draugais ju seima ...irgi brolio nereikejo...bet va kai padet ka-broli prisimena...galetu bent retkarciais pati uzeiti gyvena netoli,bet visada mb turi prisiminti aplankyti juos...karoce arba as kazko nesuprantu arba kvailai mastau kad kucios turi buti rami seimos svente...
skaudu kad mb seima taip elgiasi...nu truksta tiek mazai kad as isdeciau jai ir uosvienei viska i snuki ,dar kenciu...
issiliejau-sorry
JO, bet tu visai nesinervink, susikoncentruok į savo šeimą ir fakju visoms toms seserims ir uošvieniems. Iš asmeninės patirties pasakysiu - vistiek kalta būsi tu, tai palik juos ramybėj - pati ramiau gyvensi. Aš irgi anytai pasakiau - tegul nafik išsikabina akis su savo "idealiais" vaikais be manęs. Rado (negaliu nesikeikti) atpirkimo ožką, kas ką padarė - vis ieško kaltų, ir aišku kalčiausia aš. Va, sūnelis apšiko visus kampus, ją nx pasiuntė, tai ji man paskambinus akis drąsko: Kam tu tą antrą vaiką gimdei?
B.l.i.a. likau be žado. Kuo čia dėtas vaikas, kuriam jau 3 metai. Karoč - mano pasirodo didžiausias nusikaltimas jos šeimai ir žmonijai, kad aš du vaikus nuo jos sūnaus pagimdžiau. Tipo džiaukis, kad jis tau išviso dar pinigų duoda... (tai dar turbūt ir ranką jam turėčiau pabučiuot už tai).vnž. Tai ką dar galima su tokia kalbėti, ir aplamai kai pradėjo drąskytis, kad ji taip sūnaus nemokino ir neaugimo (čia tipo aš jį per 10 metų tokiu padariau) ir iš kur jis toks aplamai, tai pasiūliau pasižiūrėt į veidrodį. O kai pasakiau, kad "net semji bez urodov" tai trenkė ragelį ir aš dabar labai ramiai gyvenu. Vsio, baigėsi kaltų paieškos
Prisiprašė sykį vieną, gal ir negražiai čia gavosi, bet mano kantrybė irgi ne beribė, 10 metų tylėjau - vis tiek blogai buvo... ai... neišsenkanti tema
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 21, 18:03)
P.S. Jokūbas prašo broliuko
Mama sako patys išnokinot, ne nu proto aš dar turiu....[/i]
aha, prisišnekėjot