Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

QUOTE(niamniuska @ 2011 11 20, 17:59)
labas  4u.gif visa savaitgali seimyniskai leidziam ir londone buvom party,ir vakar tik keturiese party pasidarem  wub.gif sian caribu kokteili gurksnoju po truputi  biggrin.gif

nemaitini pati mažiukės?
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 20, 18:13)
nemaitini pati mažiukės?

maitinu g.gif alkoholio nevartoju biggrin.gif karibu kokteilis turi tiek pat laipsniu kiek ir bealkoholinis alus 4u.gif
Atsakyti
matai kaip, man žinomas gerokai stipresnis lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos gyvos,

QUOTE(vapse @ 2011 11 18, 21:49)
Labas.
Eglytia smagus savaitgalis laukia  rolleyes.gif Gero poilsio!

tai vaaa, laikas labai geras buvo, bet pailsėti neišėjo biggrin.gif mb sako, dabar lauksiu išeiginių, kad tikrai pailsėčiau tiesiog..aha, sakau, o man tai tik savaitgalį tokia galimybė nusišviečia doh.gif nieko, kaip nors, ši sav šiek kiek sunkesnė bus.

aj, o smagiausioji dalis buvo grįžus į vln, kai priartėja su maišais prie laiptinės pamatėm lapelį, kuriame parašyta, kad pask 16aukšte kažkoki dalbajobai pavogė (tik neįsivaizduoju KAIP?!) lifto iškvietimo mygtuką(su visu nauju pulteliu), tai liftas neveikia, tik pirmadienį tvarkys. Žodžiu smaguma tame, kad į9aukštą su tašėm ir bona vilkomės savom kojom doh.gif biggrin.gif pasisek gi šitaip!

mergai, bet jau taip mislinu, kad..reikėtų pradėt ieškoti dovanėlių kalėdinių g.gif po to beliks tik žmonių spūstys ir tuščios lentynos biggrin.gif
kaip jūs, jau ieškinėjat ar dar manot anksti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglytia: 21 lapkričio 2011 - 10:38
Labas rytas.
Dovanas jau kraunu... Bert tai lėtai juda šitas reikalas. Pernai bėdnos šventės buvo, šiais metais dar bėdnesnės sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 20, 21:41)
matai kaip, man žinomas gerokai stipresnis  lotuliukas.gif

nu negaliu as gerti stipresniu gerimu,todel renkuosi panasius variantus tik be alkoholio ax.gif sventem jau turiu nealkoholinio vyno sau uzsipirkus-svesiu sventes biggrin.gif

QUOTE(Eglytia @ 2011 11 21, 09:35)
sveikos gyvos,
tai vaaa, laikas labai geras buvo, bet pailsėti neišėjo biggrin.gif mb sako, dabar lauksiu išeiginių, kad tikrai pailsėčiau tiesiog..aha, sakau, o man tai tik savaitgalį tokia galimybė nusišviečia doh.gif nieko, kaip nors, ši sav šiek kiek sunkesnė bus.

aj, o smagiausioji dalis buvo grįžus į vln, kai priartėja su maišais prie laiptinės pamatėm lapelį, kuriame parašyta, kad pask 16aukšte kažkoki dalbajobai pavogė (tik neįsivaizduoju KAIP?!) lifto iškvietimo mygtuką(su visu nauju pulteliu), tai liftas neveikia, tik pirmadienį tvarkys. Žodžiu smaguma tame, kad  į9aukštą su tašėm ir bona vilkomės savom kojom doh.gif  biggrin.gif pasisek gi šitaip!

mergai, bet jau taip mislinu, kad..reikėtų pradėt ieškoti dovanėlių kalėdinių g.gif po to beliks tik žmonių spūstys ir tuščios lentynos biggrin.gif
kaip jūs, jau ieškinėjat ar dar manot anksti?

dovanu dar nepradejau pirkti,nes nenutaikau progos islekti be vaiku biggrin.gif o siaip jau reiktu nes buvom vakar mieste tai nei praeiti nei pravaziuoti,o sako krize...
Atsakyti
Labukas...
Mano Džiugas laabai nori su mumis miegot,o aš jį pamaitinu ir kėliu į lovytę,tik prabunda ir į sšaras kol jo nepasiimi unsure.gif Labai dažnai atsibudinėja,esu užmiršus apie normalų miegą unsure.gif
Va...Ir aš nealkoholinius dar geriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2011 11 21, 10:18)
Labukas...
Mano Džiugas laabai nori su mumis miegot,o aš jį pamaitinu ir kėliu į lovytę,tik prabunda ir į sšaras kol jo nepasiimi unsure.gif Labai dažnai atsibudinėja,esu užmiršus apie normalų miegą unsure.gif
Va...Ir aš nealkoholinius dar geriu rolleyes.gif

dar maitini?vau saunuole 4u.gif
ji atskirai i kita kambari guldai ar salia i lovyte?jei salia i lovyte tai neimk ant ranku,o tik paglostyk kai prabus...jei pradeda isterikuoti,tada paimi nuramini ir vel atgal paguldai-savaitele tokiu kanciu ir vsio pripras blush2.gif
Atsakyti
nu zinokit nesuprantu zmoniu tokiu...va mb sesers seima...atvaziuoja ten dar viena sesuo-gaunasi kad vienam mieste,vienoje gatveje ant svenciu bus visa mb seima...pakvieciau ant kuciu vakarienes,nes gi visdelto tokia svente...tai mb sesuo parase ne sorry kucias svesime atskirai namie blink.gif tai *** sakau ,o ka brolis nebe seima? g.gif ir jo pas save nekviecia ir patys nenori ateit..tipo ateisim per kaledas doh.gif verysad.gif nu man gaila mb kad sesuo tokia k888 pernai kucias svente su draugais ju seima ...irgi brolio nereikejo...bet va kai padet ka-broli prisimena...galetu bent retkarciais pati uzeiti gyvena netoli,bet visada mb turi prisiminti aplankyti juos...karoce arba as kazko nesuprantu arba kvailai mastau kad kucios turi buti rami seimos svente... unsure.gif
skaudu kad mb seima taip elgiasi...nu truksta tiek mazai kad as isdeciau jai ir uosvienei viska i snuki ,dar kenciu...

issiliejau-sorry doh.gif
Atsakyti
Siaip tai tavo MB turi razborintis su savais... nes bet kokiu atveju tu kalta liksi jei lysi ten pas juos.
Atsakyti
Mes per kūčias niekur neinam, nors kiti renkasi pas MB tėvą. Bet tai nėra mano šeima. Tad, kad nebūtų, o kodėl tas taviškius, o kodėl pas maniškius, tiesiog savo mažoj švenčiame. Su mano mama laugh.gif

P.S. Jokūbas prašo broliuko blink.gif blink.gif blink.gif Mama sako patys išnokinot, ne nu proto aš dar turiu....
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2011 11 21, 16:30)
nu zinokit nesuprantu zmoniu tokiu...va mb sesers seima...atvaziuoja ten dar viena sesuo-gaunasi kad vienam mieste,vienoje gatveje ant svenciu bus visa mb seima...pakvieciau ant kuciu vakarienes,nes gi visdelto tokia svente...tai mb sesuo parase ne sorry kucias svesime atskirai namie blink.gif tai *** sakau ,o ka brolis nebe seima? g.gif ir jo pas save nekviecia ir patys nenori ateit..tipo ateisim per kaledas doh.gif  verysad.gif nu man gaila mb kad sesuo tokia k888 pernai kucias svente su draugais ju seima ...irgi brolio nereikejo...bet va kai padet ka-broli prisimena...galetu bent retkarciais pati uzeiti gyvena netoli,bet visada mb turi prisiminti aplankyti juos...karoce arba as kazko nesuprantu arba kvailai mastau kad kucios turi buti rami seimos svente... unsure.gif
skaudu kad mb seima taip elgiasi...nu truksta tiek mazai kad as isdeciau jai ir uosvienei viska i snuki ,dar kenciu...

issiliejau-sorry doh.gif

JO, bet tu visai nesinervink, susikoncentruok į savo šeimą ir fakju visoms toms seserims ir uošvieniems. Iš asmeninės patirties pasakysiu - vistiek kalta būsi tu, tai palik juos ramybėj - pati ramiau gyvensi. Aš irgi anytai pasakiau - tegul nafik išsikabina akis su savo "idealiais" vaikais be manęs. Rado (negaliu nesikeikti) atpirkimo ožką, kas ką padarė - vis ieško kaltų, ir aišku kalčiausia aš. Va, sūnelis apšiko visus kampus, ją nx pasiuntė, tai ji man paskambinus akis drąsko: Kam tu tą antrą vaiką gimdei?
B.l.i.a. likau be žado. Kuo čia dėtas vaikas, kuriam jau 3 metai. Karoč - mano pasirodo didžiausias nusikaltimas jos šeimai ir žmonijai, kad aš du vaikus nuo jos sūnaus pagimdžiau. Tipo džiaukis, kad jis tau išviso dar pinigų duoda... (tai dar turbūt ir ranką jam turėčiau pabučiuot už tai).vnž. Tai ką dar galima su tokia kalbėti, ir aplamai kai pradėjo drąskytis, kad ji taip sūnaus nemokino ir neaugimo (čia tipo aš jį per 10 metų tokiu padariau) ir iš kur jis toks aplamai, tai pasiūliau pasižiūrėt į veidrodį. O kai pasakiau, kad "net semji bez urodov" tai trenkė ragelį ir aš dabar labai ramiai gyvenu. Vsio, baigėsi kaltų paieškos biggrin.gif Prisiprašė sykį vieną, gal ir negražiai čia gavosi, bet mano kantrybė irgi ne beribė, 10 metų tylėjau - vis tiek blogai buvo... ai... neišsenkanti tema doh.gif

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 21, 18:03)

P.S.  Jokūbas prašo broliuko  blink.gif  blink.gif  blink.gif Mama sako patys išnokinot, ne nu proto aš dar turiu....[/i]

biggrin.gif aha, prisišnekėjot tongue.gif
Atsakyti