Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

kolegė tikra šiknė.
Atsakyti
Eglytia console.gif Viskas bus gerai, rasi kitą darbą, o kolegė gaus irgi pagal nuopelnus schmoll.gif

Labas rytas!
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 08 22, 08:48)
kolegė tikra šiknė.

drinks_cheers.gif

QUOTE(vapse @ 2012 08 22, 08:55)
Eglytia  console.gif Viskas bus gerai, rasi kitą darbą, o kolegė gaus irgi pagal nuopelnus  schmoll.gif
Labas rytas!

ačiū už palaikymą 4u.gif tik, nu žinau, akd per dieną ar dvi nieko nebus, BET vistiek atrodo va, išsiunčiau kelis cv ir nieko..arba nusiunti, o tada po kelių val išima skelbimą, tipo suprask apsižiūrėjo, kad žmogų radę, o čia vis siunčia cv naujus doh.gif biggrin.gif
Reikia laiko ir nenuleisti rankų..žinau, BET unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Eglyt, kokios nuotaikos pas tave?

Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 08 27, 10:11)
Labas rytas.
Eglyt, kokios nuotaikos pas tave?

Labukas,
nekokios, tiesą sakant.. šiąnakt beveik nemiegojau, nes TIEK minčių ir tas 'tiksintis' laikas, kuris mažėja su kiekviena diena. Bandau, dar vis, siunčiu cv pagal specialybę.. bet jei ne, saviatės pabaigoj teks dairytis ir kitose sferose. O taip norisi normaliai dirbti sau pagal išsilavinimą, turiu TIEK noro ir idėjų..bet niekam tai neįdomu, *****, kaip pikta! doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2012 08 27, 12:15)
Labukas,
nekokios, tiesą sakant.. šiąnakt beveik nemiegojau, nes TIEK minčių ir tas 'tiksintis' laikas, kuris mažėja su kiekviena diena. Bandau, dar vis, siunčiu cv pagal specialybę.. bet jei ne, saviatės pabaigoj teks dairytis ir kitose sferose. O taip norisi normaliai dirbti sau pagal išsilavinimą, turiu TIEK noro ir idėjų..bet niekam tai neįdomu, *****, kaip pikta! doh.gif  verysad.gif

tikiu 4u.gif
maniškio daržiuke reik auklėtojos, bet kas iš to,kai tu už km doh.gif
Atsakyti
Mokytojas ir mokinius su švente smile.gif Negaliu patikėt kad vasara baigėsi verysad.gif Aišku man tai čia dar patylėt reikėtų... bet vistiek kalendoriui jau ruduo.

Eglytia kaip sekasi paieškos?
Atsakyti
Labas dienas,
nu, tyliai, bet jau galima pasidžiaugti - vakar buvau pasibandyti vienam privačiam daržiukyje ir vakarop paskambino kad priima topsecret.gif buvau dar vienam pokalbyje, netoli esančiam, bet iškart nepatiko 'valdžia' ir pats pokalbis nejaukus buvo, o dar pareigas ne tas, kur cv siunčiau pradėjo siūlyti, tai atsisakiau.. o va vakar vėlai gavau į el.paštą atsibudusių žinutę, kad pirmadienį į pokalbį kviečia (nors cv vieną iš pirmų, apie22d išsiunčiau) doh.gif sakau, kai nereikia, tai niekam, nors imk ir nuo tilto šok, o po to va, pasipila dar biggrin.gif nu, bet pasirinkimas padarytas, žiūrėsiu, kaip eisis. Kolegės jaunos visos, direktorė irgi, vaikiukai manoškiai mažiausi - 1,5-2,5m bus..vakar pasižiūrėt kai buvau, tai laaabai smagūs pipirai bigsmile.gif tikiuosi viskas bus ok, bijau džiaugtis dar..
Ta proga vakar išsitaškėm prasidėjusiose 'sostinės dienose', su golden parazyth
buvo daug garso! dar su draugais pavakarojom po to, tai grįžus kaip kūdikis kritau į lovą ir atsijungiau, po 4naktų nemigos pagaliau išmiegojau!!! bigsmile.gif
tai va, tokios naujienos pas mane cool.gif
Atsakyti
Eglytia, NEREALU. Sveikinui
Atsakyti
super drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 09 01, 15:00)
Eglytia, NEREALU. Sveikinui

QUOTE(vredna @ 2012 09 01, 15:36)
super  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

ačiū!!! kaip smagu, akd turiu su kuo ir čia pasidžiaugti mirksiukas.gif drinks_cheers.gif *****, būtume vietoj, tai tikrai tiktumėmės kokios taurės pakelti ir šiaip, tiktis būtų labai smagu ax.gif nu, gal kada susiderinsim.
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2012 09 02, 11:16)
ačiū!!! kaip smagu, akd turiu su kuo ir čia pasidžiaugti mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif *****, būtume vietoj, tai tikrai tiktumėmės kokios taurės pakelti ir šiaip, tiktis būtų labai smagu ax.gif nu, gal kada susiderinsim.

faina būtų
Atsakyti