Nu ir nafik
Totali sikna su sita olimpiada
QUOTE(vapse @ 2012 08 08, 14:48)
Cukraus Pudra kodėl bijai dėl amžiaus skirtumo, pats tas turbūt būtų, ne ? Beje labai užaugęs jau vyrukas
būtų skirtumas 5-6 metai.
jo, greitai auga vaikas, o aš senstu
tarp manęs ir brolio 6m skirtumas, ir labai viskas gerai
labas dienas, brangiosios,
joo, orai tokie link rudenėlio tempia o taip dar norisi šiltų dienų. Po iiiilgų ieškojimų, nuo pavasario beveik, tik prieš kelias sav papirkom man dviratį, tai dabar kai abu ratuoti, tik laisva diena ir lekiam atradom visai kitokį Vilnių
tik va, Bonai ne kas, ji vargšė jau iškart nudumia prie durų atsisėst, kai tik pajudinam balkone dviračius nori kartu..o kašiko neturiu
labas dienas, brangiosios,
joo, orai tokie link rudenėlio tempia o taip dar norisi šiltų dienų. Po iiiilgų ieškojimų, nuo pavasario beveik, tik prieš kelias sav papirkom man dviratį, tai dabar kai abu ratuoti, tik laisva diena ir lekiam atradom visai kitokį Vilnių
tik va, Bonai ne kas, ji vargšė jau iškart nudumia prie durų atsisėst, kai tik pajudinam balkone dviračius nori kartu..o kašiko neturiu
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 08 10, 16:28)
Tarp mano dukrų 6 metai, nu nieko, smagu joms labai
Vaikai greitai auga, bet niekas taip mamų nesendina kaip dideli vaikai, vadinasi kuo mažesnių vaikų turi - tuo jaunesnė atrodai pamanykit senutė
QUOTE(aneSena @ 2012 08 12, 18:48)
Tarp mano dukrų 6 metai, nu nieko, smagu joms labai
Vaikai greitai auga, bet niekas taip mamų nesendina kaip dideli vaikai, vadinasi kuo mažesnių vaikų turi - tuo jaunesnė atrodai pamanykit senutė
Teisingai sakai AneSena, dėl to ir neskubam su vaikais, noriu būti amžinai jauna
O šiaip dar į temą siūlau paskaityti knygą "Pagaliau per keturiasdešimt" Kubelka Susanna. Labai gera knyga, bet kurio amžiaus moterims. Labai viskas kitom akim atsiveria
Nu, tai čia šits man labai tinkamas turėtų būti.. Ech. Man tikrai nuoširdžiai patinka gyvenimiški netikėtumai ir staigmenos, ir ta poetiška filosofija, kad dėl to juk ir gera gyventi, kad nežinai, kas gali nutikti, BET kai vienas skambutis apverčia viską aukštyn kojom, tai..nu ir naf**!
Tiek, kad dar kartą įsitikinau, kad visgi turiu tą 'šunišką' nuojautą, tik va, ji matyt atostogavo kaip priklauso vasaros metu, nes pradėjo mane kutenti kiek per vėlai. Bet pasitvirtino 110proc.
Nu net nežinau, ką pasakyti, žiauriai pikta ant savęs, kad vis dar esu pakankamai patikli ir VIS DAR galvoju, kad gi negalima į kiekvieną įtariai žiūrėti, prašyti 'patvirtinimų' ir pan. Ne, nu gal jau šį kartą reiktų pasimokyti iš savo klaidų
Kas į kompaniją?
As
Kas atsitiko?
Kas atsitiko?
O, kompanija renkasi, ne viena dar
Nugi neva tai iš savivaldybės gautas įsakymas naikinti vieną gr., tai va, dviejų darbuotojų nebereiks - 'sutaupys' o viena tų darbuotojų aš
o smagiausia šioje istorijoje, kad kolegė tai žinojo mažiausiai 20d, o gal ir ilgiau, bet dar kažko laukdama nesakė..tai va taip sėkmingai galvojau, kad normaliai po atostogų grįžtu į darbą, pasirodo ne-reikia nerti į naujo paieškas.. žodžiu, man šokas buvo. Nuo to jausmo, būsenos, kai tikrai bent akimirkai išslydo žemė iš po kojų. Kaip griaustinis iš giedro dangaus, nežinau, kaip kitaip apibūdinti. Ir va turiu visas nepilnas 10d susirast darbą..puikuma!gyvenimas tikrai pilnas netikėtumų
Nugi neva tai iš savivaldybės gautas įsakymas naikinti vieną gr., tai va, dviejų darbuotojų nebereiks - 'sutaupys' o viena tų darbuotojų aš
o smagiausia šioje istorijoje, kad kolegė tai žinojo mažiausiai 20d, o gal ir ilgiau, bet dar kažko laukdama nesakė..tai va taip sėkmingai galvojau, kad normaliai po atostogų grįžtu į darbą, pasirodo ne-reikia nerti į naujo paieškas.. žodžiu, man šokas buvo. Nuo to jausmo, būsenos, kai tikrai bent akimirkai išslydo žemė iš po kojų. Kaip griaustinis iš giedro dangaus, nežinau, kaip kitaip apibūdinti. Ir va turiu visas nepilnas 10d susirast darbą..puikuma!gyvenimas tikrai pilnas netikėtumų