Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

Nu ir nafik ph34r.gif
Atsakyti
Totali sikna su sita olimpiada
Atsakyti
QUOTE(vapse @ 2012 08 08, 14:48)
Cukraus Pudra kodėl bijai dėl amžiaus skirtumo, pats tas turbūt būtų, ne ? Beje labai užaugęs jau vyrukas  ax.gif

būtų skirtumas 5-6 metai.

jo, greitai auga vaikas, o aš senstu doh.gif
Atsakyti
tarp manęs ir brolio 6m skirtumas, ir labai viskas gerai tongue.gif

labas dienas, brangiosios,
joo, orai tokie link rudenėlio tempia unsure.gif o taip dar norisi šiltų dienų. Po iiiilgų ieškojimų, nuo pavasario beveik, tik prieš kelias sav papirkom man dviratį, tai dabar kai abu ratuoti, tik laisva diena ir lekiam cool.gif atradom visai kitokį Vilnių wub.gif
tik va, Bonai ne kas, ji vargšė jau iškart nudumia prie durų atsisėst, kai tik pajudinam balkone dviračius biggrin.gif nori kartu..o kašiko neturiu biggrin.gif
Atsakyti
taip, nuo rudens jau nepabėgsi...
vakar sode vos posmo nenužliumbiau kai pamačiau kiek jau lapų ant žolės drybso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 08 10, 16:28)
būtų skirtumas 5-6 metai.

jo, greitai auga vaikas, o aš senstu  doh.gif

Tarp mano dukrų 6 metai, nu nieko, smagu joms labai smile.gif
Vaikai greitai auga, bet niekas taip mamų nesendina kaip dideli vaikai, vadinasi kuo mažesnių vaikų turi - tuo jaunesnė atrodai mirksiukas.gif pamanykit senutė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2012 08 12, 18:48)
Tarp mano dukrų 6 metai, nu nieko, smagu joms labai  smile.gif
Vaikai greitai auga, bet niekas taip mamų nesendina kaip dideli vaikai, vadinasi kuo mažesnių vaikų turi - tuo jaunesnė atrodai  mirksiukas.gif  pamanykit senutė  tongue.gif

Teisingai sakai AneSena, dėl to ir neskubam su vaikais, noriu būti amžinai jauna bigsmile.gif biggrin.gif
O šiaip dar į temą siūlau paskaityti knygą "Pagaliau per keturiasdešimt" Kubelka Susanna. Labai gera knyga, bet kurio amžiaus moterims. Labai viskas kitom akim atsiveria smile.gif
Atsakyti
labas rytas

user posted image
Atsakyti
user posted image
Nu, tai čia šits man labai tinkamas turėtų būti.. Ech. Man tikrai nuoširdžiai patinka gyvenimiški netikėtumai ir staigmenos, ir ta poetiška filosofija, kad dėl to juk ir gera gyventi, kad nežinai, kas gali nutikti, BET kai vienas skambutis apverčia viską aukštyn kojom, tai..nu ir naf**!
Tiek, kad dar kartą įsitikinau, kad visgi turiu tą 'šunišką' nuojautą, tik va, ji matyt atostogavo kaip priklauso vasaros metu, nes pradėjo mane kutenti kiek per vėlai. Bet pasitvirtino 110proc. doh.gif
Nu net nežinau, ką pasakyti, žiauriai pikta ant savęs, kad vis dar esu pakankamai patikli ir VIS DAR galvoju, kad gi negalima į kiekvieną įtariai žiūrėti, prašyti 'patvirtinimų' ir pan. Ne, nu gal jau šį kartą reiktų pasimokyti iš savo klaidų g.gif biggrin.gif

Kas į kompaniją? cool.gif
user posted image
Atsakyti
As bigsmile.gif
Kas atsitiko?
Atsakyti
labas rytas user posted image

Eglyt, kas gi nutiko?
Atsakyti
O, kompanija renkasi, ne viena dar bigsmile.gif
Nugi neva tai iš savivaldybės gautas įsakymas naikinti vieną gr., tai va, dviejų darbuotojų nebereiks - 'sutaupys' doh.gif o viena tų darbuotojų aš bigsmile.gif biggrin.gif
o smagiausia šioje istorijoje, kad kolegė tai žinojo mažiausiai 20d, o gal ir ilgiau, bet dar kažko laukdama nesakė..tai va taip sėkmingai galvojau, kad normaliai po atostogų grįžtu į darbą, pasirodo ne-reikia nerti į naujo paieškas.. žodžiu, man šokas buvo. Nuo to jausmo, būsenos, kai tikrai bent akimirkai išslydo žemė iš po kojų. Kaip griaustinis iš giedro dangaus, nežinau, kaip kitaip apibūdinti. Ir va turiu visas nepilnas 10d susirast darbą..puikuma!gyvenimas tikrai pilnas netikėtumų biggrin.gif
Atsakyti