Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

QUOTE(aneSena @ 2012 08 01, 15:18)
blink.gif  lotuliukas.gif  stipriai pasakyta, bet kad taip ir yra  mirksiukas.gif  kažkur skaičiau, berods rytų išmintyje, kad "jeigu sumestume visi savo bėdas į vieną krūvą, tai pasižiūrėję į kitų - savo pasiimtume atgal"

o kas dar pas ką gero?

aišku aš ten pusiau juokais.... blush2.gif

mes tai va, atidavėm bičui kambarį, miegam ant kampinio...nereliai nepatogu, diedas negali prie kompo vakarot, nes aš viską matau, o dar po viena kaldra abudu doh.gif lotuliukas.gif
tai jau tyliai laukt pradedu kada Jokūbas išvažiuos studijuot ir vėl turėsiu miegmajį laugh.gif
Atsakyti
Vapse tai jau gal sakau ir ka dirbi pasakysi cool.gif
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 08 01, 16:28)
tai jau tyliai laukt pradedu kada Jokūbas išvažiuos studijuot ir vėl turėsiu miegmajį laugh.gif [/i]

Ot motka kokia... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2012 08 01, 19:28)
Ot motka kokia...  smile.gif

nu pinda ir ne kitaip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 01 rugpjūčio 2012 - 19:42
Sveikos,
Vapšiuuuukas pasirodė! bigsmile.gif wub.gif nu džiugu, klausykitės, kad tau viskas taip gražiai rožėmis ir klojasi biggrin.gif beje, kaip ciūcka karščius ištveria? ..jau gal savm name persikėlę? ax.gif

Cukraus Pudra, nu tikrai jau, studentavimo mažojo ji mat laukia! biggrin.gif 'tikrojo' gyvenimo norisi, jei tikėti tuo pasakymu, kad jis prasideda, kai išeina vaikai iš namų ir nustimpa šuo? biggrin.gif nors man nevisai patinka šits posakis..

Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2012 08 02, 11:20)

Cukraus Pudra, nu tikrai jau, studentavimo mažojo ji mat laukia! biggrin.gif 'tikrojo' gyvenimo norisi, jei tikėti tuo pasakymu, kad jis prasideda, kai išeina vaikai iš namų ir nustimpa šuo? biggrin.gif nors man nevisai patinka šits posakis..

nea, tik savo kambario ir lovos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 08 01, 16:28)
aišku aš ten pusiau juokais....  blush2.gif

mes tai va, atidavėm bičui kambarį, miegam ant kampinio...nereliai nepatogu, diedas negali prie kompo vakarot, nes aš viską matau, o dar po viena kaldra abudu  doh.gif  lotuliukas.gif
tai jau tyliai laukt pradedu kada Jokūbas išvažiuos studijuot ir vėl turėsiu miegmajį laugh.gif

biggrin.gif nu joooooooooooooooo, pirmiausiai laukiam kada gims, tada kada pradės vaikščioti, kalbėti, paskui kada užsičiaups ir kada iš namų išeis... ilgokai dar teks laukti, geriau įsigykit patogią lovą..

nu vapsė tokia visa apsirožiavus tai ir išlenda retai tongue.gif ir man cekava kokį visuomenei (ir biudžetui???) naudingą darbą dirbi?
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2012 08 02, 15:04)
biggrin.gif nu joooooooooooooooo, pirmiausiai laukiam kada gims, tada kada pradės vaikščioti, kalbėti, paskui kada užsičiaups ir kada iš namų išeis... ilgokai dar teks laukti, geriau įsigykit patogią lovą..

nieko, nieko, priprasim ir šita turės gera patapti.

tik bijau, kad po viena kaldra miegant paskui netyčiukai taip ir atsiranda topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2012 08 02, 15:04)
biggrin.gif nu joooooooooooooooo, pirmiausiai laukiam kada gims, tada kada pradės vaikščioti, kalbėti, paskui kada užsičiaups ir kada iš namų išeis...

nu vapsė tokia visa apsirožiavus tai ir išlenda retai  tongue.gif ir man cekava kokį visuomenei (ir biudžetui???) naudingą darbą dirbi?

thumbup.gif thumbup.gif taip ir būna!

ir man parūpo jau! biggrin.gif

QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 08 02, 15:17)
tik bijau, kad po viena kaldra miegant paskui netyčiukai taip ir atsiranda   topsecret.gif [/i]

nu bet tai koks smagumas Tavo berniukui būtų!!! bigsmile.gif
be to, nebambėk, taip ir turi būti, kad mamytė ir tėvelis kaldra dalinasi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2012 08 02, 20:05)
nu bet tai koks smagumas Tavo berniukui būtų!!! bigsmile.gif
be to, nebambėk, taip ir turi būti, kad mamytė ir tėvelis kaldra dalinasi tongue.gif

kaži kaip čia būtų kai toks amžiaus skirtumas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 08 02, 20:07)
kaži kaip čia būtų kai toks amžiaus skirtumas  blush2.gif

O koks jau čia tas amžiaus skirtumas? Per mažas ar per didelis? Nu iš savo patirties galiu pasakyt, kad būna visko ir visaip nepriklausomai nuo amžiaus skirtumo.
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2012 08 03, 17:51)
O koks jau čia tas amžiaus skirtumas? Per mažas ar per didelis? Nu iš savo patirties galiu pasakyt, kad būna visko ir visaip nepriklausomai nuo amžiaus skirtumo.

žinoma visada visko būna. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2012 08 01, 20:28)
Vapse tai jau gal sakau ir ka dirbi pasakysi  cool.gif

QUOTE(aneSena @ 2012 08 02, 16:04)
nu vapsė tokia visa apsirožiavus tai ir išlenda retai  tongue.gif ir man cekava kokį visuomenei (ir biudžetui???) naudingą darbą dirbi?

Ne, nesakysiu tongue.gif schmoll.gif Nebent prie buteliaus bigsmile.gif
QUOTE(Eglytia @ 2012 08 02, 12:20)
Vapšiuuuukas pasirodė! bigsmile.gif  wub.gif nu džiugu, klausykitės, kad tau viskas taip gražiai rožėmis ir klojasi biggrin.gif beje, kaip ciūcka karščius ištveria? ..jau gal savm name persikėlę? ax.gif

Vajei kaip malionuuuu wub.gif biggrin.gif
Ciūcka gerai karščius ištvėrė, į vonią vis kišdavom vėsinti, po lauką per daug nevaikščiojom tai kaip ir vysks neblogai praėjo, kaip jūsiškė? Namas vis dar laukia mūsų smile.gif

Tai ką oras atvėso, rudenėja po biškį cool.gif

Cukraus Pudra kodėl bijai dėl amžiaus skirtumo, pats tas turbūt būtų, ne ? Beje labai užaugęs jau vyrukas ax.gif

Kašis tuoj, uoj nervų bus wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vapse: 08 rugpjūčio 2012 - 14:49