Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

QUOTE(aneSena @ 2012 06 29, 21:54)
Mane patraukė ant plestivalių - merdžinos ir moteros varom į Karklę... KĄ?  rolleyes.gif http://karkle.com/karkles-festivalis/

aš jau per sena blush2.gif

mano žmogutis po maudynių fontane

user posted image
Žodžiu, vasarojam biggrin.gif
Atsakyti
Vienos senės aplink biggrin.gif Aš tai jauna kaip niekad, o jūs kaip norit nail.gif
Atsakyti
kokios senės? jauniklės vien! bigsmile.gif biggrin.gif

sveikos gyvos, nielosios,
nors negausiai čia mūsų ir nedažnai, bet gal ir kitos (kaip pati) įjungusios vasaros režimą - užsuka, apsidairo, kartais mesteli žodelį kitą ir toliau atostogauja mastau.gif
aš tai kąąą, mėgaujuosi atostogomis, tikrąja ta žodžio prasme. Susigražinau nepelnytai iš manęs nuvogtą rytinį miegą biggrin.gif mėgaujuosi rytinėmis mankštomis (jėė, vėl tai darau labai pavyzdingai beveik mėnuo), po to lėtais ir gaiviais pusryčiais.. ir dieną godžiai pasiglemžiu, mėgaudamasi saule, jei jos nepašykšti..kartais įkvepia barbenantis lietus. Vėl kuriu bigsmile.gif vėl gyvenu wub.gif
o va nuo poryt dingsiu iš eterio porai savaitėlių, išlekiam į gimtus, o iš ten ir pajūris, ir veselė ir kiti gerumai.. tik į mergvakarį teks grįžt į vln. tai va ir nuo PC pailsėsiu..tik po kokių 3dienelių neiškentus jungsiuos per tel (taip būna pastebėjau, 3d ok, po to nerimas, kad 'kažkas įdomaus vyksta' arba 'visi MAN rašo" hihihi.gif ).
Atsakyti
merginos, jūs kąąąąą?!?! blink.gif nė eilutės, nė vieno žodelio..nuo pradžios mėn biggrin.gif 'likviduojamės'? unsure.gif ar tiesiog vasara mėgaujatės ir visos išsislapstę pavėsinėse?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Pas mane tai nieko gero, ner ka rasyt cool.gif
Atsakyti
Pas mane tai irgi nieko naujo - bardakas **** viečnas, buvau bišky pabėgus į Birštoną mineralkoj pagulėjau, stogą pasiremontavau, dabar vėl kasdienybė, nėr kuom girtis, o skūstis tai jau pabodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2012 07 30, 12:28)
Pas mane tai irgi nieko naujo - bardakas **** viečnas, buvau bišky pabėgus į Birštoną mineralkoj pagulėjau, stogą pasiremontavau, dabar vėl kasdienybė, nėr kuom girtis, o skūstis tai jau pabodo  biggrin.gif

o draugė... o negalvoji, kad pvz.kitiem gerai skaitant, jog ir pas kitas š... laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 07 30, 12:45)
o draugė... o negalvoji, kad pvz.kitiem gerai skaitant, jog ir pas kitas š... laugh.gif

lietuviškai taip! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2012 07 31, 10:40)
lietuviškai taip!  lotuliukas.gif

nu, tautiškai laugh.gif

ana tylės, o jūs galvokit, kad viskas idealu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 07 30, 12:45)

blink.gif lotuliukas.gif stipriai pasakyta, bet kad taip ir yra mirksiukas.gif kažkur skaičiau, berods rytų išmintyje, kad "jeigu sumestume visi savo bėdas į vieną krūvą, tai pasižiūrėję į kitų - savo pasiimtume atgal"

o kas dar pas ką gero?
Atsakyti
Labas meilės wub.gif

Žiūrau visai apleidau forumą, tai sakau reikia prisiduoti, kad sveika gyva. Dirbti pradėjau, brolio vestuves atšokom smagiai. O daugiau kaip ir viskas normalno, šiandien nuo B gavau rožių puokštę be progos, tai čia užskaitau kaip gerą žinią biggrin.gif
Žodžiu linkėjimai visoms blondėms!

Amžinai Jūsų,
vapse bis.gif
Atsakyti