Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

Labas rytas ......
Atsakyti
labas rytas smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Pas mus cia darbe biski perestroikos, pagaliau ir as sulaukiau lietuvaites savam darbe. Kiek kur dirbau, visur kaip balta varna viena lietuve. Tai taip faina kalebt kai niekas nei menkiausio zodzio lietuviskai neivaziuoja laugh.gif
Paskutiniu metu labai karsta, apie 9 ryto jau 34 kokius rodo... verysad.gif Be kondicionieriaus jau lastus turbut atmetus buciau. Prie zemes traukia belekaip, dar tiek nemiegojau gyvenime turbut kiek cia miegu unsure.gif

Eglytia pas mama varysi?
Atsakyti
Labas dienas,

QUOTE(vredna @ 2012 06 22, 00:57)
Labas vakaras smile.gif

Eglytia pas mama varysi?

o, tai smagu, kad lietuvaitę gavai biggrin.gif Joo, dėl karščio ir maam guodės, kad nieko nedarai, o šlapias sėdi.

turėjau varyt..BET smile.gif planai pasisuko kitaip. Į 2sav, kai mb atostogaus, kaip tik susigrūdo visi reikalai: draugų bernvakaris/mergvakaris, vestuvės, dar renginys toks, o kur dar patiems nulėkt bent prie jūros porai dienų..tai va taip ir gaunas, kad visko nesuspėsi. Nebent šaus man kas į galvą ir viena rugpjūčio mėn išlėksiu trumpam bigsmile.gif

mes šian į gimtus kraštus iki pirmadienio išsiruošiam, tai parelaksinsim gamtoj cool.gif susidėliosim galutinai visus planus ir pan.
Atsakyti
Eglyt, o kada jūsų bernvakaris, mergvakaris? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2012 06 22, 00:57)
Labas vakaras smile.gif  Be kondicionieriaus jau lastus turbut atmetus buciau. Prie zemes traukia belekaip, dar tiek nemiegojau gyvenime turbut kiek cia miegu  unsure.gif

Miegoti, sako sveika, labai grožiui gerai, tam išoriniui ne vidiniui biggrin.gif Vredna, jaučiu juoda kaip negras patapai prie tokių tempratūrų rolleyes.gif

QUOTE(Eglytia @ 2012 06 22, 10:11)
Labas dienas,
Joo, dėl karščio ir maam guodės, kad nieko nedarai, o šlapias sėdi.

nu, kad ir karščio nėra, bet pas mumi šiandien tai irgi "nieko nedarai, o šlapias sėdi" jeigu be skėčio išėjai.
bet , kadangi aš kiekvieną dieną nuo 8.00 iki 17.00 ar taip, ar kitaip sėdžiu žiemą-vasarą įšalusiame mūre, tai manęs tas lietus visai neliūdina, ir tokia sušikta vasara visai neliūdina, ir apsiniaukęs dangus visai nepiktina, nes aš realiai nieko ir nematau, bet vat jeigu būtų labai gražus gamtos oras, tai mane tiesiog biesintų, kad visi kur nors pakrantėmis tūsinasi, o aš su megztiniu sėdžiu kontoroj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneSena: 22 birželio 2012 - 12:50
QUOTE(aneSena @ 2012 06 22, 12:46)
Miegoti, sako sveika, labai grožiui gerai, tam išoriniui ne vidiniui  biggrin.gif Vredna, jaučiu juoda kaip negras patapai prie tokių tempratūrų  rolleyes.gif

ai zinok as turiu toki kazkoki limita, paruduoju is pradziu ir poto toks rudumas ir laikosi, galiu but kiek noriu ant saules niekada nebusiu kai kad buna idega vos ne juodai. Bet aplamai tai spava turiu aisku smile.gif Man ji cia labai grazi, labai skiriasi nuo musisiko idegio
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 06 22, 11:06)
Eglyt, o kada jūsų bernvakaris, mergvakaris? biggrin.gif

gal kitą vasarą..? ax.gif

o meeees tai neblogai pašventėm Jonines, nors Jonų kompanijoj nebuvo biggrin.gif bet tai netrukdė išsiskirstyt tik 6ryto biggrin.gif taip nerealiai buvo! uch! senai jau tokioj senoj savoj kompanijoj baliaunojom.
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2012 06 25, 20:20)
gal kitą vasarą..? ax.gif

o meeees tai neblogai pašventėm Jonines, nors Jonų kompanijoj nebuvo biggrin.gif bet tai netrukdė išsiskirstyt tik 6ryto biggrin.gif taip nerealiai buvo! uch! senai jau tokioj senoj savoj kompanijoj baliaunojom.

super biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Lietaus lašų kelionių melodijos..turbūt dažniausiai girdimos šiomis dienomis smile.gif
o mano galvoj..sąvartynas. reiktų biškį apsikuopt doh.gif
Atsakyti
laba, pas mus šian tik kartą lijo smile.gif
ta proga vaikas žaidimų kambary padūko, darosi sunku sugalvot visai dienai veiklos kai vis pliaupia blush2.gif
Atsakyti
Mane patraukė ant plestivalių - merdžinos ir moteros varom į Karklę... KĄ? rolleyes.gif http://karkle.com/karkles-festivalis/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneSena: 29 birželio 2012 - 21:54