Labas rytas ......
Labas vakaras Pas mus cia darbe biski perestroikos, pagaliau ir as sulaukiau lietuvaites savam darbe. Kiek kur dirbau, visur kaip balta varna viena lietuve. Tai taip faina kalebt kai niekas nei menkiausio zodzio lietuviskai neivaziuoja
Paskutiniu metu labai karsta, apie 9 ryto jau 34 kokius rodo... Be kondicionieriaus jau lastus turbut atmetus buciau. Prie zemes traukia belekaip, dar tiek nemiegojau gyvenime turbut kiek cia miegu
Eglytia pas mama varysi?
Paskutiniu metu labai karsta, apie 9 ryto jau 34 kokius rodo... Be kondicionieriaus jau lastus turbut atmetus buciau. Prie zemes traukia belekaip, dar tiek nemiegojau gyvenime turbut kiek cia miegu
Eglytia pas mama varysi?
Labas dienas,
o, tai smagu, kad lietuvaitę gavai Joo, dėl karščio ir maam guodės, kad nieko nedarai, o šlapias sėdi.
turėjau varyt..BET planai pasisuko kitaip. Į 2sav, kai mb atostogaus, kaip tik susigrūdo visi reikalai: draugų bernvakaris/mergvakaris, vestuvės, dar renginys toks, o kur dar patiems nulėkt bent prie jūros porai dienų..tai va taip ir gaunas, kad visko nesuspėsi. Nebent šaus man kas į galvą ir viena rugpjūčio mėn išlėksiu trumpam
mes šian į gimtus kraštus iki pirmadienio išsiruošiam, tai parelaksinsim gamtoj susidėliosim galutinai visus planus ir pan.
QUOTE(vredna @ 2012 06 22, 00:57)
o, tai smagu, kad lietuvaitę gavai Joo, dėl karščio ir maam guodės, kad nieko nedarai, o šlapias sėdi.
turėjau varyt..BET planai pasisuko kitaip. Į 2sav, kai mb atostogaus, kaip tik susigrūdo visi reikalai: draugų bernvakaris/mergvakaris, vestuvės, dar renginys toks, o kur dar patiems nulėkt bent prie jūros porai dienų..tai va taip ir gaunas, kad visko nesuspėsi. Nebent šaus man kas į galvą ir viena rugpjūčio mėn išlėksiu trumpam
mes šian į gimtus kraštus iki pirmadienio išsiruošiam, tai parelaksinsim gamtoj susidėliosim galutinai visus planus ir pan.
QUOTE(vredna @ 2012 06 22, 00:57)
Labas vakaras Be kondicionieriaus jau lastus turbut atmetus buciau. Prie zemes traukia belekaip, dar tiek nemiegojau gyvenime turbut kiek cia miegu
Miegoti, sako sveika, labai grožiui gerai, tam išoriniui ne vidiniui Vredna, jaučiu juoda kaip negras patapai prie tokių tempratūrų
QUOTE(Eglytia @ 2012 06 22, 10:11)
nu, kad ir karščio nėra, bet pas mumi šiandien tai irgi "nieko nedarai, o šlapias sėdi" jeigu be skėčio išėjai.
bet , kadangi aš kiekvieną dieną nuo 8.00 iki 17.00 ar taip, ar kitaip sėdžiu žiemą-vasarą įšalusiame mūre, tai manęs tas lietus visai neliūdina, ir tokia sušikta vasara visai neliūdina, ir apsiniaukęs dangus visai nepiktina, nes aš realiai nieko ir nematau, bet vat jeigu būtų labai gražus gamtos oras, tai mane tiesiog biesintų, kad visi kur nors pakrantėmis tūsinasi, o aš su megztiniu sėdžiu kontoroj.
QUOTE(aneSena @ 2012 06 22, 12:46)
Miegoti, sako sveika, labai grožiui gerai, tam išoriniui ne vidiniui Vredna, jaučiu juoda kaip negras patapai prie tokių tempratūrų
ai zinok as turiu toki kazkoki limita, paruduoju is pradziu ir poto toks rudumas ir laikosi, galiu but kiek noriu ant saules niekada nebusiu kai kad buna idega vos ne juodai. Bet aplamai tai spava turiu aisku Man ji cia labai grazi, labai skiriasi nuo musisiko idegio
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 06 22, 11:06)
Eglyt, o kada jūsų bernvakaris, mergvakaris?
gal kitą vasarą..?
o meeees tai neblogai pašventėm Jonines, nors Jonų kompanijoj nebuvo bet tai netrukdė išsiskirstyt tik 6ryto taip nerealiai buvo! uch! senai jau tokioj senoj savoj kompanijoj baliaunojom.
QUOTE(Eglytia @ 2012 06 25, 20:20)
gal kitą vasarą..?
o meeees tai neblogai pašventėm Jonines, nors Jonų kompanijoj nebuvo bet tai netrukdė išsiskirstyt tik 6ryto taip nerealiai buvo! uch! senai jau tokioj senoj savoj kompanijoj baliaunojom.
super
Lietaus lašų kelionių melodijos..turbūt dažniausiai girdimos šiomis dienomis
o mano galvoj..sąvartynas. reiktų biškį apsikuopt
Mane patraukė ant plestivalių - merdžinos ir moteros varom į Karklę... KĄ? http://karkle.com/karkles-festivalis/