Labas rytas
Pas mus lyja.... O draugė iš Joniškio turi su šeimyna atvažiuot..teks kambary sėdėt
Kur visos dingusios???
O pas mus rytoj 40
Labukas
O aš norėčiau 40 ir ant žarijų sparnelių
O aš norėčiau 40 ir ant žarijų sparnelių
ooooo saltibarsciai, nenervuokit
Sveikos gyvos,
ir aš gyva vis užsuku, o čia atooooostogų atostogos mūsų temoj tai ir aš prabėgu nebrūkštelėjusi.. bet dabar pagalvojau, kad senokai Anesenos optimizmo gėriau ir daaar seniau vapsiuka mačiau čia
šiaip gyvenimas neblogas, negaliu skųstis. Nieko neveikimą nusprendžiau paįvairinti rankdarbiais šokiais tokiais. Šian gavau pirmą siuntinuką daikčiukų, tai pasigaminau sau apyrankę, tokią kur vis 'matydavau' mintyse savo ir bandysiu dar ką nors sumeistrauti, jei seksis, reikės kokį albumą gal fb išskirt, ar ką
be šito, jaukinuosi ket'ą
leidžiu daaaaug laiko lauke, ciūcei tai oooj kaip patinka
..ir bandau kelionės planus įveikt
hehe, bent kokį gėrį čia lietuvišką turim!
pasakok, kaip tau ten tame rojuje, nenusibodo?
ir aš gyva vis užsuku, o čia atooooostogų atostogos mūsų temoj tai ir aš prabėgu nebrūkštelėjusi.. bet dabar pagalvojau, kad senokai Anesenos optimizmo gėriau ir daaar seniau vapsiuka mačiau čia
šiaip gyvenimas neblogas, negaliu skųstis. Nieko neveikimą nusprendžiau paįvairinti rankdarbiais šokiais tokiais. Šian gavau pirmą siuntinuką daikčiukų, tai pasigaminau sau apyrankę, tokią kur vis 'matydavau' mintyse savo ir bandysiu dar ką nors sumeistrauti, jei seksis, reikės kokį albumą gal fb išskirt, ar ką
be šito, jaukinuosi ket'ą
leidžiu daaaaug laiko lauke, ciūcei tai oooj kaip patinka
..ir bandau kelionės planus įveikt
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 06 18, 10:53)
pas mus kasdien šaltibarščiai.
Jokūbas tik akis pramerkęs prašo "gražios sriubytės"
Jokūbas tik akis pramerkęs prašo "gražios sriubytės"
QUOTE(vredna @ 2012 06 18, 20:21)
ooooo saltibarsciai, nenervuokit
hehe, bent kokį gėrį čia lietuvišką turim!
pasakok, kaip tau ten tame rojuje, nenusibodo?
Mano optimizmas klaidžioja kažkur tarp "vakar" ir "rytoj". Noriu atostogų, o reikalų kaip visada 1001, viską pražiopsojau, net blondinių paradą, bet vis paguodžiu save, kad būtinai ten nusibelsiu, nu jeigu ne kitą met, tai kai išeisiu į pensiją, tai tikrai Bet vieną reikalą tikrai padarysiu dar šią vasarą, tai nuvažiuosiu prie jūros, ir tegul ten lyja ar sninga, gulėsiu kopose kaip pastipus silkė atsijungus nuo viso pasaulio ir klausysiu jūros ošimo. Vat.
p.s. "Svajonę turiu..."
p.s. "Svajonę turiu..."
Labukas
Omes šiandien miegojom iki 11 val Atsikėliau sutinus kaip po geero baliaus Oras lietingas pas mus,fui...
AneSena,tai gal užsuksi ir pas blondinka netyčia????? Kaip būtų smagu pasimatyt
Eglytia,relaksinies ane Smagu O kaip čia dabar tau atostogos visą vasarą???
Vredna,man šaltibarščiai irgi gėris Kaip ten pas jus orai??Gal mums kokią karščiol bangelę pasiūsk
Omes šiandien miegojom iki 11 val Atsikėliau sutinus kaip po geero baliaus Oras lietingas pas mus,fui...
AneSena,tai gal užsuksi ir pas blondinka netyčia????? Kaip būtų smagu pasimatyt
Vredna,man šaltibarščiai irgi gėris Kaip ten pas jus orai??Gal mums kokią karščiol bangelę pasiūsk
QUOTE(***Perlita*** @ 2012 06 19, 10:55)
Labukas
tai pora mėn priklauso, o vienas mėn - savo sąskaita
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 06 19, 11:41)
joo, būna ir man.. šian va tokia diena patapo kaip tik požiūriai nesutapo mat, ech..