Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

Labas rytas 4u.gif
Pas mus lyja.... verysad.gif O draugė iš Joniškio turi su šeimyna atvažiuot..teks kambary sėdėt rolleyes.gif
Kur visos dingusios??? g.gif
Atsakyti
pas mus saulė.
vakarui sparneliai suruošti ant žarijų kept.
Atsakyti
O pas mus rytoj 40 wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2012 06 16, 01:00)
O pas mus rytoj 40  wacko.gif

jetau, kaip norėčiau...
Atsakyti
Labukas 4u.gif
O aš norėčiau 40 ir ant žarijų sparnelių biggrin.gif
Atsakyti
pas mus kasdien šaltibarščiai.
Jokūbas tik akis pramerkęs prašo "gražios sriubytės"
Atsakyti
ooooo saltibarsciai, nenervuokit cool.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,
ir aš gyva biggrin.gif vis užsuku, o čia atooooostogų atostogos mūsų temoj biggrin.gif tai ir aš prabėgu nebrūkštelėjusi.. bet dabar pagalvojau, kad senokai Anesenos optimizmo gėriau ir daaar seniau vapsiuka mačiau čia unsure.gif
šiaip gyvenimas neblogas, negaliu skųstis. Nieko neveikimą nusprendžiau paįvairinti rankdarbiais šokiais tokiais. Šian gavau pirmą siuntinuką daikčiukų, tai pasigaminau sau apyrankę, tokią kur vis 'matydavau' mintyse savo wub.gif ir bandysiu dar ką nors sumeistrauti, jei seksis, reikės kokį albumą gal fb išskirt, ar ką hihihi.gif
be šito, jaukinuosi ket'ą ax.gif
leidžiu daaaaug laiko lauke, ciūcei tai oooj kaip patinka biggrin.gif
..ir bandau kelionės planus įveikt wub.gif
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 06 18, 10:53)
pas mus kasdien šaltibarščiai.
Jokūbas tik akis pramerkęs prašo "gražios sriubytės"

thumbup.gif

QUOTE(vredna @ 2012 06 18, 20:21)
ooooo saltibarsciai, nenervuokit  cool.gif

hehe, bent kokį gėrį čia lietuvišką turim! tongue.gif
pasakok, kaip tau ten tame rojuje, nenusibodo? flirt.gif
Atsakyti
Mano optimizmas klaidžioja kažkur tarp "vakar" ir "rytoj". Noriu atostogų, o reikalų kaip visada 1001, viską pražiopsojau, net blondinių paradą, bet vis paguodžiu save, kad būtinai ten nusibelsiu, nu jeigu ne kitą met, tai kai išeisiu į pensiją, tai tikrai tongue.gif Bet vieną reikalą tikrai padarysiu dar šią vasarą, tai nuvažiuosiu prie jūros, ir tegul ten lyja ar sninga, gulėsiu kopose kaip pastipus silkė atsijungus nuo viso pasaulio ir klausysiu jūros ošimo. Vat.
p.s. "Svajonę turiu..." cool.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Omes šiandien miegojom iki 11 val doh.gif Atsikėliau sutinus kaip po geero baliaus doh.gif doh.gif doh.gif Oras lietingas pas mus,fui... rolleyes.gif

AneSena,tai gal užsuksi ir pas blondinka netyčia????? 4u.gif Kaip būtų smagu pasimatyt drinks_cheers.gif
Eglytia,relaksinies ane biggrin.gif Smagu smile.gif O kaip čia dabar tau atostogos visą vasarą??? blink.gif
Vredna,man šaltibarščiai irgi gėris thumbup.gif Kaip ten pas jus orai??Gal mums kokią karščiol bangelę pasiūsk ax.gif
Atsakyti
Laba.

Mes irgi kiek ilgiau miegam kai Jokūbas namie...
Nors nežinau kas man darosi, senatvė mažu... Kad ir kiek miegu tai vis mažai smile.gif Vyras tai pusiau rimtai nesupranta, kodėl atėjęs į lovą jau mane miegančią randa lotuliukas.gif

O šiaip gyvenam gerai. Daugiau ar mažiau priklauso nuo požiūrio tos dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2012 06 19, 10:55)
Labukas 4u.gif
Eglytia,relaksinies ane biggrin.gif Smagu smile.gif O kaip čia dabar tau atostogos visą vasarą??? blink.gif

tai pora mėn priklauso, o vienas mėn - savo sąskaita smile.gif

QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 06 19, 11:41)
Laba.
O šiaip gyvenam gerai. Daugiau ar mažiau priklauso nuo požiūrio tos dienos smile.gif

joo, būna ir man.. šian va tokia diena patapo kaip tik doh.gif požiūriai nesutapo mat, ech..
Atsakyti