Pas mus tai cia eurovizija velka, itariu nuo kipro gaus daug tasku ryt Siaip saunuolis berniukas daina grazi, vaikis grazus, judesiukai super... imsim gera vieta
O del gyvunijos cukraus_pudra dziaukis kad tik tokia... cia as jau paniska baime isivariau chameleonam ir driezam... namie nuo varliu laksciau cia dar geresniu variantu atsirado...
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 05 25, 11:32)
laba.
su tuo tai pajuokavau, o paskui susimasčiau, kad gal ne...
tfu, tfu, viskas gerai
o mes šiaip gyvenam gerai. kaifuojam ir sodininkaujam, arba sėdim ir kaifuojam
su tuo tai pajuokavau, o paskui susimasčiau, kad gal ne...
tfu, tfu, viskas gerai
o mes šiaip gyvenam gerai. kaifuojam ir sodininkaujam, arba sėdim ir kaifuojam
nu tu duodi! pajuokavo ji mat
o mes jau džiaugtis ėmėm!
jooo, gera dabar..taip faina tie atšilę orai. aš braukau kalendoriuje dienas iki atostogų kita sav paskutinė - negaliu sulaukti!
QUOTE(vredna @ 2012 05 25, 14:01)
Pas mus tai cia eurovizija velka, itariu nuo kipro gaus daug tasku ryt Siaip saunuolis berniukas daina grazi, vaikis grazus, judesiukai super... imsim gera vieta
jo? kaip fainai, kad ir kitiems patinka tas mūsų Montvydas!
man šiaip dar laaabai patinka švedų Euforija, nu tokia..TOKIA su jėga daina.
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 05 25, 14:06)
[i]mes "turim" du driežiukus. man kaip per delną, gal čiut ilgesni.
taii šlenda į saulutę pasitildyt ant akmenų.
ai, dar kartais trečias iš kaimynės į svečius ateina
taii šlenda į saulutę pasitildyt ant akmenų.
ai, dar kartais trečias iš kaimynės į svečius ateina
aha, kažkaip ir LT randasi vis daugiau tų driežiukų! matyt klimatas artėja prie to, kurį mėgsta nors, turbūt įvairių gi jų būna.. pas mus darzelyje padėjėja perkasinėjo smėliuką, tai iškasi vieną smėliu aplimusį į dienos šviesą - ot buvo vaikams ir džiaugsmo, ir nuostabos, ir baimės
beje, sakai darziukas baigsis, tai pas jus nedirba per vasarą ar tik jūs neisit?
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 05 25, 11:32)
[i]laba.
o mes šiaip gyvenam gerai. kaifuojam ir sodininkaujam, arba sėdim ir kaifuojam vakar sėdžiu, vėjo jokio, uodai zirzia... kramtom su Jokūbu bandeles, MB žolę pjauna, prieš akis apžėlęs daržas, o vis tiek gera, ramu.. toks atsijungimas nuo visko, kad nerealu.
o mes šiaip gyvenam gerai. kaifuojam ir sodininkaujam, arba sėdim ir kaifuojam vakar sėdžiu, vėjo jokio, uodai zirzia... kramtom su Jokūbu bandeles, MB žolę pjauna, prieš akis apžėlęs daržas, o vis tiek gera, ramu.. toks atsijungimas nuo visko, kad nerealu.
Ech, Cukraus pudra - jau kai tu parašai, tai atrodo rojaus kampelis ten... nes iš to kaip ten jautiesi tikriausiai geriau nei nebūna
aš irgi jaučiu protėvių šauksmą kraujyje, vis labiau kyla nenumaldomas noras pasikapstyti žemėje, kažką pasėti, kažką nupjauti, kažką nurauti ir t.t
QUOTE(vredna @ 2012 05 25, 14:01)
O del gyvunijos cukraus_pudra dziaukis kad tik tokia... cia as jau paniska baime isivariau chameleonam ir driezam... namie nuo varliu laksciau cia dar geresniu variantu atsirado...
Evrovizija daugelyje šalių toks bišky ale grand renginys, n u bet pas mus tai
o šiaip, aš įžvelgiu vieną labai didelį trūkumą musyse: tradiciniais lietuvių evrovizinias rūbais galima skelbti šermeninius juodus rūbus, jei vyrai - tai juodais kostiumais, jei moteros, nu tai bent jau Smilgevičiūtė startavo kaip juoda varna (aišku - ji dėl to nekalta, čia Juozukui ačiū), o juoda spalva, nu ne visada ji jau taip "šikarnai" atrodo ir nors, ale labai jau tų rūbų nereikia, nes esam dainų pseudovirtuozai (kaip iš grybų karo), nu bet jobšikmat - mano subjektyvia nuomone, galima gi ir kažką kitaip sugalvoti, bet mums kažkaip nesigauna, arba juoda, arba megztos beretės, iš vieno kraštutinumo į kitą.
QUOTE(Eglytia @ 2012 05 26, 09:56)
aha, kažkaip ir LT randasi vis daugiau tų driežiukų! matyt klimatas artėja prie to, kurį mėgsta nors, turbūt įvairių gi jų būna.. pas mus darzelyje padėjėja perkasinėjo smėliuką, tai iškasi vieną smėliu aplimusį į dienos šviesą - ot buvo vaikams ir džiaugsmo, ir nuostabos, ir baimės
beje, sakai darziukas baigsis, tai pas jus nedirba per vasarą ar tik jūs neisit?
Aš sakyč, kad labai sumažėjo tų driežiukų, kadangi aš buvau miško vaikas, tai jų prisirinkdavau pilnas kišenes, man tai jie labai mieli padarai, lyginant su kitais ropliais, va dabar miške pamatyt driežiuką - beveik sensacija, pilnų kišenių niekap neprisirinčiau
o mano kaimietiškai nelabai išlavėjusiai klausai labiau priimtina Slovėnijos daina, balsas stiprus, ir bent neplėšia pro šoną kaip tie airiai bruliukai - tie tau išviso trauma ne tik mano ausims, bet ir akims , o su švedais viskas gerai: pataikė chebra, liuks, labai smagiai turėtų šoktis pagal tą dainą .
su šviesių galvų ir dar šviesesnių protų diena!!!
o man prasideda atoooooostogos! pagaliau
o man prasideda atoooooostogos! pagaliau
valio
Šiandien apsiverkiau... iš nevilties... dėl ... to, kad negaliu išpildyti savo vaiko svajonės...
nu vnž. mano vyresnėlei už poros savaičių bus 10 metų, nu kaip ir toks "jubiliejus" pirmas, nieko ypatingo, bet vis tik tokia šventė ir šiaip labai jau nereikli ta mano mergaitė, jai vis dar geriausia dovana - knygos, vnž. dabar ji turi svajonę išmokti skambinti gitara(nes ir muzikos mokykloj jau 3 klasę baigė), o ir pradinėje kas met su pagyrimu, vnž. galvojau - nu gal pavyks pradžiuginti vaiką, tai va, pažiūrėjau vasaros stovyklas ir apsiverkiau
5-10 dienų nuo 500 lt ... joo situacija baisiau nei baisu... vnž. aš be komentarų... man baisiai gaila savo vaiko ir dar tų likusių gal kokių 98 procentų Lietuvos vaikų...
aš nemoku pasakyt kaip dabar jaučiuosi... nu tokia visiška degradė ****, laisvai kalbanti 3 kalbomis, turinti dafiga sušiktų diplomų ir sertifikatų, ir nesugebanti savo vaikui įpirkti nors kelių dienų vasaros stovyklos ... nu ir nx...
nu vnž. mano vyresnėlei už poros savaičių bus 10 metų, nu kaip ir toks "jubiliejus" pirmas, nieko ypatingo, bet vis tik tokia šventė ir šiaip labai jau nereikli ta mano mergaitė, jai vis dar geriausia dovana - knygos, vnž. dabar ji turi svajonę išmokti skambinti gitara(nes ir muzikos mokykloj jau 3 klasę baigė), o ir pradinėje kas met su pagyrimu, vnž. galvojau - nu gal pavyks pradžiuginti vaiką, tai va, pažiūrėjau vasaros stovyklas ir apsiverkiau
5-10 dienų nuo 500 lt ... joo situacija baisiau nei baisu... vnž. aš be komentarų... man baisiai gaila savo vaiko ir dar tų likusių gal kokių 98 procentų Lietuvos vaikų...
aš nemoku pasakyt kaip dabar jaučiuosi... nu tokia visiška degradė ****, laisvai kalbanti 3 kalbomis, turinti dafiga sušiktų diplomų ir sertifikatų, ir nesugebanti savo vaikui įpirkti nors kelių dienų vasaros stovyklos ... nu ir nx...
AneSena,bet tavo dukrytė turi mamytę,kuri myli visa širdim...Kai pasižiūriu iš šono,dauguma savo vaikus užkiša žaislais ,pramogom,o bendravimo ar bent ryšio artimo ir nėra Aš manau,kad mažiukė yra protinga mergaitė ir supras tave Nenusimink