Saliut!
Ismire visos vel
Pasivazinejom siandien su kabrioletu mat... snukis kaip pomidoras, peciai ne ka blogiau. Konkrecia tokia balta maike dabar kuri laika nesiosiu, kol iki plezo nenueisiu pasilyginimui
Drauge atvaro uz poros savaiciu aplankyt, tai taip laukiu laukiu
Cukraus_pudra ???
Aaaaaaaaaaa, nu sveikos visos,
ko tai man vaidenasi, kad šita tema iki Kalėdų trauks
vnž. nu aš ****, tai sena ir durna, bet tai konkrečiai, kad net pačią biesina.
Va, išsilaikiau teises tai maniau dabar viskas bus tep sau relax easy, tai prasidėjo nesibaigiantys bolido remontai, o reikalų tai jobšikm... , vnž. per savaitę pas mani rida gavosi virš 1000 km, net pati išsgandau pamačius, bet nu baisu.... o dar kasdienybė pailsėt neleidžia nuo jokių reikalų, vot i pavasaris.... noriu atostogų juodai, bet nuo visko
Papildyta:
p.s.
klausimas Perlitai: gal žinai kokius gerus muzikantus savam krašte? Nu tokius , kad bišky rimtesnės muzikos pasigroję būtų , ale džiazuojantys kokie ar panašiai, ne kokie veselios tindiriuškinai.
p.p.s. Vredna, kada pas jumi sezonas baigiasi atostogų. Man kažkodėl su kiekviena diena vis labiau norisi kažkur dislokuotis, planuočiau ankstyvam rudeniui, gal net kokiam rugsėjui bišky smegenis pravėdinti nuo LT.
vnž. nu aš ****, tai sena ir durna, bet tai konkrečiai, kad net pačią biesina.
Va, išsilaikiau teises tai maniau dabar viskas bus tep sau relax easy, tai prasidėjo nesibaigiantys bolido remontai, o reikalų tai jobšikm... , vnž. per savaitę pas mani rida gavosi virš 1000 km, net pati išsgandau pamačius, bet nu baisu.... o dar kasdienybė pailsėt neleidžia nuo jokių reikalų, vot i pavasaris.... noriu atostogų juodai, bet nuo visko
Papildyta:
p.s.
klausimas Perlitai: gal žinai kokius gerus muzikantus savam krašte? Nu tokius , kad bišky rimtesnės muzikos pasigroję būtų , ale džiazuojantys kokie ar panašiai, ne kokie veselios tindiriuškinai.
p.p.s. Vredna, kada pas jumi sezonas baigiasi atostogų. Man kažkodėl su kiekviena diena vis labiau norisi kažkur dislokuotis, planuočiau ankstyvam rudeniui, gal net kokiam rugsėjui bišky smegenis pravėdinti nuo LT.
labuka
Nu žinokit ir aš prasuku kilometrų su mašina ka ojojojjj....Bet pagalvojus gi nesėdėsi namie ištisia
A muzikantus nežinau žinok,nes esu žiauriai atitrūkus nuo balių,festivalių irt.t. Nors pasidpmėsiu,jei ką sužinosiu parašysiu...Bet vasarai kaži ar ką gausi gero,nes visi geri jau bus užimti.
A kaži Cukraus pudra ko neatsakinėja į klausimus A bene bus prisikalbėjus
Nu žinokit ir aš prasuku kilometrų su mašina ka ojojojjj....Bet pagalvojus gi nesėdėsi namie ištisia
A muzikantus nežinau žinok,nes esu žiauriai atitrūkus nuo balių,festivalių irt.t. Nors pasidpmėsiu,jei ką sužinosiu parašysiu...Bet vasarai kaži ar ką gausi gero,nes visi geri jau bus užimti.
QUOTE(***Perlita*** @ 2012 05 16, 14:22)
labuka
Ačiū už atsakymą, šiaip pagalvojau, kad gi atsiliepimai tai iš anksčiau "pareina", o ir pažįstamų ratas pas kiekvieną yra, tai jeigu ką išgirstumei, tai tų muzikantų reikėtų rugsėjo pabaigai vestuvėms Nidoje, bet ten jaunieji 30+ metų, pokylyje dalyvaus maždaug pusė lietuvių ir pusė vokiečių (jėgos pasiskirstę beveik vienodai ) ir visi , nu ale inteligentai, ne šiaip kokie latrai , tai tie vokiečiai kadangi patys prie natų, tai tipo dar savo instrumentus atsiveš, tai reikalavimai tokie netradiciniai, o geriausiai tai man patiko "jaunosios" reikalavimas, nu, kad būtų rimti muzikantai, bet kad mokėtų Povilaičio dainas
Cukraus pudra ir man įtartinai tyli
Aš moku Povilaičio dainas Manau ir bet koks muzikantas mokės,nors iš klausos pagrot
A kieno čia veselė????
A kieno čia veselė????
QUOTE(***Perlita*** @ 2012 05 16, 17:45)
Aš moku Povilaičio dainas Manau ir bet koks muzikantas mokės,nors iš klausos pagrot
A kieno čia veselė????
A kieno čia veselė????
Tai Povilaičio dainas ir aš moku, bet va su džiazu prasčiau, nors gerai įvožus gal ir pavaryčiau kokią interpretaciją
Veselia švogierkos, ar kaip jos ten vadinasi
QUOTE(aneSena @ 2012 05 16, 13:53)
Aaaaaaaaaaa, nu sveikos visos,
Va, išsilaikiau teises tai maniau dabar viskas bus tep sau relax easy, tai prasidėjo nesibaigiantys bolido remontai, o reikalų tai jobšikm...
p.p.s. Vredna, kada pas jumi sezonas baigiasi atostogų.
Va, išsilaikiau teises tai maniau dabar viskas bus tep sau relax easy, tai prasidėjo nesibaigiantys bolido remontai, o reikalų tai jobšikm...
p.p.s. Vredna, kada pas jumi sezonas baigiasi atostogų.
nu jau nu jau, tik nereikia čia karksėti
išsilaikei!!!??? eina sau, kaip sveikinu! tai kaip čia taip 'susiėmei'? atskleisk ir man tas paslaptis
oho kokie planai! nu gi tikrai, kad atsigavus ir ne kitaip smagu.
QUOTE(***Perlita*** @ 2012 05 16, 14:22)
aš irgi laukiu laukiu laukiu...
Labas rytas,
dabar paziurejau kaip Kedzio mergaite isnese is namu tai net siurpai nuejo....
aneSena nuo lapkricio pradzios viskas uzsidarineja. Geriausia vaziuot rugsejo gale spalio pradzioj, tada dar orai geri buna tikrai
dabar paziurejau kaip Kedzio mergaite isnese is namu tai net siurpai nuejo....
aneSena nuo lapkricio pradzios viskas uzsidarineja. Geriausia vaziuot rugsejo gale spalio pradzioj, tada dar orai geri buna tikrai
QUOTE(aneSena @ 2012 05 16, 21:17)
Tai Povilaičio dainas ir aš moku, bet va su džiazu prasčiau, nors gerai įvožus gal ir pavaryčiau kokią interpretaciją
Tai bendrom pavėgom kažką sudžezuotumėm
Aha ir man šiurpai tik eina pažiūrėsjus kaip tą mergaitę paėmė....Bet viliuos,kad gerai bus mergytei.Manau išvažiuos jos,pasikeis tapatybes ir gyvens ilgai ir laimingai.....
Labas rytas,
siandien Lietuviu grupe i viezbuti atmina, labai tikiuosi kad gedos nepadarys Nes kai paziuriu i dauguma rusu tai baisiau nebuna ir aprangos ir elgesio atzvilgiu Tokiu kaimu dvelkia kad nu i nafig
siandien Lietuviu grupe i viezbuti atmina, labai tikiuosi kad gedos nepadarys Nes kai paziuriu i dauguma rusu tai baisiau nebuna ir aprangos ir elgesio atzvilgiu Tokiu kaimu dvelkia kad nu i nafig
QUOTE(vredna @ 2012 05 18, 05:49)
Labas rytas,
siandien Lietuviu grupe i viezbuti atmina, labai tikiuosi kad gedos nepadarys
siandien Lietuviu grupe i viezbuti atmina, labai tikiuosi kad gedos nepadarys
statymai! aš už tai, kad NEABEJOTINAI, naa 99proc, padarys
laba.
su tuo tai pajuokavau, o paskui susimasčiau, kad gal ne...
tfu, tfu, viskas gerai
o mes šiaip gyvenam gerai. kaifuojam ir sodininkaujam, arba sėdim ir kaifuojam vakar sėdžiu, vėjo jokio, uodai zirzia... kramtom su Jokūbu bandeles, MB žolę pjauna, prieš akis apžėlęs daržas, o vis tiek gera, ramu.. toks atsijungimas nuo visko, kad nerealu.
Jokūbui irgi smagu. nes mamai ant rankos tai kokia varlė užšoka salotas skinant ( o aš nors nebijau, bet reaguoju labai moteriškai ), tai koks žiogas ant lapo pūpso. sraiges surinkęs į miškelį nuneša, kad mūsų ridikėlių neniokotų, o dar visokios skruzdės, vikšrai, vorai ir kt
savaitgalį buvom atsivežę lupą, kad tuos vabaliukus galėtume stebėt, tai tėtis parodė, kaip su ja popierių pradegint. sakiau ot tie vyrai... jie daro, o man galvot lieka
tuoj baigiasi darželis tai dar daugiau laiko leisim sode mudu. nors vairuot žiauriai nepatinka, nu bet..
su tuo tai pajuokavau, o paskui susimasčiau, kad gal ne...
tfu, tfu, viskas gerai
o mes šiaip gyvenam gerai. kaifuojam ir sodininkaujam, arba sėdim ir kaifuojam vakar sėdžiu, vėjo jokio, uodai zirzia... kramtom su Jokūbu bandeles, MB žolę pjauna, prieš akis apžėlęs daržas, o vis tiek gera, ramu.. toks atsijungimas nuo visko, kad nerealu.
Jokūbui irgi smagu. nes mamai ant rankos tai kokia varlė užšoka salotas skinant ( o aš nors nebijau, bet reaguoju labai moteriškai ), tai koks žiogas ant lapo pūpso. sraiges surinkęs į miškelį nuneša, kad mūsų ridikėlių neniokotų, o dar visokios skruzdės, vikšrai, vorai ir kt
savaitgalį buvom atsivežę lupą, kad tuos vabaliukus galėtume stebėt, tai tėtis parodė, kaip su ja popierių pradegint. sakiau ot tie vyrai... jie daro, o man galvot lieka
tuoj baigiasi darželis tai dar daugiau laiko leisim sode mudu. nors vairuot žiauriai nepatinka, nu bet..