Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

AneSena... matyt DIDmiesčio šitas kvapas nepasiekia. lotuliukas.gif
Mes va, tik naftą pašonėj teturim oro gryninimui laugh.gif

Man va, Bartašiūnaitė viena juokingiausių. Kaip sakė Teišerskytė, atrodo,kaip panelė mokytoja, o šneka laugh.gif
Tai va,kai žiūriu ir klausau visada pagalvoju, kas smagiau būtų, į ją žiūrėt net nesiklausyt ar atvirkščiai.

O šiaip tai nieko. Sodo kaimynė užkniso, tai nutariau su ja pakalbėti jos kalba. palei jos šiltanamį , savo žemėj pasodinau kiviuką kuris auga maždaug 7 metrus. Tik reik dar vieną nupirkt, vyriškos giminės. Šalia pasodint. Kad ir naudos būtų , ne tik kaimynus pavėsiu aprūpinčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 23 balandžio 2012 - 13:12
QUOTE(aneSena @ 2012 04 23, 13:00)

Įmesk nuorodą kur ten FB ta mūsų ytemos nuoroda, ir aš noriu pasižiūrėt  biggrin.gif

nu kaip tai prie ko mes čia - nu mes gi toj pačioj valty sėdim  biggrin.gif

geriausias vaistas nuo visokių dėmesio trūkumo sindromą turinčių personų yra absoliutus ignoras. Va kartais užbrendu į kokius tuštučių puslapius tai kokio gėrio ten nėra: Bonkės, Santos, Malikai, Burleskos, Murzos, nu tikrai Lietuva panašėja į visišką debilų kraštą. Kažkaip gaila genofondo... verysad.gif
p.s. "visi žmonės kaip žmonės, tik aš kaip Dievas..." (nežinau kas taip pasakė pirmas)  lotuliukas.gif

ne, nu Tu AneSena, maladiec! biggrin.gif tikrai turi šansų 'išgarsėti' dėka tų, kurie kelia tas nuorodas mūsų temelės biggrin.gif

joo..o pas mus kaip būna: išlenda iš po pernykščių lapų koks 'keistuolis', va kokiuose talentuose susivaidena ir visi, kad puola už jį balsuoti, už pilvų susiėmę kvatojasi, gėrisi ir džiaugiasi taip, kad net negaila litų siunčiant kokia 10sms'ų..kad tik į finalą išeitų! o po to sako, ale iš kur tas durnius atsirado?! bigsmile.gif

QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 04 23, 13:09)
Sodo kaimynė užkniso, tai nutariau su ja pakalbėti jos kalba. palei jos šiltanamį , savo žemėj pasodinau kiviuką kuris auga maždaug 7 metrus. Tik reik dar vieną nupirkt, vyriškos giminės. Šalia pasodint. Kad ir naudos būtų , ne tik kaimynus pavėsiu aprūpinčiau.

laugh.gif kivių pirkt pas tave lėksim mirksiukas.gif o jei rimtai, tai čia tų pačių žalių kivi vaisių medelis? LT auga, ne per šalta?
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2012 04 23, 17:53)
laugh.gif kivių pirkt pas tave lėksim mirksiukas.gif o jei rimtai, tai čia tų pačių žalių kivi vaisių medelis? LT auga, ne per šalta?

http://www.vaistinia...dia-arguta.html
Atsakyti
labas dienas,

va tai tau, Cukraus Pudra! dar ir vaistinis, pasirodo! apsišviečiau, ačiū ax.gif biggrin.gif a ne per gerai tai tavo sodo kaimynei? dar raškyt sau ims biggrin.gif

joo..o mane subalamūtino dėl darbo doh.gif buvau nusiteikus vienam, viską kaip ir 'apsidėliojus' pokyčiams, o čia bac - vėl į kitą pusę viskas pakrypo biggrin.gif ajajaj..
Atsakyti
aha, ir man jie visai skanūs biggrin.gif
Kaimynė negaus, lai tik pamatau ją savo teritorijoj cool.gif

O dėl planų 4u.gif š...kai šitaip pasikeičia viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 04 23, 13:09)
Man va, Bartašiūnaitė viena juokingiausių. Kaip sakė Teišerskytė, atrodo,kaip panelė mokytoja, o šneka laugh.gif

Ji kamyne mano, tai su uosviene jos kai kalbu ji visada sako - kokia man geda daro sita sita b...iu experte laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2012 04 24, 18:08)
Ji kamyne mano, tai su uosviene jos kai kalbu ji visada sako - kokia man geda daro sita sita b...iu experte  laugh.gif

laugh.gif o aš kažkada straipsnį kokiam tai ale 'zmonių' puslapyje skaičiau, kaip ji bėdavojos, kad ta uošvienė net per šeimos šventes jai neleidžia kartu su vyru ir vaiku prie vieno stalo sėdėt..bet ko skųstis, kai sąmoningai ėjo to link mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 04 24, 13:58)
aha, ir man jie visai skanūs biggrin.gif
Kaimynė negaus, lai tik pamatau ją savo teritorijoj  cool.gif
O dėl planų  4u.gif  š...kai šitaip pasikeičia viskas  doh.gif

Kaimynkų medžioklės sezomnas atidarytas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(vredna @ 2012 04 24, 18:08)
Ji kamyne mano, tai su uosviene jos kai kalbu ji visada sako - kokia man geda daro sita sita b...iu experte  laugh.gif

Ania? O tai tu irgi turi šansų išgarsėti. Duotum kokį išsamų interviu apie kaimynką - oho kaip suspindėtum ant Lietuvos biggrin.gif

QUOTE(Eglytia @ 2012 04 24, 18:42)
laugh.gif o aš kažkada straipsnį kokiam tai ale 'zmonių' puslapyje skaičiau, kaip ji bėdavojos, kad ta uošvienė net per šeimos šventes jai neleidžia kartu su vyru ir vaiku prie vieno stalo sėdėt..bet ko skųstis, kai sąmoningai ėjo to link mastau.gif

Visgi Lt yra katalikiškas kraštas (nors ir ne taip senai) ir jeigu jau ką darai, kad ir tą patį ką ir kiti daro, ir gal net tris kart mažiau nei kiti - tai nereikia garsiai šaukti. Man tai išviso ta ponia juokinga - pati sau prisiskyrė tą titulą (nu dar ir šiek tiek padirbėjo intensyviai ta linkme, kad būtų pripažinta visuotinai kaip kiečiausia p... ekspertė (kažkaip netikėtai prisiminiau Karklelį - tokį sexsimbolį lotuliukas.gif - apsimyšiu iš juoko: turiu tokią draugę, kuri jau antri metai intensyviai draugas.lt tinklalapyje ant Karklelio anketos spaudžia "Noriu susitikti" ir laukia, laukia, laukia.... matyt eilė didelė (p.s. čia visai nukrypau nuo temos), tai va grįžtant atgal prie baisiai aktualios ponios B. - keista, kad ji paskui guodžiasi,kad į ją vyrai kažkaip ne taip žiūri, tipo nerimtai ir jeigu manęs neapgauna mano sena atmintis, tai berods jau buvo panašus skandalas tik su ja ir Valinsku biggrin.gif Manau, kad jeigu būtų protinga, tai nafik, spjautų ant tų politikos krienų ir įsteigtų savo partiją, o kandidačių tai tikrai daugiau nei reikia, ten labai tiktų ir ponia Burleska, ir Pikul, ir Bilevičiūtė ten neblogai isipieštų į kolektyvą su savo vonia ir bikiniu, nu į tą puokštę dar ir ta , tfu jau net pavardės nepamenu, nu tokia vištelė - masažo salono savininkė iš sostinės, kur jai jau nei plastinės operacijos nepadeda tai nuo telebokšto šokinėjo be rūbų (čia matyt, kad vėjo pasipriešinimas būtų mažesnis).
Va, ivsio, pavariau pletkų už visą dieną. Einu sugeneruosiu kokią produktyvią idėją pardavimų klausimu, kol iš darbo neišvijo tongue.gif
Atsakyti
laugh.gif

Man irgi panašu,kad šita moteris ilgai ir sunkiai lotuliukas.gif dirbo savo tikslinio titulo link laugh.gif
O va,kaip tipiškai moteriai dabar jau viskas blogai.
O šiaip, tas ministras man visai simpatiškas vyras blush-anim-cl.gif:

Jo, AneSena priminė... Masažą su laiminga pabaiga lotuliukas.gif Aš tai negaliu į ją žiūrėt, labai ji juokinga man blush2.gif
Atsakyti
Bet tai kai mane biesina.
Aš po paskutinio apreiškimo apie mūsų temos išpopuliarinimą FB, labai rimtai ir atsakingai stebiu situaciją, prisipažinsiu dar daugiau, aš netgi užeinu dažniau nei 5 kart per dieną (čia mano statistinis vidurkis, jeigu neieškau kokio nors daikto) ir kiekvieną kart, mano dižiam nusivylimui:

Vartotojų skaito šią temą: 1 (Svečių: 0)
Narių: 1 aneSena

o kur kiti? Nu tie visi šmeižikai ir persekiotojai?

WTF? g.gif

nekyla mūsų reitingas anei per kur...

susinervinau nerealiai, dabar pietų vėl dvigubą porciją suėsiu doh.gif

Papildyta:
p.s. nu man ir Stoma visai nieko, bewt po paskutinio fiasko tikriausiai neis jo taip lengvai pakabinti,
o ta sexpertė nu tai visai jau žopa, dar tokiai lervai (čia mano subjektyvia moteriška nuomone) kažkas siūlosi tai ji mat apsimetė įsižeidusia, ir kiek aš suprantu čia buvo daugiau keršto akcija, nes būtų iš partijos neišmetę, tai būt tylėjus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneSena: 25 balandžio 2012 - 11:20
neėsk, turiu nerealiai kaloringo ir skanaus pyrago. dar šiltas.
tai tu tik užlėk lotuliukas.gif

aš irgi nepastebiu svetimų skaitant.
net savų nepastebiu lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(aneSena @ 2012 04 25, 11:19)
kažkas siūlosi tai ji mat apsimetė įsižeidusia, ir kiek aš suprantu čia buvo daugiau keršto akcija, nes būtų iš partijos neišmetę, tai būt tylėjus smile.gif

nu mažu nulėkė ji į tą viešbutį. ale kai iš partijos išmetė, tai ir rėkauja, žino, kad vedęs diedas neprisipažins pavartojęs aną pagal paskirtį blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 25 balandžio 2012 - 11:22
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 04 25, 11:20)
neėsk, turiu nerealiai kaloringo ir skanaus  pyrago. dar šiltas.
tai tu tik užlėk  lotuliukas.gif

aš irgi nepastebiu svetimų skaitant.
net savų nepastebiu  lotuliukas.gif

va va - šitų nepastebiu labiausiai lotuliukas.gif
užlėkčiau to pyrago tikrai, jau kokia trylika seilių nuvarvinau FB į tavo pyragą, net skrandis grot pradėjo, tik kad per šitą pertrauką niekaip nespėju,
bet vistiek labai dėkavoju už pasiūlymą 4u.gif
Atsakyti