Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

Laba.
elektrikai remontuoja skydines visam name...
ką tik pajungė elektrą thumbup.gif

oras tikrai super. jei vėjas nesukils galės mano pūkis "basa galva" eit namo biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Eglytia @ 2012 04 12, 13:40)
net keista laikyt tokį mažyliuką buvo, labai senai jau kas iš artimų tokį klecką turėjo. Smagu cool.gif

o pas mus,kad pasipylė doh.gif
vasarį gimdė MB brolienė ir mano pusseserė, kovą MB brolienė. dar viena brolienė vasarą gimdys, ir dar vienai merginai įtariamas nėštumas, tai jei pasitvirtins irgi gimdys šiemet.
Atsakyti
Nu jau dabar tai beveik nekenčiu konservatorių, nu ... nu jau kelinta diena iš eilės negaliu net supermama padoriai pasinaudoti, nu ubagai tie neraliuoti, būtinai jiems reikia ant mano Favoritų kaulyti to suš... 1 procento. Vat iš principo sudeklaravau vėžiu sergantiems vaikams, nu bet visatiek nervina ne tas žodis. gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2012 04 12, 13:40)
remontuojatės kažką? rolleyes.gif
aš tai po 4d poilsio akims nuo pc, vėl atsisėdus kažkokį "ne tokį" ekraną mačiau biggrin.gif

Turiningas poilsis turbut buvo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 04 12, 13:53)
Laba.
[i]o pas mus,kad pasipylė  doh.gif
vasarį gimdė MB brolienė ir mano pusseserė, kovą MB brolienė. dar viena brolienė vasarą gimdys, ir dar vienai merginai įtariamas nėštumas, tai jei pasitvirtins irgi gimdys šiemet.

oooo, tai jau tikrai, kad užderėjo! bigsmile.gif giminė gausėja, ką tu ką tu mirksiukas.gif

QUOTE(vredna @ 2012 04 12, 23:52)
Turiningas poilsis turbut buvo  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  laugh.gif  laugh.gif

aaaaaahahaha laugh.gif turiningas, negaliu skųstis, bet kai grįžom į vln jau šiaip viską tikrosiom spalvom regėjau biggrin.gif

savaaaaaaaitgalis! assa.gif
Atsakyti
nu... taigi atsiranda vienas kitas gudrutis su komentarais "atsiliekat" cool.gif
tai pasiuntu baisiai blush2.gif eina kakot su tokiom "varžybom" patys lai stengiasi pirmauti lotuliukas.gif
Atsakyti
mergiukai,nerasykite jokiu asmeniskumu ir su savo gyvenimu susijusiu dalykeliu i si foruma..nes mano asmenine nu ta kur suri griauzia pradejo kelti sia nuoroda i viesa facebooka...atsiranda gyvenime nesveiku zmoniu nu bet ka darysi ...
Atsakyti
blink.gif nieko nesupratau
Atsakyti
man atrodo čia jau senai niekas super asmeniško nerašo ax.gif

laba diena.
Lauke po pavasarinio lietaus smirda sliekais.
Pusryčiauju ir keliausiu pas odontologą.
Žodžiu, randu progų rimtai privalgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 20 balandžio 2012 - 08:02
QUOTE(niamniuska @ 2012 04 20, 00:49)
mergiukai,nerasykite jokiu asmeniskumu ir su savo gyvenimu susijusiu dalykeliu i si foruma..nes mano asmenine nu ta kur suri griauzia pradejo kelti sia nuoroda i viesa facebooka...atsiranda gyvenime nesveiku zmoniu nu bet ka darysi ...

blink.gif Iš kur dar tokių debilių būna blink.gif blink.gif blink.gif Kažkas labai tau pavydi,laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 04 20, 07:01)
man atrodo čia jau senai niekas super asmeniško nerašo  ax.gif
laba diena.
Pusryčiauju ir keliausiu pas odontologą.
Žodžiu, randu progų rimtai privalgyt  lotuliukas.gif

tai ir nereikia super asmenisko ,bet vistiek nemalonu
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2012 04 19, 22:49)

blink.gif na joo.. tirai, kad keistuolių būna.

QUOTE(***Perlita*** @ 2012 04 20, 09:07)
Kažkas labai tau pavydi,laikykis 4u.gif

o prie ko čia mes, visos kitos rašančios? doh.gif biggrin.gif
nu nieko, kaip nors išgyvensim drinks_cheers.gif

gražios dienos visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 04 13, 16:45)
nu... taigi atsiranda vienas kitas gudrutis su komentarais "atsiliekat"  cool.gif
tai pasiuntu baisiai  blush2.gif  eina kakot su tokiom "varžybom" patys lai stengiasi pirmauti  lotuliukas.gif

Nepasiduokite provokacijoms biggrin.gif

QUOTE(niamniuska @ 2012 04 19, 22:49)

blink.gif aina sau kaip faina, o ten FB daug laikina nuorodą? Jobšikmat, tai nemokamas šansas sau reklamą pasidaryt. Tralialia noriu būt žvaigžde, ką čia ekspromtu dabar sugalvot tokio pasaulietiško nerealaus, kad visiems būt baisiai įdomu skaityt g.gif
Įmesk nuorodą kur ten FB ta mūsų ytemos nuoroda, ir aš noriu pasižiūrėt biggrin.gif

QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 04 20, 08:01)

lotuliukas.gif

man tai tą dieną šlapiu šunimi smirdėjo, aš šiaip prieš šunis tai tikrai nieko neturiu, bet man tas kvapas va tokias asociacijas sukelia, nes kaip smirda sliekai tai nežinau. Net susimąsčiau - kiek aš daug nežinau, tai ta proga nusipirkau gudrią knygą iš serijos - skirta bendram išprusimui, bet ir joje apie sliekus nieko nerašė, o ką rašė tai aš vis tik žinau, tai pasijutau tokia beveik protinga, paskui gerą pusvalandį bandžiau įžvelgti ką nors protingo savo atspindyje, tada nusprendžiau kad vistiek nieko gero iš to nebus ir nuėjau žiūrėti kažkokios neprotingos laidos per TV.

QUOTE(Eglytia @ 2012 04 23, 10:41)
o prie ko čia mes, visos kitos rašančios? doh.gif  biggrin.gif
gražios dienos visoms mirksiukas.gif

nu kaip tai prie ko mes čia - nu mes gi toj pačioj valty sėdim biggrin.gif
o kas dėl keistuolių, tai mano subjektyvia nuomone - Minedas tikrai būtų neilgai dainavęs, jeigu jam nebūtų taip ploję ir koneveikę - patys sensaciją padarė, geriausias vaistas nuo visokių dėmesio trūkumo sindromą turinčių personų yra absoliutus ignoras. Va kartais užbrendu į kokius tuštučių puslapius tai kokio gėrio ten nėra: Bonkės, Santos, Malikai, Burleskos, Murzos, nu tikrai Lietuva panašėja į visišką debilų kraštą. Kažkaip gaila genofondo... verysad.gif
p.s. "visi žmonės kaip žmonės, tik aš kaip Dievas..." (nežinau kas taip pasakė pirmas) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneSena: 23 balandžio 2012 - 13:00