QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 04 13, 16:45)
nu... taigi atsiranda vienas kitas gudrutis su komentarais "atsiliekat"
tai pasiuntu baisiai eina kakot su tokiom "varžybom" patys lai stengiasi pirmauti
Nepasiduokite provokacijoms
QUOTE(niamniuska @ 2012 04 19, 22:49)
mergiukai,nerasykite jokiu asmeniskumu ir su savo gyvenimu susijusiu dalykeliu i si foruma..nes mano asmenine nu ta kur suri griauzia pradejo kelti sia nuoroda i viesa facebooka...atsiranda gyvenime nesveiku zmoniu nu bet ka darysi ...
aina sau kaip faina, o ten FB daug laikina nuorodą? Jobšikmat, tai nemokamas šansas sau reklamą pasidaryt. Tralialia noriu būt žvaigžde, ką čia ekspromtu dabar sugalvot tokio pasaulietiško nerealaus, kad visiems būt baisiai įdomu skaityt
Įmesk nuorodą kur ten FB ta mūsų ytemos nuoroda, ir aš noriu pasižiūrėt
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 04 20, 08:01)
Lauke po pavasarinio lietaus smirda sliekais.
man tai tą dieną šlapiu šunimi smirdėjo, aš šiaip prieš šunis tai tikrai nieko neturiu, bet man tas kvapas va tokias asociacijas sukelia, nes kaip smirda sliekai tai nežinau. Net susimąsčiau - kiek aš daug nežinau, tai ta proga nusipirkau gudrią knygą iš serijos - skirta bendram išprusimui, bet ir joje apie sliekus nieko nerašė, o ką rašė tai aš vis tik žinau, tai pasijutau tokia beveik protinga, paskui gerą pusvalandį bandžiau įžvelgti ką nors protingo savo atspindyje, tada nusprendžiau kad vistiek nieko gero iš to nebus ir nuėjau žiūrėti kažkokios neprotingos laidos per TV.
QUOTE(Eglytia @ 2012 04 23, 10:41)
o prie ko čia mes, visos kitos rašančios?
gražios dienos visoms
nu kaip tai prie ko mes čia - nu mes gi toj pačioj valty sėdim
o kas dėl keistuolių, tai mano subjektyvia nuomone - Minedas tikrai būtų neilgai dainavęs, jeigu jam nebūtų taip ploję ir koneveikę - patys sensaciją padarė, geriausias vaistas nuo visokių dėmesio trūkumo sindromą turinčių personų yra absoliutus ignoras. Va kartais užbrendu į kokius tuštučių puslapius tai kokio gėrio ten nėra: Bonkės, Santos, Malikai, Burleskos, Murzos, nu tikrai Lietuva panašėja į visišką debilų kraštą. Kažkaip gaila genofondo...
p.s. "visi žmonės kaip žmonės, tik aš kaip Dievas..." (nežinau kas taip pasakė pirmas)