Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

QUOTE(vapse @ 2012 03 30, 16:20)
Saliut kolektyve  drinks_cheers.gif

Nenervuok aišku, nes savaitgalį ir sniego praneša  ph34r.gif

AneSena kas per šiknos periodas pas tavy buvo?  unsure.gif

Perlita kokia faina jūsų papūga  bigsmile.gif

Eglytei sveikinimai tapus teta  wub.gif

Aš va vėl sugrįžau į blondinės kailį  nail.gif O daugiau nieko naujo, nieko gero. N O R I U VASAROS!!!!!

AneSena varom į Rygą, į blondinių festivalį  angel.gif Kada jis ten būna, gegužį lygtais?  biggrin.gif

OOOOOO kokie žmonės biggrin.gif welkom sugrįžus
nu jei tep trumpai, tai mažė susirgo vėjaraupiais, dičkę išvežė greitoji su skarlatina į ligoninę, tai va taip plėšiausi svaitę tarp namų ir ligoninės, aukės normalios nėra, draugėms su mažais vaikais nepaliksi sergančio vaiko, darbe jau skersai žiūrėt pradėjo, visokie dar pasivairavimai teisių link iškrito visiškai iš tvarkaraščio. Nu žopa. Bet dabar jau išgyvenau, vaikai sveiki (beveik), judu toliau.

Aš tai mielu noru į tą Rygą "Go Blonde", nu dar mėnesių pora , tai bus ir oras gera, berods gegužės pabaigoj, šiemet - Last Friday of May for 2 days wub.gif
http://gotlandsemina...12-riga-latvia/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneSena: 30 kovo 2012 - 17:06
Laba.
dėl gaminimo, tai normaliai, kartą dienoj neskaitant deserto lotuliukas.gif Jokūbas daržiuke tai nebereik triskart dienoj.
Dabartinis laikas man labai patinka. nei šalta, nei karšta... Tuoj viskas sužaliuos ir visai bus tobula.

AneSena, tai kada teises jau laistyt planuoji?
Atsakyti
QUOTE(vapse @ 2012 03 30, 16:20)
Saliut kolektyve  drinks_cheers.gif

Eglytei sveikinimai tapus teta  wub.gif

Aš va vėl sugrįžau į blondinės kailį  nail.gif

AneSena varom į Rygą, į blondinių festivalį  angel.gif Kada jis ten būna, gegužį lygtais?  biggrin.gif

ačiū ačiū!

į savą kailį ir tuo pačiu pas mumis čia sugrįžai mirksiukas.gif

ir aš ir aš!!! bigsmile.gif

QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 03 30, 17:14)
Laba.
Dabartinis laikas man labai patinka. nei šalta, nei karšta... Tuoj viskas sužaliuos ir visai bus tobula.

būtent - tobula bus! jau KAAAAIP laukiu tos žalumos, kai akys atsigauna nuo žalios atspalvių, gaivos lauke..ech wub.gif

man šian toookia dienelė buvo..atrodo koks greitabėgis pervažiavo..ir dar kartą..nu ir po to dar kokį kartelį biggrin.gif net minčių nesurenku normaliai, tai nieko protingo neišeis parašyt biggrin.gif
darbe lyg ir kažkoks žarnyno virusas bando skintis kelią..tikiuosi labai neišvešės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 03 30, 17:14)
AneSena, tai kada teises jau laistyt planuoji?[/i]

"kai išsilaikysiu" - atsakė blondinė lotuliukas.gif , vnž, aš tai labai norėčiau šiemet, bet tai dar geriau būtų iki kokio bliondinių plestivalio, o tai pyp pyp pyp, nu blin boba tuoj į penktą dešimtį įkops, o mama bolidą savo garaže užsirakinus laiko ir neduoda, va taip ir liksiu paskui nei auto, nei tūso baisu doh.gif

QUOTE(Eglytia @ 2012 03 30, 18:08)
man šian toookia dienelė buvo..atrodo koks greitabėgis pervažiavo..ir dar kartą..nu ir po to dar kokį kartelį biggrin.gif net minčių nesurenku normaliai, tai nieko protingo neišeis parašyt biggrin.gif
darbe lyg ir kažkoks žarnyno virusas bando skintis kelią..tikiuosi labai neišvešės unsure.gif

rota kabinasė? nepasiduok, nes nu ir baisybės tos ligos dabartinės tai unsure.gif
Atsakyti
Ne nu dar taip neebuvo, sedim darbe gatavi ir svajojam apie pratesima laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Zodziu mes jau vasarojam jei ka cool.gif
Atsakyti
Bet tai kai isnaglejom, kad net su sentem nepaveikino nei viena laugh.gif
As tai pasiteisinima turiu, kad cia velykos po savaites svenciamos biggrin.gif Karocia likau be velyku siemet, bet kiausu nedazytu paedem vistik vakar smile.gif
Atsakyti
Laba. Po švenčių biggrin.gif
Atsakyti
Jep jep visas su praėjusiom 4u.gif
p...tie kiaušiniai, ašai tai nusprendžiau neskleisti negatyvo: kai po šūdą braidai - tai nėr ko ir girtis, ir dar kitiems nuotaiką gadinti. biggrin.gif kur pavasaris bl..???
Atsakyti
jetau, nu....
pas mane sniego dar lopai matosi, ale vis tiek pavasaris jau. nors tu ką laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2012 04 10, 00:59)
Bet tai kai isnaglejom, kad net su sentem nepaveikino nei viena  laugh.gif

aš irgi tą patį pagalvojau!!! laugh.gif gėda, ne tas žodis biggrin.gif
ta proga - su praėjusiom visas mirksiukas.gif aš irgi su pasiteisinimu - be ryšio buvau. Penktadienį išlėkėt ir vat tik pirmadienį vakare parsibastėm smile.gif

QUOTE(aneSena @ 2012 04 10, 11:27)
Jep jep visas su praėjusiom  4u.gif
p...tie kiaušiniai, ašai tai nusprendžiau neskleisti negatyvo: kai po šūdą braidai - tai nėr ko ir girtis, ir dar kitiems nuotaiką gadinti.  biggrin.gif kur pavasaris bl..???

pavasaris čia - širdyje, o ir už lango pagaliau! bigsmile.gif ko tu taip ilgai braidai ten po..? lipk lauk, šok į kablus iš botų ir lėk su pavasariniu vėju!
Atsakyti
Laba.
pas mane porą dienų nuo 9 iki 16. atjungia elektrą.
jetau,kaip nuobodu buvo.
ryt dar viena diena tokia.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 04 11, 19:48)
Laba.
pas mane porą dienų nuo 9 iki 16. atjungia elektrą.
jetau,kaip nuobodu buvo.
ryt dar viena diena tokia.

remontuojatės kažką? rolleyes.gif
aš tai po 4d poilsio akims nuo pc, vėl atsisėdus kažkokį "ne tokį" ekraną mačiau biggrin.gif mirksiu mirksiu ir tai per mažos, tai per didelės raidės, tai lyg vaizdas 'patemptas' hihihi.gif visai gerai kartas nuo karto toks poilsis ax.gif

šian ooooorelio graaaaažumas, ajajaj wub.gif beje, jei apie gražumas prakalbau, tai gi nepasigyriau, kad jau tą mažąjį giminaitį buvom per laisvas užlėkę apžiūrėt! bigsmile.gif mažuuuutis gražutis visas..net keista laikyt tokį mažyliuką buvo, labai senai jau kas iš artimų tokį klecką turėjo. Smagu cool.gif
Atsakyti