laba diena.
mes tradiciškai sergam.
dienas pradedu ir baigiu darbo skelbimų peržiūra.
nu dar ėdu, ėdu, ėdu...
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 03 01, 16:09)
laba diena.
mes tradiciškai sergam.
nu dar ėdu, ėdu, ėdu...
mes tradiciškai sergam.
nu dar ėdu, ėdu, ėdu...
Sveikatos jums daug
Niamniuskai taip pat, o kas buvo
Na tai su pavasariu mielosios
labas mums meningita buvo itare,bet gerai kad po visu tyrimu pasirode kad kalidingai viskas,nors visi simptomai buvo ir isberimas nenykstantis,ir temperatura,ir vemimas...zinokit kai pasake diagnoze tai pasenau 20 metu ....ziauriausia buvo ziureti i mazaja kaip tyrimus dare...kaip gulejo lepsiukas nereagavo i nieka,sypsena padovanojo tik po tryju dienu...ech zinokit gyvenime nebuvau patyrusi tokios baiges kaip 48h laukimas rezultatu... bet tfu tfu tfu dabar gerai viskas,sypsomes,temperaturos neturim,isberimas dingo....tik aisku lactozei turim didele alergija ,bet su tuo kaip nors susigyvensim...
as siaip ne taip derinu namus ir darba,tiksliau vaikus i darba tysiuosi,nes be ju man taip liudna tai milijonas ofise padeda dokumentus atspausdinti ,tai formas sudelioja kur reikia kur nereikia mazoji palaiko gera nuotaika -nes musu sypsniukas gi
tiek naujienu ,kas sergat tiems sveikatos,kas nesergat gero savaitgalio
as siaip ne taip derinu namus ir darba,tiksliau vaikus i darba tysiuosi,nes be ju man taip liudna tai milijonas ofise padeda dokumentus atspausdinti ,tai formas sudelioja kur reikia kur nereikia mazoji palaiko gera nuotaika -nes musu sypsniukas gi
tiek naujienu ,kas sergat tiems sveikatos,kas nesergat gero savaitgalio
Pagal mane jau preminirali deklaracija yra ale pamirsau as vel kaip ten elgtis
aneSena vel tavo pagalbos prasysiu Ir aplamai kur dingus?
Sveikos gyvos!
ale ot, sutapimas, kad visoms, na, daugumai mūsų kažkoks ne toks laikas.. man šiaip žiauriai sunki savaitė buvo. Darbe kaziukas, darbai darbeliai, įsitempus kaip styga..žodžiu nenusakomai džiaugiuos, kad sulaukiau savaitgalio ryt nežinau, ar valiosiu į tikrąjį kaziuką nusibelsti
Niamniuška, vajej kike jums išgyventi teko..kad valandos ligoninėje dėl vaikų 9ir, žinoma, pačių) niekad nepasikartotų ramiai sveikit ir sau su šypsena mažosios gyvenkit.
Deklaracijos? kas kur kada? reikės ir man pildyt. kelios dienos jau kaip delną niežti..ir nieks pinigų neduoda
ale ot, sutapimas, kad visoms, na, daugumai mūsų kažkoks ne toks laikas.. man šiaip žiauriai sunki savaitė buvo. Darbe kaziukas, darbai darbeliai, įsitempus kaip styga..žodžiu nenusakomai džiaugiuos, kad sulaukiau savaitgalio ryt nežinau, ar valiosiu į tikrąjį kaziuką nusibelsti
Niamniuška, vajej kike jums išgyventi teko..kad valandos ligoninėje dėl vaikų 9ir, žinoma, pačių) niekad nepasikartotų ramiai sveikit ir sau su šypsena mažosios gyvenkit.
Deklaracijos? kas kur kada? reikės ir man pildyt. kelios dienos jau kaip delną niežti..ir nieks pinigų neduoda
QUOTE(vredna @ 2012 02 29, 23:47)
ir vel sodrus eglisakiu kvapas musu temoj
kam temoj, o kam gyvenime....
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 03 01, 16:09)
laba diena.
mes tradiciškai sergam.
nu dar ėdu, ėdu, ėdu...
mes tradiciškai sergam.
nu dar ėdu, ėdu, ėdu...
...prisijungiu: ėdu ėdu ėdu, sasyskas su majonezu, grietinę su razinkom, jogurtą su pomidoru, vnž. jau +5 kg, viskas ok, tik rūbų gaila
QUOTE(niamniuska @ 2012 03 01, 21:47)
labas mums meningita buvo itare,bet gerai kad po visu tyrimu pasirode kad kalidingai viskas,nors visi simptomai buvo ir isberimas nenykstantis,ir temperatura,ir vemimas...zinokit kai pasake diagnoze tai pasenau 20 metu ....ziauriausia buvo ziureti i mazaja kaip tyrimus dare...kaip gulejo lepsiukas nereagavo i nieka,sypsena padovanojo tik po tryju dienu...ech zinokit gyvenime nebuvau patyrusi tokios baiges kaip 48h laukimas rezultatu...
labai užjaučiu, tas siaubas tikriausiai pats baisiausias gyvenime...
QUOTE(vredna @ 2012 03 02, 10:07)
Pagal mane jau preminirali deklaracija yra ale pamirsau as vel kaip ten elgtis
bus pagelba, kai bišky stabilizuosiuos
vnž. mažė serga, darbe knisa protą, pas mus mat išskirtinai diedų kolektyvas, tai blin gaidžių muštynės, nu blin kokie jie visi durni, tiksliau, protingi vyrai, ale per kiaušinius gyvent ramiai negali, riejasi kaip šunes, ai nu dar šiaip visokių reikalų, teoriją išsilaikiau - liko vairavimo egzas, ale mat gera mašinukė pasitaikė, tai dabar čia visokių popierių tvarkymas ir kiti techniniai dalykai, vnž. laiko nelabai, tai bišky atsijungiu kartais, bendraut visai noro nėr,
klausau relaksacinių meliodijų - http://www.youtube.c...k&feature=share , kai atsidarys čakros ir pajusiu ryšį su kosmosu - bandysiu laikyt vairavimo egzą, nes šiuo momentu tai tokia "misija neįmanoma", nes nu realiai nėr kada mokintis, o kai nevažiuoji tai ir nemoki.
tai tiek
laikykitės visos, labai drūčiai apkabinu visas, jeigu ką, tai aš čia, bet tep sau nekomunikabili ir trumpam iškritus iš sociumo.........
Laba diena, damos
Niamniuška, suprantu tavo pergyvenimą. Patys su Jokūbu savaitę ligonionėj praleidom vasario pradžioj įtariant vaikui meningokokinę. Viskas dzin, bi tik nepasitvirtino.
O daugiau nieko neujo.
Max 3 d. darže, 2-3 sav. namie gydomės.... Ketvirtadienį vel bandysim laimę daržiuke
Aš užsikasiusi apmąstymuose Matyt visgi jau pavasaris... Nesvarbu,kad šian sninga
Niamniuška, suprantu tavo pergyvenimą. Patys su Jokūbu savaitę ligonionėj praleidom vasario pradžioj įtariant vaikui meningokokinę. Viskas dzin, bi tik nepasitvirtino.
O daugiau nieko neujo.
Max 3 d. darže, 2-3 sav. namie gydomės.... Ketvirtadienį vel bandysim laimę daržiuke
Aš užsikasiusi apmąstymuose Matyt visgi jau pavasaris... Nesvarbu,kad šian sninga
QUOTE(aneSena @ 2012 03 05, 20:56)
kam temoj, o kam gyvenime....
vnž. mažė serga, darbe knisa protą, pas mus mat išskirtinai diedų kolektyvas, tai blin gaidžių muštynės, nu blin kokie jie visi durni, tiksliau, protingi vyrai, ale per kiaušinius gyvent ramiai negali,
kai atsidarys čakros ir pajusiu ryšį su kosmosu - bandysiu laikyt vairavimo egzą, nes šiuo momentu tai tokia "misija neįmanoma", nes nu realiai nėr kada mokintis, o kai nevažiuoji tai ir nemoki.
tai tiek
laikykitės visos, labai drūčiai apkabinu visas, jeigu ką, tai aš čia, bet tep sau nekomunikabili ir trumpam iškritus iš sociumo.........
vnž. mažė serga, darbe knisa protą, pas mus mat išskirtinai diedų kolektyvas, tai blin gaidžių muštynės, nu blin kokie jie visi durni, tiksliau, protingi vyrai, ale per kiaušinius gyvent ramiai negali,
kai atsidarys čakros ir pajusiu ryšį su kosmosu - bandysiu laikyt vairavimo egzą, nes šiuo momentu tai tokia "misija neįmanoma", nes nu realiai nėr kada mokintis, o kai nevažiuoji tai ir nemoki.
tai tiek
ojaj.. net nesigilinant, kas kur, iš l.artimų ar tolimesnių..bet kokiu atveju gražesnėm spalvom gyvenimo nenudažo. laikykis
o čia taip taikliai skėlei! negalėjau nesusijuokti
to ir palinkėsiu, kad viskas normalizuotųsi ir galėtum tęsti ką pradėjus. aš kolkas tik morališkai, viduje su savim tariuosi dėl šitų reikalų..
kai vėl atgis noras komunikuoti - laaaaukiam išskėstom rankom
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 03 06, 11:34)
Laba diena, damos
O daugiau nieko neujo.
O daugiau nieko neujo.
uju, tas meningokokas..kažkoks šių dienų keiksmažodis! anksčiau, nežinau, arba nesidomėjau taip, ar ką, bet nu tikrai nebūdavo tokių dažnų atvejų..viena skitas per metus, o čia..vos ne kas mėn nusineša gyvybę. koks klastingas bjaurastis..
pas mus tai taip neserga vaikučiai. na, tik dabar keleta iškrito.. o sako, kad dar kaip ir nebuvo šiemet tos 'gripo bangos' tikrosios. Ech, laikykitės judu
man irgi galvelę kvaršina visoki egzistenciniai klausimai
Perlita, nugi ir išsirink gimimui tokią gražią datą! dar kartelį sveikinu ir linkiu, kad netrūktų saulės, net jei dienos bus kiek apniukusios, svarbu, kas širdyje. Dar palinkėsiu, kad būtų smagios, kupinos nuotykių tos 'mamiškos' dienos su brangučiais.. kad nepristingtum energijos ir jėgų įgyvendinti tikslams.. kad būtum mylima!
o aš džiaugiuosi prasidėjusiu savaitgaliu! laaabai greit pralėkė šita savaitė - čia pirmadienis, čia jau visai pabaiga!liuks, kad dažniau taip
o aš džiaugiuosi prasidėjusiu savaitgaliu! laaabai greit pralėkė šita savaitė - čia pirmadienis, čia jau visai pabaiga!liuks, kad dažniau taip
laaabas rytas!!!
kokia nuostabuma lauke - saulutė ne tik šviečia, bet ir šildo - pagaliau pavasaris!
tik kur visos dingusios tiek laiko? lįskit lauk iš krizių, spaudžiančio žiemos įšalo..nusišypsokit sau ir šalia esantiems, kad..sulauktumėt geresnių dienų
o man šian džiugi diena, nugi sūnėnas pasiankstino pora savaitėlių rute vandenai nubėgo, tai iki vakaro manau sulauksim giminės papildymo
Beje, mūsų mergytei šiandien 3metukai! kaip greitai bėga laikas..
kokia nuostabuma lauke - saulutė ne tik šviečia, bet ir šildo - pagaliau pavasaris!
tik kur visos dingusios tiek laiko? lįskit lauk iš krizių, spaudžiančio žiemos įšalo..nusišypsokit sau ir šalia esantiems, kad..sulauktumėt geresnių dienų
o man šian džiugi diena, nugi sūnėnas pasiankstino pora savaitėlių rute vandenai nubėgo, tai iki vakaro manau sulauksim giminės papildymo
Beje, mūsų mergytei šiandien 3metukai! kaip greitai bėga laikas..
Labas rytas
Eglytia su gimines pagausejimu
Su kuo bekalbeciau is LT visi pavasariu atsidziaugtnegali Cia irgi jau silteja, kita savaite 20 -23
Eglytia su gimines pagausejimu
Su kuo bekalbeciau is LT visi pavasariu atsidziaugtnegali Cia irgi jau silteja, kita savaite 20 -23