Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

QUOTE(niamniuska @ 2012 02 20, 10:07)
vredna kaip orai ten pas jus?tetis siaurinej italijoj,tai sake sniego pilna,net uzdarytas stovi,pravaziuoti kazkur negali  g.gif

cia tokiu dalyku nebuna, apie 16 dabar smile.gif Taip laukiu kada atsils normaliai, uzkniso jau sitas ale musu pavasaris smile.gif
Atsakyti
Labasrytas 4u.gif
Oras baisus....
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Na sulaukėt vakar žydukų????Pas mus vieni tik buvo biggrin.gif O vakare patys važiavom pas močiutę,Perlitos kūmą ir pas kitą močiutę apžydaut bigsmile.gif Nu jau kaip vaikams patiko thumbup.gif f Parvažiuojant dar pas kaimyną užsukom,tai Perlitai niekaip nėjo įaiškint ,kad ne į svečius atėjom ,o tik žydaut biggrin.gif
Tai va.

Kaip pas jus Eglyt ar darėt daržiuke užgavėnes??
Atsakyti
Pas mus žydų ir namie buvo, ir daržiuke vaikas programą turėjo.
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2012 02 22, 12:45)
Labas rytas  4u.gif

Kaip pas jus Eglyt ar darėt daržiuke užgavėnes??

o kaip gi!? biggrin.gif buvo buvo, beje, visai neblogai pavyko šventė. Aš šiaip niekada nemėgau ir nemėgstu..nežinau ar pamėgsiu kada biggrin.gif šios šventės, tai.. tik va, pirmadienį vakare vaikams prikepiau blynų: nėriniuotų, su aguonom ir razinom, didelių, mažesnių, žodžiu, kiekvienam pagal poreikius. tai tuos blynus beveik visus sunaikino dar iki pietų doh.gif
net namie pasilikau tų blyniukų, sakau pernai kažkokie vaikai buvo užklydę, gal ie šiemet, BET deja deja..matyt dėl rakinamų laiptinių ir 16aukščio struktūros neteko sulaukti blynų kaulintojų smile.gif
o mes kaip atsigavom savaitgalį, grįžom į Vln, tai sakom, tokie nu visai kitokie bigsmile.gif su 'prapūstom' gaivių vėjų galvom, švieži! Ir noras dirbt grįžo, ir idėjų kiek Kaziukui jau įgyvendinau, ir šiaip pavasariškos mintys! cool.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Tai liuks auklėtoja esi thumbup.gif Smagu vaikučiams su tavim wub.gif Maniškė irgi visur tik blynų laukė,saldainius parsinešė ir pasidėjo,nereikia jai thumbup.gif VA blynus su broliu visus sukirto biggrin.gif
O man toookia depresūka......... doh.gif Visokios blogos mintys lenda galvon,vakar dar ant tos blogos nuotaikos mb užrėkė,kad tipo kam aš reikalinga jei net nesutvarkau namų doh.gif doh.gif doh.gif Nu pize....taip ir norėjau susidėt daiktus ir maut kur toliau nuo jo....Kartais per dieną net neatsisėdu,o čia dar tokie priekaištai doh.gif Sakiau reiks vėl tvarkytoją kviestis,lai moka babkes unsure.gif Šūdžius *** tikras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Perlita***: 23 vasario 2012 - 10:04
Labas, cia tai nebuvo jokiu uzgavieniu, bet visa savaitgali karnavalai visokie bus.
QUOTE(***Perlita*** @ 2012 02 23, 10:03)
Sakiau reiks vėl tvarkytoją kviestis,lai moka babkes unsure.gif Šūdžius *** tikras

teisingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2012 02 23, 10:03)
Labukas 4u.gif
Tai liuks auklėtoja esi thumbup.gif Smagu vaikučiams su tavim wub.gif

O man toookia depresūka......... doh.gif

na ką jau čia..kas kitas jei ne pats sau uodegą pasikelsi biggrin.gif blush2.gif

4u.gif kad nuotaika geresnė būtų..bent truputėlį. o savo b siųstelk toli toli..tikrai kiauliškai tavo atžvilgiu pasisakė! viršūnė, mat 'kam reikalinga'. vat kai pamatytų, kai neliktų, KAM buvai reikalinga, tai už galvos stvertųsi! unsure.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
Eglyt,nereikia tau pačiai uodegos sau kelt ir taip jaučiu ,kad geras žmogutis esi thumbup.gif
O aš tai nežinau ką daryt su mb doh.gif Vakar turėjo važiuot sportuot,tai aš su vaikais išvažiavau į pardę,o paskui pas tėvus rolleyes.gif Bet šiknius vistiek išvažiavo doh.gif O reikėjo jam galvą nuskust (nes plikai skutas doh.gif ) Galvojau,kad nevažiuos ,lauks,bet kur tau rolleyes.gif Nervoja šiuo momentu jis mane cool.gif
Šiandien vištą atsilaidinau,tik nežinau kaip čia skaniai iškept,tiksliau pamarinuot kaip ją g.gif Gal kas žinot kokį lengvą receptuką 4u.gif O ką į vidų kišt g.gif
Nu Vredna kaip tu?A jau apsipratai?
o kur visos kitos dingusios blink.gif
Atsakyti
As ne kulinare tai nieko nepatarsiu.
Jau po biski apsiprantu, bet vistiek labai liudziu savo seno darbo sad.gif Bet labai faina kompanija su kuria gyvenu, tai bent tas visus nepripratimus darbe atperka smile.gif
O rimtai, kur visos? g.gif
Atsakyti
mes tik vakar is ligonines gryzom,savaite praleidom su princese...bet gryzom nes issiprasem..dar sergam...
Atsakyti
kas mergaitei buvo?

ir vel sodrus eglisakiu kvapas musu temoj smile.gif
Atsakyti