Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

QUOTE(vredna @ 2012 02 09, 19:32)
sveika

matai gyvenant čia abejoju ar būčiau ką keitus, nu bet tenai žinok man tas spoksojimas ypač nesezonu kai turistų mažai...  doh.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif oj, kaip tave suprantu dėl šito! man būdavo didžiausias diskomfortas, kol vietiniai apsipranta, praeiti gatve (IT). Nes tas PERDĖTAS dėmesys, man pvz, nelabai maloniai nuteikdavo, nes nu negali net kaip paprastas žmogelis pasivaikščioti ramiai, visur nejučiom pradėdavau spartinti žingsnį ir eiti tik ten, kur reikia kažko biggrin.gif o jei dar ilgesniam laikui apsistoti, tai ojoj..nors, kai senai senai tą visą vasarą buvom, tai įpusėjus vietiniai apsiprato su tokiu 'turtu' jų mieste biggrin.gif ir kiek jiems įmanoma elgdavosi kukliau pamatę.

ech, savaitgalis prasidėjo jau man, ir su mb kartu, tai lafaaaa wub.gif nes paskutiniu metu tai prakaitom prakaitom, tik kad vakare susitinkam bendroj lovoj, bent tiek laugh.gif

Gerų laisvadienių, mielosios!
Atsakyti
va nors kas mane supranta smile.gif
As tai bimbineju belekaip, reikalu milijonas tai pasktine diena leksiu akis isdegus visur wacko.gif
Atsakyti
Nu ką maeginos, ryt išminu. Jeeeeeeeeeezus kaip nenoriu, nu bet reikia. Išleistuves pasidariau šeštadienį, tai vakar galvojau numirsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2012 02 13, 21:44)
Nu ką maeginos, ryt išminu. Jeeeeeeeeeezus kaip nenoriu, nu bet reikia.  Išleistuves pasidariau šeštadienį, tai vakar galvojau numirsiu  biggrin.gif

o, tu gal jau ir vietoj? bigsmile.gif kaip skrydis praėjo?
Atsakyti
labas

vredna geros keliones ,gero laiko 4u.gif pakils ir nuotaika ir viskas kai ten busi biggrin.gif

o ka ,mane vyras vakar labai palepino...didziausia roziu puokste,tokiu kvepianciu,kad net namai visi jomis dvelkia....pavakarieniavom restorane,namuose radau ispuosta miegamaji roziu ziedlapiais,balionais,zvakemis wub.gif gavau daug dovaneliu....pabaiga vakaro tokia-vienas vaikas susirinko balionus,kitam vaikui atiteko mazesnis balionas,katinas ziedlapius isnesiojo po visa meigamaji,zvakes buvo irgi uzpustos musu milijono wub.gif biggrin.gif vienu zodziu ,buvo labai linksma ...restorane buvom dviese,tai jaudinomes kaip per pirmaji pasimatyma kazkodel wub.gif

o sian vel i darbus ,laukia parasyti tukstanti laisku ir dar aisku nesaitant to,dar tukstantis darbu...nu kaip nors svarbu gavau dideli ikvepima vakar...mb uzrase laiskeli nuo vaiku ir saves kad tiki manim...nu teks ir man savim patiketi pagaliau...

geros dienos visoms ...
Atsakyti
Saliut, nu ka as jau cia... Nu matysim kas cia bus su nauju darbu, kai prie ano pripratus tai siandien toks gruzas man ten...
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2012 02 15, 10:03)
labas

o ka ,mane vyras vakar labai palepino...

o, kaip fainiai! bigsmile.gif čia tikrai geras įkvėpimo šaltinis, tokios staigmenos.

QUOTE(vredna @ 2012 02 15, 17:50)
Saliut, nu ka as jau cia... Nu matysim kas cia bus su nauju darbu, kai prie ano pripratus tai siandien  toks gruzas man ten...

aj, tai tu ne į tą pačią vietą grįžai? kažkaip maniau, kad ten pat..nors, jei ten sezoninis buvo..žodžiu susipainiojau biggrin.gif bet kokiu atveju viskas ok bus. beje, kaip orai, šilta ten jau spėju? bigsmile.gif
Atsakyti
Jo, atejau i nauja darba bet nezinau... sad.gif Uztat kompanija kur salia gyvena tai galinga, vien del jos isvaziuot gaila bus biggrin.gif
Atsakyti
labas

nerasysiu reklamos formos,bet parasysiu taip,kad jei zinote kas planuoja isvykti i uzsieni ir nori pasinaudoti idarbinimo paslaugomis tegu to nedaro-kam moket didziulius pinigus uz idarbinima,jeigu darbo suradimas nemokamas..tegu kreipiasi tiesiogiai i Preluda Ltd recruitment facebooke.... nu vienu zodziu,nes girdejau kad lietuvoje idarbinimo agenturos plesia didelius pinigus ir poto nuplauna juos ir zmones lieka ant ledo..tik nesuprantu kaip jie su istatymais nesusiduria,juk tai nelegalu...ai..

esu pavargus,kaip tycia ant viso biziako,vienas vaikas pradejo naktimis keltis po tukstanti kartu valgyt,kitas pradejo rekauti jog tai meskinas netinka lovoj tai poto to meskino reikia...smile.gif vaikai supranta kada reikia damusti mama iki galo smile.gif

vredna kaip orai ten pas jus?tetis siaurinej italijoj,tai sake sniego pilna,net uzdarytas stovi,pravaziuoti kazkur negali g.gif

kaip siaip visos laikotes?gi uzgavenes ryt bigsmile.gif blynu daug valgysim smile.gif o poto tuoj ir pavasaris thumbup.gif
Atsakyti
Nu labukas blondzynės biggrin.gif
Man savaitgalis vėl buvo..... doh.gif Penktadienį jubiliejus uošvio ir uošvio tėvo rolleyes.gif Penktą ryto gryžom namo,o 11 val jau kėlėmės ,nes darželis užgavėnes darė doh.gif Nereikėjo net kaukės kokia sutinus buvau,nemiegojus biggrin.gif Tai po pietų dar į Palangą išvažiavom Stintų šventė ale.Bet sušalom ir daugiau nieko doh.gif Net stintų nepavalgėm,nes eilės kosminės visur,žmonių nenormaliai daug...kaip vasarą doh.gif O sekmadienį į spektaklį važiavom su Perlita thumbup.gif Žodžiu...Dabar bandysiu atsigaut biggrin.gif
Vredna,smagu kad jau nuvykus esi 4u.gif O kai gera kompanija šalia darbo tai yra liuks biggrin.gif Žingsnis ten ar šen gali kartais pakeist visą gyvenimą 4u.gif
Niamniuska laikykis 4u.gif
Atsakyti
laba diena.
mes ir visą savaitgalį šventėm wub.gif
Ryt Jokūbas bandys į daržiuką eit. Tikiuos bent iki savaitės galo ištemps, o tai jau sinkroniškai. 2d. daržely, 3 sav. namie, 2d. daržely, 3 sav. namie...
Atsakyti
aš prisiduodu, kad gyva biggrin.gif buvom išlėkę į gimtus kraštus wub.gif
Kadangi buvau 'be ryšio', tai šiek tiek pavėluotai, bet visvien sveikinu Jokūbą su gražia sukaktim! bigsmile.gif ir kad mažiau sirgtų palinkėsiu 4u.gif
aš visai nenusiteikus darbui, bet..kam tai įdomu doh.gif kažkaip reikės ginti nuo savęs tingulį!
AneSena, kur tu prapuolus? popierių krūvose skendi? ax.gif
Niamniuška, nu kaip šauniai! jei kam reikės pagalbos nusprendus išvykti, būtinai reikės informuoti apie tave.
Atsakyti