Niamniuškaaaaaaaa, su gimimo diena tave! kad kasdienybė būtų lengva ir įdomi, kad užsibrėžti tikslai būtų įgyvendinti, kad netrūktų priežasčių nuolat šypsotis - akimis, lūpomis ir, žinoma, širdimi
Niamniuska,su gimtadieniu
Eglytia,nu atsirado vaikų???Aš tik šiandien Perlitą į darželį išvedžiau
O vakar buvau pirpykloj tai vėl blondinė esu u erzino mane tie rudi plaukai,o kai pasilpaudavo tai vos ne ryži būdavo.Tai vakar su savo kirpėja nutarėm,kad man gražiausiai šviesūs ir taškas
Aš irgi jau nebe ruda labai. Bet ir ne geltona. Tokia šviesiai tamsi Bandysiu tokią spalvą kaip nors ir išlaikyt
Mano dienos jau suskaičiuotos, antradienį tiutiu
Mano dienos jau suskaičiuotos, antradienį tiutiu
QUOTE(***Perlita*** @ 2012 02 08, 11:41)
aha, pas mus jau pirmadienį pora buvo, po to dar vienas prisidėjo, po truputį ir susirinks
QUOTE(***Perlita*** @ 2012 02 08, 16:17)
O vakar buvau pirpykloj tai vėl blondinė esu
nors mano akimis(nuotraukose) tau labai gražiai tiko ir tie rudesni
QUOTE(Eglytia @ 2012 02 08, 19:23)
suvare mane kad senesne ir t.t. atrodau... bet ir pati niekaip priprast nesugebejau prie tamios spalvos. Tai biski pasisviesinau bet ne iki tokio geltonumo kur buvau
Labuka
Vredna ,nu gaila kad išleki,nors kas mums,vistiek mūsų gi nepaliksi O gal ten bus laaaaabai gerai,nusiteik pozityviai
Eglytia,trumpai jum tas poilsis buvo
O dėl plaukų tai dabar su džiaugsmu vėl galiu žiūrėt į save Nuėjau vakar į zumbą tai mergos net nesuprato,kad vėl nusišviesinau Reiškias tinka
Vrednai,man tai šviesūs gražiau,tokia ryškesnė visa buvo
A kur kitos dingusios??
Namniuska jaučiu užsibaliavojus yra
Vredna ,nu gaila kad išleki,nors kas mums,vistiek mūsų gi nepaliksi O gal ten bus laaaaabai gerai,nusiteik pozityviai
O dėl plaukų tai dabar su džiaugsmu vėl galiu žiūrėt į save Nuėjau vakar į zumbą tai mergos net nesuprato,kad vėl nusišviesinau Reiškias tinka
A kur kitos dingusios??
Namniuska jaučiu užsibaliavojus yra
dekui uz sveikinimus,siaip nesvenciau perlabiausiia,su draugem keliom ir mb inkalem sampaniuko ir tiek mazoji mano koseja,as ir sian atsikeliau su sloga-tai nieko gero ..
nors sianakt ismiegojau nuo 10 iki 6 be jokiu kelimusi ir be jokiu vaiku verkimu-jei taip butu kasdien jauciu niekada nebuciau pikta
nors sianakt ismiegojau nuo 10 iki 6 be jokiu kelimusi ir be jokiu vaiku verkimu-jei taip butu kasdien jauciu niekada nebuciau pikta
QUOTE(***Perlita*** @ 2012 02 09, 09:18)
Labuka
jooo, čia mūsų 'bonusas' tame!
tai jau tikrai, kad trumpokai, tik pora dienelių.. nu, bet pas mus ir ši sav tokia l.rami, nes keleta serga, tai keli vaikiukai tik.
sveika
matai gyvenant čia abejoju ar būčiau ką keitus, nu bet tenai žinok man tas spoksojimas ypač nesezonu kai turistų mažai...
QUOTE(***Perlita*** @ 2012 02 09, 09:18)
matai gyvenant čia abejoju ar būčiau ką keitus, nu bet tenai žinok man tas spoksojimas ypač nesezonu kai turistų mažai...
QUOTE(vredna @ 2012 02 09, 18:32)
sveika
nu grazu,demesio merginai per daug naudokis