Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

QUOTE(vredna @ 2012 01 24, 09:55)
Labas rytas, nu ką žiema parėjo su visais pribombasais  mad.gif
Varau plaukų dažyt, bet tai dar nenusprendžiau ką su jais daryt  wacko.gif

Tai kokia spalva dabar dažysi?
Vredna, gal kokį savaitgalį Kauną sieksi?
Atsakyti
Nu va, biškuti pasišviesinau ir dabar kaip tik. Nei tokia tamsi ruda kaip buvau nei blondinė... viduriukas thumbup.gif Ir ne ryža biggrin.gif

aneSena kad Kauną sieksiu tai tikrai, bet vat nežinau ar savaitgalis bus. Šiaip yra įtarimas kad kitą savaitgalį galiu užklyst, bet dar neaišku. Žodžiu kai tik žinosiu pranešiu - kak tolka tak srazu biggrin.gif drinks_cheers.gif
Jau ieškau bilieto sad.gif
Atsakyti
Labas!
aleliuja, baigėsi mano 'baisioji' savaitė doh.gif dirbau visas dienas, daugumą jų po 11val, žodžiu, stogas nuo vidurio sav tikrai pradėjo būti nebestabilus biggrin.gif o vakar kėliausi kartodama sau, kad penktaaaadienis, penktaaadienis, tu gali! laugh.gif BET viskas turi pabaigą, kas šiuo atveju, labai džiugina!
O jūs čia, žiūriu, išsislapstę ar irgi darbai užspaudė?
Vredna, gal jau turi bilietus? beje, kaip ten su JUO, bendravot dabar visą laiką ir per atstumą, a ne? jei taip, tuomet turėtų būti malonu, kad kažkas ten laukia ax.gif
Atsakyti
labs...nier nuotaikos nerealiai..
Atsakyti
Labas šaaaaaaaaaltas rytas smile.gif

Eglytia už 2 savaičių jau išpirdinu. Ir noriu ir nenoriu... ai nežinau net. O dėl laukimo tai... niekam nesakiau dar kad bilietus turiu biggrin.gif Prizai siurprizai bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2012 01 30, 10:59)
Labas šaaaaaaaaaltas rytas smile.gif

O dėl laukimo tai... niekam nesakiau dar kad bilietus turiu  biggrin.gif  Prizai siurprizai bus  biggrin.gif

ne tas žodis šaaaalta! wacko.gif

wo, tai dar fainiau! biggrin.gif pažiūrėsi, ar tikrai laukia biggrin.gif juokas juokais, o būtų smagu, jei čia ne iš tų 'trumpalaikių' simpatijų, o kažkas tikro wub.gif na, bent man smagu, o kaip tau pačiai nežinau tongue.gif

o pas mus darbe...vaje vaje, koks durnių laivas doh.gif nuotaikos slogios, viską (tiksliau, pagal tam tikrus 'kriterijus', simpatijas ir 'papuolimus/nepapuolimus netinkamu laiku) karpo, mažina, nuėma..nes gi taupom su steponavičium, kaip visad mokyklos ir daržai doh.gif negana to, 'vietiniai' vidaus bezabrazai vyksta..žodžiu, kaip diena - taip naujiena.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Llekiu,tvarkaus,vis galo nesimato doh.gif Jau norisi atsisėt knygą paskaityt ar šiaip kokį filmą pažiūrėt.....Nežinau kur laikas susivalgo schmoll.gif
Dar apsiėmiau pasiūt draugei suknę jos vestuvių antrai dienai,tai jau beveik gailiuos,nes žiūriu,kad laiko nėra kada prisėst verysad.gif
Beje Vredna jei važiuoji pas sau mielą žmogų tai smagu,nusiteik pozityviai wub.gif
Eglytia,nu tu laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(niamniuska @ 2012 01 28, 19:25)
labs...nier nuotaikos nerealiai..

Kas benutiko 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
Nežinau kaip jum, bet man tų šalčių GANA!!!!! ph34r.gif šian rytas, tai..nu, supratau, kad aš tikrai nemirtinga, jei likau gyva biggrin.gif nes autas nuo namų neatvažiavo, tiksliau šiek tiek pavėlavęs-20min huh.gif per kurias maniau bus kaip per tv sako daktarai: jaučiate šaltį, skausmą..o po to nieko nebejaučiat ir atrodo, kad viskas ok. Ir mankštą beveik dariau stotelėj..po to aišku jau buvo nuvažiavęs autas, kuriuo iki darbovietės. bėgau pas koleges, vienos mašina neužsivedė, tai teko visom kartu lėkt į stotelę autiką gaudyt.. aj, dar tiesa, bandėm naiviai taksą gauti, atsakymas vienas - jūs juokaujat? ir išjungia blink.gif tai žodžiu, nuo išėjimo iš namų iki kol pasiekiau darbą praėjo nei daug nei mažai - TIK pusantros valandos doh.gif o smagiausia, kad dirbau su savim, nes vaikų tai nei vieno neatvedė biggrin.gif ech..pasiguodžiau rolleyes.gif ryt nuoširdžiai tikiuosi daaaug geresnio antro dublio..

o kaip jums? sveikos gyvos..neužšalusios?
Atsakyti
idomu ar per tuos salcius skris lektuvai?nes sveciu laukiam sekmadieni is lietuvos...

labas..vis dar nuotaikos nera...noreciau tureti tos stiprybes ir optimizmo kaip anesena...
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2012 02 02, 20:03)
idomu ar per tuos salcius skris lektuvai?nes sveciu laukiam sekmadieni is lietuvos...
labas..vis dar nuotaikos nera...noreciau tureti tos stiprybes ir optimizmo kaip anesena...

O ko jiems neskristi? nes kai pakyla, tai ten už borto tikrai daugiau nei - 30 būna.

nu šiuo momentu ir man nervai nelaiko... tiesiog būklė: jei galėčiau tai užmuščiau, bet negaliu... einu gal pasimelsiu... gal padės g.gif
Atsakyti
Labuka..
Ech Eglytia kartais gerai,kai neatveda vaikų ir jums laisviau biggrin.gif Tik kad reikia vistiek dieną prastumt tai nekas 4u.gif Aš saviškės irgi jau dvi dienas nevedu į darželį biggrin.gif
AneSena 4u.gif Nu laikykis,kas čia jums mergos pasidarė????ors mano nuotaika irgi nėra pati geriausia...
Gerai,kad dabar tėvukas biliotenį turi,tai kiekvieną dieną kelis kartus per dieną skambina skype ,kad pasikalbėt lotuliukas.gif thumbup.gif Šiandien skambina iš pat ryto,sako atvažiuokit išvirsiu cepelinų thumbup.gif lotuliukas.gif TAi jaučiu ir sėdi vargšas prie kompo visą dieną kol ką prisikviečia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2012 02 02, 20:15)
nu šiuo momentu ir man nervai nelaiko... tiesiog būklė: jei galėčiau tai užmuščiau, bet negaliu... einu gal pasimelsiu... gal padės  g.gif

padėjo? malda, ta prasme? bigsmile.gif

QUOTE(***Perlita*** @ 2012 02 03, 11:59)
Labuka..
Ech Eglytia kartais gerai,kai neatveda vaikų ir jums laisviau biggrin.gif Tik kad reikia vistiek dieną prastumt tai nekas 4u.gif

Gerai,kad dabar tėvukas biliotenį turi,tai kiekvieną dieną kelis kartus per dieną skambina skype ,kad pasikalbėt lotuliukas.gif  thumbup.gif Šiandien skambina iš pat ryto,sako atvažiuokit išvirsiu cepelinų thumbup.gif  lotuliukas.gif TAi jaučiu ir sėdi vargšas prie kompo visą dieną kol ką prisikviečia doh.gif  lotuliukas.gif

joo, patikėk, tikrai smagu taip netikėtai gauti atsikvėpti ax.gif tik keista, tu grupėj, tuščia tylu daržiuky, tik kava kvepia biggrin.gif

ooooj, kaip norėčiau cepakų..tokių naminių, skanių skanių wub.gif

nu ką, pagaliau penktadienis, taip sakant cool.gif
Atsakyti