Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

QUOTE(aneSena @ 2012 01 16, 15:18)
Nu jo, idėja tai labai gera, tik jos įgyvendinimo  nelabai įkirtau, bet turbūt čia ne viešoj erdvėj šita diskusija. Užsienyje yra dafiga didelių kompanijų - tereikia joms parašyti užklausimą, kad mes štai esam tokie ir anokie ir siūlom Jums va šitą ir kitą ir norim iš jūsų to ir ano. Klausimas - "užsienis" tai čia kur? Vistiek yra kažkokios tai ribos, ypač tikintis suteikti žmonėms visapusišką pagalbą, vadinasi reikia žin oti sistemą ir kažkiek įstatymus, bei kryptį  mirksiukas.gif , škia - tavo situacijoj: UK. Tiesiog manau, kad darbdavių nėra sunku rasti, nes jie naudojasi daugelio darbo agentūrų paslaugomis ir moka ne tokius jau mažus pinigus. Bet iš esmės tai idėja sveikintina  drinks_cheers.gif Linkiu sėkmės.  4u.gif

jeigu nori placiau -prasom i skype mirksiukas.gif o siaip visi taip mano kad legva gauti agenturai klienta,taip jei gyvuoji jau daug metu ...nelabai jie domisi agentura kuri rekia uz zmogaus teises doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2012 01 16, 14:21)

Mano praėjusių metų atradimas:

aš vakar vakare irgi išbandžiau šitą variantą, nes gi atsiminiau, kad spintelėje turiu natūralaus, naminio medučio..nu, negaliu sakyti, kad viską kaip ranka nuėmė, bet naktį nekosėjau(nes neerzino gerklės), o tai jau neblogai. jo, genialumas slypi paprastume rolleyes.gif
o nosį man reiktų ATklijuot doh.gif garai ir tokiu atveju padėtų?

QUOTE(niamniuska @ 2012 01 16, 14:41)
ir visa pagalba zmonems uz dyka  ax.gif

čia rimtai? blink.gif aišku, nieko asmeniško, bet..kažkaip šiais laikais nesitiki, kad žmonės savo brangų laiką skiria kitų darbo paieškoms, sprendžia jų tobulėjimo klausimus ir t.t., ir pan. Tai jei žmonės jums nieko nemokės, tai tuomet tos firmos, į kurias įdarbinsit kažką..arba jas 'reklamuosit', siūlysit kaip variantus..taip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2012 01 16, 19:11)
aš vakar vakare irgi išbandžiau šitą variantą, nes gi atsiminiau, kad spintelėje turiu natūralaus, naminio medučio..nu, negaliu sakyti, kad viską kaip ranka nuėmė, bet naktį nekosėjau(nes neerzino gerklės), o tai jau neblogai. jo, genialumas slypi paprastume rolleyes.gif
čia rimtai? blink.gif aišku, nieko asmeniško, bet..kažkaip šiais laikais nesitiki, kad žmonės savo brangų laiką skiria kitų darbo paieškoms, sprendžia jų tobulėjimo klausimus ir t.t., ir pan. Tai jei žmonės jums nieko nemokės, tai tuomet tos firmos, į kurias įdarbinsit kažką..arba jas 'reklamuosit', siūlysit kaip variantus..taip? ax.gif

pati dirbau uz dyka panasioje kompanijoje,kad ikirsti systema,tik ta kompanija bankrutavo nes bosas visus pinigus isvaiste doh.gif

o siaip seka viena ozka mane ir poto briedus skleidzia,tad daugiau info negaliu teigti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2012 01 16, 20:11)
į kurias įdarbinsit kažką..arba jas 'reklamuosit', siūlysit kaip variantus..taip? ax.gif

Atklijuoja gerai tai kojų kaitinimas su druska + karštos arbatos puodelis, tada būna tik "spėk gaudyt" tongue.gif , o garinimas irgi atklijuoja, bet reikia prieš tai į tą vandenuką kokio "atkimšėjo" su eukaliptu įdėti (mes naudojam tokį tepaliuką "Rezorban") po to su tuo pačiu krūtinę išsitepti - nu lengva kvėpuoti pasidaro, bent aš taip vaikus gydau ir gana sėkmingai, išsiverčiam be antibiotikų, bo brudas tie virusai, nėr nuo jų jokių imunitetų, nes kiekvienas vis kitoks, nors simptomai panašūs doh.gif O tau, Eglytia, kadangi jau darbas toks, tai reiktų apsirūpinti visokiu medicininiu arsenalu, nes tų slogų, čiaudukų ir visokio kitokio "gėrio" tai neišvengsi. Linkiu kuo greičiau pasveikti 4u.gif

QUOTE(niamniuska @ 2012 01 17, 10:24)
o siaip seka viena ozka mane ir poto briedus skleidzia,tad daugiau info negaliu teigti... mirksiukas.gif

blink.gif WTF? Kas čia su tais sekiojimais? Nu ir nesveiki kai kurie žmonės, jie blin ką: veikt neturi ką, ar pačių gyvenimas toks neįdomus, kad gyvena kitų? O gal jai kas nors gerai moka? g.gif
bet tai dabar šakės kaip susinervijau, nu aš tai visai nepopuliari, nieks manęs nesekioja, škia neįdomiai gyvenu, nu aš tokia susireikšminusi asaba - o nesekioja ale nieks, net per šventes. Bet nieko - aš va tuoj susikaupsiu ir pasitaisysiu, ir aš noriu turėti asmeninę ožką sekiotoją. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneSena: 17 sausio 2012 - 11:11
QUOTE(aneSena @ 2012 01 17, 10:09)
Atklijuoja gerai tai kojų kaitinimas su druska + karštos arbatos puodelis, tada būna tik "spėk gaudyt"  tongue.gif , o garinimas irgi atklijuoja, bet reikia prieš tai į tą vandenuką kokio "atkimšėjo" su eukaliptu įdėti (mes naudojam tokį tepaliuką "Rezorban") po to su tuo pačiu krūtinę išsitepti - nu lengva kvėpuoti pasidaro, bent aš taip vaikus gydau ir gana sėkmingai, išsiverčiam be antibiotikų, bo brudas tie virusai, nėr nuo jų jokių imunitetų, nes kiekvienas vis kitoks, nors simptomai panašūs  doh.gif  O tau, Eglytia, kadangi jau darbas toks, tai reiktų apsirūpinti visokiu medicininiu arsenalu, nes tų slogų, čiaudukų ir visokio kitokio "gėrio" tai neišvengsi. Linkiu kuo greičiau pasveikti  4u.gif
  blink.gif WTF? Kas čia su tais sekiojimais? Nu ir nesveiki kai kurie žmonės, jie blin ką: veikt neturi ką, ar pačių gyvenimas toks neįdomus, kad gyvena kitų? O gal jai kas nors gerai moka?  g.gif
bet tai dabar šakės kaip susinervijau, nu aš tai visai nepopuliari, nieks manęs nesekioja, škia neįdomiai gyvenu, nu aš tokia susireikšminusi asaba - o nesekioja ale nieks, net per šventes. Bet nieko - aš va tuoj susikaupsiu ir pasitaisysiu, ir aš noriu turėti asmeninę ožką sekiotoją.  biggrin.gif

zinok negerai tureti tokia ozka kelyje kai turi vilciu suklesteti doh.gif ji pati atvirai visiems pasake kad manes nemegsta,uz tai kad jauna..poto kad pastojau..poto kad masina nusipirkau..ir t.t.o uzdirba uz mane brangioji 10 kartu daugiau doh.gif o siaip tegu sneka,reiskias gyvenu cool.gif

Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2012 01 17, 11:41)
zinok negerai tureti tokia ozka kelyje kai turi vilciu suklesteti  doh.gif ji pati atvirai visiems pasake kad manes nemegsta,uz tai kad jauna..poto kad pastojau..poto kad masina nusipirkau..ir t.t.o uzdirba uz mane brangioji 10 kartu daugiau  doh.gif o siaip tegu sneka,reiskias gyvenu  cool.gif

lotuliukas.gif bet tai tu čia gerą idėją mestelėjai, kadangi man jau penkta dešimtis į šikną stuksena, tai tikriausiai būtų pats laikas pradėti nekęsti kitų, už tai, kad anos už mane jaunesnės (ale smarkiai rizikuoju netekti SM blondžių kolektyvo mastau.gif ), paskui kai pasieksiu klimakso periodą - ateis neapykantos laikmetis visoms galinčioms pastoti topsecret.gif , o dėl tų , kurie uždirba daugiau - tai: No problem - aš jų jau senai nekenčiu irnesakyk.gif, o tie, kurie uždirba už mane mažiau ... o tai kokia prasmė nekęsti jų? Jiems ir taip mažiau pasisekė nei man. Ai, nu vnž., pasiremontuoti stogą reiktų moteriškei, arba užsiimti visuomenei naudinga veikla, daugiau tai nieko negaliu pasiūlyt, nes nieko neturiu. O tau tai nuoširdžiai patarsiu - įjuk ignorą, niekas tep nebiesina kaip nulinė reakcija arba nupirk jai čiulpinuką: "puskai sosut" . mirksiukas.gif
Papildyta:
p.s. mašiną gi užmiršau... lieva mano matyt labai pomidorai2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneSena: 17 sausio 2012 - 14:32
Laba diena, skauda dantį.
Jokūbą valandai palikau su diedu tai nebesusišneku su vaiku parėjusi.
Nu JPT doh.gif
Atsakyti
kai dėjo kalbos, nei pridėsi nei atimsi laugh.gif Aš ir jau apsisnargliavau, tai šiandien mano laisvalaikis prie židinio su tv cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2012 01 17, 11:09)
Atklijuoja gerai tai kojų kaitinimas su druska + karštos arbatos puodelis, tada būna tik "spėk gaudyt"  tongue.gif

O tau, Eglytia, kadangi jau darbas toks, tai reiktų apsirūpinti visokiu medicininiu arsenalu, nes tų slogų, čiaudukų ir visokio kitokio "gėrio" tai neišvengsi. Linkiu kuo greičiau pasveikti  4u.gif

o, tiksliai, kaitinimas! aš dievaži blondė doh.gif biggrin.gif šįvakar bus padaryta!
joo, reikėtų pasipildyti vaistinėlę namuose man..na, tiesa, ji ir taip po truputį pilnėja, nes vis nuo rugsėjo kokių brudų iš darbo parsivelku. Tai nori nenori, tik man aišku norisi, kad 'čia ir dabar', ta parsme laaaabai veiskmingų ir ne antibiotikų biggrin.gif
nedėkosiu, kad tikrai pasveikčiau 4u.gif
beje, gavau laisvų keleta, per kurias nuoširdžiai tikiuosi tuos brudus išsivalyti ir kitą sav bent jau normaliai, ne vilko balsu su vaikais kalbėtis.

QUOTE(niamniuska @ 2012 01 17, 11:41)
zinok negerai tureti tokia ozka kelyje kai turi vilciu suklesteti  doh.gif ji pati atvirai visiems pasake kad manes nemegsta,uz tai kad jauna..poto kad pastojau..poto kad masina nusipirkau..ir t.t.o uzdirba uz mane brangioji 10 kartu daugiau  doh.gif o siaip tegu sneka,reiskias gyvenu  cool.gif

tai čia matyt tas variantas, kai turi daug, bet..nesijauti laimingas, nėra gyvenimo pilnatvės ir t.t. biggrin.gif pinigai dar ne viskas.
na jo, galima ir susireikšmint tokias 'asmenines ožkutes' turint hihihi.gif
Atsakyti
anesena va tokios man bendradarbes kaip tu reikia-stiprios visapusiskai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2012 01 17, 15:07)
anesena va tokios man bendradarbes kaip tu reikia-stiprios visapusiskai  cool.gif

biggrin.gif kažin ar reik, aš tik gerai pilstymo iš kiauro į tuščią meną įvaldžius, gi iš politikų mokiausi, nu ir dar visokie guru dėstė, tokie kaip Leonidas Donskis (gaila, kad jį deportavo į EU parliamentą, visai įdomios jo paskaitos buvo) ir šiaip man patikdavo kai jis tose laidose "be pykčio" putotadavosi taip, kad net seilės ant kamerų tykšdavo lotuliukas.gif, nu ir dar psichologijos paskaitos labai mane domino, visapusiškai, tai prisiskaičiau visokios neprivalomos literatūros. Taigi visai nebūtina būti kažkuo ypatingu - svarbiausia kaip sugebi save pateikti. Iš kitos pusės, aplink tiek daug nelaimingų žmonių, vien dėl to, kad taip sureikšmina visokias smulkmenas, dėl to gadinasi sau nuotaiką ir žudo nervų lasteles, kad net gaila žiūrėti. Aišku, tipo aš čia baisiai gudri, nefiga, bet aš išmokau daug, o visų pirma žiūrėti į daugelį dalykų paprasčiau, nesureikšminti visokių nesamonių, nesinervuoti dėl to, ko negaliu pakeisti ir t.t. ir pnš. tai kiti sako - tu stipri, nefiga aš nestipri - aš bandau išlikti ir neišprotėti. Ir tai nereiškia, kad aš jau mąstau globaliai: tipo "pofik, kad nuvyto Petro bulvės, pažėk kiek vaikų badauja Afrikoj", rūpi man ir Petro bulvės, gal net labiau nei afrikos vaikai, nes Petrui galiu paploti per petį čia ir dabar, o va tiems negaliu paduoti anei duonos, anei druskos, bet tai dar nereiškia, kad negalėsiu ateityje... ax.gif
šiandien man kažkokia filosofinė nuotaika užėjo - kalbadienis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2012 01 17, 16:13)
šiandien man kažkokia filosofinė nuotaika užėjo - kalbadienis  hihihi.gif

wow! tai jau tikrai, kad filosofiškas kalbadienis bigsmile.gif man patinka cool.gif tokio optimizmo pasisemiu iš tavęs, už ką labai dėkavoju ir tikiuosi kada nors ateityje galėsiu bent kavos puodeliu pavaišinti wub.gif
Atsakyti