Džiugui sveikinimai!!!
ir Samantai su mažesne, bet ne blogesne sukaktim
QUOTE(vapse @ 2011 11 11, 21:54)
Ta proga, kad nieko nesusiorganizavau
(diedo laimei), vakarą praleidau dorovingai filmus žiūrėdama: nimfomanės užrašai ir elitinės prostitutės išpažintis. Škias dar pošlumo link pasitobulinau
nu vo, o po to stebisi, kad iš testo tiek surenka
QUOTE(vapse @ 2011 11 11, 22:25)
Nebemoku būti viena
Liūdna, tai nors vilku kauk į mėnesieną atsisukus, o galvojau tiek čia visko nuveiksiu
man tas pats būna.. mane ir baugina tas reikalas, ir šiaip kažkokios keistos mintys apninka susimąsčius šiuo klausimu.
QUOTE(vredna @ 2011 11 12, 08:56)
griebk viską ir daug
aš irgi tos nuomonės!
kaip tik šio to reikia atsnaujinimui, tai liuks proga.
QUOTE(vredna @ 2011 11 12, 11:31)
Vat ir as galvoju kad tas prisirisimas tai nekas...
kažkiek tikrai baisu, kiek daug ir koks svarbus gali kažkas būti mūsų gyvenime..o gal tai tampa tiesiog pačiu gyvenimu. Aišku, blogiausiu atveju, bent jau aš, tai gerai žinau, kad išprotėčiau..tikrai tikrai. nes nei viena moku būt, nei paleist galiu greitai, ką jau kalbėt apie atsiribojimą ir pan.. nu, bet kol viskas gerai, nesinori galvoti apie tą blogiasio galimybę. O juolab, kad niekas negali pasakyti, ar ji išvis bus tarkim mūsų konkrečiu atveju.. ir negyvensi kiekvieną dieną bijodamas žmogus..taigi, belieka džiaugtis dabartimi ir gražiais ketinimais, planais
o čia jei nesunku, paspauskit balsuoti, nes labai jau duonos naminės noriu
taip noriu, kad ne ne 1lt ar 5lt(kas nelb logiška net už tokį daiktą), bet visa 30lt paaukočiau
iš anksto ačiū!
spausti 1eilutę