Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

QUOTE(niamniuska @ 2012 01 14, 19:18)
labas
anesena o kodel tu nejoji lauk ? g.gif

neturiu ant ko biggrin.gif ir apskritai, kodėl aš turėčiau kažkur joti, čia mano ir mano vaikų namai, aš 10 metų juos kūriau, kodėl dabar turėčiau susirinkti vaikus ir eiti velniasžinokur ir viską palikti - šito tai jau nebus, o, nes, bet, tačiau, mes gyvename tokioj valstybėj, kur "maždaug 50 proc. piliečių" gyvena su kukliomis 10 tūkst. Eu pajamomis kaip ponas Še(ū)džius, tai aš (kažkaip įtartinai) nepapuolu į tą 50 proc. tai mano materialiniai išskaičiavimai leidžia man ramiai, nesinervuojant, užsimerkti ir nekreipti dėmesio į kai kuriuos dalykus, o mano viduje viešpatauja ramybė, jaučiuosi tvirta kaip uola, net pačiai keista kaip viskas dzin, tiesiog ten, kur kažkada virė aistros, visokios meilės - nemeilės, neapykantos, nuoskaudos ir pyktis - nėra nieko, taip ramu. Prieina apsikabina (tipo draugelis biggrin.gif ) o man nu taip visiškai pofig, kad nei smagu - nei nesmagu, nei jaudina, nei erzina - tas pats kaip nieko. Pastoviu, palaukiu kol atsikabins ir veikiu toliau ką nors savo labui tongue.gif Ir tas yra geriausia - suprantu, kad nejaučiu jam absoliučiai nieko, dabar jis tik mano vaikų tėvas, o kol butą išlaiko - tai aš galiu ir jo "podruške" pabūti ("geriau bloga taika, nei geras karas"), išgeriam alaus, pasikalbam apie šū... ir nieką, nes daugiau nėr apie ką kalbėtis, nes nebeįdomu nei ką jis galvoja, nei ką jaučia. irnesakyk.gif

QUOTE(Eglytia @ 2012 01 14, 22:05)
labukas visoms,
AneSena, gal jau 'princesių pilis' išlaisvinta nuo slibinų? ax.gif

Neišlaisvinta ir dar bus užgrobta iki 01.26 doh.gif Jis čia skaitosi atostogauja "pas vaikus".

QUOTE(Eglytia @ 2012 01 15, 11:22)
joo, o šiaip tai penktadienį dar viskas ok buvo, o vat šeštadienį atsikėliau vos kvėpuodama, nes taaaaaip užgulė nosį doh.gif vakar jau į vaistinę bėgau, o šian dar ir gerklė prisidėjo - kaip vilkas ūkauju verysad.gif o ryt į darbą, ot smagumėlis.. reikės kažkaip greituoju būdu sveikti.

Nugis - sveikatos tau, kažin kaip čia tau su tuo "greituoju būdu". O koks tas būdas? g.gif

Aš šeštadienį išsilaikiau teoriją "Regitroj" - nu tai toks afiegienas pasiekimas, nes jau buvo neviltis apėmusi nuo tų debiliškų klausimų. Bet aš tai padariau clap.gif yahoo.gif yess.gif sokiai.gif assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneSena: 15 sausio 2012 - 12:29
Tris kart Valio biggrin.gif
Atsakyti
AneSena, nu super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2012 01 15, 12:25)
o mano viduje viešpatauja ramybė, jaučiuosi tvirta kaip uola, net pačiai keista kaip viskas dzin, tiesiog ten, kur kažkada virė aistros, visokios meilės - nemeilės, neapykantos, nuoskaudos ir pyktis - nėra nieko, taip ramu.

Neišlaisvinta ir dar bus užgrobta iki 01.26  doh.gif Jis čia skaitosi atostogauja "pas vaikus".
Nugis - sveikatos tau, kažin kaip čia tau su tuo "greituoju būdu". O koks tas būdas?  g.gif

Aš šeštadienį išsilaikiau teoriją "Regitroj" - nu tai toks afiegienas pasiekimas, nes jau buvo neviltis apėmusi nuo tų debiliškų klausimų. Bet aš tai padariau  clap.gif  yahoo.gif  yess.gif  sokiai.gif  assa.gif

su tuo ir sveikinu! daugiau nei džiugu!!!

ojej biggrin.gif joo, geros atostogos kai kam, spėju hihihi.gif

tai vat, kad to 'greitojo būdo' dar neišradau doh.gif vakar išgėriau nesuskaičiuojamą kiekį arbatų, tai kol jas geri - gerklės neskauda, bet už kokių 20min po puodelio padėjimo ant stalo VĖL 'kutent' pradeda.. o nosį bandau gelbėti jūros vandens purškiamu tirpalu, nes tie kiti lašiukai tai man asmeniškai, kol nesusilašini vos ne visą tą pakuotę, nieko ir nepadeda.. bet vistiek baisi padėtis dar šian.. o popiet į darbą doh.gif

o dėl Regitros - laaaaabai labai sveikinu! drinks_cheers.gif man dar ten siaubas-baubas..kaip mažam vaikui biggrin.gif bet REIKIA kažkaip susiimti ir man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglytia: 16 sausio 2012 - 10:50
laba

anesena as ten nedariau zodzio ,,jo,, i klausima biggrin.gif o siaip smagu kad esi tvirta ,as negaleciau su brudu gyventi po vienu stogu.. g.gif nors irgi jauciu ziurint situacija...

ieskau klientu,sunkiausia dalis..jauciu kol rasiu tol prazilsiu doh.gif
Atsakyti
Labas dienas.
Pipiras miega, tai kavinuosi...
Atsakyti
Ačiū ačiū visoms už sveikinimus wub.gif

QUOTE(Eglytia @ 2012 01 16, 10:49)
su tuo ir sveikinu! daugiau nei džiugu!!!

ojej biggrin.gif joo, geros atostogos kai kam, spėju hihihi.gif

tai vat, kad to 'greitojo būdo' dar neišradau doh.gif vakar išgėriau nesuskaičiuojamą kiekį arbatų, tai kol jas geri - gerklės neskauda, bet už kokių 20min po puodelio padėjimo ant stalo VĖL 'kutent' pradeda.. o nosį bandau gelbėti jūros vandens purškiamu tirpalu, nes tie kiti lašiukai tai man asmeniškai, kol nesusilašini vos ne visą tą pakuotę, nieko ir nepadeda.. bet vistiek baisi padėtis dar šian.. o popiet į darbą doh.gif

o dėl Regitros - laaaaabai labai sveikinu! drinks_cheers.gif man dar ten siaubas-baubas..kaip mažam vaikui biggrin.gif bet REIKIA kažkaip susiimti ir man.

Mano praėjusių metų atradimas: kadang mažoji iš daržo parsinešdavo visokiausių "cholerų' tai aš kai sena griuvena jas visas sėkmingai perimdavau, tai tie visi slogos ir gerklės reikalai baisiai nemalonūs, tai man geriausiai nuo gerklės skausmo ir perštėjimo padėjo tik medus, tas pats paprasčiausias natūralus medus, ne arbatoje, o pusę šaukštelio, maniau kad stebuklas nutiko - ale, ne, viskas kad genialu yra labai paprasta, taip ir vaikščiodavau laižydama medų. Nu man tai suveikė rolleyes.gif O nosį geriausiai kvėpavimas garais užklijuodavo mirksiukas.gif

QUOTE(niamniuska @ 2012 01 16, 12:15)
laba

anesena as ten nedariau zodzio ,,jo,, i klausima  biggrin.gif o siaip smagu kad esi tvirta ,as negaleciau su brudu gyventi po vienu stogu.. g.gif nors irgi jauciu ziurint situacija...

ieskau klientu,sunkiausia dalis..jauciu kol rasiu tol prazilsiu doh.gif

biggrin.gif nugi svorio kategorija ne ta - aš tai "princesė", o jis slibinas, kaip aš jį nugalėsiu? lotuliukas.gif
O galėtum, negalėtum - tiesiog negali to žinoti, tai ir priklauso nuo situacijos... gyvenimas sulaužė man stuburą gerai, tai jau dabar vengiu skambių pasisakymų, kurie prasideda: "Aš tai n i e k a d a...." tongue.gif

Ką tu ten per biznį darai - įmesk nuorodą, mažum kuom pagelbėsiu smile.gif nereiks pražilti mirksiukas.gif

QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 16, 13:38)
Labas dienas.
Pipiras miega, tai kavinuosi...

Skanios Jums, ponia kavos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneSena: 16 sausio 2012 - 14:24
QUOTE(aneSena @ 2012 01 16, 14:21)
Skanios Jums, ponia kavos  4u.gif

Tu net nenumanai, kaip norėčiau puodą jos iš pliumpint su tamsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 16, 14:24)
Tu net nenumanai, kaip norėčiau puodą jos iš pliumpint su tamsta  doh.gif

Ania? blink.gif Aš irgi, drinks_cheers.gif jau tep per atstumą jaučiu kaip padiskutuotume ax.gif mirksiukas.gif Ale, kad kitam svieto gale randamės, bet kai išsilaikysiu teises ir ateis pavasaris, tada gal kur turistauti po Lietuvą trauksiu, mažum visai pro šoną papulsiu, kas čia žino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2012 01 16, 14:27)
Ania?  blink.gif  Aš irgi,  drinks_cheers.gif  jau  tep per atstumą jaučiu kaip padiskutuotume  ax.gif  mirksiukas.gif Ale, kad kitam svieto gale randamės, bet kai išsilaikysiu teises ir ateis pavasaris, tada gal kur turistauti po Lietuvą trauksiu, mažum visai pro šoną papulsiu, kas čia žino  rolleyes.gif

Aha... arba bent kur puskely susimatyt būt gerai.
Atsakyti
Anesena jei zinai kokiu dideliu kompaniju uzsienyje kurioms reikia darbuotoju -tai tikrai padetum biggrin.gif ...bandau atsidaryti lietuviskai tariant pagalbos firma zmonems ieskantiems darbo.tai yra padesim zmonem pasidaryti gyvenimo gerus aprasymus,pasalpu klausimais konsultuosim,bandysim surasti darbus ir dar gauti apmokymus zmonems jei neturi jokiu blush2.gif ir visa pagalba zmonems uz dyka ax.gif vienu zodziu dar daug liko visko padaryti ,bet stengiuosi yriuosi i prieki,tikimes kaip oficiali agentura atsidarysim menesio-keliu menesiu begyje...svarbiausia rasti kompanija kuriai reikia darbuotoju,nes dabar pagrinde reikia zmonems darbus surasti....

l
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2012 01 16, 14:41)
Anesena jei zinai kokiu dideliu kompaniju uzsienyje kurioms reikia darbuotoju -tai tikrai padetum  biggrin.gif ...bandau atsidaryti lietuviskai tariant pagalbos firma zmonems ieskantiems darbo.tai yra padesim zmonem pasidaryti gyvenimo gerus aprasymus,pasalpu klausimais konsultuosim,bandysim surasti darbus ir dar gauti apmokymus zmonems jei neturi jokiu  blush2.gif ir visa pagalba zmonems uz dyka  ax.gif vienu zodziu dar daug liko visko padaryti ,bet stengiuosi yriuosi i prieki,tikimes kaip oficiali agentura atsidarysim menesio-keliu menesiu begyje...svarbiausia rasti kompanija kuriai reikia darbuotoju,nes dabar pagrinde reikia zmonems darbus surasti....
l

Nu jo, idėja tai labai gera, tik jos įgyvendinimo nelabai įkirtau, bet turbūt čia ne viešoj erdvėj šita diskusija. Užsienyje yra dafiga didelių kompanijų - tereikia joms parašyti užklausimą, kad mes štai esam tokie ir anokie ir siūlom Jums va šitą ir kitą ir norim iš jūsų to ir ano. Klausimas - "užsienis" tai čia kur? Vistiek yra kažkokios tai ribos, ypač tikintis suteikti žmonėms visapusišką pagalbą, vadinasi reikia žin oti sistemą ir kažkiek įstatymus, bei kryptį mirksiukas.gif , škia - tavo situacijoj: UK. Tiesiog manau, kad darbdavių nėra sunku rasti, nes jie naudojasi daugelio darbo agentūrų paslaugomis ir moka ne tokius jau mažus pinigus. Bet iš esmės tai idėja sveikintina drinks_cheers.gif Linkiu sėkmės. 4u.gif
Atsakyti