QUOTE(niamniuska @ 2012 01 14, 19:18)
neturiu ant ko ir apskritai, kodėl aš turėčiau kažkur joti, čia mano ir mano vaikų namai, aš 10 metų juos kūriau, kodėl dabar turėčiau susirinkti vaikus ir eiti velniasžinokur ir viską palikti - šito tai jau nebus, o, nes, bet, tačiau, mes gyvename tokioj valstybėj, kur "maždaug 50 proc. piliečių" gyvena su kukliomis 10 tūkst. Eu pajamomis kaip ponas Še(ū)džius, tai aš (kažkaip įtartinai) nepapuolu į tą 50 proc. tai mano materialiniai išskaičiavimai leidžia man ramiai, nesinervuojant, užsimerkti ir nekreipti dėmesio į kai kuriuos dalykus, o mano viduje viešpatauja ramybė, jaučiuosi tvirta kaip uola, net pačiai keista kaip viskas dzin, tiesiog ten, kur kažkada virė aistros, visokios meilės - nemeilės, neapykantos, nuoskaudos ir pyktis - nėra nieko, taip ramu. Prieina apsikabina (tipo draugelis ) o man nu taip visiškai pofig, kad nei smagu - nei nesmagu, nei jaudina, nei erzina - tas pats kaip nieko. Pastoviu, palaukiu kol atsikabins ir veikiu toliau ką nors savo labui Ir tas yra geriausia - suprantu, kad nejaučiu jam absoliučiai nieko, dabar jis tik mano vaikų tėvas, o kol butą išlaiko - tai aš galiu ir jo "podruške" pabūti ("geriau bloga taika, nei geras karas"), išgeriam alaus, pasikalbam apie šū... ir nieką, nes daugiau nėr apie ką kalbėtis, nes nebeįdomu nei ką jis galvoja, nei ką jaučia.
QUOTE(Eglytia @ 2012 01 14, 22:05)
Neišlaisvinta ir dar bus užgrobta iki 01.26 Jis čia skaitosi atostogauja "pas vaikus".
QUOTE(Eglytia @ 2012 01 15, 11:22)
joo, o šiaip tai penktadienį dar viskas ok buvo, o vat šeštadienį atsikėliau vos kvėpuodama, nes taaaaaip užgulė nosį vakar jau į vaistinę bėgau, o šian dar ir gerklė prisidėjo - kaip vilkas ūkauju o ryt į darbą, ot smagumėlis.. reikės kažkaip greituoju būdu sveikti.
Nugis - sveikatos tau, kažin kaip čia tau su tuo "greituoju būdu". O koks tas būdas?
Aš šeštadienį išsilaikiau teoriją "Regitroj" - nu tai toks afiegienas pasiekimas, nes jau buvo neviltis apėmusi nuo tų debiliškų klausimų. Bet aš tai padariau