Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

labu smile.gif

Pas mane toliau prastadieniai. Turim nemažų finansinių problemų, tai...ech verysad.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

vredna su girtadieniu reikia sveikint turbut ?smile.gif ax.gif tai linkiu gera vyra rast smile.gif

cukraus pudra kas siais laikais neturi finansiniu problemu ?visi daugiau maziau ...

o ka as...einu kaip sakant pries srove,kas bus ziuresim...rezultatai bus matyt po menesio...

Atsakyti
Na, geriau jau mažiau... Dar yra tokios už kurias patys žmonės atsakingi pvz. paskolos...

o dabar doh.gif Neturim net iš ko skolintis tokios sumos.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 05, 11:55)
labu smile.gif

Pas mane toliau prastadieniai. Turim nemažų finansinių problemų, tai...ech  verysad.gif

4u.gif finansų trūkumas negėris.. bet ir iš to kaip nors išsikapstoma, tai..kad greičiau ta išsikapstymas pas jus įvyktų mirksiukas.gif

Vredna, tyli nepasirodai, tęsi baliavones? biggrin.gif su gimimo diena!!!! bigsmile.gif kad nieko nieko gyvenime netrūktų ir būtų tiesiog GERA BŪTI! drinks_cheers.gif

o aš džiaugiuosi pasibaigusia darbo savaite! sunkoka kažkaip buvo..
Atsakyti
Labas, dekui dekui smile.gif Pas vredna jau nosis melyna wacko.gif Ryt paskutinis smugis i vsio, skelbsiu trezvybes metus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2012 01 06, 13:16)
Labas, dekui dekui smile.gif Pas vredna jau nosis melyna  wacko.gif Ryt paskutinis smugis i vsio, skelbsiu trezvybes metus  cool.gif

Net matau biggrin.gif
Atsakyti
labas 4u.gif nu kur visos sulindusios?

as jau po svenciu isibegejau,dabar pats intensyvumas darbu,tik sunku labai su dviem maziukais,auklem nepasitinkiu,tai verciuosi kaip sakant per galva doh.gif nu bet kaip nors ....

kas cia dar?vezu milijona i darzeli,o as pasikavinti pas drauge,reikia ciut mintis praskaidrinti o ne tik darbas namai darbas...
Atsakyti
Labas, visos ramybes busenoj po svenciu. Manosios irgi jau baigesi, vakar visa diena paipaliojomes, siandien jau kibau i darbus, sportus ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Visoms naujais metais linkiu kuo mažiau bėdų ir kuo daugiau džiaugsmo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vredniuk,su praėjusiu gimtadieniu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Na o aš beveik jau po balių doh.gif Dar šį savaitgalį mamos gimtadienis,kitą uošvienės doh.gif Balius po baliaus.Veselė beje praėjo linksmai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik vis dar neįvažiuoju į vėžes niekaip doh.gif
Atsakyti
Perlita man tavo šukuosena nuostabi ( turbūt ten vestuvėm buvo ji)
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 10, 18:31)

Aha vestuvėm biggrin.gif Niekada nebuvau tokios darius,šį kartą surizikavau ir likau patenkinta biggrin.gif

Beje Cukraus pudra,linkiu,kad kuo greičiau baigtus finansiniai sunkumai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2012 01 10, 16:18)
Labukas 4u.gif
Balius po baliaus.Veselė beje praėjo linksmai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Tik vis dar neįvažiuoju į vėžes niekaip doh.gif

balius po baliaus ir nesibaigia dar niekaip, tai kur tu įvažiuosi į tas vėžes biggrin.gif

QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 10, 16:31)

ir man ir man!!! LABAI labai labai wub.gif tokia - wow!
Atsakyti