labu
Pas mane toliau prastadieniai. Turim nemažų finansinių problemų, tai...ech
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 05, 11:55)
finansų trūkumas negėris.. bet ir iš to kaip nors išsikapstoma, tai..kad greičiau ta išsikapstymas pas jus įvyktų
Vredna, tyli nepasirodai, tęsi baliavones? su gimimo diena!!!! kad nieko nieko gyvenime netrūktų ir būtų tiesiog GERA BŪTI!
o aš džiaugiuosi pasibaigusia darbo savaite! sunkoka kažkaip buvo..
Labas, dekui dekui Pas vredna jau nosis melyna Ryt paskutinis smugis i vsio, skelbsiu trezvybes metus
QUOTE(vredna @ 2012 01 06, 13:16)
Labas, dekui dekui Pas vredna jau nosis melyna Ryt paskutinis smugis i vsio, skelbsiu trezvybes metus
Net matau
labas nu kur visos sulindusios?
as jau po svenciu isibegejau,dabar pats intensyvumas darbu,tik sunku labai su dviem maziukais,auklem nepasitinkiu,tai verciuosi kaip sakant per galva nu bet kaip nors ....
kas cia dar?vezu milijona i darzeli,o as pasikavinti pas drauge,reikia ciut mintis praskaidrinti o ne tik darbas namai darbas...
as jau po svenciu isibegejau,dabar pats intensyvumas darbu,tik sunku labai su dviem maziukais,auklem nepasitinkiu,tai verciuosi kaip sakant per galva nu bet kaip nors ....
kas cia dar?vezu milijona i darzeli,o as pasikavinti pas drauge,reikia ciut mintis praskaidrinti o ne tik darbas namai darbas...
Labas, visos ramybes busenoj po svenciu. Manosios irgi jau baigesi, vakar visa diena paipaliojomes, siandien jau kibau i darbus, sportus ir t.t.
Labukas
Visoms naujais metais linkiu kuo mažiau bėdų ir kuo daugiau džiaugsmo
Vredniuk,su praėjusiu gimtadieniu
Na o aš beveik jau po balių Dar šį savaitgalį mamos gimtadienis,kitą uošvienės Balius po baliaus.Veselė beje praėjo linksmai Tik vis dar neįvažiuoju į vėžes niekaip
Visoms naujais metais linkiu kuo mažiau bėdų ir kuo daugiau džiaugsmo
Vredniuk,su praėjusiu gimtadieniu
Na o aš beveik jau po balių Dar šį savaitgalį mamos gimtadienis,kitą uošvienės Balius po baliaus.Veselė beje praėjo linksmai Tik vis dar neįvažiuoju į vėžes niekaip
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 10, 18:31)
Perlita man tavo šukuosena nuostabi ( turbūt ten vestuvėm buvo ji)
Aha vestuvėm Niekada nebuvau tokios darius,šį kartą surizikavau ir likau patenkinta
Beje Cukraus pudra,linkiu,kad kuo greičiau baigtus finansiniai sunkumai
QUOTE(***Perlita*** @ 2012 01 10, 16:18)
Labukas
Balius po baliaus.Veselė beje praėjo linksmai Tik vis dar neįvažiuoju į vėžes niekaip
Balius po baliaus.Veselė beje praėjo linksmai Tik vis dar neįvažiuoju į vėžes niekaip
balius po baliaus ir nesibaigia dar niekaip, tai kur tu įvažiuosi į tas vėžes
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 10, 16:31)
Perlita man tavo šukuosena nuostabi ( turbūt ten vestuvėm buvo ji)
ir man ir man!!! LABAI labai labai tokia - wow!