Labu...
Po švenčių
Kaip atėjo, taip išėjo. Viskas super, miela, šilta, ir stebuklų buvo
Šian paskutinis Kalėdų šventimas ir bus baigta
nu vo, kai kas dar švenčia ir šiandien pasirodo
Niamniuška, tavo mažoji snieguolytė tiesiog nuostabi aišku milijonas irgi puikus, bet jau mergytė..mmm
Niamniuška, tavo mažoji snieguolytė tiesiog nuostabi aišku milijonas irgi puikus, bet jau mergytė..mmm
Laba dieniukė
Tai kur visos prašapusios? Naujiesiems intensyviai pasiruošimai vyksta? Bankūchenus kepat?
Aš nuo ryto kaip prisukta lakstau, reikalų reikaliukų aibė, dar reikia maistą pradėti ruoštis Laukiam labai garbingo svečio
Tai kur visos prašapusios? Naujiesiems intensyviai pasiruošimai vyksta? Bankūchenus kepat?
Aš nuo ryto kaip prisukta lakstau, reikalų reikaliukų aibė, dar reikia maistą pradėti ruoštis Laukiam labai garbingo svečio
QUOTE(vapse @ 2011 12 30, 11:22)
darbe prašapau, asmeniškai aš
kokio?
o mes kažkaip labai ramiai, tiesą sakant, laukiam tų naujų metų nors kiek skaičiau horoskopų ir prognozių savo ženklui kitais metais, tai..kaip čia pasakius - ir ištekėt turėčiau, ir diiidelią galimybę pastoti netgi prognozuoja o aš sakau, gal dar luktelsiu.. nors, šiaip nemažai netgi tų bendrinių, viešai rašomų prognozių išsipildė, o gal labiau tiktų žodis 'sutapo', ką prognozuodavo praeitais, užpraeitais metais žiūrėsim, kaip čia bus su šiomis.
šian paskutinė dienelė darbe šiais metais. gaila, labai gaila, kad kai kuriuos vaikučius grupėje matysiu paskutinį kartą..
Dzian dobry
Pas mane siandien irgi biski begimas prasidejo... ale tokie maliooonus rupesciai
Pas mane siandien irgi biski begimas prasidejo... ale tokie maliooonus rupesciai
QUOTE(vredna @ 2011 12 30, 11:42)
Dzian dobry
Naujako sutikimui čia taip maliooniai ruošiatės ar kažkam kitam?
QUOTE(Eglytia @ 2011 12 30, 11:30)
kokio?
Iš Trakų
Maistai suruošti, belieka stalą padengti ir save kažkaip paremontuoti ir bus galima švęsti
Na tai laimingų Naujųjų metų, svajonių išsipildymo
QUOTE(vapse @ 2011 12 31, 15:07)
Iš Trakų
Maistai suruošti, belieka stalą padengti ir save kažkaip paremontuoti ir bus galima švęsti
o geeeras! tai judvi tetulės kartu sutiksit? nu šaunuma!!! net neabejoju, kad bus laaabai gerai ir linksmai, ir dar visaip nuostabiai
aš irgi iš anksto noriu visoms palinkėti, kad ateinantys Naujieji metai su savimi atsineštų ne tik drakoniško ryžto ir tvirtybės, bet ir naujų svajonių, siekių, žemiškų troškimų..dėl kurių išsipildymo būtų verta pakovoti. Dar palinkėsiu, kad nė kiek nemažiau už laimę, meilę, šilumą ir kitus gerus dalykus turėtumėt sveikatos. Ji - vienas svarbiausių variklių kasdienybėje... ir dar, kad ateinantys būtų įdomūs, kupini netikėtumų! Kad būtų gera gyventi
Kelsiu taurę vakarop už mus visas kartu ir už kiekvieną atskirai, mergaitės!
Labas!
Su naujais! As tik siandien atsigaudinet pradeu. Vakar is vapses vakarop gryzau, tai kai dejom dar sampanelio... Ai, visgi nauji metai
Su naujais! As tik siandien atsigaudinet pradeu. Vakar is vapses vakarop gryzau, tai kai dejom dar sampanelio... Ai, visgi nauji metai
Sveikos gyvos sulaukusios Naujųjų Metų.
Nu man kažkaip šiemet visai nesilinki, bet juk kiekviena žinot ko labai labai norisi - tai tas tegul ir išsipildo, kažkur skaičiau, kad šiemet reikia būt ryžtingiems, nesustoti pusiaukelėj ir neabejoti tuo ką jau pradėjai daryti - tai to visoms ir plainkėsiu: eikit iki galo tegul pildosi visi geri sumanymai./ tai ta proga visoms po bučkį
http://www.youtube.c...feature=related
Nu man kažkaip šiemet visai nesilinki, bet juk kiekviena žinot ko labai labai norisi - tai tas tegul ir išsipildo, kažkur skaičiau, kad šiemet reikia būt ryžtingiems, nesustoti pusiaukelėj ir neabejoti tuo ką jau pradėjai daryti - tai to visoms ir plainkėsiu: eikit iki galo tegul pildosi visi geri sumanymai./ tai ta proga visoms po bučkį
http://www.youtube.c...feature=related
QUOTE(vredna @ 2012 01 02, 21:59)
Labas!
nu nieko sau! tik vakar išsiskyrėt svarbu smagiai.
QUOTE(aneSena @ 2012 01 03, 14:06)
Sveikos gyvos sulaukusios Naujųjų Metų.
geriau ir nesugalvosi! puikus palinkėjimas