Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

Labu...

Po švenčių laugh.gif
Kaip atėjo, taip išėjo. Viskas super, miela, šilta, ir stebuklų buvo lotuliukas.gif
Šian paskutinis Kalėdų šventimas ir bus baigta smile.gif
Atsakyti
nu vo, kai kas dar švenčia ir šiandien pasirodo bigsmile.gif

Niamniuška, tavo mažoji snieguolytė tiesiog nuostabi wub.gif aišku milijonas irgi puikus, bet jau mergytė..mmm wub.gif
Atsakyti
Laba dieniukė bigsmile.gif

Tai kur visos prašapusios? Naujiesiems intensyviai pasiruošimai vyksta? Bankūchenus kepat? nail.gif
Aš nuo ryto kaip prisukta lakstau, reikalų reikaliukų aibė, dar reikia maistą pradėti ruoštis rolleyes.gif Laukiam labai garbingo svečio yu.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vapse @ 2011 12 30, 11:22)
Laba dieniukė  bigsmile.gif

Tai kur visos prašapusios?

Laukiam labai garbingo svečio  yu.gif  bigsmile.gif

darbe prašapau, asmeniškai aš biggrin.gif

bigsmile.gif kokio?

o mes kažkaip labai ramiai, tiesą sakant, laukiam tų naujų metų smile.gif nors kiek skaičiau horoskopų ir prognozių savo ženklui kitais metais, tai..kaip čia pasakius - ir ištekėt turėčiau, ir diiidelią galimybę pastoti netgi prognozuoja hihihi.gif o aš sakau, gal dar luktelsiu.. nors, šiaip nemažai netgi tų bendrinių, viešai rašomų prognozių išsipildė, o gal labiau tiktų žodis 'sutapo', ką prognozuodavo praeitais, užpraeitais metais g.gif žiūrėsim, kaip čia bus su šiomis.
šian paskutinė dienelė darbe šiais metais. gaila, labai gaila, kad kai kuriuos vaikučius grupėje matysiu paskutinį kartą..
Atsakyti
Dzian dobry cool.gif

Pas mane siandien irgi biski begimas prasidejo... ale tokie maliooonus rupesciai flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2011 12 30, 11:42)
Dzian dobry  cool.gif

Pas mane siandien irgi biski begimas prasidejo...  ale tokie maliooonus rupesciai  flirt.gif

Naujako sutikimui čia taip maliooniai ruošiatės ar kažkam kitam? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2011 12 30, 11:30)

Iš Trakų bigsmile.gif

Maistai suruošti, belieka stalą padengti ir save kažkaip paremontuoti ir bus galima švęsti biggrin.gif

Na tai laimingų Naujųjų metų, svajonių išsipildymo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vapse @ 2011 12 31, 15:07)
Iš Trakų  bigsmile.gif

Maistai suruošti, belieka stalą padengti ir save kažkaip paremontuoti ir bus galima švęsti  biggrin.gif

Na tai laimingų Naujųjų metų, svajonių išsipildymo  wub.gif

o geeeras! tai judvi tetulės kartu sutiksit? nu šaunuma!!! bigsmile.gif net neabejoju, kad bus laaabai gerai ir linksmai, ir dar visaip nuostabiai biggrin.gif

aš irgi iš anksto noriu visoms palinkėti, kad ateinantys Naujieji metai su savimi atsineštų ne tik drakoniško ryžto ir tvirtybės, bet ir naujų svajonių, siekių, žemiškų troškimų..dėl kurių išsipildymo būtų verta pakovoti. Dar palinkėsiu, kad nė kiek nemažiau už laimę, meilę, šilumą ir kitus gerus dalykus turėtumėt sveikatos. Ji - vienas svarbiausių variklių kasdienybėje... ir dar, kad ateinantys būtų įdomūs, kupini netikėtumų! Kad būtų gera gyventi wub.gif
Kelsiu taurę vakarop už mus visas kartu ir už kiekvieną atskirai, mergaitės! bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
labuka smile.gif
Atsakyti
Labas!
Su naujais! As tik siandien atsigaudinet pradeu. Vakar is vapses vakarop gryzau, tai kai dejom dar sampanelio... biggrin.gif Ai, visgi nauji metai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos sulaukusios Naujųjų Metų.
Nu man kažkaip šiemet visai nesilinki, bet juk kiekviena žinot ko labai labai norisi - tai tas tegul ir išsipildo, kažkur skaičiau, kad šiemet reikia būt ryžtingiems, nesustoti pusiaukelėj ir neabejoti tuo ką jau pradėjai daryti - tai to visoms ir plainkėsiu: eikit iki galo gun_smilie.gif tegul pildosi visi geri sumanymai./ tai ta proga visoms po bučkį oro_buckis.gif
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2012 01 02, 21:59)
Labas!
Su naujais! As tik siandien atsigaudinet pradeu. Vakar is vapses vakarop gryzau, tai kai dejom dar sampanelio...  biggrin.gif  Ai, visgi nauji metai  biggrin.gif

nu nieko sau! tik vakar išsiskyrėt blink.gif biggrin.gif svarbu smagiai.

QUOTE(aneSena @ 2012 01 03, 14:06)
Sveikos gyvos sulaukusios Naujųjų Metų.
Nu man kažkaip šiemet visai nesilinki, bet juk kiekviena žinot ko labai labai norisi - tai tas tegul ir išsipildo, kažkur skaičiau, kad šiemet reikia būt ryžtingiems, nesustoti pusiaukelėj ir neabejoti tuo ką jau pradėjai daryti - tai to visoms ir plainkėsiu: eikit iki galo  gun_smilie.gif tegul pildosi visi geri sumanymai./ tai ta proga visoms po bučkį  oro_buckis.gif

geriau ir nesugalvosi! puikus palinkėjimas mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti