Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

QUOTE(***Perlita*** @ 2011 12 22, 15:42)
Beje ,Perlita per šventę sakė ,kad ji labaiusiai svajoja,kad mamytė būtų laiminga wub.gif Ten siuntė mikrofoną ir visi vaikučiai sakė apie ką svajoja wub.gif Taip taip širdį paglostė,kad ne apie kokią lėkę ar dar ką svajoja wub.gif Va...

Jezus kaip miela wub.gif Šaunuolė Perlita wub.gif

Tai mušimės dabar dėl Iphono box.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai ir jungiuosi prie drakės biggrin.gif O tai čia kaip virusas skaitosi kompe jau yra ar tik bu jei ten spausiu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2011 12 22, 15:42)
Aha viena biggrin.gif Vaikai tik ratuku aplink šoko biggrin.gif
Vapse,geras ta Ihponas,tik imk ka dovanoja biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Ech...dar ir sloga prikibo man..
Ir man žinok meta kad laimėjau Ihponą biggrin.gif  lotuliukas.gif
Beje ,Perlita per šventę sakė ,kad ji labaiusiai svajoja,kad mamytė būtų laiminga wub.gif Ten siuntė mikrofoną ir visi vaikučiai sakė apie ką svajoja wub.gif Taip taip širdį paglostė,kad ne apie kokią lėkę ar dar ką svajoja wub.gif Va...

Šaunuolė Perlita - ne tik Fb šoki, bet dar ir gyvai dainuoji thumbup.gif
sloga , sako ne liga, šiemet pasveiksi
o tavo dukriuka įrodymas, kad viską darai teisingai,
nesiparink dėl tų švenčių, p0asiūlyk chebrai ne tik maistą atsinešti, bet ir po baliaus susitvarkyti.

QUOTE(vapse @ 2011 12 22, 15:52)
Jezus kaip miela  wub.gif Šaunuolė Perlita  wub.gif

Tai mušimės dabar dėl Iphono  box.gif  lotuliukas.gif

Nu ne, nu pypiec, visos laimi ai'ponus, o aš tai NE, o man nei ai'pono, nei ai'ubago neduoda, tai ką aš ryža kokia fool.gif ? Ar man neKalėdos newyear.gif ? Baisiai pasipiktinau, man tai blin tik naują nėštumo kalendorių ištisai S-mas siūlo, reik čia man baisiai, kažkokia diskriminacija ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2011 12 22, 16:14)
Tai ir jungiuosi prie drakės  biggrin.gif  O tai čia kaip virusas skaitosi kompe jau yra ar tik bu jei ten spausiu?  unsure.gif

Skaitosi, kad tau jau šakės biggrin.gif Tai jeigu spausi, gali pasigauti kokį trojaniuką unsure.gif
QUOTE(aneSena @ 2011 12 22, 16:17)
Nu ne, nu pypiec, visos laimi ai'ponus, o aš tai NE, o man nei ai'pono, nei ai'ubago neduoda, tai ką aš ryža kokia fool.gif ? Ar man neKalėdos newyear.gif  ? Baisiai pasipiktinau, man tai blin tik naują nėštumo kalendorių ištisai S-mas siūlo, reik čia man baisiai,  kažkokia diskriminacija  ph34r.gif

lotuliukas.gif

Nu ką reikia eiti ruoštis puoštis user posted image
Atsakyti
Ką galiu pasakyt apie loterijas smile.gif Aš manau greičiau užsidirbsiu ir nusipirksiu nei laimėsiu,tai nežaidžiu ,neperku,nepildau jokių skrajučių ir t.t. Va iponą nusipirkau,ni laimėt nereikia,tai užleidžiu jums vietą thumbup.gif
O dėl susitvarkymo tai praeitais metais (kai Džiugiukui vos mėnuo buvo) atsikėliau ryte ir kai radau namus doh.gif Ant stalo viskas palikta,po stalu irgi kruvikė,kad net pavalgyt dar galėtum,indų sudaužytų irt.t. unsure.gif Visą dieną su pertraukom su susitvarkiau doh.gif
Vapse,kur čia išvarai???
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2011 12 22, 17:23)
Ką galiu pasakyt apie loterijas smile.gif Aš manau greičiau užsidirbsiu ir nusipirksiu nei laimėsiu,tai nežaidžiu ,neperku,nepildau jokių skrajučių ir t.t. Va iponą nusipirkau,ni laimėt nereikia,tai užleidžiu jums vietą thumbup.gif
O dėl susitvarkymo tai praeitais metais (kai Džiugiukui vos mėnuo buvo) atsikėliau ryte ir kai radau namus doh.gif Ant stalo viskas palikta,po stalu irgi kruvikė,kad net pavalgyt dar galėtum,indų sudaužytų irt.t. unsure.gif Visą dieną su pertraukom su susitvarkiau doh.gif
Vapse,kur čia išvarai???

Nu pasakyčiau negražių žodžių daug apie tavo svečius, bet pasakysiu, kad tu tiesiog per gera. Aš tai būčiau "prie progos pasisakius", dažniausiai kaip sakoma, ne kiti kalti, kad nesupranta (mat jiems patogu nieko nesuprasti), o mes pačios kaltos, kad leidžiam užlipti ant gavos, paš... ir patapšnoti. nepriimk asmeniškai, bet jeigu tu jiems nieko taip ir nepasakei (vyras nesiskaito) tai labai patogu galvoti: Va kokia Perlitėlė šaunuolė - visi viskuo patenkinti. Reikėjo tai švogerkai sakyt - žinai mes pas jus atvažiuosim ir stalą atsivešim mirksiukas.gif gerai jau negruzinsiu tavęs prieš šventes, bet suprantu tavo nenuotaiką, kai jau dabar įsivaizduoji finalą. laikykis moterie 4u.gif

Vapse išvarė į cirką - bandys kiniečius atskirti nuo bezdžionių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2011 12 21, 21:59)
Nugis nugis, ką gavai? mirksiukas.gif

aj, mielą 'paketėlį' su kava, arbatėle, rankų darbo saldainiais wub.gif nu...ir dar šį tą laaaabai netikėto (ne brendis biggrin.gif ), ko čia viešai apsidrausiu ir neįvardinsiu smile.gif manau suprasit pačios apie ką aš.
bet smagu tiesiog tas dėmesys.

QUOTE(***Perlita*** @ 2011 12 22, 11:33)
Jooo vakar padainavau,bet tiek jaudinaus  doh.gif Gryžtant į savo vietą tai kelis tetukai (ne mamytės  biggrin.gif ) rodė liuksus thumbup.gif

tai mamytės tokiose situacijose niekada nepalaikys mirksiukas.gif biggrin.gif viskas normaliai! gerai, kad pasisekė nenusidainuoti, juolab, kad solo variantas.

QUOTE(vapse @ 2011 12 22, 15:00)
Laba dienelė  tongue.gif
Einam šiandien į didijį kinijos cirką, tyngiu belekaip, o dar kažkaip reikia prisiruošti meduolius kepti, ot tai nėra įkvėpimo šiemet niekam.

ooo, kaip aš norėjau į tą cirką..bet biskį per vėlai suzgribau.. įspūdžių lauksiu bigsmile.gif

QUOTE(aneSena @ 2011 12 22, 16:17)
sloga , sako ne liga, šiemet pasveiksi

ėėėėė! o mes net spec susirinkimus rengėm, kad tėvam išaiškintume, kad sloga (ypač kai vaikas ateina ir bėga nosis be perstojo arba varvalas kaba kas 5min) ir kosulys - irgi ligos! doh.gif nes jau taaaip užknisa, kai ateini į darbas veikas, per dieną apčiaudo tiesiai į veidą n kartų, po to apkosti, galiausiai varvaliuojančia nosim prabraukia per petį doh.gif
bejei, jokių 'founų' ir man nesiūlo.. schmoll.gif mes aneSena, matyt, būsim kuo prasikaltusios.. o nėštumo kalendorių man irgi laiks nuo laiko pasiūlo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2011 12 22, 19:40)
aj, mielą 'paketėlį' su kava, arbatėle, rankų darbo saldainiais wub.gif nu...ir dar šį tą laaaabai netikėto (ne brendis  biggrin.gif ), ko čia viešai apsidrausiu ir neįvardinsiu smile.gif manau suprasit pačios apie ką aš.
bet smagu tiesiog tas dėmesys.
tai mamytės tokiose situacijose niekada nepalaikys mirksiukas.gif  biggrin.gif viskas normaliai! gerai, kad pasisekė nenusidainuoti, juolab, kad solo variantas.
ooo, kaip aš norėjau į tą cirką..bet biskį per vėlai suzgribau.. įspūdžių lauksiu bigsmile.gif
ėėėėė! o mes net spec susirinkimus rengėm, kad tėvam išaiškintume, kad sloga (ypač kai vaikas ateina ir bėga nosis be perstojo arba varvalas kaba kas 5min) ir kosulys - irgi ligos! doh.gif nes jau taaaip užknisa, kai ateini į darbas veikas, per dieną apčiaudo tiesiai į veidą n kartų, po to apkosti, galiausiai varvaliuojančia nosim prabraukia per petį doh.gif
bejei, jokių 'founų' ir man nesiūlo.. schmoll.gif mes aneSena, matyt, būsim kuo prasikaltusios.. o nėštumo kalendorių man irgi laiks nuo laiko pasiūlo biggrin.gif

Viskas aišku su tavim, gali nesiplėsti mirksiukas.gif
Nu su tom slogom tai žiauru, bet pasakysiu vieną dalyką, kaip 2 vaikų mama. Nu aš kaip durnelė dėl kiekieno vaiko pirstelėjimo imdavau biuletenį su vyresnėle, darbdaviai pyko, vieni iš darbo išmetė, bet aš šventai vykdžiau mamos pareigą ir rezultatas nulinis: atvedi vaiką po savaitės sveikutėlį, o ten grupėje visi apči apčia. Nafik, su antra darau kitaip - rezultatas tas pats. Va pradėjo eit į darželį: savaitė darželį - savaitė namie ir t.t. dabar antra savaitė eina, pakosti , pačiaudo (kaip ir visi kiti grupėj) ir nieko, beveik pasveiko. Žinau, kad neteisinga - neturiu iš ko rinktis. blush2.gif
o dėl ai'ponų, tai man atrodo, kad čia dėl plaukų spalvos - anos tai pakeitė, o mes tai ne, džiaugiuosi kad rožinio kubiko rubiko dar nelaimėjau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneSena: 22 gruodžio 2011 - 21:52
aš tai pikts...
kodėl mano vaikas turi kentėt, jei kitos "neturi ką daryt"?
pvz. man tai neįdomu, ir auklėtojas perspėjau, kad jei priims sergančius kviesiu sanepideminę, jei nori lai prisiima sau ant galvos tokius vaikus.
Nusibodo, kad mano vaikas negali normaliai integruotis, dėl kitų pochuizmo.

nu doh.gif blush2.gif negaliu... nu doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Eglytia @ 2011 12 22, 19:40)
. o nėštumo kalendorių man irgi laiks nuo laiko pasiūlo biggrin.gif

nu susipraskit pagaliau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2011 12 22, 20:36)
Nu pasakyčiau negražių žodžių daug apie tavo svečius,
Vapse išvarė į cirką - bandys kiniečius atskirti nuo bezdžionių  biggrin.gif

Viską esu pasakius,bet jie negirdi ir nenori girdėt doh.gif Atseit man patogiau ,nes vaikus galiu užmigdyt savo lovytėse ir t.t. doh.gif
Nu kaži ar Vredna nepasikabins kokio kiniečio biggrin.gif
Eglyt,malonu kai nors kokią dovanėlę kas padovanoja,vien ta padėka tas dėmesys biggrin.gif Aš auklėtojoms irgi nešiau po maišą dovanų cool.gif Nes manau jų darbas labai sunkus ir atsakingas smile.gif

O dėl slogos tai pas mus irgi veda ir kosinčius,ir sloguojančius doh.gif Jau kiek kartų buvo prašyta,net ant durų rašyta,kad neveskit sloguojančių vaikų,bet vistiek tas pats kiekvienais metais ir viskas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 12 22, 22:53)
aš tai pikts...
kodėl mano vaikas turi kentėt, jei kitos "neturi ką daryt"?
pvz. man tai neįdomu, ir auklėtojas perspėjau, kad jei priims sergančius kviesiu sanepideminę, jei nori lai prisiima sau ant galvos tokius vaikus.
Nusibodo, kad mano vaikas negali normaliai integruotis, dėl kitų pochuizmo.
nu  doh.gif  blush2.gif negaliu... nu  doh.gif

Papildyta:
nu susipraskit pagaliau laugh.gif

Ech, Cukraus pudra, nu nesitaiko ta aplinka prie manęs, ale niekaip, blin, čia skūskis nesiskundęs - dideliam kaime - didelis bordakas (ką kaime - visur tas pats). Toks visuomenės požiūris, sako: nepatinka nevesk - žinai kiek norinčių, o vietų tai kelios, samdykis auklę, arba pati namie sėdėk, ir vaikas nekentės, užtat kentės piniginė, kuri ir taip jau iškankinta, o va kiti bus patenkinti, kažkam atsilaisvins taip trokštama vieta darželyje, aplinka džiaugsis atsikračius reiklios motkos, darželio direktorė mažesniu galvos skausmu. Taigi žmogus visada turi teisę rinktis, bet nevisada turi galimybę (ką čia papurkštausi kai kišenėj vėjai pučia). Pikta, žinoma, kad pikta, o ką daryt: paduot į teismą darželį? auklėtojas, kurios priima tokius vaikus? mamas , kurios tokius atveda? Nu nėr teisybės ant šito svieto. Aš sėdžiu ir putojuos, kai pabandau garsiai išsakyti savo nepasitenkinimą, man sako: fui, tu bjauri, netolerantiška - nu man dzin, aš galiu sau ramiai ir tokia gyventi - dėl savęs, pofig man tas sociumas aš ir taip į jo rėmus netelpu, bet ką daryt su vaikais? Izoliuoti juos nuo visuomenės? Ar leisti ant jų spjaudyti: "šitos motka tai nenormali". Taigi ir taikausi prie tos visuomenės, reikia gyventi, o kaip kitaip. Prisitaikymas irgi viena iš išlikimo sąlygų - kas nesugeba prisitaikyti - tas išnyksta, o taikytis tenka visada mažumai prie daugumos. Aš šiai dienai esu mažuma. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2011 12 23, 12:06)
Prisitaikymas irgi viena iš išlikimo sąlygų - kas nesugeba prisitaikyti - tas išnyksta, o taikytis tenka visada mažumai prie daugumos. Aš šiai dienai esu mažuma.  unsure.gif

Tai va...kad šiais laikais reikia taikytis prie kitų ir tylėt,nes kitaip palaikys nenormalai ir t,.t.
Atsakyti