Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

QUOTE(***Perlita*** @ 2011 12 20, 15:23)
Ai blyn viskas prasidėjo,kad telefą naują sudaužiau,paskui į draugės mašiną įpuoliau (bamperį nubrėžiau),paskui į mano mašinos šoną įpuolė sad.gif O galų gale vyras kaktomuša su vilkiku susidūrė.......mašina netaisoma jo ,ačiū Dievui pats gyvas sveikas unsure.gif Šiandien važiavau į Klaipėdą tai bijau ne tas žodis važiuot  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Va ...pasiguodžiau ..nėra nuotaikos visai....nenoriu nieko verysad.gif

4u.gif Laikykis ir pasistenk negalvoti apie tai kas bloga, sako blogos mintys traukia bėdas, pabandyk džiaugtis nors tuo, kad visi sveiki, gyvi, šventės "ant nosies" - kokie mes vis dėlto turtingi ir kiek daug turime. Sakyk, kad viskas YRA gerai ir bus dar geriau 4u.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū mergaitės už gerus žodžius 4u.gif
O ryt dainuosiu daržely "Tyli naktis" rolleyes.gif Pasidariau žvaigždę ,antroj pusėj žodžius užsirašiau doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2011 12 20, 18:57)
Ačiū ačiū mergaitės už gerus žodžius 4u.gif
O ryt dainuosiu daržely  "Tyli naktis"  rolleyes.gif Pasidariau žvaigždę ,antroj pusėj žodžius užsirašiau doh.gif  ax.gif

wow, nu tu šaunuolė mamka - taip ir toliau 4u.gif gero pasirodymo mirksiukas.gif va taip pamažu atsėlina Kalėdos rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Perlitai ryškiai juodas periodas, būna... ir nieko tu čia žmogus nepadarysi.

Cukraus pudra liuks meduoliai biggrin.gif
QUOTE(Eglytia @ 2011 12 20, 18:01)
nai nai, kokią dovaną 'pasidovanojai'? bigsmile.gif

nugi auskarus tokius... kuklius ale akmenukai užtat geri biggrin.gif biggrin.gif

Vakar su mama kai ryte išvarėm į pardas tai grįžom tik vakare wacko.gif Ale užtat dovanos supirktos, su snoro šaibom susitvarkyta, vynelio ir kito gėrio užsipirkta... žodžiu tvarka cool.gif
Atsakyti
Labas, kas čia per kalėdinės nuotaikos unsure.gif
Aš irgi nei jaučiu, nei laukiu nei iš vis noriu tų kalėdų, nuotaikos absoliutus riebus nulis wacko.gif

Perlita ačiū dievui, kad sveiki gyvi unsure.gif
QUOTE(Eglytia @ 2011 12 17, 16:45)
o aš jau pasigedau tavęs bigsmile.gif

biggrin.gif vargšė ciūcia. O beje, aš kažkaip praleidau tą spalvos keitimą..? g.gif nepamenu, kad būtų kalba apie tai.. nu smalsu smalsu, kaip jums ta ruda pritinka bigsmile.gif

Malionu wub.gif

Ne nesigyriau niekam apie savo eksperimentus. O spalva gavosi tai tokia tamsi juodo šokolado, jomajo kaip baisiai buvo unsure.gif Paskui porą tonų pašviesinau, dabar kai dar pasiplovė kažkiek spalva tai liuks, man patinka cool.gif
QUOTE(vredna @ 2011 12 21, 08:54)
nugi auskarus tokius... kuklius ale akmenukai užtat geri  biggrin.gif  biggrin.gif

Vakar su mama kai ryte išvarėm į pardas tai grįžom tik vakare  wacko.gif  Ale užtat dovanos supirktos, su snoro šaibom susitvarkyta, vynelio ir kito gėrio užsipirkta... žodžiu tvarka  cool.gif

Gera dovana, čia prie žiedo derinai? Apžiūrėsim, įvertinsim bigsmile.gif

Beje, Vredna ruoškis, B nusipirko karaoke, teks ir tau dainuoti hihihi.gif laugh.gif
Atsakyti
O jeeeeeeeeee!!! Maladec TB :DDDDDD

As tai dirbau valanda, soki kuriau. Karocia FB viskas ideta :DDD
Atsakyti
Cukraus pudra, žiūrėjau foto ir beveik užuodžiau jų gardų kvapą.. wub.gif net seilę nurijau. O jau Jokūbas koks šaunuolis pagalbininkas, ką tu ką tu!

QUOTE(***Perlita*** @ 2011 12 20, 18:57)
O ryt dainuosiu daržely  "Tyli naktis"  rolleyes.gif

oj, kaip miela. viena? ar drauge su kitom mamytėm?

QUOTE(vredna @ 2011 12 21, 08:54)
nugi auskarus tokius... kuklius ale akmenukai užtat geri  biggrin.gif  biggrin.gif

akmenukai sakai bigsmile.gif jau įsivaizduoju, kad ne 'špėtnus' išsirinkai mirksiukas.gif

QUOTE(vapse @ 2011 12 21, 15:22)
Ne nesigyriau niekam apie savo eksperimentus.

Beje, Vredna ruoškis, B nusipirko karaoke, teks ir tau dainuoti  hihihi.gif  laugh.gif

ak mat, nesigyrė ji tokia 'smulkmena', kad nebe blondė g.gif biggrin.gif nu tai smagu, kad jei ne iš karto, tai bent dabar pačiai tinka/patinka pokyčiai. šiaip nelabai įsivaizduoju, kiek pagal foto mačius, tavęs su tamsiais plaukučiais rolleyes.gif

woo! čia geras daiktas thumbup.gif

QUOTE(vredna @ 2011 12 21, 16:24)

drinks_cheers.gif nu čia tai super! žodžių trūksta net! biggrin.gif nusijuokiau garsu viena žiūrėdama tą klipuką.
Iš pradžių, kai čia parašei, kad sukūrei šokį, tai pasijungiau tavo FB, žiū tą paskutinį, su tais babausiukais trim, ten pasijungiau, pasijuokiau nuoširdžiai, maniau ten pačiai reikėjo ką prikurti, tai ir turėjai omeny.. o po to, žiūriu šiek tiek žemiau, lyg savo veidą pažinau doh.gif biggrin.gif ale l.mažas vaizdas buvo, teko pasididint, O TEN!?!

o pas mus šian Kalėdų senelis buvo užsukęs ax.gif vaikam džiaugsmo! o dar toks nekomercinis, tikrai pasiruošęs gražią programėlę, bendraujantis - labai patiko. tik va, po to, kadangi ryte mūsų grupei buvo, tai buvo bėdelė vaikams paleist tėvus vėl į darbus ir patiems piet miego eiti doh.gif iki isterijų.. tai net galva įsiskaudėjo šian visą dieną tokiam kaip bičių avily. Ale širdį paglostė tevelių dėmesys wub.gif nesitikėjau tikrai..

ryt paskutinė dienelė ir lėksim švenčių švęsti! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2011 12 21, 16:24)
O jeeeeeeeeee!!! Maladec TB :DDDDDD

Vredna ale gerai pavarei, man patiko, bet man kaip žirafai kol dašuto, nes mestelėjai į darbo pabaigą tai net neįsigilinau, bet nu gerai, aš vėl pradedu tikėti Kalėdomis thumbup.gif

QUOTE(Eglytia @ 2011 12 21, 19:42)
Ale širdį paglostė tevelių dėmesys wub.gif nesitikėjau tikrai..

Nugis nugis, ką gavai? mirksiukas.gif

Ainu apžiūrėti Cukraus pudros kepinių, kas ten per stebuklas.

Vapse, a kas ten pas jumi per karaokės vakarai? A? Kaimynų netiriet? nieks žaliukų neiškviečia? biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Nu Vredna pakėlei nuotaika doh.gif thumbup.gif Kai pasirodo esam šokėjėlės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu negaliu žiūrėjau kelis kartus ir juokiaus lotuliukas.gif
Jooo vakar padainavau,bet tiek jaudinaus doh.gif Gryžtant į savo vietą tai kelis tetukai (ne mamytės biggrin.gif ) rodė liuksus thumbup.gif Tai gal nenusidainavau labai ax.gif biggrin.gif
Va......
Nu einu paskaityt ką parašėt.Abu vaikai namie tai nėra kaip sėdėt prie kompo ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Nu malonu kad nuotaikas pakėliau, pati vakar žvyngavau vis bežiūrėdama biggrin.gif Iš pradžių padariau tik mum su vapse šokį, nes tik jos foto teturiu. Po to gi prisiminiau kad yra visagalis FB su fotkėm smile.gif)))

Mes vakar paipuošėm lemputėm lauke eglę šalia namų (tiksliau ten tuja, ale didelė tai sueina vietoj eglės biggrin.gif ) Supakavom dovanas. Nu karočia beliko tik atkentįt valgymo darymą kūčiom i vsio. KALĖDAI !!! biggrin.gif

Perlita o tai tu viena dainavai??? as su chebra?
Atsakyti
Laba dienelė tongue.gif
Einam šiandien į didijį kinijos cirką, tyngiu belekaip, o dar kažkaip reikia prisiruošti meduolius kepti, ot tai nėra įkvėpimo šiemet niekam.
QUOTE(aneSena @ 2011 12 21, 21:59)
Vapse, a kas ten pas jumi per karaokės vakarai? A? Kaimynų netiriet? nieks žaliukų neiškviečia?  biggrin.gif

Kaip tai kas per vakarai? Eurovizijai gi ruošiames biggrin.gif Kaimynai pas mus kantrūs ir tolerantiški, o gal tiesiog žaliūkų telefono nežino lotuliukas.gif
QUOTE(***Perlita*** @ 2011 12 22, 11:33)
Jooo vakar padainavau,bet tiek jaudinaus  doh.gif Gryžtant į savo vietą tai kelis tetukai (ne mamytės  biggrin.gif ) rodė liuksus thumbup.gif Tai gal nenusidainavau labai ax.gif  biggrin.gif

bigsmile.gif smagu
QUOTE(vredna @ 2011 12 22, 11:58)
Mes vakar paipuošėm lemputėm lauke eglę šalia namų (tiksliau ten tuja, ale didelė tai sueina vietoj eglės biggrin.gif  ) Supakavom dovanas. Nu karočia beliko tik atkentįt valgymo darymą kūčiom i vsio. KALĖDAI !!!  biggrin.gif

laugh.gif

Aš kaip šiemet nenoriu tų užstalės sėdėjimų huh.gif

Kas čia ple su sm darosi, virusų irštva tuoj paliks, pasikeičiau foną į reklaminį, kad tų sušiktų reklamų nemėtytų, tai ne vėl pradėjo mesti, kad laimėjau iphona wub.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2011 12 22, 13:58)
Labas rytas smile.gif Nu malonu kad nuotaikas pakėliau, pati vakar žvyngavau vis bežiūrėdama biggrin.gif Iš pradžių padariau tik mum su vapse šokį, nes tik jos foto teturiu. Po to gi prisiminiau kad yra visagalis FB su fotkėm smile.gif)))

Mes vakar paipuošėm lemputėm lauke eglę šalia namų (tiksliau ten tuja, ale didelė tai sueina vietoj eglės biggrin.gif  ) Supakavom dovanas. Nu karočia beliko tik atkentįt valgymo darymą kūčiom i vsio. KALĖDAI !!!  biggrin.gif

Perlita o tai tu viena dainavai??? as su chebra?

Aha viena biggrin.gif Vaikai tik ratuku aplink šoko biggrin.gif
Na aš irgi supakavau jau dovanas,bet nenoriu svečių nenormaliai doh.gif Kai pagalvoju koks bordelis paliks tai bloga daros unsure.gif Sakiau mb systrai,kad pas ją darom kūčias,tai ji sako,kad stalo neturi doh.gif Blyn reiks padovanot stalą,nes jau atsibodo tos bandos namie unsure.gif
Vapse,geras ta Ihponas,tik imk ka dovanoja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ech...dar ir sloga prikibo man..
Papildyta:
Ir man žinok meta kad laimėjau Ihponą biggrin.gif lotuliukas.gif
Beje ,Perlita per šventę sakė ,kad ji labaiusiai svajoja,kad mamytė būtų laiminga wub.gif Ten siuntė mikrofoną ir visi vaikučiai sakė apie ką svajoja wub.gif Taip taip širdį paglostė,kad ne apie kokią lėkę ar dar ką svajoja wub.gif Va...
Atsakyti