Labukas
Pas mus juodas periodas Tikiuos nauji bus geresni
Pas mus juodas periodas Tikiuos nauji bus geresni
QUOTE(***Perlita*** @ 2011 12 19, 10:32)
nugi..kas nutiko? ar tieisog blogų nutikimų periodas?
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 12 19, 10:35)
Perlita, jei palengvės tai pas mus irgi Tiksliau pas mane
žieminė depresija..ar rimčiau?
Labas... isiroviau protini danti, dar vienas liko . Man jie ziauriai kreivai isauge ir stumia gerus dantis is vietos, plius genda.
Ant dovanu man kazkaip pofig, mazai reikia tai vistiek kazka sugalvosiu
Ryt varom u mamka shopintis. Plius ir sau dovana gimtadieniui gausiu isirinkt
niamniuska man patinka Ungaro vyriski My Webpage bet tai ka as zinau koks tavo vyro skonis...
niamniuska man patinka Ungaro vyriski My Webpage bet tai ka as zinau koks tavo vyro skonis...
QUOTE(***Perlita*** @ 2011 12 19, 10:32)
Kas jumi nutiko?
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 12 19, 10:35)
Perlita, jei palengvės tai pas mus irgi Tiksliau pas mane
??? Cukraus pudra - visada atrodei nepataisoma optimistė, kas dabar darosi?
QUOTE(niamniuska @ 2011 12 19, 19:15)
pries sventines depresijos manau nes as tai laukiu jau kada greiciau tos sventes praeis ...
ka vyrui dovanot?jauciu liksiu prie banalios dovanos-kvepalu,kurie kaip tik baigiasi.turit kokiu pasiulymu apie gerus?nes jis jau 6 metai tuos pacius perka,noriu keisti kvapa
ka vyrui dovanot?jauciu liksiu prie banalios dovanos-kvepalu,kurie kaip tik baigiasi.turit kokiu pasiulymu apie gerus?nes jis jau 6 metai tuos pacius perka,noriu keisti kvapa
Mano subjektyvia nuomone tai man labai in Hugo Boss "Hugo Element", bet kvepalai nu toks labai slidus reikalas.
QUOTE(vredna @ 2011 12 19, 21:03)
Labas... isiroviau protini danti, dar vienas liko . Man jie ziauriai kreivai isauge ir stumia gerus dantis is vietos, plius genda.
niamniuska man patinka Ungaro vyriski bet tai ka as zinau koks tavo vyro skonis...
niamniuska man patinka Ungaro vyriski bet tai ka as zinau koks tavo vyro skonis...
man tai nei raut nereikia - patys krenta, dukrai irgi, pas mumi kažkos burnų tuštėjimo metas, čia kaip sako senoliai: "davė Dievas dantis - duos ir duonos", tai pas mumi " atėmė duoną - atims ir dantis"
cha, o aš pagaliau išsilaikiau mokyklinį teorijos, nes kitaip rupūžės pažymėjimo neduoda, ale pavariau 90 proc., bet jau šiemet teisių tai nematysiu, bo tam filiale laivų vietų nėra praktiniam egzui, bet aš kažkaip nesistresinu, man čia ir taip reikalų pilna, mergaitėms karvanalai, visokie tūsai, pjenkės ir šiaip sudalyvavimai. vnž. bus nauji metai, bus ir ratai
Ai blyn viskas prasidėjo,kad telefą naują sudaužiau,paskui į draugės mašiną įpuoliau (bamperį nubrėžiau),paskui į mano mašinos šoną įpuolė O galų gale vyras kaktomuša su vilkiku susidūrė.......mašina netaisoma jo ,ačiū Dievui pats gyvas sveikas Šiandien važiavau į Klaipėdą tai bijau ne tas žodis važiuot Va ...pasiguodžiau ..nėra nuotaikos visai....nenoriu nieko
QUOTE(niamniuska @ 2011 12 19, 19:15)
joo, kvapas toks dalykas, kad žinant žmogų sunku išrinkti, o čia nepažįstant.. bet man labai labai šitas kvapas - hugo boss
tada dar šitas antonio banderas
QUOTE(vredna @ 2011 12 19, 21:03)
ojoj..dantys tai man išvis brrrrr tema o dar rauti.. jaučiu, kad man irgi vėl teks pasirodyti odontologei, nes vienoj pusėj kažkas 'kirbena' kartais užvalgius ko l.saldaus.
nai nai, kokią dovaną 'pasidovanojai'?
QUOTE(aneSena @ 2011 12 19, 22:00)
cha, o aš pagaliau išsilaikiau mokyklinį teorijos, nes kitaip rupūžės pažymėjimo neduoda, ale pavariau 90 proc.,
sveikinimai! gera pradžia - puse darbo bus ir teisės ir mašiniukas naujais metais, manau.
Perlitai balioooonai balionai balionai.. kad nuotaika pasitaisytų linkėjimas