Laba, junkis junkis i sveikata. Man tai ne plaukai paskutinem dienom galvoj, dantis... rausiu. Aina sikt zodziu
QUOTE(java mata @ 2011 12 15, 17:42)
Sveikutes noreciau prie jusu prisijungti nes taip pat blondine esu
junkis kad jau negali NEblondine būti, tai..kaip tik į mūsų gretas, matyt, tiksi
QUOTE(vredna @ 2011 12 15, 21:48)
Man tai ne plaukai paskutinem dienom galvoj, dantis... rausiu. Aina sikt zodziu
ooooj..o tai čia būtina? ta prasme, kitos išeities (taisyti, gydyti ar pan.) nėra?
QUOTE(java mata @ 2011 12 15, 17:42)
Sveikutes noreciau prie jusu prisijungti nes taip pat blondine esu patarimas nesitamsinkit tu plauku nes paskui atsisviesinti sunku sakau is patirties buvau pries pora metu tamsiai nusidazius tai taip liudna buvo demesio is aplinkiniu daug maziau tai po poros menesiu vel atsisviesinau bet daug vargo ir pinigeliu kainavo sau pasizadejau daugiau niekada kad ir kaip noresiu nesitamsinti plauku
Nu tai prašom, bet kad čia kažkokia pas mumi tradicija - sako: Chebra noriu prisijungti... ir dingsta
QUOTE(vredna @ 2011 12 15, 21:48)
Laba, junkis junkis i sveikata. Man tai ne plaukai paskutinem dienom galvoj, dantis... rausiu. Aina sikt zodziu
A tai kaip su tais plaukais baigėsi?
Nu bet tu čia švenčių proga ... tai jau tokia avarinė situacija?
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 12 16, 13:02)
užknisa ta masinė psichozė, nu man žiauru tos maniakiškos dovanų paieškos, amžinas galvos skausmas kam ką? patiks - nepatiks? reikia - nereikia? o dar kiek kainuoja...
Labs vakars Šiaip ne taip temą radau. *** kai pasikeičiau foną iš sm į imunital favoritų nebegaliu įsijungti, tai vis ir temos nerasdavau
AneSena kaip ir sakiau viskas bus liux taip ir buvo, džiaugiuos už tave, maladec boba taip ir toliau
Vredna šiaip jau labai smalsu tave kuo greičiau pamatyti būtų, bo aš jau irgi apie mėnesį vaikštau ruda Ir netgi baigiu prie savęs priprasti, nors pradžiai net šuo manęs išsigando
Naujoke sveika prisijungusi, priydyte knam išio (čia tipo rusiškai bandžiau sukalbėti )
Niamniuska o kam keisti temos pavadinimą, vis tiek širdyse išliksim blondinėmis
AneSena kaip ir sakiau viskas bus liux taip ir buvo, džiaugiuos už tave, maladec boba taip ir toliau
Vredna šiaip jau labai smalsu tave kuo greičiau pamatyti būtų, bo aš jau irgi apie mėnesį vaikštau ruda Ir netgi baigiu prie savęs priprasti, nors pradžiai net šuo manęs išsigando
Naujoke sveika prisijungusi, priydyte knam išio (čia tipo rusiškai bandžiau sukalbėti )
QUOTE(vapse @ 2011 12 16, 21:43)
Vredna šiaip jau labai smalsu tave kuo greičiau pamatyti būtų, bo aš jau irgi apie mėnesį vaikštau ruda
ach tu pynda kavarska, ir tyli sikna suraukus
Ale mane ta ruda spalva veza... tokia rimtesne jauciuosi Visgi tetai 4-ta desimtis
QUOTE(vredna @ 2011 12 16, 22:07)
Ale mane ta ruda spalva veza... tokia rimtesne jauciuosi Visgi tetai 4-ta desimtis
Ša Nors iš dalies man jau pradeda tikti ta spalva. Po truputį susigyvenu skias
Aš irgi rimčiau jaučiuosi
O tu ple pasirodyk, kap atrodai???
O dabar taip pamsčiau, Vredna greit rodaisi
man ir reikia butinai keisti spalva plauku-noriu buti protinga o del demesio ,tai jau isaugau is to,uztenka man ir vyro demesio per akis
labas
dovanas supirkau,sedziu rami iki svenciu,o poto tik pries kucias maistu apsirupinti ir bus viskas galesim svente svesti nekenciu svenciu ,tiek pinigu issimeto...
labas
dovanas supirkau,sedziu rami iki svenciu,o poto tik pries kucias maistu apsirupinti ir bus viskas galesim svente svesti nekenciu svenciu ,tiek pinigu issimeto...
QUOTE(vapse @ 2011 12 16, 21:43)
Labs vakars Šiaip ne taip temą radau.
o aš jau pasigedau tavęs
vargšė ciūcia. O beje, aš kažkaip praleidau tą spalvos keitimą..? nepamenu, kad būtų kalba apie tai.. nu smalsu smalsu, kaip jums ta ruda pritinka
aš irgi šian paskutines dovanas supirkau, belieka pakuoti. patinka man šits darbelis net kai klausė kai kuriose pardėse, ar supakuoti, tariau 'iškilmingą' NE pačiai smagu! o ir popierius šiemet laabai gražus..ech, radau kuo pasigirt
QUOTE(vredna @ 2011 12 16, 22:07)
NU blin, nu sunku kai pensyja artėja
QUOTE(niamniuska @ 2011 12 17, 10:16)
man ir reikia butinai keisti spalva plauku-noriu buti protinga o del demesio ,tai jau isaugau is to,uztenka man ir vyro demesio per akis
A man tai plaukų spalva proto nei prideda, nei atima, ir nes o bet tačiau, jau per savo ilgą gyvenimą esu išbandžiusi beveik visą spalvų gamą, tai pasilieku ištikima šitai spalvai, nes visos kitos tai ne man
QUOTE(Eglytia @ 2011 12 17, 16:45)
aš irgi šian paskutines dovanas supirkau, belieka pakuoti. patinka man šits darbelis net kai klausė kai kuriose pardėse, ar supakuoti, tariau 'iškilmingą' NE pačiai smagu! o ir popierius šiemet laabai gražus..ech, radau kuo pasigirt
va man tai bėda su dovanų pakavimu ir paslėpt nelabai gaunasi
labas sekmadienio rytas
aš net negaliu įsivaizduoti, kaip atrodyčiau NEblondinė vis ruošiuos, bet neprisiruošiu kada pasimatuoti peruką kokį rudą, juodą..or raudoną
aa, kai mažų piliečių namuose yra, tada jau jo, reikia labai pasukti galvą, kad dovanos išlauktų savo laiko. Aš tai ramiai mb dovaną suvyniotą į popierių vakar padėjau po eglute namie tegul lavina vaizduotę, kas ten slypi
ech, tik savaitėlė beliko.. laukiu, važiuosim į gimtus kraštus pas savus. O ir darbe tik 4d nuo rytojaus ir laivadienių keleta
QUOTE(aneSena @ 2011 12 18, 13:32)
jau per savo ilgą gyvenimą esu išbandžiusi beveik visą spalvų gamą, tai pasilieku ištikima šitai spalvai, nes visos kitos tai ne man
aš net negaliu įsivaizduoti, kaip atrodyčiau NEblondinė vis ruošiuos, bet neprisiruošiu kada pasimatuoti peruką kokį rudą, juodą..or raudoną
aa, kai mažų piliečių namuose yra, tada jau jo, reikia labai pasukti galvą, kad dovanos išlauktų savo laiko. Aš tai ramiai mb dovaną suvyniotą į popierių vakar padėjau po eglute namie tegul lavina vaizduotę, kas ten slypi
ech, tik savaitėlė beliko.. laukiu, važiuosim į gimtus kraštus pas savus. O ir darbe tik 4d nuo rytojaus ir laivadienių keleta