Įkraunama...
Įkraunama...

*Jaukūs blondinių pašnekesiai*

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 12 11, 14:39)

O aš vakar.... važiavau beprotiškai slidžiu keliu, naktį, per šlapdribą... mašina pradėjo slyst, dukart apsisukom  180 l, kampu paplavinėdami po visą kelia ir sustojom 10 cm iki skardžio...  Realiai suvokiu, kad viskas vyko greit, bet man kaip sulėtintas filmas koks... jaučiu, kad užnešė, meta šonan, suku vairą, sukamės, sukamės...stabdau... nuspaudžiau stabdį, žiūriu kaip artėjam prie kelio krašto ir svarstau sustosim ar ne nes daugiau bejėgė... beprotiškai bijojau, kad jei versimės jog Jokūbui nieko nenutiktų...

ujuj unsure.gif gerai, kad laimingai baigėsi.. vaikas labai nenusigando?
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2011 12 11, 15:58)
ujuj unsure.gif gerai, kad laimingai baigėsi.. vaikas labai nenusigando?

miegojo, tai nubudo prieš sustojant jau nelabai supratęs kas nutiko biggrin.gif

aha. tfu, tfu, tfu... viskas gerai,išskyrus, kad nugarą gelia baisiai, net pykina nuo to skausmo. Išgąstis, stresas viskas paveikė. Kaip visgi namo parvažiavau nelabai atsimenu doh.gif

Šiaip MB šaunuolis blush2.gif nors buvo išgėręs, net nepuolė vadovaut, ar už vairo čiupt... sakė galvojo iš kur tokiam laike traktoriuką reiks gaut, kad ištrauktų iš griovio laugh.gif
Atsakyti
nai nai nai, as jau ruda. Kol kas keista i veidrodi ziuret ale taip norejau pasikeist kad streso nulis cool.gif
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 12 11, 16:05)
. sakė galvojo iš kur tokiam laike traktoriuką reiks gaut, kad ištrauktų iš griovio laugh.gif [/i]

biggrin.gif biggrin.gif

Vakar jau kazkaip susimasciau... ka su naujais reiks daryt unsure.gif svest nesevest, su kuo svest ir t.t. Nieko gero taip ir neismasciau
Ir isvis kad kaledos jau uz dvieju savaiciu niekaip neina patiket
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 12 11, 16:05)
miegojo, tai nubudo prieš sustojant jau nelabai supratęs kas nutiko biggrin.gif

Šiaip MB šaunuolis  blush2.gif  nors buvo išgėręs, net nepuolė vadovaut, ar už vairo čiupt... sakė galvojo iš kur tokiam laike traktoriuką reiks gaut, kad ištrauktų iš griovio laugh.gif

tai gerai, kad neapturėjo didžiulio streso, nes nesuprato kas kaip smile.gif

biggrin.gif jo, organizaciniai reikalai svarbu tokiais atvejais.

QUOTE(vredna @ 2011 12 11, 17:01)
nai nai nai, as jau ruda. Kol kas keista i veidrodi ziuret ale taip norejau pasikeist kad streso nulis  cool.gif

Vakar jau kazkaip susimasciau... ka su naujais reiks daryt  unsure.gif  svest nesevest, su kuo svest ir t.t. Nieko gero taip ir neismasciau
Ir isvis kad kaledos jau uz dvieju savaiciu niekaip neina patiket

ruda? bigsmile.gif smalsu! beje, kaip simpatija tokius pasikeitimus įvertino?

nu, aš irgi vis dar neprisiruošiu dovanų supirkti doh.gif bet sąrašiuką, kas kam jau turiu biggrin.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

sian nulekem visa seimynele pavalgyti i nauja indu restorana,ir ka ,pasijautem kaip lietuvoje,visi darbuotojai beveik lietuviai-tai buvo indiskas maistas su lietuviskais prieskoniais biggrin.gif

as del nauju suku galva,tiek uzduociu sugalvoti,ir liko trys savaiteles o minciu nulis doh.gif unsure.gif

ryt sakiau neleksim supirksim visas dovanas kam reikia ir kriukis baigtas-lauksim ramiai kaledu ir stresuotai nauju biggrin.gif

vredna mestelk foto kaip atrodai,blyn as ir vis noriu bet nedrystu drastiskiems pasikeitimams ax.gif
Atsakyti
Ai nenoriu fotkintis, o ir vitiek zinau kad niekas teisybes nepasakys. Visi tik - oj kaip graziai biggrin.gif
Nu as ir pagal save zinau - grazu negrazu vistiek sakai kad grazu, negadinsi gi zmogui nuotaikos.
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2011 12 11, 20:31)
Ai nenoriu fotkintis, o ir vitiek zinau kad niekas teisybes nepasakys. Visi tik - oj kaip graziai biggrin.gif
Nu as ir pagal save zinau - grazu negrazu vistiek sakai kad grazu, negadinsi gi zmogui nuotaikos.

Vredna, man gali rodytis - aš tikrai tiesą pasakysiu, tik, kai aš sakau tai ką galvoju, visi kiti galvoja, kad bajerius skaldau - ot nepratę publika tiesos girdėti biggrin.gif Bet šiemet Kalėdos tai tiesiog atsėlino, net išsigandau, kad tik 2 savaitės likę doh.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

ka arba mesimes kur privaciai bendrauti arba foruma reiks pervadinti-as zadu keisti kordinaliai spalva...kadangi kitamet gyvenime mano bus daug pasikeitimu,tai noriu ir plauku spalva ant nauju pakeisti-treciadieni susitariau su kirpeja kad susitiksim aptarti visko ax.gif

Atsakyti
na, jei jau visos pakeis tą spalvą plaukų, tai..teks tiesiog pervadinti temą tongue.gif biggrin.gif nuo bendravimo su mumis niekas nieko nepaleis biggrin.gif

o mes daržiukyje su vaikais laimėjom šiokį tokį konkursėlį miesto mąstu, bet..problema, kad tėvų tai nenudžiugino doh.gif nes gi reikia važiuot prie savivaldybės puošt pačių padarytais žaisliukais eglutę. Važiuot ir vežti SAVO vaikus, vaje vaje 'bėda' biggrin.gif tai sprendžiam kaip čia prasisukt, kad vistiek sudalyvautume, bent su dalim vaikučių. vat tau ir dalyvavimas..džiaugiamės tik mes su vaikais biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Atsakyti
sveeeiki gyyyyyvi bigsmile.gif
kuo gyvenam? aš tai šian po darbo ryžausi važiuoti dovanų supirkti..tai eina sau, koks žygdarbis, pasirodo karsta.gif žmonių melejonas, net ir vidurdienį, eilutės parduotuvėse irgi tokios atitinkamos biggrin.gif bet beveik visiem radau, ko ieškojau.. tik mb dovanos liko į kitą prekybcentrį nuvažiuoti, šian jau neradau tam jėgų.
dar viena nuostabuma, kad baigiau darbo savaitę, ech nail.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif noreciau prie jusu prisijungti nes taip pat blondine esu biggrin.gif patarimas nesitamsinkit tu plauku nes paskui atsisviesinti sunku doh.gif sakau is patirties buvau pries pora metu tamsiai nusidazius tai taip liudna buvo demesio is aplinkiniu daug maziau tai po poros menesiu vel atsisviesinau bet daug vargo ir pinigeliu kainavo sau pasizadejau daugiau niekada kad ir kaip noresiu nesitamsinti plauku biggrin.gif
Atsakyti