Ko vertas gyvenimas,
jei paskendę rūpesčiuose
nerandame laiko sustoti ir apsižvalgyti...
Nepažvelgiame grožiui į akis,
nepasigrožim jo dailiu šokiu...
/W.H.Davies/
O mes, šaunios, gražios, išmintingos, samojingos ir linksmos. Kartais susirūpinusios, liūdnos, gal šiek tiek nervingos..tai MES, moterys, kurios džiaugiamės, kad radom viena kitą, susibėgam čia kiekviena pagal galimybe sir poreikius paplepėti, pasidalinti džiaugsmais ir, žinoma, rūpesčiais. Tai tiesiog MES - nuostabios ir nepakartojamos!
Kartu ištversim dar vieną melancholišką rudenį ir su nekantrumu ruošimės didžiosioms metų šventėms
o ba, velykine tema baigem ))))
Eglytia ki visada nepasisiukslinai, dekui
Eglytia ki visada nepasisiukslinai, dekui
Labas rytas
Aš su kava,laukiu meistriuko signalizacijos Bandė praeitą naktį kaimynus apvogt tai vyras sugalvojo,kad reikia ir kieme daviklius dėt Baisu man....Ačių D... nepataikė vagys pas mūsų Dabar visada eidama miegot pirmam aukšte signalizaciją jungsiu
Ryt Džiugiuko pirmas gimtadienis wub.gif Jėtus kaip greit laikas bėga
Aš su kava,laukiu meistriuko signalizacijos Bandė praeitą naktį kaimynus apvogt tai vyras sugalvojo,kad reikia ir kieme daviklius dėt Baisu man....Ačių D... nepataikė vagys pas mūsų Dabar visada eidama miegot pirmam aukšte signalizaciją jungsiu
perlita smagu kad jau metukai,as noriu jau kad mano vaikai butu didesni -mazoji kokiu dvieju o milijonas kad butu kokiu penkiu bet dar kiek laukti
labas,sianakt miegojau pakankamai gerai 6 ryte uzmigau ir po poros valandu teko keltis mazoji priprato taip ant ranku kad tik padedi iskart rodo savo grazuji balseli -nutariau kad zada buti operos soliste todel praktika atlieka pirmiausia namuose naktimis milijonas -neturiu zodziu apie ji viena minute geras vaikas,kita minute sypsena nutaises kazka rezga blogo
vsio lekiu miestan,dovanu reikia nupirkti mergikei drauges,rytoj trys metukai gero savaitgalio
labas,sianakt miegojau pakankamai gerai 6 ryte uzmigau ir po poros valandu teko keltis mazoji priprato taip ant ranku kad tik padedi iskart rodo savo grazuji balseli -nutariau kad zada buti operos soliste todel praktika atlieka pirmiausia namuose naktimis milijonas -neturiu zodziu apie ji viena minute geras vaikas,kita minute sypsena nutaises kazka rezga blogo
vsio lekiu miestan,dovanu reikia nupirkti mergikei drauges,rytoj trys metukai gero savaitgalio
Labas. Bet tai kaip atšalo lauke, eina šikt . Rytais mašiną drožiu su kompaktu, nes visi žieminiai rakandai į namą išvežti
Išleidžiu šiandien B į trasą, suku galvą ką čia man nuveikus Gal kas į svečius?
Būtinai junkit signalizaciją! Bet tikrai gerai, kad ne pas jus užsuko. Baisus jausmas sulaukti tokių svečių
Rimtai? Jezau kaip greitai tas laikas bėga..
Eglytia ačiūūūūūū už naują triobą
Išleidžiu šiandien B į trasą, suku galvą ką čia man nuveikus Gal kas į svečius?
QUOTE(***Perlita*** @ 2011 11 11, 10:20)
Būtinai junkit signalizaciją! Bet tikrai gerai, kad ne pas jus užsuko. Baisus jausmas sulaukti tokių svečių
Rimtai? Jezau kaip greitai tas laikas bėga..
Eglytia ačiūūūūūū už naują triobą
Labas,
buciau iki pamelynavimo susigincyjus kad Perlitos vaikui keli menesiai dar tik Sprogo metai belekaip.
Vapse kur B isleidai viena?
Aciuuuuuuu dievui pas mane baliai baigesi... jau atsibodo lakt su visais...
buciau iki pamelynavimo susigincyjus kad Perlitos vaikui keli menesiai dar tik Sprogo metai belekaip.
QUOTE(vredna @ 2011 11 11, 14:49)
Pas švogerį į sodybą, kur daug šnapso ir žvėriukų
Varyk tik pas mane, o tai labai negerai taip staigiai nutraukti
Matau negero man linki Pries pora dienu net kazkaip kepenu srity nemlonu jausma jauciau :DDDD Tai jau sakau - viskas vredna, gana... kuriam laikui
Valinu i sale, sveikai maitinuosi ir t.t. Prie viso to alkoholinio blogio dar ir valgymas dasideda... Jau nelabai turiu ka apsirengt, panika namuose. Zodziu paliava visiska mane uzpuole, nu bet kaip sakant pati kalta - niek i burna nepyle ir nemaitino per prievarta... Nu va pasibedavojau
Dar viena karve susitikau - o, sako, pasitaisius. Nu tik davaei i snuki uz tokius zodzius
Valinu i sale, sveikai maitinuosi ir t.t. Prie viso to alkoholinio blogio dar ir valgymas dasideda... Jau nelabai turiu ka apsirengt, panika namuose. Zodziu paliava visiska mane uzpuole, nu bet kaip sakant pati kalta - niek i burna nepyle ir nemaitino per prievarta... Nu va pasibedavojau
Dar viena karve susitikau - o, sako, pasitaisius. Nu tik davaei i snuki uz tokius zodzius
Gerai, pailsėk, atgauk jėgeles, o tada jau į Šiaulius
Tai rimtai reikėjo duoti tokiai karvei į nosį, ple kaip nekenčiu tokių žmonių
Tai rimtai reikėjo duoti tokiai karvei į nosį, ple kaip nekenčiu tokių žmonių
QUOTE(vredna @ 2011 11 10, 18:50)
aha, aš pati išsigandau pamačius, kad tema buvo velykoms sukurta
aaaačiū stengiausi DĖL JŪSŲ!
QUOTE(***Perlita*** @ 2011 11 11, 09:20)
kąąąą? nu geeeras, jau METAI!? nieko sau.. aš irgi, kaip vredna, tikrai bbūčiau kartu pasiginčijus, kad jam koki puse metukų..
išankstiniai sveikinimai vyrukui
QUOTE(vapse @ 2011 11 11, 13:31)
jooo, man irgi nepatikti..
prašom prašom
o man savaaaaaaaitgalis, lai lai lai oj, savaitgalį Vln prekybcentriuose tik šventės, gimtadieniai, akcijos ir t.t. - nežinosiu kur pult, ką griebt