Sveikos merginos,man irgi plaukai slenka kuokstais niekad dar taip nebuvo,uzsisakiau siandien Biotin ir mociute patare pasidaryt kauke: sumaisyti degtine su pienu kad butu santykis 1:1 palaikyt itrynus plaukus bent pusvalandi ir sake vaikeli pamirsi kad slinko plaukai siandien vakare isbandysiu,tikiuosi pades
QUOTE(Vaidilu @ 2011 11 25, 15:15)
Sveikos merginos,man irgi plaukai slenka kuokstais niekad dar taip nebuvo,uzsisakiau siandien Biotin ir mociute patare pasidaryt kauke: sumaisyti degtine su pienu kad butu santykis 1:1 palaikyt itrynus plaukus bent pusvalandi ir sake vaikeli pamirsi kad slinko plaukai siandien vakare isbandysiu,tikiuosi pades
Jei garbanoti ir sausesni plaukai - degtinė netinka
Bent jau man netiko, nes sausino plauką dar labiau
Na mano plaukai tiesus,bet gal su pienu degtine nesausina taip plauko,blogiau jau nebus nei dabar,reik isbandyt,nes ryte turbut puse plauku palikau sepetyje
Merginos, gal kas artimiausiu metu ruosiasi siustis biotina sau ? gal as galeciau jungtis kartu ? nemoku tiesiog tuo ebay naudotis, neturiu korteles kreditines
aciu
aciu
Man pernai po vasaros atostogų Ispanijoje+streso plaukai pradėjo slinkti kuokstais. Tikrąją to žodžio prasme! Ko tik neisbandziau : pradedant liaudiskomis, namudinemis priemonėmis, baigiant labai brangiais vitaminais is Amerikos būtent nuo plaukų slinkimo ir garsiomis profesionaliomis priemonėmis. Už sampuna, balzama, kauke ir seruma sumokėjau nei daug, nei mazai-apie 700 lt. Deja, niekas nepadėjo, nors sumokejusi tokius pinigus, žinoma, tikėjausi stebuklo. Deja... Plaukai tam kartui buvo tik apstoje slinkti, taciau, kai nustojau saujomis ryti papildus ir pabaigiau brangiasias plaukų prieziuros priemones, problema-tarsi niekų nebutu dingusi .
Mano plaukai siekė juosmeni ir buvo stori, veslus, o, kai pradėjo slinkti, beliko vargana "arklio uodega". Perbraukdavau delnu, tai visa sauja palikdavo plaukų su šaknimis. Maniau, isprotesiu! Dariausi kokius tik įmanoma tyrimus, bet ir tai manęs nepaguode, nes, pasak mediku, jie geri.
Kolegės ikalbeta, nusprendžiau išbandyti aviacini zibala. Ne kosmetini, o ta pati tikrąjį. Juo skalaudavau galva po kiekvieno plovimo. Tiesiog ilasindavau keletą lašų į vonelę ir iskalaudavau. Kvapas labai nekoks, bet tada jau mažiausiai rūpėjo, kad tik nustoti slinkti. Vitaminus geriau Merz special sragees ir pakaitomis po kiekvieno trinkimo naudojau Ampules nuo slinkimo Vischy ir Kerastase. Nežinau, kas konkrečiai pagelbejo ar tiesiog viskas kartu, bet plaukai labai greit nustojo slinkti, sutvirtejo, tapo kaip niekad sveiki ir zvilgantys, be to, pradėjo ataugineti "eziukas". Tai va, metus laiko buvo ramu, nepaprastai džiaugiausi savo gražiais plaukuciais, vis dar tebesiekiancuais juosmeni. Taciau neseniai pastebejau, kad ir vėl jie žiauriai slenka, net vonia, buna, užsikemsa, o kambariai, darbo kabinetas pilni mano ilgu juodu plaukų. Nežinau, jo gero, vėl teks kartot pernykscias procedūras, nes, jei taip kasmet, netruks nupliksiu. O gal čia kaltas ruduo? Kaip kad mano kirpeja sako?
Mano plaukai siekė juosmeni ir buvo stori, veslus, o, kai pradėjo slinkti, beliko vargana "arklio uodega". Perbraukdavau delnu, tai visa sauja palikdavo plaukų su šaknimis. Maniau, isprotesiu! Dariausi kokius tik įmanoma tyrimus, bet ir tai manęs nepaguode, nes, pasak mediku, jie geri.
Kolegės ikalbeta, nusprendžiau išbandyti aviacini zibala. Ne kosmetini, o ta pati tikrąjį. Juo skalaudavau galva po kiekvieno plovimo. Tiesiog ilasindavau keletą lašų į vonelę ir iskalaudavau. Kvapas labai nekoks, bet tada jau mažiausiai rūpėjo, kad tik nustoti slinkti. Vitaminus geriau Merz special sragees ir pakaitomis po kiekvieno trinkimo naudojau Ampules nuo slinkimo Vischy ir Kerastase. Nežinau, kas konkrečiai pagelbejo ar tiesiog viskas kartu, bet plaukai labai greit nustojo slinkti, sutvirtejo, tapo kaip niekad sveiki ir zvilgantys, be to, pradėjo ataugineti "eziukas". Tai va, metus laiko buvo ramu, nepaprastai džiaugiausi savo gražiais plaukuciais, vis dar tebesiekiancuais juosmeni. Taciau neseniai pastebejau, kad ir vėl jie žiauriai slenka, net vonia, buna, užsikemsa, o kambariai, darbo kabinetas pilni mano ilgu juodu plaukų. Nežinau, jo gero, vėl teks kartot pernykscias procedūras, nes, jei taip kasmet, netruks nupliksiu. O gal čia kaltas ruduo? Kaip kad mano kirpeja sako?
gali būti, kad sezoninis slinkimas. ir man šiuo periodu labai labai slenka. ir taip aš tų plaukų turiu mažai, o dar ir tie slenka. Bet pageriu vitaminų kelias pakuotes, labiau pasirūpinu tuo periodu plaukais (sąžiningai kelis kartus per savaitę kaukė, galvos odos pilingas, mažiau feno ir žnyplių naudojimo) ir apsitvarko..bet manau apsitvarko ne tiek nuo mano priežiūros sąžiningos, kiek nuo sezono kaitos pabaigos.
QUOTE(Figūringa @ 2011 11 26, 01:14)
Iš kur gaut to aviacinio žibalo?
Tiesą pasakius, nežinau . Man jo parūpino ta pati kolegė, kuri ir rekomendavo. Nes pas ją pačią ta problema buvo, o, pradėjus skalauti žibalu, reikalai akivaizdžiai pagerėjo. Manau, vyrai daugiau nusimano apie visokius ten žibalus , paklausk. Jo reikia labai nedaug, užtenka vos kelių lašų išskalavimui. Nors kvapas nedėkingas ir nuo tų kelių lašiukų ir net po kelių plovimų po to vis dar juntamas, rezultatas tai atperka . Bet man kažkaip geriau "kvepėti" žibalu nei svogūnu , kurio kvapas tiesiog varo iš proto. Pamenu, draugė darydavo tas procedūras su svogūnu, tai, ypač, jei plaukai gauna drėgmės (nebūtinai lietaus, pakanka pereiti per drėgną orą), neįmanoma būti šalia, nes pykina tas baisus kvapas. O sykį autobuse šalia atsisėdo tokia inteligentiška iš pažiūros moteris, tvarkingai apsirengusi, išsikvėpinusi, ir užuodžiau tą "sveiginantį" aromatą . Jei būčiau akla, manyčiau, kad kokia bomžė prisėdo . Na, tikrai tas kvapas šlykštus, ko gero, neišdrįsčiau po to išeiti į žmones .
QUOTE(Lu Lu @ 2011 11 25, 17:09)
Merginos, gal kas artimiausiu metu ruosiasi siustis biotina sau ? gal as galeciau jungtis kartu ? nemoku tiesiog tuo ebay naudotis, neturiu korteles kreditines
aciu
aciu
As irgi noreciau
kam reikia biotino galiu uzsakyti,parasykit i AZ
Papildyta:
katee pirktas biotinas 5000mcg=5 mg, tai viskas gerai
o jums visiskai teisingai patare 5 mg yra optimalus biotino kiekis siekiant sustabdyti slinkima, 800 mcg =0,8mg tai silpnas.
Papildyta:
QUOTE(katee @ 2011 11 22, 09:58)
Bet ant sio buteliuko rasosi 500mcg, o tai reiskia, kad 0,5mg. Siaip, kai domejausi, buvo buteliukai po 0,8mg (800mcg) ir 5mg. Tai sake, kad tas, kur 0,8mg-tai silpnokas. Na, toks minimumas, kurio reikia parai O tas 5mg stipresnis Tai emiau ta stipresni, aisku
katee pirktas biotinas 5000mcg=5 mg, tai viskas gerai
o jums visiskai teisingai patare 5 mg yra optimalus biotino kiekis siekiant sustabdyti slinkima, 800 mcg =0,8mg tai silpnas.
Sveikos mergaites. Turiu ir as sia bedele-siaubingai slinkt pradejo plaukai. Taigi siandien nusipirkau Biotina,bet negavau 500mg,tai paemiau 300 mg. Vat toki
bet,kad parasyta -''gerti nuo 1iki 4 per diena'' taigi,kiek gi man cia gerti? gal uztektu 2?
Ir kaina kazkaip man labai jau maza pasirode-4.5 £.
bet,kad parasyta -''gerti nuo 1iki 4 per diena'' taigi,kiek gi man cia gerti? gal uztektu 2?
QUOTE(Viva34 @ 2011 11 27, 19:48)
Sveikos mergaites. Turiu ir as sia bedele-siaubingai slinkt pradejo plaukai. Taigi siandien nusipirkau Biotina,bet negavau 500mg,tai paemiau 300 mg. Vat toki
normali kaina,jis nera brangus gerkit 4 per diena manau,nes jei gydyt reik o ne siaip profilaktiskai,manau nepakenks