QUOTE(Ledita1 @ 2011 11 21, 19:24)
As Biotina pirkau Cekijoje - kaina 60 kronu, mazdaug 9lt. Etiketeje buvo parasyta, kad biotinas ne tik nuo plauku slinkimo, bet ir nuo nuovargio, mieguistumo bei lengvos depresijos... Tai vat, as isgeriau pora tableciu, kaip buvo rekomenduota etiketeje ir mieguistumas bei nuovargis dingo, bet visa nakti negalejau uzmigti, antra nakti vel tas pats...Tai siandien jau nebegeriau tu tableciu, o ryt gersiu tik puse tabletes, ziuresim kas bus...
Noreciau paklausti ar kam nors buvo toks poveikis nuo Biotino???
Noreciau paklausti ar kam nors buvo toks poveikis nuo Biotino???
man tikrai tokio poveikio nera na nuotaika gali but ,kad pakelia,arba siaip sutapimas bet kad miegot trukdytu tikrai ne,nes reik gert po 2 kapsules per diena tai as pirma ryte isgeriu antra vakare ,esu ir pries pat miega kazkada gerus ir tikrai nebuvo nemigos,gal jum sutapo su kokia menulio faze ar panasiai
QUOTE(katee @ 2011 11 22, 08:58)
Mano brolio zmona pasakojo (jie gyvena Airijos), kad nuo vandens priklauso. Jai ten ziauriai atsigavo plaukai, stori pasidare, ir visiskai neluzineja. Pas mus labai kalketas vanduo.
va va,tas vanduo tai tikrai labai daug duoda,o ka daryt kad vanduo minkstesnis butu?sodos det?bet kaip plaukai kazin tada issiplautu