Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Ledita1 @ 2011 11 21, 19:24)
As Biotina pirkau Cekijoje - kaina 60 kronu, mazdaug 9lt. Etiketeje buvo parasyta, kad biotinas ne tik nuo plauku slinkimo, bet ir nuo nuovargio, mieguistumo bei lengvos depresijos... Tai vat, as isgeriau pora tableciu, kaip buvo rekomenduota etiketeje ir mieguistumas bei nuovargis dingo, bet visa nakti negalejau uzmigti, antra nakti vel tas pats...Tai siandien jau nebegeriau tu tableciu, o ryt gersiu tik puse tabletes, ziuresim kas bus...
Noreciau paklausti ar kam nors buvo toks poveikis nuo Biotino???

man tikrai tokio poveikio nera schmoll.gif na nuotaika gali but ,kad pakelia,arba siaip sutapimas biggrin.gif bet kad miegot trukdytu tikrai ne,nes reik gert po 2 kapsules per diena tai as pirma ryte isgeriu antra vakare ,esu ir pries pat miega kazkada gerus ir tikrai nebuvo nemigos,gal jum sutapo su kokia menulio faze ar panasiai 4u.gif

QUOTE(katee @ 2011 11 22, 08:58)

Mano brolio zmona pasakojo (jie gyvena Airijos), kad nuo vandens priklauso. Jai ten ziauriai atsigavo plaukai, stori pasidare, ir visiskai neluzineja. Pas mus labai kalketas vanduo.

va va,tas vanduo tai tikrai labai daug duoda,o ka daryt kad vanduo minkstesnis butu?sodos det?bet kaip plaukai kazin tada issiplautu g.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
tai ka?plinkam toliau doh.gif nu man irgi rudeny tragedija su plaukais doh.gif nuejau kirpyklon kirpeja issigando..bet padet nezino kuom..
nes mano plauku slinkimo priezastis nervai..o juos sutvarkyti-nuraminti kol kas nera galimybiu unsure.gif
nuejau snd vaistinen sakau kokiu brangiu vitaminu papirksiu gal pades ir plaukam,ir nervam..atejo pazystama kirpeja,isdurnino mane,kad metau pinigus,sako nusipirk kosmetiny zibala ir dilgeliu arbatos.zibalu istepus palaikyt po to perplaut sampunu,balzamu,ir galiausiai nuskalaut dilgeliu arbatele..sake liuksiskas vaistas drinks_cheers.gif
taip kad nuo rytojaus pradedu gydyma ax.gif parasysiu koki rezultatai bus,nes db padetis tragiska..
na o jei nepades tai rekes keist gyvenamaja vieta(begt nuo uosvio)kad nervai pailsetu ir plaukai neslinktu doh.gif biggrin.gif ir juokinga ir graudu unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gwidita: 22 lapkričio 2011 - 18:37
QUOTE(gwidita @ 2011 11 22, 18:36)
na o jei nepades tai rekes keist gyvenamaja vieta(begt nuo uosvio)kad nervai pailsetu ir plaukai neslinktu doh.gif  biggrin.gif ir juokinga ir graudu unsure.gif  doh.gif

Nuo uošvio ne bėgt reikia, o užsiaugint filosofinį požiūrį į uošvius ir kitas stichines nelaimes biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(nolli @ 2011 11 22, 10:57)
O taip, kai sausi, tai nesmirdi  lotuliukas.gif Bet teko po sios kaukes vasara eit i pasimatyma...Na ir ka, prasidejo liutis, plaukai suslapo,ir  ar del to KVAPO, ar del ko kito, daugiau pasimatymu nebebuvo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na, visu pirma jus irgi duodat biggrin.gif Pries masimatyma tokia kauke darytis lotuliukas.gif
Bet gerai forumiete viena pakomentavo, kad jai del svoguno kvapo daugiau nebuvo pasimatymu, tai jums tikrai pasiseke lotuliukas.gif thumbup.gif Tegul sau eina... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(luckyme @ 2011 11 22, 12:00)
va va,tas vanduo tai tikrai labai daug duoda,o ka daryt kad vanduo minkstesnis butu?sodos det?bet kaip plaukai kazin tada issiplautu g.gif

Na, manau, nelabai mes cia ka galim pakeisti schmoll.gif Yra taip , kaip yra, deja unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2011 11 22, 19:36)
ir galiausiai nuskalaut dilgeliu arbatele..

Esu nusipirkus ir as dilgeliu arbata. Ploviau su ja viena karta. Bet ji taip susmulkinta pakelyje, kad nzn per kokio smulkumo sieteli reikia ja perpilti, nes visos tos zoleles (laaabai smulkios) lieka plaukioti vandeny g.gif Ir kaip skalausi galva su tuo skysciu? Norisi paskui vel skalautii su svariu vandeniu, nes tos zoleles liks plaukuose g.gif Tai dabar pagalvojau, kad reiks praskalaut su dilgelem, pavaikscioti kazkiek laiko (kaip su kauke) ir tada vel skalauti su svariu vandeniu.

Tik dar galvoju...Jusu ta kirpeja pasake, kad reikia su sampunu isplauti, paskui balzama naudoti, o tik paskui dilgeliu arbata. As manyciau, kad balzamo nereikia schmoll.gif Nes jis apgaubia plauka tokia plona plevele (juk butent todel plaukai ir tampa po to glotnus) ir nemanau, kad naturali priemone po to (siuo atveju, dilgeliu nuoviras) gali prasiskverbti i plauka pilnai. Todel, manau, galima apseiti be balzamo. Geriau po visu siu skalavimu, kokiu aliejuku patepti galiukus, kad lengviau issukuoti butu galima g.gif
Papildyta:

Arba, ne lotuliukas.gif Reikia perpilti ta nuovira tiesiog per medziagos gabala koki. Tik ne per merliu, nes vistiek tos smulkios zoleles pateks i vandeni. Na, tokia medziaga gali buti kaip paklodes, pvz. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 22 lapkričio 2011 - 21:55
QUOTE(Luandra @ 2011 11 12, 11:18)
Man atves dabar Baltarusijos gamybos. O Veliua dra noresiu isbandyti Ukrainos gamybos _Korona

Kokia kaina Baltarusijoje, ir kokioje vietoje ieskoti, gal zinote? Ar imanoma rasti vidutiniame mieste, ne Minske?
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2011 11 22, 21:11)
*Nuo uošvio ne bėgt reikia, o užsiaugint filosofinį požiūrį į uošvius ir kitas **stichines nelaimes  biggrin.gif .

*jo..reikia,bet kaip... unsure.gif
**stichine nelaime thumbup.gif lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(katee @ 2011 11 22, 22:58)
Esu nusipirkus ir as dilgeliu arbata. Ploviau su ja viena karta. Bet ji taip susmulkinta pakelyje, kad nzn per kokio smulkumo sieteli reikia ja perpilti, nes visos tos zoleles (laaabai smulkios) lieka plaukioti vandeny g.gif Ir kaip skalausi galva su tuo skysciu? Norisi paskui vel skalautii su svariu vandeniu, nes tos zoleles liks plaukuose g.gif Tai dabar pagalvojau, kad reiks praskalaut su dilgelem, pavaikscioti kazkiek laiko (kaip su kauke) ir tada vel skalauti su svariu vandeniu.

Tik dar galvoju...Jusu ta kirpeja pasake, kad reikia su sampunu isplauti, paskui balzama naudoti, o tik paskui dilgeliu arbata. As manyciau, kad balzamo nereikia schmoll.gif Nes jis apgaubia plauka tokia plona plevele (juk butent todel plaukai ir tampa po to glotnus) ir nemanau, kad naturali priemone po to (siuo atveju, dilgeliu nuoviras) gali prasiskverbti i plauka pilnai. Todel, manau, galima apseiti be balzamo. Geriau po visu siu skalavimu, kokiu aliejuku patepti galiukus, kad lengviau issukuoti butu galima g.gif
[

matai as pirkau ta pakeliuose g.gif sakau bus patogiau g.gif o gal veiksmingumas ne tas g.gif

kirpeja balzamo neminejo,as pati cia taip parasiau blush2.gif bet gerai kad pasakei,tai nedesiu jo schmoll.gif

vakar vakare nuvariau parden,sakau lorealio ta rinkinuka nusipirksiu(juoda)kol yejau y parde pamirsau doh.gif tai matau,kad prie visko dar ir bilobilo reikia doh.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 11 23, 09:08)
*jo..reikia,bet kaip... unsure.gif
**stichine nelaime thumbup.gif  lotuliukas.gif  doh.gif
Papildyta:

matai as pirkau ta pakeliuose g.gif sakau bus patogiau g.gif o gal veiksmingumas ne tas g.gif

kirpeja balzamo neminejo,as pati cia taip parasiau blush2.gif bet gerai kad pasakei,tai nedesiu jo schmoll.gif

vakar vakare nuvariau parden,sakau lorealio ta rinkinuka nusipirksiu(juoda)kol yejau y parde pamirsau doh.gif tai matau,kad prie visko dar ir bilobilo reikia doh.gif  biggrin.gif  blush2.gif

dekit ta balzama , jei jis reikalingas jusu plaukam,jei jus stabdot slinkima,tai ta arbata vienodai sviecia tam plaukui, sis nuoviras reikalingas galvos odai
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 11 23, 11:08)
matai as pirkau ta pakeliuose g.gif sakau bus patogiau g.gif

Niu man visad atrode, kad bet kokia palaida arbata yra geriau g.gif Nes i pakelius nezinia kokias dulkes ideda g.gif Pvz, kaip geriamaja arbata....Juk smagiau lapus uzvirinti (ypac jai arbata stambialape), nei tas dulkytes pakeliuose. Bet cia tik pamastymai. Nors sakau, ta dilgeliu arbat, kuria as pirkau, laaabai susmulkinta. Galejo nesmulkint, lapu pridet dziovintu ir psio g.gif

O cheminio balzamo pries skalavima dilgeliu nuoviru as visvien nedeciau tongue.gif Geriau aliejuku kokiu galiukus paskui patepti, o dar geriau naturaliu aliejuku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 23 lapkričio 2011 - 13:25
Kurios naudojat varnalesu alieju,tai jis saknim skirtas ar paciam plaukui?Buvau pas kirpeja,su slinkimu lyg susitvarkiau,galiukai nebeskilineja,bet sake pats plaukas labai isdziuves pasidare(nes mano plaukai pakankamai ilgi)tai ta dalis nuo peciu mazdaug iki galiuku sausa labai,atrodo ir aliejus naudoju,bet aliejai kiek zinau nedrekina plauku,tik maitina,gal sakau koki jogurta panaudot ar dar koki velnia g.gif o griztant prie varnalesu biggrin.gif saknim ji tept ar visam plaukui? 4u.gif

QUOTE(katee @ 2011 11 22, 21:58)
Tai dabar pagalvojau, kad reiks praskalaut su dilgelem, pavaikscioti kazkiek laiko (kaip su kauke) ir tada vel skalauti su svariu vandeniu.

as skalaudavau is vakaro,pries einant miegot,o ryte galva issiplaudavau kaip paprastai,efektas tikrai buvo,nes jei skalaut po visko tai net nezinau,man plaukai kaip neplauti atrode... blush2.gif idealiausia aisku yra prisirinkti dilgeliu ir ptisidziovinti ziemai,bet jei jau nespejot tai tada ta smulkia arbata tikrai imanoma perkost,kaip saket per "merliu" koki storesni smile.gif is patirties sakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(t@msiaplauke @ 2011 11 22, 23:11)
Kokia kaina Baltarusijoje, ir kokioje vietoje ieskoti, gal zinote? Ar imanoma rasti vidutiniame mieste, ne Minske?

Ieskokite vaistinese
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2011 11 23, 21:56)
Ieskokite vaistinese

aciuks.gif bandysiu surasti.
Atsakyti
dekui Luandra uz jusu patarima su kosmetiniu zibalu ir dilgeliu arbata 4u.gif reiks pabandyti mirksiukas.gif
O didziausioms priesininkems svogunu kaukems,galiu pasakyti,kad po triju dienu svoguno kvapo jau ir nebeliko net trenkant galva.Nezinau ar del vandens(gyvenu Ispanijoje),ar del sampuno(naudoju loreal),ar del dar kazko nei as nei MB jo nebejauciame.Plauku slinkimas sumazejo,bet vis dar yra.Tai si penktadieni dar karta save panuodysiu tongue.gif
Atsakyti