Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(neiste @ 2011 11 18, 17:07)
Taip, atauga drinks_cheers.gif As poliklinikoje dariausi, siek tiek pigiau. 10 proceduru apie 90 lt. Bet man gydytoja paskyre kas antra krioterapijos procedura, nes maise su darsonvaliu (irgi geras dalykas).

O kokiam mieste daretes? blush2.gif Gal zinote kur galima krioterapijos procedura pasidaryti Kaune? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2011 11 18, 11:16)
Noo krioterapijos plaukai neluzineja, o atauga. bet iskar labai daug, todel tie mazyciai plaukai po kiek laiko atrodo kaip nuluze, todel kad stovi kaip antenos  biggrin.gif
As darau krioterapija kiekviena rudeni, kai pradeda slinkti plaukai.  Sia dariau irgi, o po keliu menesiu man vaistineje ziurejo plaukus su aparatu, tai pasake, kad  po 3 is vieno svogunelio auga. Ir slinkima stabdo krioterapija.
Namu salygom nepdarysi sios proceduros. Reikia salone.

O jeigu parsisiusiu aparata is ebay,kodel tada negalima padaryti namuose? Ten kazkoks labai sudetingas procesas?
Atsakyti
vat as lendu su savo svogunu kauke biggrin.gif siandiena dariausi,MB is karto ispejau,bet jis jau priprates prie manes,kad kavos tirsciu sveitikli duse kunui naudoju ir kas kiek laiko su plauku kaukem ekspermentus darau.Na kol plaukai buvo dregni jautesi sioks toks kvapas,o isdziuvo plaukai to kvapo kaip ir nera. mirksiukas.gif Tikrai jau nedvokia taip baisiai kaip kaikurios cia minejo :ax:Prausiuosi du ,o kartais ir tris kartus dienoje,taip,kad kelciau sleikstuli aplinkiniams manes neapkaltinsit.O pinigu leisti chemijai man tikrai gaila,kai yra naturalesnes priemones.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 11 18, 23:57)
O  jeigu parsisiusiu aparata is ebay,kodel tada negalima padaryti namuose? Ten kazkoks labai sudetingas procesas?

Na, abejoju, ar jus nuolat turesite skysto azoto ir turesite salygas jam islaikyti... g.gif ten jokio aparato, apart termoso ir lazdeles nereikia. Gal maisote su darsonvaliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 19 lapkričio 2011 - 10:04
QUOTE(dilgelyt @ 2011 11 19, 00:57)
O  jeigu parsisiusiu aparata is ebay,kodel tada negalima padaryti namuose? Ten kazkoks labai sudetingas procesas?

O koki aparata? Darsonval cia kita procedura. Krioterapija daroma ne su aparatu o su skystu ozotu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 19 lapkričio 2011 - 10:31
QUOTE(Jacke28 @ 2011 11 18, 23:44)
Gal zinote kur galima krioterapijos procedura pasidaryti Kaune?  4u.gif

Mane irgi labai domintu tokios proceduros Kaune ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 11 19, 11:03)
Na, abejoju, ar jus nuolat turesite skysto azoto ir turesite salygas jam islaikyti...  g.gif  ten jokio aparato, apart termoso ir lazdeles nereikia. Gal maisote su darsonvaliu  4u.gif

QUOTE(Luandra @ 2011 11 19, 11:27)
O koki aparata? Darsonval cia kita procedura. Krioterapija daroma ne su aparatu o su skystu ozotu

Sumaisiau su Darsonval. blush2.gif
Gal bandet abi proceduras ir galit pasakyti,kad su azotu zymiai veiksmingesne?
Atsakyti
as irgi pasisakysiu , nes ir mane tai paliete. kai gime antras vakas, kazkur po 3 men pradejo slinkti plaukai , mazdaug koki pusmeti nesustojant. man buvo sokas,nes plaukai ilgi ir kiekviena ryta pilna pagalve plauku, kiek kartu sukuoju per diena pilnas sepetys, plaunant vel, pilnos grindys kasdien, nu zo kosmaras is didziosios K. ko nedariau net nzn , viska ka galejau. cemeryciu vanduo, , svogunas, Lakme kapsules, keiciau sampunus, trinktura saknims stiprinti, varnalesu aliejus, kazkokia kauke su majonezu ir kiausiniu, ir gal dar neatsimenu kas. Tik zinau , kad naudodama priemones aiskiai supratau , kad mano atveju tai laikina, reikia kad organizmas po gimdymo atsistatytu. dar geriau vitaminus , bendrai stiprinancius. dabar jau nustojo slinkti, nors aisku, buna keli plaukai iskrenta, bet tai normalu
Atsakyti
as tai dar praejusioje temoje minejau, kad padeda biotinas, nu zinokit man ne tik , kad nustojo slinkti ir augti nauji mazi plaukeliai, bet ir ir i ilgi akivaizdziai sparciau auga. as jau antra buteliuka pradejau
geriu toki user posted image
nezinau ar cia sutapimas ar kaip, bet emus gerti biotina pastebejau, kad maziau riebaluotis eme plaukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 20 lapkričio 2011 - 18:24
QUOTE(Simona82 @ 2011 11 19, 01:20)
1. Na kol plaukai buvo dregni jautesi sioks toks kvapas,o isdziuvo plaukai to kvapo kaip ir nera. mirksiukas.gif
2. Prausiuosi du ,o kartais ir tris kartus dienoje,taip,kad kelciau sleikstuli aplinkiniams manes neapkaltinsit.

1. Butent drinks_cheers.gif Yra kvapas tik tada kai dregni plaukai. O kad pajusti ta sausu plauku kvapa, tai zmogus jau nosi turi ikisti tau i plaukus, tada gal ir pajus biggrin.gif Todel, tikrai praejus pro sali ne smirdesi zmogui svogunais schmoll.gif
2. na, tom, kurios bijo suprakaituoti (kaip viena persona cia rase) tada ir sportuoti negalima biggrin.gif Nes neduok Dieve suprakaituosi lotuliukas.gif Ir mylietis lotuliukas.gif Juk kelsi sleikstuli lotuliukas.gif doh.gif
O dar ka noriu pasakyti, jai tavo organizmas (ir zinoma skrandis) yra prikimastas nezinia kuom, tada gal ir dvoksi suprakaitavus, tik koja pakelus. O jai organizmas svarus, tai net 2 val. pasportavusi ne smirdesi taip biggrin.gif
Ir ka reiskia "gyvensiu ne taip sveikai, bet jausiuos gerai"? doh.gif Cia reiskia, kad kai kemsi cepakus ir uzgeri alum, tai tuo momentu jautiesi gerai? biggrin.gif Nes juk skanu, nors ne taip sveika lotuliukas.gif Tik kazin ar ilgai gerai jausies biggrin.gif

Sorry, issiplieciau blush2.gif

Beje, kavos tirsciu pylingas Super! thumbup.gif Visada tik ji ir naudoju, tik dar ipilu naturalaus alieju (argano., pvz). Ir drekina ir pylinguoja thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(noraeleo @ 2011 11 20, 19:20)
as tai dar praejusioje temoje minejau, kad padeda biotinas, nu zinokit man ne tik , kad nustojo slinkti ir augti nauji mazi plaukeliai, bet ir ir i ilgi akivaizdziai sparciau auga. as jau antra buteliuka pradejau
geriu toki user posted image
nezinau ar cia sutapimas ar kaip, bet emus gerti biotina pastebejau, kad maziau riebaluotis eme plaukai

O ji galima bet kokioj vaistinej nupirkti?

Ir gal kas zino kur atlieka krioterapija Klaipedoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2011 11 20, 23:08)

Gryno biotino (vit. H) -- tokio kaip parodyta -- Lietuvoje pirkti apskitai nėra. Išeitys realiai yra dvi: arba pirkti užsienyje, arba pirkti vitaminus/papildus, į kurių sudėtį įeina ir biotinas.
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2011 11 21, 00:08)

nea, nera arba per skelbimus ieskoti arba is jav internetiniu siustis
Atsakyti