Jis neriebalina plaukų, kvapas specifinis, bet esu tiek pripratusi, kad nesukelia jokių neigiamų jausmų.
Naudojimas: Išsitepti plaukų šaknis ir (aš dar keletą minučių pamasažuoju sukamaisiais judesiais) galvą, laikyti galima ir visą dieną ir visą parą ir keletą valandų prieš plovimą, priklausomai nuo to, kaip dažnai plaunate galvą.
Mano plaukai ilgi, taigi vieno buteliuko užtenka 2kartams (bet aš negailiu), taigi jei tik kam padės mano patarimas, į sveikatą
p.s Čemeryčių vanduo buvo naudojamas nuo utėlių senesniais laikais , bet manęs tai ne glumina nes jo veikliosios medžiagos stirpina plauką, o man tas labai tinka
Papildyta:
QUOTE(beatka1983 @ 2011 11 17, 00:36)
siandien nupirkau pantogar vaistuku nuo slinkimo. parasysiu kai sugersiu bent menesio kursa atsiliepima.
beja - jais LT prekiauja tik Gintarine vaistines - jeigu turite IKI premia kortele- tai taikoma 10% nuolaida. as uz 90tab pakuote - sumokejau 91 lt siandien
beja - jais LT prekiauja tik Gintarine vaistines - jeigu turite IKI premia kortele- tai taikoma 10% nuolaida. as uz 90tab pakuote - sumokejau 91 lt siandien
Esu naudojusi "Pantogar", jokių pastebimų rezultatų nejaučiau ir nemačiau ;/ bet mano pažįstamai, kuri tikrai turėjo problemų su slinkimu, net iki tiek, kad vienoje vietoje buvo išplikę plaukų nemažai, jai padėjo šie vaistai nerealiai greitai, taigi manau nuo organizmo priklauso, būtinai parašyk kaip sekėsi, labai įdomu