Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Asmeniškai man labai labai padeda čemeryčių vanduo..vaistineje kainuoja 5lt
Jis neriebalina plaukų, kvapas specifinis, bet esu tiek pripratusi, kad nesukelia jokių neigiamų jausmų.
Naudojimas: Išsitepti plaukų šaknis ir (aš dar keletą minučių pamasažuoju sukamaisiais judesiais) galvą, laikyti galima ir visą dieną ir visą parą ir keletą valandų prieš plovimą, priklausomai nuo to, kaip dažnai plaunate galvą.

Mano plaukai ilgi, taigi vieno buteliuko užtenka 2kartams (bet aš negailiu), taigi jei tik kam padės mano patarimas, į sveikatą smile.gif

p.s Čemeryčių vanduo buvo naudojamas nuo utėlių senesniais laikais lotuliukas.gif , bet manęs tai ne glumina nes jo veikliosios medžiagos stirpina plauką, o man tas labai tinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(beatka1983 @ 2011 11 17, 00:36)
siandien nupirkau pantogar vaistuku nuo slinkimo. parasysiu kai sugersiu bent menesio kursa atsiliepima.
beja - jais LT prekiauja tik Gintarine vaistines - jeigu turite IKI premia kortele- tai taikoma 10% nuolaida. as uz 90tab pakuote - sumokejau 91 lt siandien

Esu naudojusi "Pantogar", jokių pastebimų rezultatų nejaučiau ir nemačiau ;/ bet mano pažįstamai, kuri tikrai turėjo problemų su slinkimu, net iki tiek, kad vienoje vietoje buvo išplikę plaukų nemažai, jai padėjo šie vaistai nerealiai greitai, taigi manau nuo organizmo priklauso, būtinai parašyk kaip sekėsi, labai įdomu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2011 11 17, 11:27)
Geriausia yra krioterapija. Super veikminga, pilna galvau nauju plauku pas mane smile.gif

Cia proceduros su azotu, taip? Ar su elektra?
Vienu metu ejau i krioterapija ir darsonvali, bet kuris yra kuris nebeprisimenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 11 17, 13:40)

Padėjo tik geriau smirdėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 11 16, 14:30)
tai nuo slinkimo jūsų nuomone tik vienintelis svogūnas tepadeda, nes kaip rašot arba vaikštai nuplikus, arba smirdanti svogūnu? Galiu pasakyti, kad yra daugybė kitų priemonių, efektingų ir veiksmingų, jei gaila pinigų tam, ir labiau priimtina smirdančiai vaikščiot tai prašau. Bet manau geriau investuoti į normalias priemones, nei kelti šleikštulį sau ir kitiems. Ir niekam nerekomenduoju svogūno. schmoll.gif

Kas cia dabar? blink.gif
Jai pateiksiu jums visas sarasa, ka as isbandziau, tai pavargsit skaityti doh.gif Naturalu, kad parasau, kas ipatingai padejo. O apie tai, kad man gaila pinigu priemonems, tai geriau nekalbekit. Paskaitykit sena tema. Esu ir Kerastase ampules naudojusi uz 450lt doh.gif Rasiau jau apie tai. Nes pati dirbau su brangiom priemonem ir turejau galimybe daug ka isbandyti. Ir Alpecin Losjona su sampunu ir dabar naudoju. Ir ka? Lengviau dabar jums? Bet...
Rasau, kas is tiesu padeda. Jus, matyt, tik sau pliusiuka uzdedat, brangesne priemone nusipirkus biggrin.gif Net nesusimastydama apie sudeti ir TIK laikina brangiuju priemoniu poveiki doh.gif kalbekim kaip yra is tiesu. Ir jai pradesiu cia smulkiai pasakoti apie ieinamus ingridientus i jusu tuos brangiuosius sampunus, kurie ieina ir i visokius., pvz., langu valiklius, tai kazin kaip bus. Aisku, neisvengsi visos chemijos, bet daug daugiau turiu ziniu apie tai, negu jus doh.gif
Niekas jusu nevercia to svoguno naudoti, taip kad aprimkit ir nesiputuokit biggrin.gif O tai taip uzsiputavot, atrodo, kad jus vercia ta svoguna kas nors naudoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 17 lapkričio 2011 - 20:52
Putojiesi tai tik tu. smile.gif Žinių tai klausimas kuri daugiau turi. smile.gif Tik matyt kiekvienai yra savi prioritetai. Man vienas iš svarbiausių prioritetų yra būti švariai, be jokių nemalonių kvapų. Negaliu numoti į tai ranka. Žinai, kitas nuolat dvoks, bet nenaudos jokių dezikų, nes juk aliuminis- baisu! Botulino injekcijos- o dieve, dar baisiau! Gyvenk savo sveikuolišką gyvenimą, ir jausk krūva nemalonių pojūčių, o aš gyvensiu ne tokį sveiką, bet bent jau jausiuos gerai. Man tai 100 kart svarbiau. smile.gif
Atsakyti
Krioterapija yra gydymas salciu. T.y. kai jums daro su azotu, tai vad kriomasazas 4u.gif Tik girdejau, kad nuo jo lb luzineja plaukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 11 17, 21:54)
Putojiesi tai tik tu. smile.gif  Žinių tai klausimas kuri daugiau turi.  smile.gif  Tik matyt kiekvienai yra savi prioritetai. Man vienas iš svarbiausių prioritetų yra būti švariai, be jokių nemalonių kvapų. Negaliu numoti į tai ranka. Žinai, kitas nuolat dvoks, bet nenaudos jokių dezikų, nes juk aliuminis- baisu! Botulino injekcijos- o dieve, dar baisiau! Gyvenk savo sveikuolišką gyvenimą, ir jausk krūva nemalonių pojūčių, o aš gyvensiu ne tokį sveiką, bet bent jau jausiuos gerai. Man tai 100 kart svarbiau. smile.gif

O jetau, koks elitas! Pasmirdesi, nenumirsi biggrin.gif Net juokas ima doh.gif Ko cia tupi tuoj temutej, jai tau viskas gerai? doh.gif
Nereikia painioti elementarios higienos ir gydymo laikotarpio doh.gif Perlenkei lazda su tuo dvokimu del to, kad dezodoranto buteliukas aliumininis doh.gif Visiskai ne i tema schmoll.gif Be to, gali ir is naturaliu priemoniu pasigaminti kvepalus - naturalus EA yra, hidrolatai naturalus ir pan.). Kas gerai nores kvepet, ir atrodyt ne tik isoriskai gerai, bet ir is vidaus, tas ras iseiti. ir kazin, kuris gyvenimas brangesnis-naturalus ar sintetinis. Bet as cia nepropoguoju sveika gyvenima. Neimanoma isvengti visos chemijos. Bet kaip pavizdys.
Pailsek, o tai smegeneliai nuo konservantu jau isdziuvo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Balalaika. @ 2011 11 17, 21:54)
o aš gyvensiu ne tokį sveiką, bet bent jau jausiuos gerai.

iki tam tikro laiko, brangioji lotuliukas.gif
Juk neimanoma., pvz., nesportuojant (sveikoliskai NE gyvenant) gerai jaustis, ane? Arba nesveikai maitintis ir gerai jaustis kazin ar imanoma biggrin.gif Nu uzsidesi suknele uz 700lt. Bet tai tik is isores, o viduj smirdesi nemaizau nei tas svogunas lotuliukas.gif Cia irgi kaip pavizdys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 17 lapkričio 2011 - 21:43
Beje, negrazu, nepazistamiems zmoniems tu(-kinti) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 17 lapkričio 2011 - 21:59
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 11 17, 22:13)
Krioterapija yra gydymas salciu. T.y. kai jums daro su azotu, tai vad kriomasazas  4u.gif Tik girdejau, kad nuo jo lb luzineja plaukai  g.gif

Noo krioterapijos plaukai neluzineja, o atauga. bet iskar labai daug, todel tie mazyciai plaukai po kiek laiko atrodo kaip nuluze, todel kad stovi kaip antenos biggrin.gif
As darau krioterapija kiekviena rudeni, kai pradeda slinkti plaukai. Sia dariau irgi, o po keliu menesiu man vaistineje ziurejo plaukus su aparatu, tai pasake, kad po 3 is vieno svogunelio auga. Ir slinkima stabdo krioterapija.
Namu salygom nepdarysi sios proceduros. Reikia salone.
As dariau Grozio eksperte. jeigu iskart moki uz 10 proceduru kaina 150 lt. Visainedaug, jeigu paliginti, kad as anksciau Kosmedijoje dariau po 30 lt uz viena procedura. Tik grozio eksperto mesitre man asmeniskai visai nepatiko, nieko neaiskino, nekalba su manim. Bet kitos iseitie neturejau, nes tik ji ten daro.
Dar pazistama pasake, kad dare pas viena mestre namuose ir kainavo 10 lt uz viena procedura. Bet numeriuko tos mesotres dar neturiu, nes darysiu gal pavasari arba rudeni kita karta.
Atsakyti
QUOTE(1evukas1 @ 2011 11 16, 19:50)
Sveiki, as pradejau naudoti ampules su placenta, baigus kursa parasysiu kaip sekesi  smile.gif .

Ir dar tas aparaciukas cia kur pirmame ir antrame puslapyje aptarinejamas ebay galima nusipirkti su atsiuntimu uz 100lt  mirksiukas.gif

gal galima nuoroda?nes man gaunas arba kaina ~180lt arba jei ten po 20-30$ tai nei vienas pardavejas nesiuncia i Lietuva g.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2011 11 18, 11:26)
gal galima nuoroda?nes man gaunas arba kaina ~180lt arba jei ten po 20-30$ tai nei vienas pardavejas nesiuncia i Lietuva g.gif

Plius dar muitas. As irgi ziurejau, tai nieko pigaus ebay neradau
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2011 11 18, 12:16)
Noo krioterapijos plaukai neluzineja, o atauga. bet iskar labai daug, todel tie mazyciai plaukai po kiek laiko atrodo kaip nuluze, todel kad stovi kaip antenos  biggrin.gif
As darau krioterapija kiekviena rudeni, kai pradeda slinkti plaukai.  Sia dariau irgi, o po keliu menesiu man vaistineje ziurejo plaukus su aparatu, tai pasake, kad  po 3 is vieno svogunelio auga. Ir slinkima stabdo krioterapija.
Namu salygom nepdarysi sios proceduros. Reikia salone.
As dariau Grozio eksperte. jeigu iskart moki uz 10 proceduru kaina 150 lt. Visainedaug, jeigu paliginti, kad as anksciau Kosmedijoje dariau po 30 lt uz viena procedura. Tik grozio eksperto mesitre man asmeniskai visai nepatiko, nieko neaiskino, nekalba su manim. Bet kitos iseitie neturejau, nes tik ji ten daro.
Dar pazistama pasake, kad dare pas viena mestre namuose ir kainavo 10 lt uz viena procedura. Bet numeriuko tos mesotres dar neturiu, nes darysiu gal pavasari arba rudeni kita karta.

Taip, atauga drinks_cheers.gif As poliklinikoje dariausi, siek tiek pigiau. 10 proceduru apie 90 lt. Bet man gydytoja paskyre kas antra krioterapijos procedura, nes maise su darsonvaliu (irgi geras dalykas).
Atsakyti