Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Sveikos mamytės, nesilaukiu ir atrodo nesergu jokiomis rimtomis ligomis, bet jau ilgą laiką pastebiu, kad mano plaukai plaukučiai negailestingai slenka. Ne tik nuo galvos, bet ir antakiai jau retinasi. Kuokštais nekrenta, bet nusimaudžiusi jų nemažai randu vonioje... Bandau vis nepatingėti ir skalauti dilgėlėmis, įtrinti aliejais ir panašiai, bet paskui pagalvojau, kad kaip tik jau keletą metų iš eilės vartoju antialerginius vaistus, gal dėl jų man taip krenta plaukai?
Atsakyti
LuLu, o kia priezastis ? as esu visiskai sveika, jokiu problemu neturiu ir nerandu priezasties, stesas.... bet jis visa laika buna, viena karta didesnis, kita mazesnis
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2012 04 30, 18:19)
LuLu, o kia priezastis ? as esu visiskai sveika, jokiu problemu neturiu ir nerandu priezasties, stesas.... bet jis visa laika buna, viena karta didesnis, kita mazesnis

Niu man nustate genetini slinkima... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sausainuukas @ 2012 04 30, 17:34)
Sveikos mamytės, nesilaukiu ir atrodo nesergu jokiomis rimtomis ligomis, bet jau ilgą laiką pastebiu, kad mano plaukai plaukučiai negailestingai slenka. Ne tik nuo galvos, bet ir antakiai jau retinasi. Kuokštais nekrenta, bet nusimaudžiusi jų nemažai randu vonioje...  Bandau vis nepatingėti ir skalauti dilgėlėmis, įtrinti aliejais ir panašiai, bet paskui pagalvojau, kad kaip tik jau keletą metų iš eilės vartoju antialerginius vaistus, gal dėl jų man taip krenta plaukai?

manau, visai realu, kad organizmas nuo tų vaistų nualintas yra.
Atsakyti
QUOTE(Sausainuukas @ 2012 04 30, 17:34)
Sveikos mamytės, nesilaukiu ir atrodo nesergu jokiomis rimtomis ligomis, bet jau ilgą laiką pastebiu, kad mano plaukai plaukučiai negailestingai slenka. Ne tik nuo galvos, bet ir antakiai jau retinasi. Kuokštais nekrenta, bet nusimaudžiusi jų nemažai randu vonioje...  Bandau vis nepatingėti ir skalauti dilgėlėmis, įtrinti aliejais ir panašiai, bet paskui pagalvojau, kad kaip tik jau keletą metų iš eilės vartoju antialerginius vaistus, gal dėl jų man taip krenta plaukai?

patarciau skydliauke issitirti. Buvo ir man taip.
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 04 30, 23:53)
patarciau skydliauke issitirti. Buvo ir man taip.

Bet jei skydliaukės veikla normali, o tik mazgelių randa, tai irgi turi įtakos slinkimui? g.gif
Atsakyti
Del to tiksliai pasakyt negaliu, bet manau, kad itakoja.

QUOTE(deltadu @ 2012 05 01, 17:30)
Bet jei skydliaukės veikla normali, o tik mazgelių randa, tai irgi turi įtakos slinkimui? g.gif

Atsakyti
Sveikos, man irgi kaip slenka taip slenka sad.gif Nors dariausi tyrimus, viskas ok, stresu jokiu nepatiriu. Nzn jau ka ir bedaryti..
Atsakyti
Man visada padeda tik kosmetinis žibalas, o ir kainuoja centus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nemeganfox @ 2012 06 01, 16:31)
Man visada padeda tik kosmetinis žibalas, o ir kainuoja centus smile.gif

zibalas- nafta, kaip jis gali padeti nuo plauku slinkimo ?
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 06 05, 14:59)
zibalas- nafta, kaip jis gali padeti nuo plauku slinkimo ?

ojezus..nepatarciau zibalo naudot nepatestavus savo odos doh.gif blink.gif as nudeginau visa galvos oda blink.gif nuejo sasais..ir poveikio jokio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2012 03 13, 19:59)
aš nuo 5,000 mcg pradėjau, po vieną tabletę per dieną.. Bet jau negeriu trečia diena, kol kad veidas nelabai taisosi  g.gif

tai va, nutraukus, po kokios savaitės ar kiek daugiau baigėsi visi bėrimai smile.gif
Atsakyti