Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 20, 15:18)
Del cinko - koki pusmeti ji geriu ir as, bet pradejau daugiau del odos reikalu -  taciau plaukai tikrai neslenka.. O anksciau buvo linke. Tai gal ir padejo visgi.  ax.gif

Visai gryną gėrėt? O Ca Mg Zn kompleksas kažin nepadėtų? g.gif

Beje, mažokai atsiliepimų radau apie Fitoval į šaknis įtrinamą balzamą, šampūnas kažkada seniau padėjo, galvoju gal balzamas labiau veiksmingas..
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 20, 05:17)
Visai gryną gėrėt? O Ca Mg Zn kompleksas kažin nepadėtų?  g.gif

Beje, mažokai atsiliepimų radau apie Fitoval į šaknis įtrinamą balzamą, šampūnas kažkada seniau padėjo, galvoju gal balzamas labiau veiksmingas..

Man labai patiko sis straipsnelis apie cinka - http://www.maistassp....lt/lt?cid=7496 - konkretus, aiskus. Konkreciai apie plaukus - 15 punktas. 4u.gif
Geriau viena, kuri laika dviguba doze, nei parasyta ant pakuotes. Ca Mg Zn kompleksas apskritai gerai - gerdavau pavasariais, kai mokslai buvo.. Tik nezinau, kiek ten jo pasisavina.
Kai magnio jauciu pritrukstu - geriu atskirai miltelius ("Magnesium diasporal"-geriausi man).
Fitoval itrinamo nesu naudojus, o sampuna kokius 3 kartus.. Labai neblogas.
A, prisiminiau, kad kazkada nesunaudojau iki galo kazkoki skystala Fitoval itrinama. Nesunaudojau tik del to, kad man pritruko tada kantrybes ir pastovumo ji naudot. Nezinau, ar cia mes apie ta pati. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 20 balandžio 2012 - 18:11
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 20, 19:08)
Man labai patiko sis straipsnelis apie cinka - http://www.maistassp....lt/lt?cid=7496 - konkretus, aiskus. Konkreciai apie plaukus - 15 punktas.  4u.gif

A, prisiminiau, kad kazkada nesunaudojau iki galo kazkoki skystala Fitoval itrinama. Nesunaudojau tik del to, kad man pritruko tada kantrybes ir pastovumo ji naudot. Nezinau, ar cia mes apie ta pati.  ax.gif

Ačiū 4u.gif Bandysiu dabar nakvišas pagert ir Ca Mg Zn kompleksą, jei negerės imsiuos tik cinko, bet šiaip jis kepenis per daug apkrauna tokiais kiekiais, todėl kol kas dar susilaikysiu...

Matyt šitas ir buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
man nuo plauku slinkimo labai padejo makadamiju aliejus:) ir plaukai tapo grazesni, svelnesni 4u.gif
http://simplyhair.co...amiaOil10ml.jpg
Atsakyti
Kalbant apie cinka,as ji jau menesi geriu, bet plaukam jokio efekto nepastebejau, vis tiek slenka.
Atsakyti
Labai ilgą laiką turėjau ir aš šią bėdą (nors negaliu prisikalbėti, kad jau dabar nebekamuoja). Per keliarius metus plaukai trigubai išplonėjo. Net nurėžiau iki pečių, nes atrodė siaubingai ilgesni, ir siuleliai.
Nežinau kas padėjo, bet astaruoju metu ženkliai pagerėjo šitas reikalas. Pradėjau naudoti kokosų, migdolų aliejų, bet mano galva didžiausią įtaką turėjo kasdieniniai galvos masažai. Pati pamasažuoju galvos odą kelis kart per dieną, po 5min. Gal suaktyvėjusi kraujotaka labiau pamaitina plauko svogūnėlius smile.gif Tiesa, į mitybą įvedžiau daugiau daržovių. Dar reiktų labiau atsisakyti saldumynų, nes jų vartojimas išskiria daugiau riebalų ir kemša galvos odos poras, atsiranda riebių pleiskanų, kurio irgi įtakoja plauko išslinkimą.
Taigi linkiu visoms sustabdyti plaukų slinkimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesta1234 @ 2012 04 21, 22:16)
Labai ilgą laiką turėjau ir aš šią bėdą (nors negaliu prisikalbėti, kad jau dabar nebekamuoja). Per keliarius metus plaukai trigubai išplonėjo. Net nurėžiau iki pečių, nes atrodė siaubingai ilgesni, ir siuleliai.
Nežinau kas padėjo, bet astaruoju metu ženkliai pagerėjo šitas reikalas. Pradėjau naudoti kokosų, migdolų aliejų, bet mano galva didžiausią įtaką turėjo kasdieniniai galvos masažai. Pati pamasažuoju galvos odą kelis kart per dieną, po 5min. Gal suaktyvėjusi  kraujotaka labiau pamaitina plauko svogūnėlius smile.gif Tiesa, į mitybą įvedžiau daugiau daržovių. Dar reiktų labiau atsisakyti saldumynų, nes jų vartojimas išskiria daugiau riebalų ir kemša galvos odos poras, atsiranda riebių pleiskanų, kurio irgi įtakoja plauko išslinkimą.
Taigi linkiu visoms sustabdyti plaukų slinkimą  4u.gif

Kaip masazuodavode galvos oda? Ar kokiu aliejum pries plovima? Ar siaip sukomis/pirstais?
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 03 30, 10:28)
Merginos,gerusios Maxi hair,pasidalinkit ispudziais mirksiukas.gif

Dalinuosi ir aš.. ax.gif Geriu 2,5 mėn. Maxi kartu su paprastu Biotinu. Absoliučiai jokių pokyčių.Slenka siaubingai, po 500 plaukų gaal per dieną. Nagai skilinėja.. nu, žiauru verysad.gif
Atsakyti
man irgi tragedija, bet taip tarpais užeina, būna labai labai slenka, būna mažai. pastebėjau man žibalas, plius vitaminai padėjo. bet vos tik plaukai pasiekia pečius vėl krenta kuokštais.. dabar galvojau vėl eit pas kirpėją, kirptis, nes kito kelio nematau unsure.gif
Atsakyti
o kokią įtaką slinkimui turi plaukų ilgis? Aš manau nėra jokių sąsajų. schmoll.gif
Atsakyti
Turi didele itaka, nes plauku augima reguliuoja musu genai. Todel kai kurie zmones turi trumpu plauku genus kiti ilgesniu ir ilgu ko pasekoje kai plaukai tampa per ilgi tiesiog saknys nebeatlaiko svorio ir iskrenta tie plaukai nes taip genuose jau uzkoduota. Todel daznu atveju slinkimo metu padeda tas pakirpimas, nes susireguliuoja maksimalus genetinis ilgis.
Atsakyti
Man labai padejo biobotanical system 4, naudojau seruma, sampuna ir kondicionieriu, plaukai ne tik nustojo slinkti, bet ir ataugo labai, kiek visko esu isbandziusi tai si priemone man tiko labiausiai.

http://www.sinunapte...ml-pi-3294.html
Atsakyti