Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(angelute @ 2012 04 03, 10:19)
Gal galit pasakyti, ar to Maxi Hair yra pirkti musu vaistinese? man kazkoks negirdetas dar jis g.gif

nea, musu vaistinese nera.
kas turi kreditines siunciai is Jav, kas neturi randa per skelbimus

cia maxi hair sudeti isnagrineta
http://www.facebook....1...e=3
Papildyta:
QUOTE(sakura_ @ 2012 04 02, 21:22)
Sveiki, gal patarti galėsite. Jeigu dariausi tyrimą dėl feritinino, ar yra prasmė darytis geležies tyrimą?

gelezies tyrimas =feritino tyrimas.
jei daretes feritino (geležies atsargų organizme kraujyje (feritino) tyrimą) ir kiekis normoje, viskas gerai smile.gif jei zemiau normos turejo gydytoja skirti gelezies preaparatu tokiu kaip tardiferon ir pan.
o hemoglobino net nereikia darytis, ji rodo bendras kraujo tyrimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 03 balandžio 2012 - 12:56
Sveikos,
Padėjo tiek man, tiek draugei Cinko papildas mirksiukas.gif Nes jeigu slenka plaukai, priežasčių dažnai reikia ieškoti organizmo viduje - šampūnai retai kada maksimaliai padeda mirksiukas.gif Viena kosmetologė man rekomendavo gerti cinko tabletes didesniais kiekiais, nei yra dienos norma. Tai ne tik kad plaukai nebeslenka, pagražėjo oda ir nagai sustiprėjo thumbup.gif Nebrangus ir padeda (aišku rezultatai pasimatė ne iškart, po kokių 2 mėn nuo vartojimo pradžios). Dabar jau pusmetis kaip geriu kasdien ir nesiruošiu nutraukti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiva: 03 balandžio 2012 - 14:36
QUOTE(Kiva @ 2012 04 03, 14:30)
Sveikos,
Padėjo tiek man, tiek draugei Cinko papildas  mirksiukas.gif Nes jeigu slenka plaukai, priežasčių dažnai reikia ieškoti organizmo viduje - šampūnai retai kada maksimaliai padeda  mirksiukas.gif Viena kosmetologė man rekomendavo gerti cinko tabletes didesniais kiekiais, nei yra dienos norma. Tai ne tik kad plaukai nebeslenka, pagražėjo oda ir nagai sustiprėjo  thumbup.gif Nebrangus ir padeda (aišku rezultatai pasimatė ne iškart, po kokių 2 mėn nuo vartojimo pradžios). Dabar jau pusmetis kaip geriu kasdien ir nesiruošiu nutraukti  thumbup.gif

drinks_cheers.gif sampunai tikrai nepades.
cinko pildas tikrai gali padeti ,taciau cinko negalima gerti , jei yra polinkis i mazakraujyste (zemas hemoglobinas), nes cinkas mazina gelezies,vario ir kalcio pasisavinima.
kosmetologes patarimas nera labai jau protingas didinti rekomenduojama paros norma, cinko perdozuoti sunkiai imanoma, tciau dideli kiekiai kenkia kepenims. vertetu pagalvoti ar nevertetu nutraukti cinko vartojima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 04 03, 20:09)
kosmetologes patarimas nera labai jau protingas didinti rekomenduojama paros norma, cinko perdozuoti sunkiai imanoma, tciau dideli kiekiai  kenkia kepenims. vertetu pagalvoti ar nevertetu nutraukti cinko vartojima  4u.gif

Dalykas tas, kad vartojant tuos visus papildus, organizmas jų pasisavina vos 20-30 proc, taigi geriant "rekomenduojamą" paros normą realiai negaunamas norimas kiekis mirksiukas.gif Vartojant didesnę papildo dozę, gaunama kaip tik rekomenduojama dienos norma ( aš geriu tabletes po 50 mg) 4u.gif Nežinau, ar supratot, ką norėjau pasakyti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiva: 03 balandžio 2012 - 19:19
QUOTE(Kiva @ 2012 04 03, 19:15)
  Nežinau, ar supratot, ką norėjau pasakyti  ax.gif  biggrin.gif

taip, zinoma supratau, ka norejot pasakyt biggrin.gif jusu teise rinktis 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Jei naudojate cinka kartu reikia ir vario, pvz 15mg cinko ir 1-2mg vario. Jie veikia kartu ir turi but balansas smile.gif
Atsakyti
galėčiau perleist Biotino buteliuką (5,000 mcg), iš 60 tab. likusios 39 smile.gif per Až.

toks:
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Siryt radau grupine akcija PROKAPIL apmulems nuo slinkimo, idomu ar galima jas naudoti maitinancioms? Leliai 2 men. wub.gif
akcija
Atsakyti
QUOTE(Nedera @ 2012 04 16, 07:42)
Sveikos  4u.gif
Siryt radau grupine akcija PROKAPIL apmulems nuo slinkimo, idomu ar galima jas naudoti maitinancioms? Leliai 2 men.  wub.gif
akcija

Manau tikslia informacija Jum suteiks vaistineje, paskambinkit i kokia didziausia Eurovaistine ir paklauskit 4u.gif nes mes tikrai tokiu klausimu ne patarejos schmoll.gif
Atsakyti
As ir noreciau isiterpti apie priemones plaukams,nagams,kad oda silkine butu
tepkites nerafinuotu kokosu aliejumi.Aplamai sanariams keliu,ranku ,velei kai tik prisimenat ir galit tepkit,tai pati nuostabiausia grozio ir sveikatos priemone.
Siuo metu labai laukiu kada galimybe bus isigyti,nes perku is vieno latvio ,kuris pats turi savo gamyklele ir gamina keleta labai geru alieju.
Aliejus gamino ir senelis jo ir prosenelis.
Ideciau ir foto,taciau neturiu net trupucio,kad galeciau kuo pasigirti.
Atsakyti
Aš jau ir tyrimus visus pasidariau, ir dėl striumos ir hemoglobino kiekį ir dar ten visokių, nu nieko neranda, o plaukai kaip slenta taip slenka...
Jau ir placentos kapsulės nelabai pagelbėja... doh.gif
Atsakyti
Del cinko - koki pusmeti ji geriu ir as, bet pradejau daugiau del odos reikalu - taciau plaukai tikrai neslenka.. O anksciau buvo linke. Tai gal ir padejo visgi. ax.gif
Atsakyti