Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Rutta77 @ 2012 03 30, 10:28)
Merginos,gerusios Maxi hair,pasidalinkit ispudziais mirksiukas.gif

dalinuosi smile.gif geriau kartu su biotinu kai labai labai slinko plaukai. tai sustabde slinkima.
padariau pertrauka, biotino nebegeriu, bet maxi hair dar puse buteliuko liko tai damusineju.

taigi, tabletes dideles,geltonos , slapimas irgi nusidazo geltonai ax.gif o siaip ju sudetis tikrai labai gera, gausu ivairiu vitaminu reikalingu butent plaukams. jie ir nagams gerai , zymiai sutvirteje. as geriu po viena i diena ,jei norisi efekto tai reiketu po 2, kaip ir nurodyta. plaukai gerai auga, i ilgi sparciai
Atsakyti
O kas girdeti gero apie Priorin? Nejaugi niekas nebandet?

QUOTE(noraeleo @ 2012 03 30, 13:26)
dalinuosi smile.gif geriau kartu su biotinu kai labai labai slinko plaukai. tai sustabde slinkima.
padariau pertrauka, biotino nebegeriu, bet maxi hair dar puse buteliuko liko tai damusineju.

taigi, tabletes dideles,geltonos , slapimas irgi nusidazo geltonai  ax.gif  o siaip ju sudetis tikrai labai gera, gausu ivairiu vitaminu reikalingu butent plaukams. jie ir nagams gerai , zymiai sutvirteje. as geriu po viena i diena ,jei norisi efekto tai reiketu po 2, kaip ir nurodyta. plaukai gerai auga, i ilgi sparciai

Atsakyti
Sveikos, gal kuri geret silici ir galit pasidalint ispudziais? smile.gif neseniai perskaiciau, kad vienai merginai labai padejo nuo slinkimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgleG: 31 kovo 2012 - 21:41
QUOTE(noraeleo @ 2012 03 30, 14:26)

taigi, tabletes dideles,geltonos , slapimas irgi nusidazo geltonai  ax.gif  o siaip ju sudetis tikrai labai gera, gausu ivairiu vitaminu reikalingu butent plaukams. jie ir nagams gerai , zymiai sutvirteje. as geriu po viena i diena ,jei norisi efekto tai reiketu po 2, kaip ir nurodyta. plaukai gerai auga, i ilgi sparciai

drinks_cheers.gif buvau daug geru atsiliepimu skaicius apie ta maxi hair.As pati geriau tik biotina+gelezi,nors turiu ir maxi hair.bet kazkodel negeriau.Aciu uz info mirksiukas.gif
Atsakyti
Ruta77, o kaip jum tas mixas biotinas+ gelezis?
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2012 04 02, 09:21)
Ruta77, o kaip jum tas mixas biotinas+ gelezis?

Man tik sis derinys ir padejo..Isbandzius buvau viska ka tik galima.Bet kaip sakau-Man tas derinys padejo,tai enreiskia akd kitoms pades..Tiesiog mano organizmui reiskia truko siu dalyku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 04 02, 08:59)
Man tik sis derinys ir padejo..Isbandzius buvau viska ka tik galima.Bet kaip sakau-Man tas derinys padejo,tai enreiskia akd kitoms pades..Tiesiog mano organizmui reiskia truko siu dalyku 4u.gif

jei jusu hemoglobinas ir feritinas buvo zemiau normos tai del sio trukumo ir slinko plaukai,organizmas rupinosi , kad gelezies gautu gyvybiskai svarbus organai ,o plaukams ir neliko smile.gif pageret gelezies kraujas sustiprejo+ biotinas paskatino augima, puikus derinys
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 04 02, 18:27)
jei jusu hemoglobinas ir feritinas buvo zemiau normos tai del sio trukumo ir slinko plaukai,organizmas rupinosi , kad gelezies gautu gyvybiskai svarbus organai ,o plaukams ir neliko smile.gif pageret gelezies kraujas sustiprejo+ biotinas paskatino augima, puikus derinys

Sveiki, gal patarti galėsite. Jeigu dariausi tyrimą dėl feritinino, ar yra prasmė darytis geležies tyrimą?
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 04 02, 19:27)

mirksiukas.gif ir as taip manau
Atsakyti
Sveikos, aš ir turėjau probelmų su plaukų slinkimu. Būdavo plauni galvą ir tarp pirštų pasilikdavo kuokštai plaukų. Jau antrą mėnesį naudoju Phytollise gaivinamajį šampūną nuo plaukų slinkimo. Tikrai jaučiasi rezultatas !!!
Jis brangokas, bet mačiau camelia vaistinėje jam dažnai būna akcija, reiktų tik pasekti. Dar įsigijau ir kondicionierių, bet kondicionierius lyg ir nelabai man, na gal kiek paminkština plauką, bet jo nešvelnina kaip norėtūsi. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELlJA: 03 balandžio 2012 - 08:34
Gal galit pasakyti, ar to Maxi Hair yra pirkti musu vaistinese? man kazkoks negirdetas dar jis g.gif
Atsakyti
QUOTE(angelute @ 2012 04 03, 11:19)
Gal galit pasakyti, ar to Maxi Hair yra pirkti musu vaistinese? man kazkoks negirdetas dar jis g.gif

Nera,is Iherb reik siustis smile.gif
Atsakyti