Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

As Biotina geriau du metus - poveikio jokio:(
Nei zoles (dilgeres, ajerai ir kt), nei zibalas, nei j. ridikas, nei visokie svogunu misiniai ir tt,
nekalbant apie garsiu firmu ampules ir bangias proceduras niekas nepadejo...
Atsakyti
QUOTE(sarkelevarnele @ 2012 03 13, 22:42)
Nei zoles (dilgeres, ajerai ir kt), nei zibalas, nei j. ridikas, nei visokie svogunu misiniai ir tt,
nekalbant apie garsiu firmu ampules ir bangias proceduras niekas nepadejo...

o slinkimo priezasti zinot ? kokia yra dabar plauku bukle ? unsure.gif du metus biotina gert daugoka sakyciau...as is pazistamos girdejau, kad biotinas isvis skatina veziniu lasteliu gamyba doh.gif nezinau kiek tame tiesios, bet ...
Atsakyti
QUOTE(sarkelevarnele @ 2012 03 13, 22:42)

tai kam tiek laiko gerti , jei nematote poveikio? isgeret kursa nepastebejot pokyciu ir viskas.

QUOTE(Lu Lu @ 2012 03 13, 22:51)
as is pazistamos girdejau, kad biotinas isvis skatina veziniu lasteliu gamyba  doh.gif nezinau kiek tame tiesios, bet ...

o kuo argumentuota? cia manau is serijos, kad visi papildai sukelia vezi . juk biotinas tik B grupes vitaminas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 03 14, 12:09)
tai kam tiek laiko gerti , jei nematote poveikio? isgeret kursa nepastebejot pokyciu ir viskas.
o kuo argumentuota? cia manau is serijos, kad visi papildai sukelia vezi . juk biotinas tik B grupes vitaminas... biggrin.gif

Būtent B vitaminas ir nerekomenduojamas ax.gif

Vitaminus sergant onkologinėmis ligomis gerti galima ir net būtina, tačiau ne visus. Nerekomenduojami yra B grupės vitaminai, folio rūgštis, kurie skatina ląstelių atsinaujinimą, dauginimąsi ir pirmoje eilėje vėžinių ląstelių.
Vitaminų natūralumas tam įtakos neturi.

(gyd. Raimondas Lubninas)

Bet manau sveikam žmogui tikrai biotinas žalos nepadaro schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs.mama: 14 kovo 2012 - 12:33
QUOTE(mrs.mama @ 2012 03 14, 13:33)
Būtent B vitaminas ir nerekomenduojamas  ax.gif

Vitaminus sergant onkologinėmis ligomis gerti galima ir net būtina, tačiau ne visus. Nerekomenduojami yra B grupės vitaminai, folio rūgštis, kurie skatina ląstelių atsinaujinimą, dauginimąsi ir pirmoje eilėje vėžinių ląstelių.
Vitaminų natūralumas tam įtakos neturi.

(gyd. Raimondas Lubninas)

Bet manau sveikam žmogui tikrai biotinas žalos nepadaro  schmoll.gif

gerai kad pasitaiset.SERGANTIEMS ONKOLOGINEMIS ligomis nerekomenduoja B vitamino gerti,nes skatina atsinaujinima ir t.t.Nes is pirmo Jusu posto galima buvo suprasti taip-isgeriau Biotino tablete-ir veziu susirgau.negazdinkit zmoniu.Vitaminai tokiu ligu nesukelia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 03 14, 15:41)
gerai kad pasitaiset.SERGANTIEMS ONKOLOGINEMIS ligomis nerekomenduoja B vitamino gerti,nes skatina atsinaujinima ir t.t.Nes is pirmo Jusu posto galima buvo suprasti taip-isgeriau Biotino tablete-ir veziu susirgau.negazdinkit zmoniu.Vitaminai tokiu ligu nesukelia. smile.gif

Tai poste ir parašyta kad skatina ATSINAUJINIMA o ne susirgima, nieko aš ir negąsdinu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.mama @ 2012 03 14, 17:02)
Tai poste ir parašyta kad skatina ATSINAUJINIMA o ne susirgima, nieko aš ir negąsdinu g.gif

Oi,ne Jusu posta norejau pakomentuoti biggrin.gif persiprasau, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 03 15, 09:10)
Oi,ne Jusu posta norejau pakomentuoti biggrin.gif persiprasau,  mirksiukas.gif

cia turbut mano posta turejot omeny, as tik parasiau kad girdejau toki dalyka, bet deja nieko konkreciau negaliu pasakyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 03 15, 10:55)
cia turbut mano posta turejot omeny, as tik parasiau kad girdejau toki dalyka, bet deja nieko konkreciau negaliu pasakyti  schmoll.gif

viskas gerai , reikia dalintis visokia info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 03 15, 11:55)
cia turbut mano posta turejot omeny, as tik parasiau kad girdejau toki dalyka, bet deja nieko konkreciau negaliu pasakyti  schmoll.gif

Aha,Jusu,tikrai nieko asmenisko,cia greiciau man paciai baisiai nuskambejo,todel pabumbejau 4u.gif .Ir pritariu auksciau rasiusiai mamyte-reikia dalintis visokia info 4u.gif mirksiukas.gif

Dar zinokit aisku naujienos nepasakysiu,bet vat retsykiais kosmetiniu zibalu(buna jo pirkt vaistinese,droguose ir pan.) paskalauju plaukus,atsigauna plaukai.Ale tik jau kvapelis tai blink.gif
Atsakyti
Parsisiunciau stai toki rinkinuka su Biotinu, internete prisiskaiciau daug geru atsiliepimu 4u.gif O gal kuri jau isbandet?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 03 15, 16:38)
Parsisiunciau stai toki rinkinuka su Biotinu, internete prisiskaiciau daug geru atsiliepimu  4u.gif O gal kuri jau isbandet?
user posted image

Na,as bandziau tik kitoki,bet su biotinu sampuna,bet man netiko,nes lpilnos sukos buvo plauku doh.gif Bet,gal tik man,o jum tiks 4u.gif
Atsakyti