[quote=MaMaPiZaMa,2012 03 12, 14:32]
2. Varnalėšų aliejus prieš plovimą
A kur pirkote?
QUOTE(jurcib1 @ 2012 03 12, 13:09)
Labai konkretus patarimas
O kaip jus isivaizduojat? Dabar kiekviena, kuri jau rase sioj temoj, kas butent jai padejo, turi vel rasyti is naujo? Tai vel tas pats bus parasyta, tik antra karta. Ir vistiek jus turesit visa tai skaityti...Tai ar ne tas pats, jai jus atsisesit ir perskaitysit 40 puslapiu?
Ar kazkuri viena is musu turi padaryti trumpa konspekta jums, surasydama viska, ka kitos rase?
Tai jai turit problema, skaitykit Niekas po 7 uzraktais nelaiko tos informacijos
[quote=Rutta77,2012 03 12, 14:34]
A kur pirkote?
[/quote]
Jų pasirinkimas platus- ir vaistinėse būna, ir eurokos- ten apskritai tokių pusiau naturalių priemonių plaukam daugiau, nes tarkim, droge tai jokių, bent jau aš, nerandu- nei aliejų, nei ampulių
A kur pirkote?
[/quote]
Jų pasirinkimas platus- ir vaistinėse būna, ir eurokos- ten apskritai tokių pusiau naturalių priemonių plaukam daugiau, nes tarkim, droge tai jokių, bent jau aš, nerandu- nei aliejų, nei ampulių
QUOTE(MaMaPiZaMa @ 2012 03 12, 14:43)
As ir pagalvojau,kad Droge nemaciau.na reiks pazsidairyt eurokose,varnalesu aliejus nepakenks,aciu uz info
Na man tai superinis dalykas nuo plauku slinkimo, ir siaip nerealiai plaukus sustiprino Argano aliejus! Jau visa buteliuka sunaudojau, dabar laukiu akciju
Jau karta rasiau del berimu nuo B grupes vitaminu - nebutinai jus esat jiems alergiskos, gal nuo per dideles dozes pradejot Kai kuriems zmonems reikia prisipratint pamazu, juk pvz. mesos irgi nevalgot 1 kg iskart, o po mazai, kas per daug, tas irgi nesveika Nes skaiciau, kad ne viena bere nuo biotino, o pradejus nuo mazesniu doziu ir jas didinant palaipsniui, problemos issisprende.
Merginos, padejo vienas losionas, bet bijau dziaugtis, nes slenko plaukai jau 6 metus. Liko ju ketvirtadalis...
po pirmo vaiko issityriau, tai truko gelezies, nors hemoglobinas normalus, bet pageriau ir kuri laika stabilizavosi situacija. Nekalbu apie kitas priemones, paminetas forume, kurias esu isbandzius. Po antro vaiko gimimo, jeu 5-ti metai slenka ir net gelezis nepadeda:( NIEKS NEPADEJO. Bet jau 2 menesiai kaip radau nauja losiona, kuris sustabde plauku slinkima ir jau kalasi nauji:)
Nenoriu dziaugtis, bet zinau, kad kiekvienai, kuriai plaukai slenka arba jau nuslinko ir niekas nepadeda kaip baisu...
Pabandykit gal ir jums pades
http://www.efarma.lt...-ju-augima-75ml
po pirmo vaiko issityriau, tai truko gelezies, nors hemoglobinas normalus, bet pageriau ir kuri laika stabilizavosi situacija. Nekalbu apie kitas priemones, paminetas forume, kurias esu isbandzius. Po antro vaiko gimimo, jeu 5-ti metai slenka ir net gelezis nepadeda:( NIEKS NEPADEJO. Bet jau 2 menesiai kaip radau nauja losiona, kuris sustabde plauku slinkima ir jau kalasi nauji:)
Nenoriu dziaugtis, bet zinau, kad kiekvienai, kuriai plaukai slenka arba jau nuslinko ir niekas nepadeda kaip baisu...
Pabandykit gal ir jums pades
http://www.efarma.lt...-ju-augima-75ml
QUOTE(MaMaPiZaMa @ 2012 03 12, 14:32)
Nu patart kažką sunkoka, kiekviena pagal finansines galimybes nuo plaukų slinkimo gelbėjasi. Jei pinigas kišenes plėšo, galima grožio salonuose spec.procedūras darytis- pvz. mezoterapija, yra įvairių ampulių plaukam, spec.vitaminų
Aš,asmeniškai, pigesnį variantą naudoju-
1. Vitaminai- B.grupės, žuvų taukai
3. Plaukų kaukė po kiekvieno plovimo- plaukų stiprumui
4. Jei netingiu- galvos masažas
Rezultatai džiugina, pilna atauginėjančių plaukų, kaikur net sruogom atauga
Papildyta:
Ups, aš turbūt šeštų agentūra, nes išdėsčiau papunkčiui, jūsų posto neperskaičius
Aš,asmeniškai, pigesnį variantą naudoju-
1. Vitaminai- B.grupės, žuvų taukai
3. Plaukų kaukė po kiekvieno plovimo- plaukų stiprumui
4. Jei netingiu- galvos masažas
Rezultatai džiugina, pilna atauginėjančių plaukų, kaikur net sruogom atauga
Papildyta:
Ups, aš turbūt šeštų agentūra, nes išdėsčiau papunkčiui, jūsų posto neperskaičius
Pasirodo ira kam ir nesunku parasyti trumpai ir aiskiai aciu Jums
Man padėjo žuvų taukai ir perplovimas po trinkimo su dilgėlėm
QUOTE(Isla Bonita @ 2012 03 12, 19:19)
Na man tai superinis dalykas nuo plauku slinkimo, ir siaip nerealiai plaukus sustiprino Argano aliejus! Jau visa buteliuka sunaudojau, dabar laukiu akciju
Cia akcija - http://www.bionaturo...ano-aliejus.htm
QUOTE(Egliukasz @ 2012 03 12, 19:10)
Jau karta rasiau del berimu nuo B grupes vitaminu - nebutinai jus esat jiems alergiskos, gal nuo per dideles dozes pradejot Kai kuriems zmonems reikia prisipratint pamazu, juk pvz. mesos irgi nevalgot 1 kg iskart, o po mazai, kas per daug, tas irgi nesveika Nes skaiciau, kad ne viena bere nuo biotino, o pradejus nuo mazesniu doziu ir jas didinant palaipsniui, problemos issisprende.
aš nuo 5,000 mcg pradėjau, po vieną tabletę per dieną.. Bet jau negeriu trečia diena, kol kad veidas nelabai taisosi
as pagerus savaite biotino irgi isberta..na gal sutapimas. Spuogai nei pulingi giluminiai nei kokie maziukai alerginiai, paprasti tokie atrode, tik beda didziausia, kad pabandziau spausti ir dabar antra savaite visiskai negyja tos zaizdeles, ryskiai raudonos demes Nusipirkau medetku tinkturos gal uztrauks.